Valahol elszámoltam? // megoldva

Azt írja a klubhonlap, hogy Krisu a bemelegítés közben/után sérült meg, ezért kezdett helyette elsőbálozóként Banó-Szabó, és ezért neveztünk eggyel kevesebb játékost a kispadra. Viszont azt is írják, hogy Banó-Szabó a harmincötödik akadémistánk, aki bemutatkozott az NB I-ben.

Segítsetek, mert nekem csak harmincnégy van meg. Vajon kit hagyhattam ki? (A klubhonlap nyilván csak azokat számolja, akik a Honvédban debütáltak.)

Update // megoldva. Palmes maradt ki véletlenül. Köszi.

“Valahol elszámoltam? // megoldva” bejegyzéshez 65 hozzászólás

 1. szerintem Palmes játszott a 2016-os tavaszon valamikor, úgy rémlik 1-2 alkalommal becserélte a Kopasz

 2. off topic: tiszta izgalmas napok következnek…most derül majd ki, hogy Hemi tartja e a szavat vagy a karogoknak lesz igazuk. Illetve Hemi mindenfelekepen tartja a szavat, hiszen sosem tagadta, hogy jo ajanlat esten barki mehet…A magas ajanlatok ilyenkor szoktak jönni, ha valakinek igazan kell valaki
  Tehat a pentek reggeli keretünk lesz a vegleges keret az öszi szezonra :)

  1. Bizony, gyanúsan nagy a csönd :) Én is úgy tippelem, hogy pénteken vagy az optimzmustól és a csapat / Hemy úr virtuális csókolgatásától lesz hangos a blog, vagy pedig a legklasszikusabb korzós pesszimizmusban átkozza mindenki az Öreget, aki valami “parasztkolbász, kapitalizmus, meg kell élni, okay?” homevideo keretében jelenti be, hogy Eppel Izraelben, Lanza Felcsúton folytatja, a berágó EvdM menesztve, de ne izguljunk, a Halitól elcsapott kisMészöllyel és a Gazdagért cserébe érkező Halmosi Cucuval cél a nemzetközi kupaindulás”

   1. basszus itt még hangosan röhögtem…. “parasztkolbász, kapitalizmus, meg kell élni, okay?” :D
    de a folytatás, az már horror, nemáááá………..

   2. Parasztkolbász helyett, nem szárazkolbászt emlegetett anno Hemingway? :)

    Egyébiránt egy ilyen homevideo még a legrosszabb álmomba se jelenjen meg. :D

   3. Talan a kis Meszöly mar nem jar együtt Halmosi Cucuval, mintha valami összezörrenes lett volna köztük :D

  2. Hahaha, péntek reggel :)
   És a szeptemberi, sehol szerződést nem kapott pakkal mi lesz?
   Vagy ezt a hagyományt már elengedtük?

 3. Nem jön senki, és nem is megy senki, de majd eltátjuk a szánkat, még az is lehet, hogy megfogunk lepődni a hónap végén. Ugyan fogalmam sincs az egészről, de mivel a benfentes mindentsejtetők, kihaltak a blogról, próbálom pótolni őket.

  1. Ha andorranak rugott volna kettöt akkor megkaptuk volna…Sajnos a valogatottban nincs senki olyan aki tömne passzokkal.

  2. Amikor meg volt szó a távozásáról (Hapoel, görög vonal), akkor meg mindenki rinyált, hogy Hemingway kiárusít….én örülök, hogy senkiért nem jött komoly ajánlat és nagyrészt együtt maradt a Csapat…

   1. Es mindaddig nehez is lesz amig klubcsapataink es valogatottunk igy szerepel. minden egyes szereples bearazza es szintre rakja a jatekosainkat. Mult evben ki lehett volna lökni a szekeret egy kicsit a katyubol egy jo kupaszereplessel, de ehelyett elverzik a kirakat csapat az alban beugroval szemben.
    A magyar foci akkor fog eletjelet adni, amikor utanpotlas csapataink minden korosztalyos EB-n VB-n kint vannak es nem hebe-hoba egyszer. Ha ez megtörtenik lehet remenykedni, addig viszont felesleges….illetve jo szemmel összevasarolt legiosokkal, ahogy a Vidi tette 5 eve.

    1. Igen, és a legfontosabb, hogy valódi futballistának kinéző játékosok jöjjenek ki az Akadémiákról, mert jelenleg az összes kb 45 kiló vasággyal együtt 18-19 évesen. Rooney amikor 16 évesen bemutatkozott az Evertonban, szétrobbant az erőtől.
     Alapvetően a modern fociban található gladiátorokért nem vagyok oda, de tudomásul kell venni, h kellenek az erőtől duzzadó, atlétikus, dinamikus játékosok, és ne mindenki ilyen vékonydongájú kiskölyök legyen, amikor a nagycsapathoz kerül. Vagy ha már alacsony, vékony, akkor legyen brutál technikás és gyors, de ilyet is nagyítóval kell keresni sajnos.

     1. Ezzel mind csak egyet tudok érteni.Hét végén kint voltam a Pécs ellen,meg ha jönnek a közelbe a bajnokság során (Kozármisleny,Szentlőrinc),akkor ott is megnézem a srácokat.De ahogy már a pécsi meccs után is írtam,katasztrófa a testfelépítésük.Aki csatárposzton fizikailag megfelelne (Tóth Barna,Bobál Geri),nincs a keretben. Tóth Barnát egy hete Siófokra kölcsönadták,tudom,Bobállal meg ki tudja,hogy mi a terv,de szerintem az nem jó,hogy se NB1-ben sem NB3-.ban nem játszik,annyira nem világverő a tartalékcsapatunk..A hátvédsorban egyedül Gergényi néz ki úgy,ahogy kellene (összehasonlításul fizkailag oiyan,mint Ádám Martin a Vasasban vagy Hegedüs János a felcsútban,de ő Hali nevelés),viszont feltűnően lassú volt ,az embere sokszor megkeverte,pedig NB3-ról beszélünk.Rózsahegyi Dominik aki még nem 60 kilós a középpályáról,de ő meg csak kispados volt és nem is játszott,pedig bemelegítés közben néztem ,elég technikás és ő legalább nem pattanna le az emberéről állandóan.Csábi Misu lenne még fizikálisan megfelelő,de ő meg nem volt a keretben szintén.Stoiaciovici játékintelligenciában, testfelépítésben nekem eléggé Zsótér típusúnak tűnik,viszont rajta meg szerintem vagy van néhány kiló felesleg az alacsony magasságához lépest vagy nőnie kellene ehhez a súlyhoz (mondjuk az amúgy se ártana neki).,de ettől függetlenül gyors és technikás. A többiek a kb CTRL+C ,CTRL+V kategória .Egy kaptafa az összes,még nőhetnének vagy 10 centit és mehetne rájuk legalább 5-10 kiló,főleg izom.

      1. Hát igen.Belgiumban,Hollandiában ennyi idősen már rengeteg játékos bemutatkozik az első csapatban.Szerbiában ,Horvátországban nem is beszélve,pedig ezekben az országokban kötve hiszem,hogy a szövetség extra pénzzel támogatja a fiatalok szerepeltetését.Nálunk meg inkább a 19,de főleg a 20 évesek mutatkoznak be,de néhány évvel ezelőtt még ők sem..

       1. Egyedül talán a Milan meg a Palermo (volt) az üdítő kivétel.

      2. A Vasas most igazolt egy nagyon jó felépítésű görög csatárt a Real Madrid Castillából. Ilyen felépítésű futballistát mi miért nem tudunk kinevelni?

       1. De ha megnézed a Vasasban nevelkedett játékosokat:Ádám Martin,Hangya,Berecz,fizikálisan mind a mieink fölött vannak.Az ilyen Kleisz,Murka meg Szivacski féléket nem számolom,mert ők kb 18 éves korukban igazoltak a Vasasba,nem ott nevelkedtek,viszont nem is néznek ki úgy,mint az általam korábban említettek.A Vasas nevelések közül nekem talán kicsit Vida a kakukktojás fizikálisan..Mi igazából csak egy Vécseit meg a két Bobált tudjuk talán felmutatni.Daru is magas volt,viszont nem egy kimondott izomkolosszus.

   2. Te vagy a főkönyvelő a csapatot fenntartó kft-ben?
    Mert ha szurkoló volnál, örülnél, hogy van esély valami jó eredményre jövőre is. A szurkolót ugyanis a gólok és győzelmek érdeklik, nem a “hosszabb távú érdekek”.

   3. Egyetértek Gyulával, vedd fel a mezed, menj ki a meccsre, idd meg a söröd és ordíts amikor Eppel gólt lő, örüljünk, amíg nálunk élvezhetjük a játékát. Az, hogy miért nem akarják leigazolni, nekem teljesen mindegy, nekem nem ez határozza meg Marci értékét. Hemi így is jó pénzt csinál az eladásokból, amíg így fel van pumpálva az nb1 pénzzel, addig nem is muszáj külföldre eladni a gyerekeket (legfeljebb néha szívjuk a fogunkat hogy ellenünk játszanak régi kedvenceink).

    1. Ha figyeled a foci összefüggéseit, akkor azon gondolom nem lepődtél meg, hogy topligába nem ment el Marci. Ezek után vedd figyelembe azt is, hogy most nagyon tőkeerősek lettek az nb1-es klubok, inkább az itthonra igazolás a tendencia, mint a tömeges elvándorlás. 6-7 évvel ezelőtt tele volt a német/angol másodosztály, holland/belga bajnokság a játékosainkkal, mert anyagilag megérte a játékosnak és az eladó klubnak is. A tao, mtva, szerencsejáték pénzekkel ezekenek a kluboknak az ajánlatait nevetve utasítja vissza egy erősebb nb1-es csapat és egy megbecsültebb magyar játékos. A topcsapatokba pedig Marcinál is jobb képességű légiósok érkeznek. Egyáltalán nem biztos, hogy probléma, hogy nem kaptunk megfelelő ajánlatot, mert egyszerűen magasabb árat tudunk kérni. Ezért mondtam, hogy inkább igyál egy sört, mert szerintem Marci el nem igazolása miatt nem feltétlenül kell megkongatni a vészharangot.

 4. A két hetes szünettel meg az aug 31-én lejáró átigazolási határidővel kapcsolatban nekem csak az az egy hiányérzetem van,hogy ha esetleg valakit Hemy elad,attól el se lehet köszönni.

 5. és még Eppel is megy vagy marad…hmmmm…ma nem vagy túl optimista…:D

  1. igen amatőr dolog lenne Eppelt a válogatott meccs előtt 1nappal átigazoltatni, miközben ő a keretben készül…
   Gazdag kb az egyetlen akit féltek amikor mostanság megnyitogatom a hivatalos oldalunkat..

 6. Kishazánkon kívül a jó játékosok 18-19 évesen már a felnőtt csapatban játszanak. Főleg tőlünk délre, ahol az eladásuk jelentős bevételi forrás.
  Szóval a montenegrói csapat u-19-es csappata könnyen lehet, hogy nem az ottani legjobbakból áll.
  Lehet esélyünk itt.
  (lásd az Egervári féle u-20-as vb bronzérmet: nálunk a legjobbak játszottak, sok helyen meg a C/D/E csapat)

 7. Azért vele is gyakorta megruháztak minket :-) de egyébként egyetértek.

  1. Addig jó nekünk, amíg a sasszemű Dolly leigazolhatja a kiváló képességű negyedosztályú honfitársait (Hüsing, Koch, Sternberg, Frinks, meg még tuti volt)
   :)

 8. Egy nem túl jó renoméjű, Vasas-elkötelezett, volt újpesti edzőt hoznának a Fradi-kispadra? Szerintem gyakorlatilag semmi esélye :) Egy (magyar mezőnyben) messze topköltségvetésű csapathoz topedző dukálna, ha már…

 9. Na megint kaptunk egy kis pénzbüntetést az ellenfél játékosának szidalmazásáért. Vajon a nézőtéri rendre kínosan figyelő szövetség a nézőknek mutogató játékosokat miért nem bünteti?

  1. Nekem pontosan ugyanez jutott egyből az eszembe… hol az egyenlő bánásmód???

  2. hihetetlen az mlsz, már rég be kellett volna látni, hogy a másik csapat/bíró/másik csapat játékosának szidalmazását pénzbüntetéssel nem lehet megszüntetni. Semmi változás nem volt ezen a téren mióta büntetéseket osztogatnak. Mégis mire számítanak, amikor az utcán ugyanígy beszélnek az emberek, ráadásul nem egyszer provokálva is vannak?? Arról nem is beszélve, hogy a Premier League-ben ugyanúgy elküldik az ellenfél játékosait a francba a szurkolók.

   1. Még ha nem is pénzbüntetéssel, de mondjuk visszamenőleges hatállyal be lehetne írni neki egy plusz sárga lapot, amit például Szakály egyből meg is kapott a fradi ellen. Szerintem ez lenne a minimum.

 10. Tegnap volt a Mai Helyzet vendége dr. Muzbek Mihály, és kiemelte (pénzügyi fairplay, gazdálkodás, Neymar… ügyek volt a téma), hogy Hemi féle klubvezetés a követendő példa, mert a mi gazdálkodásunk átlátható, nincsenek kilógó fizetések, bértömeg, kiszámítható és folyamatos profit jellemzi a klubunk működését ellentétben a többi magyar és külföldi klubokkal, németekről nem beszélt…
  Szerinte igaz, hogy az amerikai modell európában kicsit idegen, de ez a jövő!

 11. Kommentár nélkül,hétfőn a Holland edző kereste Stoiaciovicit mert számított arra,hogy részt vegyen az első csapat edzésén nem tudott arról,hogy Pisont az NB3 csapat edzője szabadnapot adott neki.Közben Stoiaciovicit és Bánó-Szabót meghívták az U19-es válogatottba nem vagyok meggyőződve ezek után erről értesítették a Holland edzőt Időben.

  1. Lyukas a védelem közepe, nincs balbekk (Holender mikor lesz rendben?)
   Gazdag sérült még?
   Pölö helyére esetleg?

   1. Tandiával mi lehet? A Transfermarkt szerint Kuvaitban van, tehát úgy mint Danilo akár vissza is jöhetne, hisz 31 évesen egyáltalán nem öreg. De egy hasonló képeségű védőt vagy védekező középpályást el tudnék képzelni. :)

  1. Az hagyján, h gyomorforgató az egész, de az szép lesz, ha mondjuk ezek EL-ben képviselik majd az országot, és lesz a nézőtéren 150 ember lesz a takarítókkal együtt. Jó kis reklám lesz a focinknak…

   1. és a 150 néző egyike Prosser lesz, mert ennyi igazolás után már a meccskeretben sincs helye…
    Bravó, taps.
    Lényeg, hogy ott lehet Pinyő edzésein

    1. Hát..lehet, hogy jó pénzt kap, de lehet a kispesti paddal jobban járt volna….

  2. Az ő pénzük?

   Azt nem sikerült még arrafelé megérteni, hogy minél jobban fognak szerepelni, annál nagyobb lesz feléjük minden irányból a gyűlölet. Vagy értik, csak leszarják, ahogy minden mást is.

   1. Az ő pénzük! Nem kell akadékoskodni…
    Amikor mész az utcán és egy “kedves” ember a zsebedbe nyom egy 20ezrest, elsétál, az onnantól a TE pénzed… így működik a pénzmosoda!

  3. Nyilván rengeteg pénzbe került, amit Lőrinc átpakolt egyik zsebéből a másikba :) Állítólag régóta elhúzódtak a tárgyalások, de végül – szerencsére! – sikerült megegyeznie magával, és a saját kezébe csapott :)

   1. nem tudhatod, hogy milyen nehézkes megegyezni a tudat-hasadt másik feleddel… :D

   1. Nem az a jó edző, aki a saját szája íze szerint összevásárol egy rakat relatíve minőségi játékost, és azzal bajnokságot nyer, hanem aki hozott anyagból, sokszor szélsőséges feltételeknek megfelelve tesz le eredményt/eredményeket az asztalra.
    Vicces lesz majd látni, hogy télen megint egy rakat játékos távozik, és egy rakat játékos érkezik Felcsútra.
    Hozzáteszem, nagyon kiváncsi lennék, hogy a több, mint 5 millió EUR forrását hogyan támasztja alá egy olyan klub, aki frissen jutott fel az nb2-be, és nagyjából 0 szurkolóval rendelkezik (vagyis 0 reklámértékkel). Mert úgye a TAO pénzt csak utánpótlásra lehet költeni, ha jól tudom.

 12. Az ilyen büntetési címeket kellene megnyomni a külföldi sportmédiában, hogy Magyarországon “az ellenfél egyik játékosának és a mérkőzés játékvezetőjének szidalmazása” miatt büntetnek. Vicc.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.