Hahó, kedves labdarúgó-szövetség, kéne már sorsolni, nem?

Szeptember négy (44!!!4!!) van ma, vagyis alig tizenhat nap múlva, egy szeptember húszra eső szerdán rendezik a Magyar Kupa hatodik fordulóját, egyben az első országos kört.

Ellenben sorsolás, mint olyan még nincs, sőt, az időpontjáról sem tudni semmit.

Ugye szerdáról van szó, két hét múlva, aki jönni szeretne, mert szinte tutifix, hogy valamelyik megyei selejtezőből továbbjutó ellen játszunk idegenben, annak bizony terveznie kellene lassan. A legritkább esetben vannak ezek a meccsek villanyfényben, szóval, kedves MLSZ,

lassan sorsolni kéne!

Egészen szánalmas ahogy futballt akarnak csinálni. Csak a klubok, a nézők, és úgy általában mindenki van leszarva, vélhetűen úgy gondolják, az ilyen apró információk egyáltalán nem tartoznak a közvetlen szereplőkre.

(Kérdéseinket természetesen elküldük levélben az MLSZ-nek, bár tudjuk, csak kötelességből, mert választ minek is várnánk?)

update [15:00] // közben megtudtuk, hogy szeptember 11-én lesz a sorsolás. Kilenc nappal a forduló előtt. Sebaj, még mindig jobb, mint a létszámcsökkentéskor, amikor versenykiírás nélkül indult el szinte a bajnokság, mert valahogy nem készült el időre, és a tavalyit már nem lehetett használni, hiszen pont annak a szabályait áthágva csökkentették le a mezőnyt. (Költői kérdés: ha edzőknek kötelező tanulmányútra menni, és választhatják Angliát is, akkor a szövetségből nem kéne pár embert kizavarni az FA-hez, hogy lássák, hogy megy a szurkolók kiszolgálása, vagyis azoké, akikért a létezésük és a fizetésük van?)

 • Pingback: Hahó, kedves labdarúgó-szövetség, kéne már sorsolni, nem? | Zongoracipelő()

 • Kicsipest

  Lanza lett a legjobb játékos az NBI-ben a szakma szerint. Megérne egy posztot a dolog! Gratula Neki!

  • Granero

   Ja neztem en is, hogy pl a popsifocin ez nem volt hir :/ Pedig be akartam irni, hogy Lanza >>>>>>>>>> Partra Vetett Lazovics.

 • Csaba Horváth

  http://index.hu/sport/2017/09/04/meszarost_cikizte_a_vidi-tabor_a_sotet_felcsuti_stadionban/

  Úgy látszik nem csak a kispesti táborral gyűlt meg a bajuk a felcsútiaknak.. :D

  • Sztefo

   Na jó de a szóban forgó még a Zuckerbergnél is zseniálisabb üzletember gázszerelő és nem pedig villany… 😊

 • 58914020 .

  Ami Eppel teljesítményét illeti a válogatottban, emlékezzünk Marco Rossi nyilatkozatára, aki mondta, hogy Eppelnél (és sok magyar futballistánál) a versenyszellemmel van a baj, nem bírja úgy a versenyt, a konkurenciát.
  Ezért tudott csak most, ennyi idősen kibontakozni, mert most kapta meg először a lehetőséget 100%-os bizalommal Rossitól még tavaly.

  Én úgy láttam rajta, hogy görcsös, nem meri igazából azokat a laza dolgokat megcsinálni, amiket itthon. Nyilván sokkal jobbak az ellenfelek egy válogatott meccsen, élesebb a szitu, de abban biztos vagyok, Eppel ennél többre képes.

  • László Papp

   Ha nem a mi játékosunk lenne,még lehetne is poénkodni,hogy kiadták az Eppel legjobb pillanatai a válogatottbant… egy floppy lemezen.

  • Sanzi

   Próbálta ő, csak az ellenfelek más színvonalat képviseltek, mint itt az NB1 ben.
   pl. egyszer megpróbált lefordulni a védőjéről, ilyet nem egyszer látunk tőle az NB1 ben, amikor is egy érintéssel, maga mellett tovább löbböli saját magának és lefordul a védőről… hát itt kb 2 méter alatt már fél méter hátrányban volt a védőtől… ennyi.
   Nem vele van a baj, hanem a magas szinvonalú NB1 el…

   • Escape

    Sajnos igazad van

    Ugyes-ugyes. De a sebességkulonbség mindent eldönt

 • Andris Koncsol

  Patyának eltört a lába :-/

 • Döme Sanya

  Lanza végre azt kapta amit megérdemelt.

 • Escape

  Majd akkor fog az MLSZ ténylegesen dolgozni, kiszolgálni a nézőket, ( akik tulakdonképpen fenntartják ) amikor a Magyar labdarugas piaci alapon fog műkodni, tehát az mlsz nek is fontos lesz hogy minél több néző legyen.

  Addig pont leszarják,
  a meccs elotti napon szólnak,
  A helyszineket variálják

  • Granero

   Nehez az MLSZ-re szavakat talalni…

 • Pingback: A Budaörsöt kaptuk a Magyar kupában – Csak a Kispest!()