Pár gyorsadat, amit mindenképp érdemes tudni Supinnyóról

 • Eddig kétszer vette át a Kispest padját és az első öt meccsén mindkétszer nyeretlen maradt. 2006-ban Dolcettivel nyerünk kettőt, majd jön Supka, és hat meccsen két döntetlen; 2011 tavaszán három vereséggel és két döntetlennel rajtol.
 • Supka első fél éve (mindig idény közben érkezett) általában az építkezésről, és a keret átalakításáról szól. 2006/07-ben 21 meccsen 47,6%; 2010/11-ben 14 meccsen 42,9% a teljesítménye. (Rossi, amikor 2015 tavaszán újra átveszi a csapatot 13 meccsen 28,9%-ot csinált.)
 • Supkánál mindig a következő őszi félidény (és csak az) igazán eredményes: 2007/08-ban 66,7% (ennél csak Rossi tudott jobb etapot Kispesten!); 2011/12-ben 55,6%. (A két- és a háromkörös bajnokságok részeredményeiről itt egy táblázat edzők szerint bontva.)
 • Adott idényen belül Supkával álltunk legtöbbet a bajnokság élén: 11 fordulót. Összetettben azonban már Rossi (13) vezet, a harmadik EvdM (3). Más nem járt ilyen magasan.
 • Supka második edzősége alatt egy vereséggel kezdtük, azonban a harmadik fordulót követően az ötödiknél rosszabb helyen egyszer sem álltunk, sőt, 21 körre belegyógyultunk a negyedikbe.
 • 2007/08-ban a 19. fordulóig 11 győzelem (az elmaradt Sopronnal együtt), 5 döntetlen, 3 vereség (a tatabányai 3-4-el együtt), majd Supka maradék 9 meccsén: 2 döntetlen, 7 vereség. Ezzel a félévvel azóta sem számolt el senki! Ilyen összeomlás egy normális világban nem létezhet.
 • Normális körülmények között Supka legnegatívabb szériája Kispesten: 2011/12-ben a 26. és 29. fordulók között mindössze egy pontot szereztünk.  Ezen kívül mindössze kétszer fordult olyan elő vele, hogy három meccsen is nyeretlenek maradtunk. Ezek a számok jobbak, mint Rossival, ráadásul Rossi a bajnoki szezonban is tudott hármas nyeretlenségi miniszériát csinálni.
 • Normális körülmények között Supka legjobb szériája a négy győzelem egymás után, amit háromszor is összehozott. (Rossinak három ötös széria a rekordja, négyese nem volt.)
 • Normális körülmények között Supkával a leghosszabb veretlenségi szériánk: 9 meccs (2011/12-ben a 12. és a 20. fordulók között) – Rossival 8 meccs (2016/17-ben a 14. és 21. fordulók között).

És hogy miért ezek a számok? Adjuk meg Attilának az esélyt, majd ha azt látjuk, hogy nem bizonyít, akkor kezdjünk el hőbörögni.

Egy apró történelem //

 • Idősebb Puskás Ferenc (36/37-41/42, 44-47/48, 48/49-51); Babolcsay György (59/60-61/62, 67, 70/71); Komora Imre (82/83-85/86, 97/98, 99/00) és Szurgent Lajos (92/93, 00/01-01/02, 02/03, 04/05) után Supka az ötödik olyan edzőnk, aki legalább a harmadik ciklusát kezdi meg Kispesten.
  • Babolcsay kétszer, Szurgent háromszor, Komora egyszer csak beugró volt, vagyis idősebb Puskás után igazából Supka a második, akit komolyabban kineveznek harmadszorra is.
 • Ha Supka kitölti a szerződését (14+33 meccs), akkor 139 bajnokijával megelőzheti a kispesti örökranglista negyedik helyén 135 meccsel álló Rossit. A harmadik Komorához (164) még egy újabb év kellene.
  • Supka a tavaszi harmadik fordulóban léphet fel a hatodik helyre, és ezzel átvenné Preiner Kálmántól a “Honvéd kispadján legtöbbször ülő nem bajnok edző” címét.
 • 1991/92 és Mezey György óta csak Török Péter (95/96 – kupagyőzelem), Gálhidi György (98/99, 03/04 – NB II.),  Aldo Dolcetti (05/06), Supka Attila (11/12 – negyedik hely) és Marco Rossi (12/13 – bronz, 15/16, 16/17 – arany) tudott teljes évet eltölteni a Honvéd padján.
  • –> ez 26 idényből mindössze 8.
  • az időszak edzői (első kinevezésük sorrendjében): Verebes, Szurgent (4x), Kuusela, Davidovic, Kozma, Török, Bicskei, Krémer, Varga Zoltán, Komora (2x), Gálhidi (2x), Reszeli, Tornyi, Glázer, Détári, Fitos, Patrascu, Őze, Duró, Bognár, Gergely, Dolcetti, Supka (3x), Vass, Borgulya, Pölöskei, Sisa, Morales, Szalai, Rossi (2x), Simon Miklós, Vierchowod, de Muijnck, Csábi, van der Meer –> ez összesen 35 név.

“Pár gyorsadat, amit mindenképp érdemes tudni Supinnyóról” bejegyzéshez 62 hozzászólás

 1. Supka akkor irta le magat nalam amikor Szabo Tibit Baranyosra cserelte…Remelem igazad lesz az elsö felevvel, mert ez az egyetlen es utolso remeny ezzel a kerettel. Jövöre (18/19) csapatepites lesz, es kieses elkerüles….a logika ezt diktalja.

  1. Már nem azért,Laci,mintha a Szabó Tibivel valami gond lenne,de a Bari az a Bari.

   1. Bunda meg bunda… Tibi fiatalabb volt jo formaban, Bari meg nem szerzödik masodosztalyba alapon a szinten masodosztalyu Vasast valasztotta amikor minket is valaszthatott volna….
    Szoval semmilyen logikus erv nem volt mellette…keves antipatikusabb sajatnevelesünk van mint Ö

  2. Tibinek elö szerzödese volt, tehat a döntes az edzö es a management kezeben…mi meg elengedtük ingyen…Baranyos miatt

 2. Hát nem is tudom mit mondjak. Igazi amatőr csapatra hasonlitunk sajnos. Harmadjára jőn vissza a szurkolók nagyja nem kedveli de akkor is le kell nyelnünk. Én meg adom neki a sanszot egyenlőre azért régen nem volt ilyen jó kerete és nem volt lanzája se, bár ez lehet hogy még hátránya is lesz. Ha nem tudja kezelni lanzafamét akkor hatalmas öngólt rúg és a maradék még mellete álló szurkolót is magára haragithatja. 41 éves vagyok sokkat vártam arra hogy top csapat legyen a honvéd a 2018 as évet nem felejtem el soha BAJNOK csapat lettünk hosszú idő után végre. Nagyon sajnálom hogy az öreg butasága és kapzsisága miatt sikerült ezt a csapatott tönkre vágni, félek megint sokk idő telik el igazi nagy sikerek nélkül.

  1. ” 2018 as évet nem felejtem el soha BAJNOK csapat lettünk hosszú idő után végre.”
   Jó lenne, ha 2018-ban is bajnokok lennénk… :)

  2. Értem, hogy miért írod, hogy tönkre lett téve a csapat. A játék nézhetetlen, kilátástalan volt, ez igaz, nyilvánvaló szakmai hibák, makacsság. stb. Viszont belegondoltam, hogy ha szép játékkal, szoros vereségekkel a 4. helyen állnánk mondjuk Rossival közel a dobogóhoz, nem biztos, hogy nagyon nagy csalódásnak élnénk meg ezt a szezont.

 3. Úgy látom az edzős kvízt Supka érkezésével lehet javítani. :)

 4. Egy dolog biztos. Hemi továbbra sem szakmailag hozza meg a döntéseit. Óriási hiba volt elengedni Rossit, akivel akkor is garantálni lehetett volna a szakmai fejlődést, ha valószínűleg vele sem lehetett volna megismételni a bajnoki címet. Idehozta a kókler hollandot, akit viszont nem szakmai okok miatt rúgott ki, hanem csak az ominózus nyilatkozata miatt. Supka most csak tűzoltásnak jött, így talán sikerül elkerülni egy még rosszabb forgatókönyvet. Ez vagy bejön, vagy nem. De, hogy a biztos jövő továbbra sem látszik Kispesten, na ez a biztos……

  1. És?Azt látom hogy az ítélet már megszületett,de mi a vád?

 5. nem, mar kapott eselyt, apa rosszindulatu daganata vagyok, nem szeretem es kesz

 6. Kíváncsi leszek a véleményekre ha megint bajnokok, vagy kupagyőztesek leszünk?

  1. Egyesek szerint az is csak egy állomás lesz a szakadék felé vezető úton. :)

   1. Ja:)Ráadásul Latabar már közölte a távozók listáját:Geri,Bobál,King,két pénztárosnéni meg egy idős úr a lányához költözik a Bozsik melletti utcából.

 7. Szuper SupkaSapka, kb stabnalas varhato, epitkezesnek annyi.. Varhatunk megint 1.5 vagy 2 evet mire itt valami lesz. Kerdem en, miert nem lehetett mondjuk 2-3 hetet keresessel tolteni es valami olyan edzot hozni, akivel lehet epitkezni hosszu tavon? Pl Oenning a Vasastol, o kb mar latott valamit a magyar bajnoksagbol, vagy tovabbra is Simon Miki. Ah, nem ertem, kivancsi lennek Hemi cegeit is olyanok vezetik-e, akik a legkevesebbet kapnak.. Ja, nem hiszem, ez csak a focira igaz, mert meg mindig nem erti, hogy a tanar az egyik legfontosabb elem..

 8. Skacok! Mi ez a letargia egyes tagoknál??? Nem értem ezt a hozzáállást, de tényleg… Nyugi a tutti, Supinnyó nagyon összepakolta a 2007-es Csapatot, kiválló tavaszt futottunk Vele, nagyon szerethető kis gárda volt az akkori team! Ősszel is jöttünk fel, mint a kib@szott higany, vinczegabi ide-vagy oda!!! Sztem a későbbi eredménye sem volt ördögtől való, vagy szégyenfolt. Most Végre a hollandus eltekerészett a kajmán szigetekre fallabda-személyi edzőnek, állunk a bajnokságban, 3 pontra megy a debi a bronzért előttünk, itt meg a “károgás” jajveszékelés, tetemre hívás vagy mifene??? Hélló evribádi!!! Mindenki ünnepelje ki magát, aztán fel a fejjel: Hajrá Supi, Csakazértis!!! Egy Kispesti mindig bizakodik, mert máshogy nem is lehet!!!!!!!!

  1. Erről van szó…kicsit pozitívabb hozzáállás kéne, ha már úgy alakult, hogy Supka lett az edzője a Csapatnak…

   1. Látod Csabi, Ennyi a lényeg! Te legalább látod. A vidike sztem már most bánja a szerbet, a zöldek meg remélem a dollybabával hosszabbítanak vagy 29 évre! És amikor Kispesten feltűnt a DE VRIES név, az garanciát jelentett a sikeres, fényes folytatáshoz!!! Hujj-hujj hajrá! Jó érzéseim vannak! Kupára fel!!!

    1. Nyilván sok fog múlni az érkezőkön és távozókon is. Reméljük lesz tényleges erősítés, és akkor a mostaninál nagyobb reményekkel szaladhatunk neki a tavasznak. :)

  2. Egyetértek! Amennyiben emlékeim nem csalnak, Supka irányítása alatt élvezhető focit játszott a csapat, remélem, így lesz ez most is! Nem szabad kikezdeni, hagyni kell, hogy tiszta lappal induljon!

 9. pár érv fülbevaló ellen:
  békéscsabai bunda, tatabánya , vincegábor
  2012 óta nem kapott egyetlen épkézláb kispadot sem
  legutóbb is elmenekült innen, amikor lezüllesztette a csapatot

  1. 9 meccs 7 vereség és nem úriember módjára távozott
   most meg jön majd a negédes tenyérbemászó stílusával újra
   kösz nem kell

   1. Az mindegy…aki utálja Supkát, az fog találni indokot, hogy utálja. :D

    1. Negyedik helyen végzett a csapattal, amikor távozott. Most jött el Supka ideje, csak arra várt, hogy ismét negyedikek legyünk, és már ugrott is vissza a fedélzetre. :)

  2. Csak egy kérdés: Tóth Feri régóta feljarsz ide a csakblogra? Mert a disqus szerint két napja volt az első hozzászólásod, abban és azóta is Supkat szidtad (eddig 38-szor). Nem gond, mindenkinek lehet véleménye, én pl ritkán osztom meg, de szerintem uszítani senki ellen sem érdemes, pláne nem az új edzőnk ellen, mert az semmiképp sem a csapat érdeke. Részemről ennyi, Csak

 10. Supka a hollandnal csak jobb lehet. Remelem azert a fulbevalot mar kinotte.

 11. Nem feltétlen ide tartozik, de most nem látok jobb helyet:

  Dicséri a klubot, talán túlzottan is.

 12. Mennyi okos ember van itt édesjóistenem….Rossi után egyértelműen a 2. legsikeresebb edző Supka az elmúlt kb 20 évben….magyar kupát én nem tartom semmire, ott bárkinek lehetnek jó napjai, a bajnokság az igazi erőmérő. Sosem felejtem el azt az utolsó Supka meccset, amikor Pécsen játszottunk 3:4-re nyertünk és ezzel hosszú idő után a legjobb helyezésünket értük el egy 4. helyet. Ha Ti megadtátok az esélyt ezeknek(gondolom a fele már rémleni se rémlik): meer, vérhód, pölöskei, patrascu és társainak, akkor nehogy már a Rossi utáni 2. legeredményesebb edzőnek ne adjatok egy fél évet!!! Félretéve a szurkolói botrányokat, füllbevalót, bundát meg a hasonló tényezőket. Supka mester ismét bizonyíthat, hogy megvan a régi Kispest kötődése, illetve magának is, hogy megragad az NB1-ben hosszú idő után, vagy mehet vissza az NB2/NB3-ba. Én drukkolok neki nagyon, ezzel a kerettel a 3-4 hely megszerezhető reálisan nézve! Sok sikert Supka!

  1. Volt idő nem is oly’ rég: Amikor a fagyika und fityeszke rettegve jöttek hozzánk, illetve fogadtak minket!!! Előre Fiúk, Hajrá Suppinnyó!!! ;) XD

  1. Érdekesség: Viszont ezen a ranglistán elfoglalt 3. helyünk azért – is – kecsegtető, mert az előttünk lévő Hali és vasas a tabellán éppen a 9. és a 10. helyet célozta meg, míg mi “evdm-presszinggel” is 3-ra vagyunk a debitől, és 10-re az államcsapattól!!! Az meg má’ ezüst!

  2. Pintér egy riportba arra hivatkozott, hogy azért van ilyen kevés fiatal, mert hatalmas nyomás alatt dolgoznak a kiesés elleni harcban, így nincs lehetősége a fiatalok próbálgatására. Erre azért pár mondattal rácáfolnék:
   1. A felcsúti akadémiába tolt pénznek a töredékéből termelt már ki stabil nb1-s játékosokat a Kispest. Vagyis ugyanennyi idő alatt, sokkal több pénzből stabil felcsúti nb1-s játékosokat kellett volna már kinevelni (most hagyjuk azt a pár embert, aki külföldre igazolt). Ergo az akadémián rosszul csinálják a munkájukat.
   2. Olyan minőségi nem akadémista játékosokkal, akikkel a felcsútiak rendelkeznek néhány fiatal folyamatos beépítése problémamentesnek kéne, hogy legyen. Lehet Pintér alkalmatlan a szerepére?
   3. Egy olyan akadémiának, ahol tao pénzek milliárdjai landolnak, elsődlegesnek kéne lennie, hogy az nb1-ben a legmagasabb arányban alkalmazzon a felnőttcsapatába saját nevelésű játékosokat. Ha ez nem így történik, hiteltelen az akadémia.
   4. Vasas, Kispest, Haladás, MTK egész jó arányba foglalkoztatja az akadémistáit, tehát a saját nevelésű játékosokkal való felállás nem a megvalósíthatatlan kategória.
   5. Remélem Pintér sokáig lesz a felcsútiak edzője. :D

   1. A Vasas felvasarolta az utanpotlas valogatottat nehany eve, a Vasasban jatszo fiatalok nagy resze nem a Kubala akademia kivalo vegtermeke. Csak egy ügyes marketing fogas, hogy csettinthessünk, micsoda akademia van ott.

    1. Ezt nem tudtam, de ettől független amit írtam az áll. Hiszen ezek a fiatalok játszatva vannak.

    2. Egyébként ez a vád minket is ért, hogy leraboltuk más klubok utánpótlását évekkel ezelőtt, és nem mindig a legtisztességesebb eszközökkel, ezért van, h értesüléseim szerint pl van pár fradista gyerek az U19-ben és lejjebb is az MFA-n, és ha valaha a Fradi fogja hívni őket, akkor mennek.
     Konkrétan a Berla nevű kapusunk nagybátyját ismerem, sokat fociztam vele anno, nagy fradista, ahogy az egész családja, bár viccesen azt mondta nekem a srác nagybátyja, hogy már persze átnevelték Honvédosnak Berlát az MFA-n, és nagyon szereti a klubot, de hozzátette, a család képes lesz meggyőzni, ha esetleg egyszer majd a zöld-fehérek hívnák.

     1. Jó nyilván, egy tehetősebb Akadémia mindig el fogja csábítani egy “megszorult” Klubnak a jobb utánpótlás játékosait.
      Nem mondom, hogy ez így rendben van, de az viszont nagyon nincs rendben, hogy egy akadémia hatalmas lóvékat markol fel, de abba a felnőtt csapatba, akiknek neveli a játékosokat nem tesz be játékosokat. Illetve a felnőttcsapat nem kér a saját utánpótlásából…ez már a vicc kategória.

     2. A fagyika meg “lerabolja” az egész Országot futball-szellemileg és kultúrálisan! Borzasztóan egy alantas, primitív, nettó bulvárfocis közeget teremtve! Tudjuk, az egész Ország fagyista, ha fagyista vagy, vagy azzá válsz, vagy azt csinálnak belőled – tisztelet a kivételnek – valóban egy könnyen irányítható “birkává” válsz, és egy ember alatti szinten mozogsz – persze CS.A.K. szakrális, szellemi és filozófiai értelemben! De ezért “más” Minálunk (KANYAR) a hangulat, az atmoszféra, meg a (Z)üllőin, persze ez részemről egy magánvélemény. Mondjuk én nettó látom ezt nap-mint nap a Pötyin, meg a Telepen…

      1. Valahol egyetértek azzal, amit mondasz. Nagybátyám mondta vagy 10 éve, lehet, h a fél ország fradista, de a másik fele meg utálja őket. :)

       Én csak azt mondom, minket is vádoltak már ilyennel, sőt egy ismert sportmanager konkrétan olyan 5-6 éve mondta, h Hemi nem a legtisztességesebb eszközökkel szerzett meg jó pár fiatalt az MFA-nak.

       A Kanyar színvonala szerintem is a legmagasabb itthon, az utóbbi 1-2 év szurkolói teljesítménye büszkeséggel tölt el minden Kispest szurkolót, azt is, aki nem a Kanyarba jár! :)

   2. Ez csak ott nem stimmel,hogy az egyik kiesett,a másik kettő a kieses ellen küzd,a negyedik /mi/meg eladogatjuk őket(Koszta-prosser-botka).

    1. MTK valóban kiesett (az egyik legkevesebb gólt kapva a bajnokságban), de most toronymagasan vezetik az nb2-t nagyrészt fiatalokra támaszkodva.
     A Haladás valóban a kiesés ellen küzd, de alapvetően nem a fiatalok húzzák le őket, sőt! Inkább ők rúgdossák a góljaikat.
     Mi valóban eladtuk Kosztát, Prossert és Botkát, de előbbi kettő az eladásuk időszakában stabil cserék voltak. De így is maradt Baráth, Nagy G, Holender, Gazdag, Bánó-Szabó aki az MFA-n nevelkedett és stabil kezdők.

     1. Fajo ezt leírni,de oten nem érnek a piacon 1millio €-t.Aloluk meg már eladva pld a Schon.A felsoroltak inkább”anyagi okokbol játszanak.Nehezen tudom elképzelni hogy mondjuk 1949-tol 1990-ig bármelyik befért volna akár csak egy meccsre is.

      1. Aztán nálad kell egyeztetni a véleményem?!Miért nem foglalkozol inkább tovább a zurzavaros összeesküvés elmeleteiddel vagy a 3000/5-os talalatiaranyu sejtelmes “mindentudassal”?!

       1. Azt úgy értettem,hogy alacsony a bérkoltseguk ill sajnos nincs utanuk érdeklődés.Na,viszlát,majd este folytatjuk a soha véget nem érő vitankat.

        1. Ez szép volt! Grat! 100% RESPECT!!! Na Brávó, Latabár!

   3. és reméljük, hogy soha nem jön KISPESTRE!!! – edzőnek.
    ;) Az ő érdekében.

 13. milyen volt az öreg digis fellépése ?
  Szombathy Pali azért tökösebb riporter, mint az m4 bohócai, remélem bekérdezett most is… :)

 14. Hogy Supka mellett (és nem ellene) maradjon a fonál, akiket érdekel;

  VOLT EGYSZER EGY 2007 TAVASZ…
  Íme: Tények, tapasztalatok, emlékfoszlányok, számomra oly’ kedves “képek” következnek;

  bajnokság, 1. kör:
  uppe – KISPEST (4-2); Hidegzuhany, ha jól emlékszem 10 percnél már 2 oda!!! :(…Debütál a KISPEST1909 minidrapink!
  Hóesés, fagypont körül repkednek a celsiusok, frappáns létszámú Tábor a Szuszában, “Dzsodó-szaltó” későn, de minek??? Fütyülés, utána a Hógolyózás! ;) Élvezte a taccsbíró is nagyon!!! XD

  bajnokság, 2. kör:
  KISPEST – Váci Izzó (6-0); Flyer és plakátok a Pötyin és a Telepen, szinte álmodom, de igaz! Elkészült a Szentély!!!
  Red Boys kezdte, aztán a City fejezi be az akkori “Falat”: Isten Hozott, Egy Kispesti Góóól, Nőt Kocsit…szinte történelem! Oroszlánbarlang, a Kispesti katlan.
  Stadiontúrán Herczeg Vince mutatja be a Jövőt! Ankét, az Öreg rózsaszín ingben, De Honvéd kitűzővel fogadja a gratulációkat – “Okay???”…
  Guardia 10 koreo, lufik, 6000 ember, fullos a Kanyar, a Korzó, a Tribün, még a V.I.P.-ben sincs hely – szemre! Iskolázzuk a dunakanyart, persze gyenguszok ők, ezt CS.A.K. a vak nem szúrja ki, de mindegy. Gála van!!! Fáklyák a végén, egész stadionos, nah jó, CS.A.K. 3/4!!! ;) Aki ott volt, tudja! Egy életre szól!!!

  bajnokság, 3.kör:
  KISPEST – R.E.A.C. (2-1); Bombázóban készülődés. Feleségem is kijött Velem (ritkaság!!!). Nagyon jó a Kanyar, telt a létszám – közel 4000 emberke -, nehéz kenyér a meccs: Torma beküldi, Palota bekkel, mint az állat, égünk… DE volt a Dobos – Plókaistíl – Attila bomba, aztán az ifjú reménység Koós Gabi tán… Fordítunk, extázis délután 15-től estig!!! ;)

  Magyar-Kupa, odavágó: emtéká – KISPEST (2-2); Hát azért odavágtunk, Sándor Károly hadosztályt idegenben simán “megfogtuk” a fakóval, ha nem látom, nem hiszem el, Supi tartalékoltat, és pipa Neki, hiszen megcsinálta: Állva maradtunk a Kupában és figyelünk a Bajnokságra is!!! Mert nagyon kellettek azok a 3 pontok, bizony-bizony! Hungárián komoly túra, “találka” a népligetnél fagyistákkal, csehszlovák villamosok nagyon strapabíróak! :) Hazafelé sokan mondtuk, és sokszor: KUPÁÁÁÁÁÁÁT!!!

  bajnokság, 4.kör:
  KISPEST – Debi (2-1); Mekiben csináltam egy toborzást annó, kihoztam vagy 8-10 emberkét CS.A.K. én, nézzék meg milyen egy wíkkkendoffender bajnoki a “sztárcsapat” ellen, hááát tetszett nekik a dolog, ez tény! Jó 4000 (!) emberke, vendégben is jó a létszám. Debütált a Gránde’ K I S P E S T 1 9 0 9 molinó! Az egész Ország CS.A.K. pillázott, mint hal a szatyorba! Hatalmas tombolás, füst, görög, amit akarsz! Und a meccs; Zolika beküldi, tiszta Milan-feeling van, aztán dzsodó – vaktyúkistalálszemet – betalálja vagy 5 méterről a bőrt… készen vagyunk, mint a vekker! 5 db. 42-est engedtem el legalább, senki nem tolt haza 23 előtt abból a 40-50-ből, kollégák másnap beteget jelentettek: Nem csodálom! Dolgoztam helyettük is. 12/9 az arány -nem rossz…

  bajnokság, 5.kör:
  “fagyiszopózete” – KISPEST (3-2); Idegenben, akkor még busszal, imádom! Egész tökös a létszám így hétfői este. Voltunk tán’ vagy jó 150 fővel. Megyünk Zalába, de rég voltam ott, nem is tudom. Gege és Geni is hozta a minimált, sajnos a Csapat nem, meg a bíró sem!!! :(
  Sűrű Káromkodások közepette hazaút gyorsan eltelt, finom volt az adzsipkúton a sóskifli (akcióban 1-et fizet, 4-et vihet) ;), Kárpátia, Cseresznye, Fejbőr, jó volt a boggie Pestig, nah…

  bajnokság, 6. kör:
  KISPEST – Tatabánya (2-0); Jó 4000 fan nem a tévét választotta, azért ez Minálunk nem túl gyakori dolog. Az Öreg erkölcs büszke védelmezője “belenyúlt” az egyik témába, amibe nagyon nem kellett volna – akkor sem! De mindegy: “Nőt, kocsit cseréhetsz, KLUBOT Soha!!!” Azóta dalba is van foglalva, úgyhogy sok – null ide!!! Az ULTRÁT SOSEM LEHET kinyírni, mert ez nem divat, vagy hobby, hanem az ÉLET!!!

  Magyar Kupa, visszavágó: KISPEST – magyar testgyakorlók köre (2-1); Ütős a Kanyar, ütős a létszám, a hangulat is! Nyomjuk Mi is, a CSAPAT is, érzik a “vér szagát”… Pollák tol egyet, sebaj, Mindenki arról diskurál, bedaráljuk őket, és így igaz… Szmilja-fejes előbb, aztán “magömlés” van: Dobi Atti és GÓÓÓL!!!
  96 után újra a sírás és a nevetés furcsa elegye vegyül kémiailag az agyamba, közte van 11 esztendő!!! :)

  Most bejezem, azt hiszem, mosogatnom kell, hiába itt az Ádvent, a Karácsony és a B.U.É.K. a nyakamon, és időből meg még kevesebb van, mint pénzből, de mindegy is… Ezt Mindenkinek írtam, én nem vagyok egy blogos proof, de ez sorban a 3. kedvenc szezonom volt az eddigi 23-ból, és szerény véleményem szerint volt hozzá némi köze Supka Úrnak is!!! Szép napot!

  Coming Soon!!!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.