Napikispest 2017.11.30.

 • Lanzafame // egészen elképesztőt megy idén. A csapatból egyedüliként van gólja minden sorozatban (BL, bajnoki, kupa), és ha ez nem lenne elég, minden sorozatban van gólpassza is, ha a kiharcolt tizenegyeseket is annak vesszük. 15 gól, 7 gólpassz, 2 kiharcolt tizi július óta. #parádé (Részletes tábla a gólokat felsoroló oldalunk alján.)
 • bíróküldés // Kassai fúj szombaton Debrecenben. Asszisztensek Márkus és Kepe, alapvonalon Szilasi és Takács János, tartalékban dr. Varga Zsolt. (Ez a Takács János amúgy az a Takács János, aki Gyöngyösön vezetett nekünk?)

“Napikispest 2017.11.30.” bejegyzéshez 26 hozzászólás

 1. Igazából,ha a Club erdekeit nézem,most kéne eladni mondjuk kinaba.De mivel láttuk mi történt a többiek árával ,meg kell sulyosan emelni a fizetését és idelancolni.Amúgy is f@szt sem érdekel a fizetési úszó sapka,amikor az idén kucsmává is alakulhatott volna.

  1. Olyan pár évvel ezelőtti debreceni bajnokavató feelinged van,amikor mindenki lesajnált minket,aztán a csikócsapat kibabrált a Debrecennel?

    1. Szerintem a X is kisebb meglepetes lenne, de ne legyen igazam. Az egyetlen ami melletunk szol, hogy idegenben jobban megy mostanaban.
     A Debrecen amugy egy csoda, ha jol latom akkor mindossze annyi kellett a szarnyalasukhoz, hogy elkuldjek Holmant.

     1. Megnyerjük.Most rukkolunk elő a sokpasszos támadó focival.Lélegzethez jutott a holland birka,nekik esunk,figyeld csak meg.

     2. Herczeg mar az elozo bajnoksag utolso ket meccsen is ott volt, es akkor is amikor kieso helyen alltak az elso 5-6 forduloban, aztan jo penzert eladtak Holmant es minden megvaltozott :)

    1. Gólszerzők: Vernes,Lőrinczy.Egyiket se látjuk már Kispest mezben.Lőrinczyt sajnálom,Vernest annyira nem.

 2. Pont ezt akartam írni, hogy idén Knézy garancia a vereségre. Plusz ugye Kassai is… Bár tavaly az 5-2-es és az 1-0-ás ottani sikerünket is ő kommentálta, hátha ez jó ómen :)

  1. Pontosan

   Ha igaza lenne, perelne– de minimum kiigazítást kérne.

   De nem tette.

   Miért is tette volna? A leírtak igazak.

   Hemingway meg menjen a francba a “nincs mezszponzor” kamujával!!!
   Van szponzor – cssak nem olyan mint amilyet ő szeretne…
   Ő olyat szeretne aki annyit fizet mint az állami csapatokhoz “kirendeltek”.
   De mivel ő is elismeri (!!) hogy azok nem piaci alapon jönnek, miért várja el hogy nbárki más piaci alapon ugyanennyit fizessen???

   Barmelyik kft amelyik 100 millios forgalmat csinál, ( ebbol van az országban kb 10ezer) boldogan fizetne pár milliot éves szinten nekünk

   Hja! Hogy az kevés?
   Ez van.
   De ne HAZUDJUK azt hogy nincs senki..

   1. Azért nyilván egy mezszponzor az nb1-ben nem néhány milliót kéne, hogy fizessen. A futballban, nb1-s szinten néhány millió (mondjuk legyen 5), semmi….ha egy kft.-nek elég lenne néhány millióval beszállni, hogy a neve a mezre kerüljön, akkor számold ki, hogy hány ilyen “néhány milliós” mezszponzor kéne, hogy tisztességes mennyiségű szponzorpénz összejöjjön. És nézd meg, hogy hogyan nézne ki a mezünk. Mint egy kibaszott hirdetőtábla, úgy néznénk ki.
    Hemingwaynek teljesen jogos a kritikája, hogy a csapata letesz egy bajnoki címet az asztalra, és mégis ilyen semmilyen csapatok mezén vírit a többszáz milkót tejelő szponzorok nevei…szerinted ez nem frusztráló?

    1. A 750-800 milliohoz képest amit zsebrevagott,az 5 valóban semmi,főleg úgy,hogy a Rossinal +25-ről lehetett hallani,amire”nem futotta”.

    2. Ott a pont. Mára meg maradt a Raditec, meg az Endo Plus, meg a Football Factor, aztán kifújt… 😒

    3. Igazad van

     De akkor ne hazudjuk azt hogy nincs szponzor

     Mondja az igazat – mondja azt az öreg hogy van, de az nem fizet eleget

  2. ” A fiatalok szerepeltetése és a légiósszabály betartása előírás Kispesten az edző számára, vagy abszolút önálló szakmai döntéseket hozhat ezekről Erik van der Meer?

   Abszolút követelmény mindkettő. Szezon elején nagyon világosan felvázoljuk az elvárásokat. Tavaly Marco Rossinak két fiatallal kellett játszani, most ősszel Eriknek csak egy volt kötelező, mert ezt ítéltük meg teljesíthetőnek. Ez persze változni fog.”

   Eszerint tavasszal lehet,hogy már 2 fiatallal fogunk felállni?Csak halkan megkérdezném,ha a holland sokszor nem is cseréli le az adott meccsen játszó fiatalt,aki mostanában leginkább Banó-Szabó volt,idősebb helyére másik fiatalt nem hoz be,ha be is hoz,akkor is csak fiatal helyére hozza be,akkor hogy fog majd tavasszal kettőt játszatni,ha nem szereznek elég rutint ,ami azért van ,mert azért nem cseréli be őket,mert nincs elég rutinjuk?

 3. Félek Kassaitól. Ő nem hagyja Lanzát simliskedni, inkább fúj ellene, szívatja rendesen. Nélküle meg…

  1. A Kassai emlékezetes eseteinel szinte mindig az”asszisztensei”basztak at.Nem lesz vele gond a hétvégén.

   1. A Loki ellen minden kétes szituban Lanza ellen fújt. Akkor is, amikor tényleg kamuzott, de akkor is, amikor valóban bántották. Látszott, hogy meg akarja mutatni, higy ki az úr a háznál. De legyen igazad…

    1. Már félünk az ellenféltol,a bírótol,a Gróf bakijatol,,a saját hátvédeinktől,az edzőnktől stb,stb.Éppen ezért ijedtünkben belemenekülünk a győzelembe.

    2. Ezt jól látod
     ” neg akarja mutatni ki az ur a háznál”
     Ez kassai személyisége

     E miatt hoz rossz döntéseket

  2. Álom a vébé,Kassai álom a vébé,álom a vébééé,Kassai álom a vébé! :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.