Szünet után folytatjuk adásunkat

Paks – Bp. Honvéd @ Paks, 17:00 (tv: m4sport.hu)

 

Rossi (apropos, tegnap volt a szülinapja) alatt mindig féltem a válogatott szünetektől. Egyrészt ugye a klub ilyenkor hajlamos nem publikálni, hogy kivel játszunk edzőmeccset (tényleg, EvdM játszott edzőmeccset?), ráadásul az edzőmeccsek nem is mindig jöttek be, mert a szünetek után, – emlékeim szerint természetesen – rendre kikaptunk. (jegyzet magamnak: Ezt a mondatot utólag majd rendbe kéne tenni valahogy.)

Pakstól tehát most félek.

Ugye a Lokit magunkra vállaltuk, mármint én és Salvatore barátunk, mert elkiabáltuk, nagyképűek voltunk, fel sem tételeztük, hogy pont ellenük, pont otthon megszakadhat bármilyen sorozat. A Loki egészen addig rossz volt, mínusz a Vasas ellen, de akkor nagyon hamar rúgtak négy gólt, úgy meg azért könnyű.

Hiába volt játékunk, hiába voltunk kapura veszélyesebbek, vannak ilyen meccsek. Ha évente egy, azt valahogy kibírjuk. Mert ugye vannak rossz meccsek, amiket meg lehet nyerni (l. Újpest, idén), és vannak vállalható meccsek, amiken sanszod sincs, mert valahol máshol már rég eldöntötték, itt ki kell kapnod. A foci már csak egy ilyen sport, részben ezért is szeretjük.

Na, de a Paksra visszatérve. Jelen pillanatban (fél tíz, vasárnap délelőtt, kissé másnaposan) az utolsó helyen állnak egy győzelemmel, három döntetlennel és három vereséggel, tíz-tizennégyes gólkülönbséggel, és a tavaly megszokotthoz hasonló hazai mérlegükkel. Paksról ugyanis nem szokás győztesen eljönni, igaz, kikapni sem. Pakson minden meccs null-nullról indul, és általában úgy is ér véget. Legfeljebb egy-egy, de akkor már véresre tapsolta a lelkes publikum a tenyerét.

Plusz a falevelek a pályán. Hiába az új, fűtött gyep, a paksi katlan ősszel a legszebb, amikor a környező fák levelei hullani kezdenek, és elég egy apró szellő, valahogy huss be mind a pályára. Szemben földszintes házsor, néhány talán jegenye, saras-leveles center, egymást gyömöszölő csapatok – bennem egy ilyen kép él Paksról.

Most nem lesz szemben semmi, csak a házsor, mert bontják a stadiont, ha azon lehet egyáltalán bontani bármit, hogy a helyére egy új épüljön, mert miért ne. A fák biztos ott lesznek, bár nem tudom, lehet a sporttelephez tartoztak, akkor viszont nem, mert a helyükön inkább lelátó fog kinőni a földből, a hátsó szomszédok legnagyobb örömére. A szombathelyi ikonikus tízemeletesek után egy újabb potyázósor tűnik el az NB I-ből.

Egymást gyömöszölő csapatokat viszont merek ígérni. A Paks, és igazából Csertői olyan, hogy bárkire képes ráerőltetni az akaratát, hogy onnantól a futball játékosabbik oldalát tegyük talonba, majd elővesszük bármikor máskor. És most nem a Rossi-féle tudatos neem látványfutballról beszélünk, hanem a lehetőségekhez képest az eredményességet fenntartó Csertőiről. Általában lassan indulnak be, október-novemberik mindenki reménykedik, talán idén végre kiesnek, hiszen annyire jellegtelenek szegénykéim, de aztán valahogy mindig tart a bizalom, hogy végül befussanak ötödiknek (tavaly), hetediknek (tavalyelőtt) és megint ötödiknek (tavalyelőtt előtt).

A Paks az NB I. csótánya. Egyszerűen lehetetlen kipusztítani őket, kellemetlen együttélni velük, ráadásul képesek bármikor alkalmazkodni az újabb és újabb feltételekhez. Légiós után nem fizet az MLSZ? Na, bumm, nekünk nincs. Fiatal után fizet? Jó, akkor lesz fiatal, és természetesen a környékről. Csak kicsi stadiont adna állambácsi, de mi van, ha lesz még egyszer nemzetközi kupa? Sebaj, a város majd kisegít, legalább kiderül, hogy ellenzékből is lehet lelátót betonozni.

 

Szokjuk meg, hogy bizony a Pakssal tartósan együtt kell majd élnünk. Ami ugye baj, mert nekünk valahogy legendásan nem megy ellenük. Jó, nem egy Kecskemét, és a hazai 5-7-1 is úgy-ahogy belefér, ám Pakson a 4-4-3 már határeset. Értjük, hogy nem a fénykorunkat éltük az elmúlt tizenpár évben, de nemár, hogy mi lennénk a fővárosi Paks, és magunkkal szinte csak ikszelni tudunk? (megjegyzés magamnak: Hülye vagy, Hanta fiam, megint valami régi emlékből csináltál bekezdést. A 2013-as 0-3 óta tíz meccset játszottunk a Pakssal, 4-6-0, amiből 1-3-0 a mérleg idegenben.) (megjegyzésben vitatkozom magammal: Akkor most mi van? Mégis mikor mondom a kisebb hülyeséget? Iksz vagy nem iksz?)

Iksz.

Komolyan. Ezt várom. Mármint nem ezt, de még csak nem is ezt, hanem a futballos verzióját, a nagybetűs X-et, vagy magyarul a döntetlent, sportkommentátorul az eldöntetlent, nagyfaterom szerint pedig a szart sem érőt. Ordas nagy egyenlő lesz, bár nem null-null, hanem mondjuk egy-egy, netán kettő-kettő, mert egyszerűen nem lehet máshogy. Ennek a játéknak meg kell legyenek a maga törvényszerűségei, és márpedig ide tartozik a szünet után nem megy nekünk, a Pakson nem nyerünk, meg a hasonló huncutságok. Ennyi pedig bőven elég kell legyen.

No, valami ilyesmit szerettem volna mondani, sőt, “a Paks az NB I. csótánya” mondatomra még büszke is vagyok. Valakinek végre ki kellett mondania.

“Szünet után folytatjuk adásunkat” bejegyzéshez 126 hozzászólás

 1. Remélem, most már mindenki abbahagyja a bírók szidását.
  Ebben a szezonban nem lehet rá panaszunk. Kabangu kézzel vette át a labdát. Persze örülök az egyenlítésnek, de ma az egy pontot se érdemeltük meg.

  1. te fordítva ülsz a lovon, eddig egy meccsen nem segített nekünk sőt, ezen a meccsen is inkább túloldalra fújt
   második gólnak köze nem volt a faulthoz és fél testnyi lesen volt a gólszerző, és a váll alatti felkar nem kéz ;)

   1. Bobál második elmaradt sárgája Felcsúton, Újpest egyértelmű 11-ese a Bozsikban 2:1-nél a végén, amit nem fújtak be, Kabangu egyértelmű kezezése az egyenlítésnél, az nem felkar volt, nézd meg jobban.
    Ebben a szezonban eddig többet tévedtek a javunkra, mint ellenünk.

    1. Így-így, pontosan. De akit megnyugtat, hogy mindig bírózik, engem nem zavar, hajrá!

    2. Szerintem mezőnyben továbbra is (mint igenis kurvasok éve) rutinból lesajnált szarokként fújnak nekünk, bajnokság ide, vagy oda, a meccsbelenyúlos ítéleteknél meg egyelőre nem mernek belenyúlni, de nyugi, ez sem fog sokáig tartani. :)

 2. ez az edző meg a jot is elrontotta tamado focit igert helyette csak vedekezunk eipel sajnos nagyon gyenge elől mozogni is alig tud egyedúl lanza meg valahogy jatsziksajnos ez nagy semmi a vedők nem fognak embert lacko csak alibizik egyedúl kamber jatszott kicsit jobban ilyen jatekkal nem erdemlúnk gyozelmet

 3. Legalább nem kaptunk ki. A tanulság? Nem lehet egy gólos előnyben ráülni az eredményre.

  1. Nem ráültünk, jelenleg ennyi van a csapatban… Egy támadásunk nem volt, egy Paks ellen…

 4. Ez a csapat egy 0 ebben a szezonban… Ennyit számított Rossi… Sem támadásban, sem védekezésben nincs semmi plusz, felmegyünk a pályára, és lesz ami lesz. Banó-Szabó is gyenge a tavalyi fiatalokhoz képest, nem is értettem a dicséréseket felé, minden meccsen szürke volt.

  1. Nem Rossi hiánya miatt gyenge ez a csapat, hanem önmagában. És ezért ment el Rossi. Ha mindenképpen személyhez akarod kötni, akkor a tulajdonos miatt ilyen gyenge.

   1. Ugyanezzel a kerettel Rossi sokkal jobb csapatot csinálna. Az egy dolog, hogy nincs olyan háttér, ezáltal keret sem, amilyet egy szurkoló szeretne, de ebből az anyagból jobb játékot ki lehetne hozni.

    1. Ezzel a két-három emberes kerettel nem kell álmodozni. Rossi azért ment el, mert tudta, nem lesz erősítés, a visszaeséshez meg nem akarta a nevét adni.

     1. A helyezés az egy dolog, itt a játékminőségről és az impotenségről van szó, amit látunk hétről-hétre.

      1. Mindegy… a jó helyezéstől és a minőségi játéktól egyaránt el lehet búcsúzni jóidőre. De addig mindenképp amíg nem történik valami csoda, hogy egy komoly, tőkeerős tulajdonos nem kerül valahonnan a vén dumafranci helyett, aki még magát is képes égetni ezzel a “szponzornélkülibajnokcsapat” sükettel, amit itt még sokan komolyan is vesznek.
       Mert pénz nélkül nem lesz semmi.

       1. Akkor itt az ideje, hogy kinyisd a bukszádat és told a lóvét, ne csak dumálj!

  2. 3 alapember: Gazdag, King, Holender is hiányzik. Banó-Szabó jó! Rajta tényleg látszik, nem úgy, mint a másik kettőn. Amúgy minden OK lesz, ne félj.

  3. Ne mondj elhamarkodott véleményt, én legalábbis ezt mondogatom magamnak minden idei meccs után…
   Ha elhamarkodottan akarnék véleményt mondani, majdnem ugyanezt mondanám. Dehát nem akarok károgni. Éljen a “támadó foci”. :)

   1. Sztem nem elhamarkodott, mert már a nyári edzőmeccsek alatt sem láttam semmi bíztatót, és a mai eredmény sem érdekelne, ha jól játszanánk, de sajnos minden meccsen gyengék vagyunk szerzett ponttól/pontoktól függetlenül.

 5. Ez a mai teljesítmény egyszerűen szánalmas volt!
  Nagyon gyenge meccset játszottunk!
  A ráadás 3 perc??? Lenzsér miatt állt vagz 2 percet, + volt 3 gól… vicc.
  A 2. paksi gól előtt direkt néztem! Kabangu hozzá sem ért Daruhoz!

  1. szerintem 60 percig közepes volt a teljesítmény, utána minősíthetetlen..

 6. Végül tényleg iksz lett…. Nem hiszem el, amit a “vérprofi” M4 csinál (gondolom) az interjúkra várva :D

  1. Azt mondja “nem élő” – irgalmatlan sötét m4!!!! + paksi publikum…

 7. érthetetlen ez a játékunk előnyben…
  ugyanez volt mint mezőkövesden…lőttünk egy gólt, majd egy tökéletesen impotens ellenfél ellen beállunk 8-an a saját tizenhatosunk vonalába…

 8. utobbi evek leggyengebb jatéka volt reszunkrol semmi elkepzelese nem volt a csapatnak hogy mit jatszon

 9. Azért az nem semmi, h ilyen szar játéknál is a meccslabda a miénk volt, csak Lanza ezúttal nem verte be.

    1. Abszolút igazad van. Lanza az egyetlen, aki megcsinálja az egy az egy ellenit, szabadrúgásokat erőszakol ki, gólpasszokat ad, gólokat rúg szép számmal, és nem mellesleg benne van egyedül valódi nagybetűs futball jelenleg.
     Eppel speciel borzasztóan játszott ma is.

    2. Senki nem vette elő, ez tény, hogy ajtó-ablaknál vhogy mindig rossz megoldást választ, de senki nem szidta egy szóval sem…

    3. Senki nem “veszi elő” Lazát, épp azért, mert egy csapat nem állhat egy emberből.

 10. Nyugi kollégák, a fradi ellen gálázni fogunk. Vertük az Újpetet, a felcsútot, ha a fradit is kipipáljuk akkor egy szavunk sem lehet.

  1. Ott sokat számít,milyen szélesre festik a pályát.Gyorsak a széleken.

 11. Azért tragédia sincs.
  Több pontunk van, mint tavaly ilyenkor, és több rúgott gólunk, második helyen állunk, pedig játszottunk két meccset a nemzetköziben is, és idén sokkal több a sérültünk.
  Köv héten biztosan jobbak leszünk, mint ma, kérdés mire lesz elég a Fradi ellen.

  1. Érdekes, mikor is olvastam hasonlókat?
   Ja igen, tavaly ilyenkor, csak akkor Rossit szidta 10-ből 9 ember.
   Jön egy kemény sorozat: Fradi, Vidi, Vasas. Megmutatja, hol is tartunk valójában. Ezek a csapatok nyíltabban játszanak, több keresnivalónk lehet, de ugyanúgy akár belefuthatunk nagy zakóba is. Kiváncsiam várom.

   Azzal, h írod, idén sokkal jobb csapatok vannak, azzal kicsit az előző bajnokságot lehúzod, és kb a többi klub szimpatizánsaival értesz kicsit egyet, h csak emiatt nyerhettünk bajnokságot, mert gyengébb volt a mezőny, és mert a favorit csapatok gyengélkedtek (Vidi, Fradi) önmagukhoz képest. Vagyis ezzel a mi bajnoki címünket is minősíted.

   1. Na de pont mondod, h mennyivel erősebbek a csapatok, akkor miért csoda, h bukunk pontokat?
    A játék minősége tavaly ősszel sem volt jobb, sőt!
    Ehhez képest még mindig a második helyen vagyunk, és egy jó meccsel köv szombaton ott is maradhatunk. Ez azért még mindig jó érzés.
    Rengeteg a hiba a játékunkban, szerintem ezt mindenki látja, tavaly is az volt ilyentájt, Rossi tavaszra összerakta, ez is igaz, de nem tudjuk, h nem-e áll össze der Meer taktikája tavaszra szintén. Ha nem, ez van, időben akkor lépni kell, ám ismétlem, Rossival is nagyon sok nézhetetlen meccsünk volt, én személy szerint tavaly ősszel a lelátón nem egy embert győzködtem, aki kőkeményen szidta Rossit, h adjunk neki időt stb.

    1. Érdekes, h tények felett elsiklasz, mint hogy ennyi sérültünk nagyon rég volt, a szélsőjátékunk szinte értékelhetetlen King és Holender hiányában. Nincsenek szélen elfutások, erre az ész nélküli ívelgetésre nem a holland kéri őket, többször is fociztam hollandok ellen, egyszer nem láttam ilyet.
     Daniloval egyelőre nem erősödtünk sajnos, de adjunk még neki időt.
     Szeretném látni (valszeg erre csak tavasszal lesz lehetőség), amikor mindenki egészséges, és vettünk addigra esetleg egy középső védőt, és középpályást, h mi lesz a kezdő, mi lesz a taktika.
     Bobál a Loki ellen gyengén játszott, már nem először a szezonban, mintha erőnléti gondjai lennének, és kicsit lassabb is, mint tavaly, erről már korábban írtam. Remélem, nemsokára újra a régi lesz, mert szükség lenne rá.

     1. Ezért volt nagy húzás Deakpisti meg a Poloskei leigazolása,Koszta elengedése.Rossit már ne is emlitsuk.

   2. többen írják, h tavaly ilyenkor rosszabbul álltunk…
    csak akkor ezt még nem Lanzával hoztuk. :/
    tehát idén már nem várható az a minőségi igazolás, amit tavaly Ő jelentett.

    1. Tavasz második felére javult minőségileg a játékunk, addigra már Lanza is rég itt volt.
     Tavasz elején azért volt egy-két nagyon necces meccs, nézhetetlen vereség (pl Vasas ellen) stb, amikor kb 10-ből 8 ember azt mondta, h kizárt, mi bajnokok leszünk, aztán mégis.
     Abban abszolút igazad van, h kellene még egy minőségi labdarúgó, aki tudna Lanzával focizni.
     Ma is volt kb egy ígéretes támadás, amikor Banó-Szabó rosszul adta vissza a kényszerítőt, és Lanza széttette a kezét, mintha azt mondaná, h “kikkel játszom én együtt”. Kellene mellé egy vagy inkább kettő minőségi futballista. Egy a védelembe, és egy kreatív középpályás. Persze ez csak vágyálom ahogy elnézem az öreg politikáját, de a remény hal meg utoljára. :)

   3. Abszolút egyetértek. Nyugi, türelem, tisztán második a bajnokcsapatunk!

  2. Nézhetetlen bűn rossz volt a meccs ! Minden labdáról lemaradtunk,alig tudtunk játékba avatkozni,nem tudtuk szerelni az ellenfelet,alig volt nálunk a labda.Nem volt egy rendes támadásunk,mindenki nagyon rossz volt.Nem tudnék egy játékost sem a jók között említeni.Se Lanza,se Nagy Geri,se Kamber, Gróf is sokat hibázott! Lyukas a védelem,
   Latifu nagyon gyenge volt,Laczkó nem NB I-es.Bobált kihagyni,Laczkót,Latifut játszatni
   nagyon nagy vétek !!!!

  3. Épp azért nem kell sokat (semmit) várni, mert a többi csapat erősödött. A miénk viszont nem.
   Ezt látta előre Rossi, mert ismeri a vén szélhámost… Ezért ment el, és ezért hagyjuk már a picsába az utána való sóvárgást, mert vele se lennénk jobbak.
   A holland meg teljesen rendben van, mint edző. Legfeljebb a mindent jobban tudó (olykor hat nyolc elemit végzett) drukkereknek lehet bajuk vele (mert nem értik, mit karattyol).

   1. Valóban nem gyenge. De sajnos két-három átlag feletti játékossal legfeljebb a középmezőnyt reális célba venni.
    Danilo azért még nem akkora “ajándék” egy edzőnek…:) Talán ha majd elkezd gólokat rugdosni….

 12. A szerző elég jól eltalálta a végeredményt. Abszolút igazságos eredmény született, a bíró katasztrófa volt, de nem oda fújt, hanem össze-vissza.

 13. A 2. félidő 5. percétől láttam a mérkőzést.
  Háccc…
  Játékban/mezőnyben nudlik vagyunk, egyéniségeink villanásai visznek előre minket, mentenek meg…

 14. Ez most már a sokadik meccs ,amikor csak 2-őt cserél az edző,sőt lassan már alig tudok olyan meccset mondani,ahol kihasználjuk mindhárom cserénket.Ha ennyire nem megy a játékosoknak,miért nem változtat,ha van lehetőség?

  1. …és ha jól emlékszek Laczkó még nem játszott végig meccset nála, egyszer talán a padon kellene kezdenie

   1. Én ma is őt vártam,hogy lehozzák a szünetben ,mint szinte szokásos első cserét.

 15. Téged kellene edzőnek megtenni…Igaz, hogy nem edzői diplomád van, hanem más, de te tudod. Leginkább persze azt, hogy mit szeretnél (mint szurkoló)…☺

 16. Kár,hogy nem azért játszik,mert befér a Honvédba…

 17. “Nem veszi észre, hogy ez a csapat nem az FC Barcelona”
  Az a baj, hogy az sem, aki kitalálja, hogy nem elég a bajnoki cím (hosszú távon értsd: erőn felüli, eredményes szereplés), támadó foci is kell. Mert ahhoz tényleg az adott bajnokság barcelónájának kell lenni. Az kevés, hogy kijelentjük, most már támadó focit játszunk.

 18. Gazdagot nem becserélni luxus, szegény nem csodàlom hogy eligazolt volna
  Le a hollanddal!!

 19. Pár szóban a mérkőzésről : Simán le kellett volna hozni ezt a mai meccset. Nem taktikai vagy egyéni hibák miatt nem nyertünk. Még Iván öngólja ellnére és Kamber elcsúszása a 2. kapott gólnál – ellnére sem.
  NEm küzdünk, nem ütközünk ! az ellenfél SOKKAL jobban odatette magát ! Latifut figyeltem ma nagyon : Remek technikai képességek jól helyezkedik,de NEM TÁMADJA MEG AGRESSZÍVAN A CSATÁRT és NEM NYERT EGYETLEN PÁRHARCOT SEM ! És szinte ugyanez jellemző az összes játékosra. Nem lépünk oda, nem ittunk vért, jóllakottak , kényelmesek vagyunk.
  MEgint megszereztük a vezetést és vártam hogy a semmi játékunk miatt mikor egyenlít ki a Paks. Mindig el voltunk csúszva egy ütemmel, a Paksnál lábról lábra járt a labda.Robbanékonyabbak voltak, agresszívabbak.
  Megérdemeltünk volna ma egy vereséget ezért a hozzáállásért !
  A játékosok : Grófnak volt pár jó momentuma de elszórta a labdákat. Latifu félt a csatároktól, 1 méterre állt mindig tőlük. Nagy Geri nagyot küzdött, Kambi zakatolt rendesen de hiányzik egy ész a pálya közepéről. BanóSzabó ma is jó volt, motivált, gyors labdajáratások, gyors gondolkodás. Végre megcsinált egy szlalomot 3 védő között amit nagyon tud, felrúgták de néma maradt a síp.Nagyon igéretes !
  Elől Marci nulla volt, semmi küzdés, semmi váratlan…. Kabangu pedig már gólspecialista lesz a 90. perc után :)
  Nagyon hiányoznak a sérültek (Filip és King a szélekről) illetve egy osztogató akinek meccsneként van 3-4 gólpassza illetve idegenben vezetésnél aki megtartja a labdákat, megcsinál egy cselt, picit lassítja a játékot.
  Mindengyik felsővonalbeli csapat nagyon nagyokat igazolt.Özönlenek a jobbnál jobb játékosok a fradiba, újpestbe, felcsútra, videotonba. Honnan a picsából van ezeknek ennyi pénzük ??!! ( költői…)

   1. Ennyi erővel Gazdagot is berakhatták volna oda.Legalább neki is jönne vissza a meccsrutin a kihagyás után.

 20. El lettünk kényeztetve tavaly! Most visszatért a rég módi amikor is kínozni lehet a meccseinkkel!

 21. Mennyire undorító,hogy a médiában mindenhol csak az szerepel,hogy az egyenlítő gólunknál Kabangu kézzel vette le a labdát,de arról egy szó említés nincs sehol,hogy a paksi vezetésnél meg a gyerek lesen volt.A meccs utáni interjúból is mondták EvdM-nek,hogy az utolsó 2 gól mindkettő szabálytalan volt.,de persze a TV-ben leadott interjúban már ez se volt benne.És a TV-ben se tűnt fel senkinek…

 22. Hazaérve, anélkül, hogy elolvastam volna egy hozzászólást is, a véleményem: ezért, a mai teljesítményért szégyellhetik magukat a játékosok, ez nem bajnokcsapathoz méltó volt! Az első félidő sem volt piskóta, de a második félidő a foci megcsúfolása volt! Mi volt a terv? Kihúzni kapott gól nélkül? Ezzel a védelemmel? Én mindig védtem Meert, de miért bízik ennyire Laczkóban? Lassú, körülményes, támadásokat egyáltalán nem segíti, védekezésben is gyenge, alibi passzokat ad (hátrafelé). Latifu ugyanez (talán egy fokkal jobb), nem segíti a támadásokat, körülményes és védekezésben is gyenge (miután kétszer átjátszották, csak szabálytalankodni tudott a tizenhatos előtt, egyik szabadrúgásból kapufa, másikból gól lett). Amióta nincs Holender és King a támadójátékunk csak annyi, hogy ívelgetünk előre. A Paks (és minden más ellenfelünk) jobban teszi-veszi a labdát a földön, mint a bajnokcsapat! Amennyiben nem szedik össze magukat a Fiúk, a következő három meccsen nem sok babér fog teremni nekünk!

 23. Hello Mindenkinek, szép napot!
  Olvasva a kommenteket, néhány gondolattal reflektálnék a részemről:
  – Várjunk szerintem még a hollandus-inkvizíciójával, az igazi értékmérők még csak most jönnek majd…,
  – A tegnapi taktika, Csapategység, Összhang valóban nem volt éles, kicsit ad-hoc focit éreztem én is élőben,
  – Nagyon vékonyka a padunk, ez tény, Nekem kezdőből továbbra is nagyon szimpi: LANZA !!!, Danilo (CS.A.K. nem a helyén játszott) Geri, Bobál (Ő Miért csere Eric???), Kambi, Gróf (azért volt jópár nagy védése is),
  – Marcinak nem tesznek jót a Storck-os behívók, nem okés ez így, ez tegnap kimondottan látszódott rajta, nem ÉLES, nem harap, nincs dinamika,
  – Laczkót ki a kezdőből, de gyorsan, egy normális “előre-játékot” nem csinált július közepe óta (beer sheva idegenben + Hali otthon),
  – Darkkal, Latifuval, Daniloval érdemes lenne egyéniben foglalkozni az edzéseken kívül plusszban,
  – Banó-Szabó egész ügyeske,
  – Kedves Vezetőség!!! Ha olvassák: Deák + Pölőke minek kellettek, ha most is keresünk még helyettük, ha meg itt vannak, miért nem játszanak, padoznak… :(
  – ÉS, ami veszettül nem tetszett: Könyörgöm, lemegyünk úgy jó majdnem teli vendégszektoros létszámban, jó időben, kellemes indiánnyár: És sajnos CS.A.K. szurkolgatunk, tapsikálunk, úgy jó erős 60-80 emberke, Többiek??? … A Klub, a BajnokCSAPAT, a Tábor, a Hagyományok sokkal többet érdemelnek!!! Ennél a fagyi ellen sokkal több kell, nem fog a szánkba repülni az a bizonyos sajt, pláne, ha Mi sem teszünk érte…
  Úgyhogy, nagyon b@sszuk már oda Magunkat a kövin, mert ez így nagyon haloványka – focitól függetlenül!!! Hajrá, szép hetet!!!

  https://uploads.disquscdn.com/images/ce9abb4c9c3ac6638c6013fb39d47b4e848f43beb471cf4895eb7a2888cc06f3.png

 24. Bobál hajmeresztő dolgokat művelt tegnap is: rossz passzok Grófnak, megindul előre – aztán labdátveszít, hosszan szöktette magát. Mintha nem lenne ott fejben.
  Boti + Lovric jobb volt pakson.
  De Laczkó helyett inkább Bobált játszatnám – amennyit Laczkó tol, annyi egy rossz formában lévő Bobálnak is megy.
  .

  1. Tegnap Gróf alaposan le is szidta Bobált. Valami nem stimmel nála, ez már fordulók óta látszik. Sok minden lehet az oka, de itt is írta valaki, h a párja nincs rá jó hatással, más valaki meg, hogy boldogtalan a rossz fizetése miatt stb. Fizikális gondokat is látok nála, plusz a gyorsasága is picit romlott.
   Össze kell szednie magát, mert egy jó Bobálra nagy szükség van! Nagyon szeretem a játékát, de jelenleg nagyon nincs jó passzban.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.