Mastodon

Persze ahogy minden hülyeségnek, nyilván ennek sem lesz soha felelőse

A Honvéd Facebook-falára került ki a következő bejegyzés:

Kiderül belőle, hogy a klubkártyákat ingyen lehet meghosszabbítani, viszont

  • nem tudhatod mikor jár le, mert a rendszer sehol sem közölte (illetve a tavalyi bajnokság végén volt egy automata felirat, hogy az első kártyák három hónap múlva lejárnak – amit persze a pénztáraknál jegyet vevők nem láthattak);
  • ha lejárt, mindenképp újat kell kiváltanod (pénzért!);
  • akinek nyáron járt le, vagy lejárat közelben volt, azzal teljesen újat váltattak ki (pénzért!), mert szó sem volt hosszabbítási lehetőségről. (Nem az 1000 forintról van szó, hanem az elvről, ezt mindenképp tegyük hozzá.)

Gondolom időközben rájött valami nagyokos, hogy ha tömegesen vezettették be, akkor tömegesen is fognak lejárni a kártyák, és baj lesz az újak kiadásával, vagy valami hasonló.

Ettől a kérdés még kérdés marad:

  • miért nem lehetett már nyáron is hosszabbítani?
  • egyáltalán valaki végiggondolta ezt az egész kártyahülyeséget tisztességgel?

Mert én eddig csak annyit látok az értelméből, hogy szívni, fizetni, szívni, fizetni, nagyjából ebben az ütemben.

(Mégmielőtt: a lényeg itt nem a Honvéd szidása, ők jófej módon kitették, hogy hol lehet hosszabbítani. A barom az volt, aki erre nem gondolt az első kártyák lejárta előtt. Ha az MLSZ, akkor az MLSZ, ha a Honvéd saját hatáskörben, akkor a Honvéd, de gyanús nekem, hogy a szövetség, mert hosszabbítani ugye egy központosított oldalon lehet.)

(Ami viszont Honvéd: a Benneteket kis bé; a Honvéd-szurkolót kötőjellel írjuk; a klubkártya egy ipszilon; a születésben van el, az “ami alapesetben…” rész a zárójelbe tartozik, mert így értelmetlen a mondat.)

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||