Valahol elszámoltam? // megoldva

Azt írja a klubhonlap, hogy Krisu a bemelegítés közben/után sérült meg, ezért kezdett helyette elsőbálozóként Banó-Szabó, és ezért neveztünk eggyel kevesebb játékost a kispadra. Viszont azt is írják, hogy Banó-Szabó a harmincötödik akadémistánk, aki bemutatkozott az NB I-ben.

Segítsetek, mert nekem csak harmincnégy van meg. Vajon kit hagyhattam ki? (A klubhonlap nyilván csak azokat számolja, akik a Honvédban debütáltak.)

Update // megoldva. Palmes maradt ki véletlenül. Köszi.

 • Pingback: Valahol elszámoltam? | Zongoracipelő()

 • RW

  szerintem Palmes játszott a 2016-os tavaszon valamikor, úgy rémlik 1-2 alkalommal becserélte a Kopasz

 • Laszka

  off topic: tiszta izgalmas napok következnek…most derül majd ki, hogy Hemi tartja e a szavat vagy a karogoknak lesz igazuk. Illetve Hemi mindenfelekepen tartja a szavat, hiszen sosem tagadta, hogy jo ajanlat esten barki mehet…A magas ajanlatok ilyenkor szoktak jönni, ha valakinek igazan kell valaki
  Tehat a pentek reggeli keretünk lesz a vegleges keret az öszi szezonra :)

  • RW

   Bizony, gyanúsan nagy a csönd :) Én is úgy tippelem, hogy pénteken vagy az optimzmustól és a csapat / Hemy úr virtuális csókolgatásától lesz hangos a blog, vagy pedig a legklasszikusabb korzós pesszimizmusban átkozza mindenki az Öreget, aki valami “parasztkolbász, kapitalizmus, meg kell élni, okay?” homevideo keretében jelenti be, hogy Eppel Izraelben, Lanza Felcsúton folytatja, a berágó EvdM menesztve, de ne izguljunk, a Halitól elcsapott kisMészöllyel és a Gazdagért cserébe érkező Halmosi Cucuval cél a nemzetközi kupaindulás”

   • Pelso

    basszus itt még hangosan röhögtem…. “parasztkolbász, kapitalizmus, meg kell élni, okay?” :D
    de a folytatás, az már horror, nemáááá………..

   • Csaba Horváth

    Parasztkolbász helyett, nem szárazkolbászt emlegetett anno Hemingway? :)

    Egyébiránt egy ilyen homevideo még a legrosszabb álmomba se jelenjen meg. :D

   • Laszka

    Talan a kis Meszöly mar nem jar együtt Halmosi Cucuval, mintha valami összezörrenes lett volna köztük :D

  • Hahaha, péntek reggel :)
   És a szeptemberi, sehol szerződést nem kapott pakkal mi lesz?
   Vagy ezt a hagyományt már elengedtük?

   • Laszka

    Onnantol csak gyarapodhatunk, de nem fogyatkozhatunk :)

  • Latabár

   Talán a “holnap” még rendben van! De a “holnapután”,,,,,

 • Pelso

  “BANÓ-SZABÓ BENCE VÁRATLANUL DEBÜTÁLT // És nem okozott csalódást”
  http://www.honvedfc.hu/hirek/bano-szabo-bence-varatlanul-debutalt/2017-08-28
  nekem is tetszett a srác játéka!
  és remélem egyszer megérjük, hogy lesz pár fiatal, akik végig tudják zakatolni a meccset, görcs nélkül.
  pálya van, lába van… tessék futni.

 • Döme Sanya

  Nem jön senki, és nem is megy senki, de majd eltátjuk a szánkat, még az is lehet, hogy megfogunk lepődni a hónap végén. Ugyan fogalmam sincs az egészről, de mivel a benfentes mindentsejtetők, kihaltak a blogról, próbálom pótolni őket.

  • 58914020 .

   Azért valahol tragikus, hogy Eppelért, aki azért mégiscsak gólkirály volt, válogatott lett, egy nyavalyás ajánlatot sem kaptunk külföldről.

   Ez az nb1 tényleg kezd olyan lenni – élve a képzavarral – , mint valami sivatag az óázis közepén.

   • Laszka

    Ha andorranak rugott volna kettöt akkor megkaptuk volna…Sajnos a valogatottban nincs senki olyan aki tömne passzokkal.

   • Csaba Horváth

    Amikor meg volt szó a távozásáról (Hapoel, görög vonal), akkor meg mindenki rinyált, hogy Hemingway kiárusít….én örülök, hogy senkiért nem jött komoly ajánlat és nagyrészt együtt maradt a Csapat…

    • 58914020 .

     Szerintem nem nagy ok ez az örömre.

     Ugyanis ez azt mutatja, hogy a nálunk befutott fiatalokat is roppant nehéz lesz külföldre eladni – vagyis marad jobb híján a kiárusítás a Vidinek, Fradinak, Felcsútnak, Mezőkövesdnek.

     A klub hosszabb távú érdekei most mást kívántak volna.

     • Laszka

      Es mindaddig nehez is lesz amig klubcsapataink es valogatottunk igy szerepel. minden egyes szereples bearazza es szintre rakja a jatekosainkat. Mult evben ki lehett volna lökni a szekeret egy kicsit a katyubol egy jo kupaszereplessel, de ehelyett elverzik a kirakat csapat az alban beugroval szemben.
      A magyar foci akkor fog eletjelet adni, amikor utanpotlas csapataink minden korosztalyos EB-n VB-n kint vannak es nem hebe-hoba egyszer. Ha ez megtörtenik lehet remenykedni, addig viszont felesleges….illetve jo szemmel összevasarolt legiosokkal, ahogy a Vidi tette 5 eve.

     • Sztefo

      Igen, és a legfontosabb, hogy valódi futballistának kinéző játékosok jöjjenek ki az Akadémiákról, mert jelenleg az összes kb 45 kiló vasággyal együtt 18-19 évesen. Rooney amikor 16 évesen bemutatkozott az Evertonban, szétrobbant az erőtől.
      Alapvetően a modern fociban található gladiátorokért nem vagyok oda, de tudomásul kell venni, h kellenek az erőtől duzzadó, atlétikus, dinamikus játékosok, és ne mindenki ilyen vékonydongájú kiskölyök legyen, amikor a nagycsapathoz kerül. Vagy ha már alacsony, vékony, akkor legyen brutál technikás és gyors, de ilyet is nagyítóval kell keresni sajnos.

     • László Papp

      Ezzel mind csak egyet tudok érteni.Hét végén kint voltam a Pécs ellen,meg ha jönnek a közelbe a bajnokság során (Kozármisleny,Szentlőrinc),akkor ott is megnézem a srácokat.De ahogy már a pécsi meccs után is írtam,katasztrófa a testfelépítésük.Aki csatárposzton fizikailag megfelelne (Tóth Barna,Bobál Geri),nincs a keretben. Tóth Barnát egy hete Siófokra kölcsönadták,tudom,Bobállal meg ki tudja,hogy mi a terv,de szerintem az nem jó,hogy se NB1-ben sem NB3-.ban nem játszik,annyira nem világverő a tartalékcsapatunk..A hátvédsorban egyedül Gergényi néz ki úgy,ahogy kellene (összehasonlításul fizkailag oiyan,mint Ádám Martin a Vasasban vagy Hegedüs János a felcsútban,de ő Hali nevelés),viszont feltűnően lassú volt ,az embere sokszor megkeverte,pedig NB3-ról beszélünk.Rózsahegyi Dominik aki még nem 60 kilós a középpályáról,de ő meg csak kispados volt és nem is játszott,pedig bemelegítés közben néztem ,elég technikás és ő legalább nem pattanna le az emberéről állandóan.Csábi Misu lenne még fizikálisan megfelelő,de ő meg nem volt a keretben szintén.Stoiaciovici játékintelligenciában, testfelépítésben nekem eléggé Zsótér típusúnak tűnik,viszont rajta meg szerintem vagy van néhány kiló felesleg az alacsony magasságához lépest vagy nőnie kellene ehhez a súlyhoz (mondjuk az amúgy se ártana neki).,de ettől függetlenül gyors és technikás. A többiek a kb CTRL+C ,CTRL+V kategória .Egy kaptafa az összes,még nőhetnének vagy 10 centit és mehetne rájuk legalább 5-10 kiló,főleg izom.

     • 58914020 .

      Remélem, ez a Stoiaciovici valamit tud majd mutatni. 18 éves mondjuk már, az nem olyan fiatal…

     • László Papp

      Hát igen.Belgiumban,Hollandiában ennyi idősen már rengeteg játékos bemutatkozik az első csapatban.Szerbiában ,Horvátországban nem is beszélve,pedig ezekben az országokban kötve hiszem,hogy a szövetség extra pénzzel támogatja a fiatalok szerepeltetését.Nálunk meg inkább a 19,de főleg a 20 évesek mutatkoznak be,de néhány évvel ezelőtt még ők sem..

     • 58914020 .

      Talán Olaszországban mutatkoznak be még viszonylag később.

     • László Papp

      Egyedül talán a Milan meg a Palermo (volt) az üdítő kivétel.

     • Sztefo

      A Vasas most igazolt egy nagyon jó felépítésű görög csatárt a Real Madrid Castillából. Ilyen felépítésű futballistát mi miért nem tudunk kinevelni?

     • László Papp

      De ha megnézed a Vasasban nevelkedett játékosokat:Ádám Martin,Hangya,Berecz,fizikálisan mind a mieink fölött vannak.Az ilyen Kleisz,Murka meg Szivacski féléket nem számolom,mert ők kb 18 éves korukban igazoltak a Vasasba,nem ott nevelkedtek,viszont nem is néznek ki úgy,mint az általam korábban említettek.A Vasas nevelések közül nekem talán kicsit Vida a kakukktojás fizikálisan..Mi igazából csak egy Vécseit meg a két Bobált tudjuk talán felmutatni.Daru is magas volt,viszont nem egy kimondott izomkolosszus.

     • kgyula

      Te vagy a főkönyvelő a csapatot fenntartó kft-ben?
      Mert ha szurkoló volnál, örülnél, hogy van esély valami jó eredményre jövőre is. A szurkolót ugyanis a gólok és győzelmek érdeklik, nem a “hosszabb távú érdekek”.

     • 58914020 .

      Nyilván a hosszabb távú “érdekek” a gólokról és a győzelmekről is szólnak, de ne zavarjon.

     • prison miki

      Egyetértek Gyulával, vedd fel a mezed, menj ki a meccsre, idd meg a söröd és ordíts amikor Eppel gólt lő, örüljünk, amíg nálunk élvezhetjük a játékát. Az, hogy miért nem akarják leigazolni, nekem teljesen mindegy, nekem nem ez határozza meg Marci értékét. Hemi így is jó pénzt csinál az eladásokból, amíg így fel van pumpálva az nb1 pénzzel, addig nem is muszáj külföldre eladni a gyerekeket (legfeljebb néha szívjuk a fogunkat hogy ellenünk játszanak régi kedvenceink).

     • 58914020 .

      Nem kellenek ezek az ájtatos hozzászólások, mindenki, aki akarja, érti, mire gondoltam.

      Nyilván Eppel egy jó srác, mindenki örül, hogy nálunk játszik, de vannak, akiket érdekel a foci összefüggéseiben is és nemcsak a Honvéd, hanem a magyar labdarúgás helyzete.

      Emellett pedig rendre arról beszélünk, hogyan lehetnénk jobbak, hogyan tudna a klub 1-ről a 2-re eljutni, e tekintetben pedig az, hogy el tudunk-e külföldre passzolni srácokat, baromi fontos.

     • tszajko

      Jó játékosokat / külföldre vágyó játékosokat el lehet passzolni gond nélkül – a megfelelő áron. Úgy tűnik, hogy nem érkezett olyan ajánlat, ami egyszerre felelt meg Eppelnek, Heminek és a kérő csapatnak – azért történt már ilyen a történelemben.

     • 58914020 .

      Ja, igen, ezt mutatta az EB-szereplés utáni érdektelenség is..

      A környező országokból óriási összegekért emelnek ki játékosokat, légiósokat még néha tőlünk is (lásd: Bardi, aki most rúgott egy óriási gólt a spanyol első osztályban), de magyarokat egyáltalán nem..

     • prison miki

      ez igaz, de a magyar foci jelenlegi helyzetét figyelembe véve egy-egy játékos el nem igazolásán csodálkozni közhelyes és felesleges. Egyrészt van egy olyan folyamat, ami által anyagilag megerősödtek a magyar klubok, miközben a magyar játékosok játszatása premizálva lett, így nagyobb értéket képviselnek a klubjaik számára, mint valaha. Mindeközben nem tolonganak a tehetséges játékosok az akadémiákon, így egy nagy kereslet találkozik egy szűkös kínálattal (a Koeman-féle válogatott idejében az volt a tendencia, hogy amint valaki egy egyyeneset tudott rúgni a labdába, ment hollandiába, vagy a championship-be, de a magyar foci ettől nem lett minőségibb). Az első folyamat szerintem nem probléma, sőt, pozitív, akár hozzá is járulhat, hogy a bajnokság magasabb színvonalú legyen, így jobban versenyeztetve a klubokat/játékosokat (tudom, elrugaszkodott példa, de jól mutatja a “külföldre igazolás” mint mérőszám kérdőjelességét az olasz és angol válogatott, ahol 99%-ban saját bajnokságban játszó játékosok szerepelnek, nem hiszem hogy sajnálják). A második pont, vagyis a szűkös kínálat már nagyobb gond, itt szerintem két dolog hiányzik, egyrészt a megfelelő szakmai képzés, másrészt a tömegbázis. Amíg dilettáns, hozzá nem értő edzők foglalkoznak a gyerekekkel, miközben az ország 70%-a alig sportol (nem látsz tömegesen focizó gyerekeket mindenfelé, mint mondjuk horvátországban, vagy hollandiában, nálunk a sport az elit kiváltsága), ill. a vidéki iskolák nagy százalékában még mindig nincs tornaterem se, nagyon nehéz versenyképes, egészséges utánpótlást kinevelni.

     • prison miki

      Ha figyeled a foci összefüggéseit, akkor azon gondolom nem lepődtél meg, hogy topligába nem ment el Marci. Ezek után vedd figyelembe azt is, hogy most nagyon tőkeerősek lettek az nb1-es klubok, inkább az itthonra igazolás a tendencia, mint a tömeges elvándorlás. 6-7 évvel ezelőtt tele volt a német/angol másodosztály, holland/belga bajnokság a játékosainkkal, mert anyagilag megérte a játékosnak és az eladó klubnak is. A tao, mtva, szerencsejáték pénzekkel ezekenek a kluboknak az ajánlatait nevetve utasítja vissza egy erősebb nb1-es csapat és egy megbecsültebb magyar játékos. A topcsapatokba pedig Marcinál is jobb képességű légiósok érkeznek. Egyáltalán nem biztos, hogy probléma, hogy nem kaptunk megfelelő ajánlatot, mert egyszerűen magasabb árat tudunk kérni. Ezért mondtam, hogy inkább igyál egy sört, mert szerintem Marci el nem igazolása miatt nem feltétlenül kell megkongatni a vészharangot.

     • papparam

      Tulajdonképpen mit mást lehetett várni?

    • Escape

     Sajnos vagy nem sajnos , de egy futballklub nem más mint egy üzleti vállalkozás.
     Adni- venni, cserélni. Ez az üzleti modell MINDENHOL.
     2017 van.
     Nem szabad elvárni senkitől hogy hosszu távon maradjon.
     Persze persze vannak kivételek. Totti, Gerrard. De ezek 1 az 1000 ből esetek…

   • Pelso

    nem tudhatod h mi futott be az öreghez….

  • Latabár

   Nem haltak ki! Csak ha itt néhányotok nyavalygására mindig válaszolnék, akkor nem haladna a gazdaság! Magyarul; valakinek dolgozni is kell! A “meglepi” időpontja pedig emigyen hangzott el -legalábbis részemről-: Aktuális szezon!!!!
   Melyben gyökeres változásokról, és a játékosok-, ill szurkolók felé irányuló sajnálatomról beszéltem!

   Tehát még játszhatom a tetszhalottat….

 • 58914020 .

  Mészölyt leváltották… Kíváncsi vagyok, hogyha Doll továbbra is bukdácsol a Fradival és elküldik, lesz-e lehetősége Mészölynek a Fradi kispadjára..

  Mindenesetre Doll tartson ki szeptember közepéig, vele azért több esélyünk van a Fradi ellen, úgy tűnik olykor.

  • István Hereb

   Azért vele is gyakorta megruháztak minket :-) de egyébként egyetértek.

   • Carpethy

    Addig jó nekünk, amíg a sasszemű Dolly leigazolhatja a kiváló képességű negyedosztályú honfitársait (Hüsing, Koch, Sternberg, Frinks, meg még tuti volt)
    :)

  • thpreg

   Egy nem túl jó renoméjű, Vasas-elkötelezett, volt újpesti edzőt hoznának a Fradi-kispadra? Szerintem gyakorlatilag semmi esélye :) Egy (magyar mezőnyben) messze topköltségvetésű csapathoz topedző dukálna, ha már…

 • László Papp

  A két hetes szünettel meg az aug 31-én lejáró átigazolási határidővel kapcsolatban nekem csak az az egy hiányérzetem van,hogy ha esetleg valakit Hemy elad,attól el se lehet köszönni.

 • 58914020 .

  Ifi BL
  Montenegrói ellenfél..

  Ez egyáltalán nem biztos, hogy könnyű feladatot jelent…

  • Pelso

   és még Eppel is megy vagy marad…hmmmm…ma nem vagy túl optimista…:D

   • manomano

    igen amatőr dolog lenne Eppelt a válogatott meccs előtt 1nappal átigazoltatni, miközben ő a keretben készül…
    Gazdag kb az egyetlen akit féltek amikor mostanság megnyitogatom a hivatalos oldalunkat..

  • Carpethy

   Kishazánkon kívül a jó játékosok 18-19 évesen már a felnőtt csapatban játszanak. Főleg tőlünk délre, ahol az eladásuk jelentős bevételi forrás.
   Szóval a montenegrói csapat u-19-es csappata könnyen lehet, hogy nem az ottani legjobbakból áll.
   Lehet esélyünk itt.
   (lásd az Egervári féle u-20-as vb bronzérmet: nálunk a legjobbak játszottak, sok helyen meg a C/D/E csapat)

   • 58914020 .

    Úgy tudom, hogy már nálunk sem a rendes u19 fog játszani, hanem a most ebbe a korosztályba feljövő fiatalok.

    • László Papp

     Asszem az NB3-as csapatból lesznek visszajátszók.

     • 58914020 .

      Horváth Andris pl.? :D :D

      Átbiggyesztjük az igazolását, s azt írjuk rá, mintha 1999-ben született volna.
      Ha jól véd, eladjuk 10 labdáért a Lepsénynek..:)

 • áfonya bácsi

  Na megint kaptunk egy kis pénzbüntetést az ellenfél játékosának szidalmazásáért. Vajon a nézőtéri rendre kínosan figyelő szövetség a nézőknek mutogató játékosokat miért nem bünteti?

  • Sanzi

   Nekem pontosan ugyanez jutott egyből az eszembe… hol az egyenlő bánásmód???

  • prison miki

   hihetetlen az mlsz, már rég be kellett volna látni, hogy a másik csapat/bíró/másik csapat játékosának szidalmazását pénzbüntetéssel nem lehet megszüntetni. Semmi változás nem volt ezen a téren mióta büntetéseket osztogatnak. Mégis mire számítanak, amikor az utcán ugyanígy beszélnek az emberek, ráadásul nem egyszer provokálva is vannak?? Arról nem is beszélve, hogy a Premier League-ben ugyanúgy elküldik az ellenfél játékosait a francba a szurkolók.

   • áfonya bácsi

    Még ha nem is pénzbüntetéssel, de mondjuk visszamenőleges hatállyal be lehetne írni neki egy plusz sárga lapot, amit például Szakály egyből meg is kapott a fradi ellen. Szerintem ez lenne a minimum.

 • Sanzi

  Tegnap volt a Mai Helyzet vendége dr. Muzbek Mihály, és kiemelte (pénzügyi fairplay, gazdálkodás, Neymar… ügyek volt a téma), hogy Hemi féle klubvezetés a követendő példa, mert a mi gazdálkodásunk átlátható, nincsenek kilógó fizetések, bértömeg, kiszámítható és folyamatos profit jellemzi a klubunk működését ellentétben a többi magyar és külföldi klubokkal, németekről nem beszélt…
  Szerinte igaz, hogy az amerikai modell európában kicsit idegen, de ez a jövő!

 • SZabó Tibor

  Kommentár nélkül,hétfőn a Holland edző kereste Stoiaciovicit mert számított arra,hogy részt vegyen az első csapat edzésén nem tudott arról,hogy Pisont az NB3 csapat edzője szabadnapot adott neki.Közben Stoiaciovicit és Bánó-Szabót meghívták az U19-es válogatottba nem vagyok meggyőződve ezek után erről értesítették a Holland edzőt Időben.

  • RW

   Csodálatos! Imádom a profizmusunkat! <3

  • Zseniális :(

 • medvepuszi

  Hemibá szerint a következő napokban/hetekben igazolunk egy-egy középpályást és védőt, mert “úgy alakultak a dolgok”. De nem 31-ig, azaz az átigazolási határidőből kicsúszott, csapat nélkül maradt, szabadon igazolhatók között fogunk halászgatni. Tippek posztra?
  http://honvedfc.hu/hirek/a-valogatott-szunetben/2017-08-30

  • Carpethy

   Lyukas a védelem közepe, nincs balbekk (Holender mikor lesz rendben?)
   Gazdag sérült még?
   Pölö helyére esetleg?

   • Csaba Horváth

    Tandiával mi lehet? A Transfermarkt szerint Kuvaitban van, tehát úgy mint Danilo akár vissza is jöhetne, hisz 31 évesen egyáltalán nem öreg. De egy hasonló képeségű védőt vagy védekező középpályást el tudnék képzelni. :)

  • Latabár

   Meg kellett volna kérdezni azt is, ez alatt mit ért: “Ezeken eddig nem dolgoztunk, de most úgy látjuk, hogy szükségessé vált.” ?! ;)

 • Sanzi

  Puskás gyakadémia nem áll le… mai termés, NK OSIJEK válogatott horvát csatára…

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/puskas-akademia-horvat-valogatott-csatar-erkezett-hivatalos-2589215
  Annyi a pénzük, hogy kb. nem tudják elkölteni!

  • Carpethy

   Legendát nem lehet venni, minden másra ott a Mészáros :)

  • Sztefo

   Az hagyján, h gyomorforgató az egész, de az szép lesz, ha mondjuk ezek EL-ben képviselik majd az országot, és lesz a nézőtéren 150 ember lesz a takarítókkal együtt. Jó kis reklám lesz a focinknak…

   • Carpethy

    és a 150 néző egyike Prosser lesz, mert ennyi igazolás után már a meccskeretben sincs helye…
    Bravó, taps.
    Lényeg, hogy ott lehet Pinyő edzésein

    • Csaba Horváth

     Hát..lehet, hogy jó pénzt kap, de lehet a kispesti paddal jobban járt volna….

  • Csaba Horváth

   http://nb1.hu/otp-bank-liga/ezuttal-horvat-valogatottat-igazolt-a-puskas-akademia

   Igen, ez a hír itt is megjelent….ez számomra nagyon durva, lassan feldolgozhatatlan. Mikor először feljutottak, akkor is ezt csinálták. Minden vereség után jött egy új játékos. Eddig azt hittem, hogy a fradinál nincs visszataszítóbb klub… :D Az élet mindent megcáfol…

  • Szakáll

   Az ő pénzük?

   Azt nem sikerült még arrafelé megérteni, hogy minél jobban fognak szerepelni, annál nagyobb lesz feléjük minden irányból a gyűlölet. Vagy értik, csak leszarják, ahogy minden mást is.

   • Sanzi

    Az ő pénzük! Nem kell akadékoskodni…
    Amikor mész az utcán és egy “kedves” ember a zsebedbe nyom egy 20ezrest, elsétál, az onnantól a TE pénzed… így működik a pénzmosoda!

    • Szakáll

     Szerintem meg ilyen esetekben igenis KELL “akadékoskodni”.

  • medvepuszi

   Nyilván rengeteg pénzbe került, amit Lőrinc átpakolt egyik zsebéből a másikba :) Állítólag régóta elhúzódtak a tárgyalások, de végül – szerencsére! – sikerült megegyeznie magával, és a saját kezébe csapott :)

   • Pelso

    nem tudhatod, hogy milyen nehézkes megegyezni a tudat-hasadt másik feleddel… :D

  • A transfermarkt adatai szerint Pinyő 16 játékost igazolt nyáron, összesen 5,9 millió euró értékben.
   Az egész csapat ér most 8,3-at, vagyis nem kicsit indultak be.
   https://www.transfermarkt.com/jumplist/startseite/wettbewerb/UNG1
   https://uploads.disquscdn.com/images/3ed0ae52e734e49f6ac481f2ee0f90c220dc3945f8f5b18c5c1d1f451381a18b.jpg

   • Csaba Horváth

    Nem az a jó edző, aki a saját szája íze szerint összevásárol egy rakat relatíve minőségi játékost, és azzal bajnokságot nyer, hanem aki hozott anyagból, sokszor szélsőséges feltételeknek megfelelve tesz le eredményt/eredményeket az asztalra.
    Vicces lesz majd látni, hogy télen megint egy rakat játékos távozik, és egy rakat játékos érkezik Felcsútra.
    Hozzáteszem, nagyon kiváncsi lennék, hogy a több, mint 5 millió EUR forrását hogyan támasztja alá egy olyan klub, aki frissen jutott fel az nb2-be, és nagyjából 0 szurkolóval rendelkezik (vagyis 0 reklámértékkel). Mert úgye a TAO pénzt csak utánpótlásra lehet költeni, ha jól tudom.

 • Zoltán

  Az ilyen büntetési címeket kellene megnyomni a külföldi sportmédiában, hogy Magyarországon “az ellenfél egyik játékosának és a mérkőzés játékvezetőjének szidalmazása” miatt büntetnek. Vicc.