Napikispest 2017.10.05.

 • kettős rangadók hete //
  • október 21-én 15:30-tól Debrecen-Haladás és 18:00-tól Diósgyőr-Honvéd a Nagyerdei stadionban. Két meccs egy jegyért. (via dvsc.hu)
   • “Képíró János úgy fogalmazott: a legnagyobb szurkolótáborok lesznek a stadionban, a biztonsági cég megpróbálja úgy előkészíteni a területet, hogy minden tábor megfelelően legyen elhelyezve, betartva a szigorú szabályokat.” – speciel a vendéget például teljesen fölösleges különválasztani.
  • október 25-én 13:30-tól a Sopront a kupából kiverő Tatabánya otthon fogadja a Nagyecsedet, míg mi 18:00-tól a Budaörshöz látogatunk ugyanoda. Ezt a két meccset – sajnos – nem kötötték össze, de még reménykedhetünk, hátha.
 • Lanzafame // a csakfoci fordította le egy vele készült olaszországi interjú részleteit.
  • “Boldog vagyok Budapesten, karrierem egyik legszebb időszakát töltöm itt.”

A Dió közben kitette a tervezett szektorbeosztást, amire rögtön jöhet a kérdés, hogy ennek így mi értelme?

És a Nagy Kérdés: az MLSZ jegyrendszere képes arra, hogy a három vendégbe háromféle klubkártyával jönnének emberek, plusz ugye a hazai lokis és a szövetségi futballkártya? Melyik hova lesz érvényes, milyen kombók zárják majd ki egymást?

“Napikispest 2017.10.05.” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. Budapest Honvéd FC.
  Klubkártya érvényességének meghosszabbítása online!
  Az alábbi linken tudjátok meghosszabítani a klubkártyyátok érvényyességét. A klubkártya számával és a jelszavatokkal, ami alapesetben szüetési hónap és nap (pl. 0825, ha augusztus 25-én születtél) tudtok belépni, alul látható a jövőbeni lejárati dátum. Nem kell mást tenni csak a mentés gombra kattintani. Arra kérünk Benneteket, hogy minél több Honvéd szurkolóval osszátok meg ezt az információt! CSAK A KISPEST!
  https://klubkartya.mlsz.hu/Default.aspx

   1. Most már igen. Hozzátartozómnak, akinek most járt volna le, hét évvel hosszabbították meg, én – nyáron 1000 forintért hosszabbították meg két évvel a klubkártyámat – kaptam még a kettő évre plusz nyolcat.

 2. szerintem az elég gáz, hogy a diósgyőr egy hazai meccsére kap 3 szektort a sarokban, a debreceniek meg pöffeszkedhetnek másik 2 csapat meccsén. Fogadja el az mlsz, hogy a mezei, családos szurkolók nem fognak balhézni,
  vagy ne legyen kettős rangadó.
  a magyar futball “ünnepe” lesz, amikor 3 szurkolótábor lesz kordonok és biztiőrök közé zsúfolva, míg a lokisták megtöltik a saját részük felét.

 3. Ha jól látom, akkor mi a két feketével jelölt szektort kapjuk (D3,D4). Valaki vágja, h az kb mennyi jegyet jelent?

  1. 1400-1500 fő. Ezt a két szektort töltöttük meg a legutóbb. Sanszos, hogy most a fele is sok lesz. :(

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.