Napikispest 2017.12.23.

 • Váczi Zoli // egészen csodálatos az M4 Sporton az Ulti liga döntőjének közvetítése. Szinte meg sem lepődünk, amikor feltűnik Váczi Zoli a képen, és ahogy hőbörög egy tényleg amatőr módon nem elfogott piros betli után, majd dühből és hajtószín nélkül mond be egy ultit, hogy közben tovább mondja a magáét a korábbi partnernek, na, az valami annyira magyarfutball, hogy nem is tudom. Okés, hogy Vaszke Bécsben volt helyezett egy póker-versenyen, ez valahogy mégis kedvesebb nekem.
 • Pingback: Napikispest 2017.12.23. | Zongoracipelő()

 • Kicsipest

  http://www.amigeleken.hu/hirek/dvtk/finisehez-erkezik-a-stadion-epitese-2017-12-21

  Nekünk lesz ilyen? 2014-ben egyszerre jelentették be a diósgyőri és a mi stadionunk rekonstrukcióját, az övék lassan kész van, a mienk meg ki tudja mikor lesz kész, ha egyáltalán lesz belőle valami.

  • Thibby

   Nekünk nem lesz

  • Döme Sanya

   Még olyan se.

  • Tony Soprano

   Minden a tervek szerint halad. 2020 de legkésőbb 2022-re elkészül az UP centrum és akkor kiírják újból a pályázatott az új stadionra. A sikeres tender után valószínűleg felgyorsulnak az események és így 2023 őszén vagy 2024 tavaszán már meg is kezdödhetnek a bontási munkálatok. Az új stadiont 2025 őszén már birtokba is vehetjük. Persze ha nem jön közbe semmi és minden a tervek szerint alakul…..

  • Granero

   “Úgy gondolja, a REAC-nak helye van a profik között?
   – Merész terveink vannak. Ha minden jól megy, hamarosan elkezdődik nálunk is a stadionrekonstrukció, és első lépcsőben megépül a jelenlegi klubház felőli oldalon egy hétszáz nézőt befogadó fedett lelátórész, új öltöző- és klubközponttal. Vezetjük a BLSZ első osztályának a mezőnyét, jó esélyünk van rá, hogy jövő nyáron az NB III-ban szerepeljünk, és ha sikerül kellően megerősíteni a keretet, miért ne célozhatnánk meg a másodosztályt. ”

   http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/matyus-janos-most-is-mehetnek-masodosztalyu-csapathoz-de-2609855

   BLASZ I. No comment.

 • István Hereb

  Látszik a stabil kocsmai múlt…

 • István Hereb

  Néz valami Milan meccseket? Gattuso szerintem oda járt edzőképzésre, ahova EvdM, lrgalábbis ugyanazt játsza a Milan is, mint mi eddig, csak milliárdokért vett játékosokkal. Hátul passzolgatás, előrebikkantás, mindenhonnan azonnal beadjuk aztán lesz valami. Főleg zakók – lassan kiesnek az első 10-ből is.

 • Gábor

  Látta valaki a honlapon megjelenő Gazdag Dani köszöntés alatt melegít az utánpótlás videót? 25 éve szurkolok a Honvédnak, azt hiszem egy 15 évet még várnunk kell, de megvan a következő arany ballábas Honvéd játékosunk!
  Jó látni a kisfiún, hogy már most ennyire érdekli a labda!

 • Csaba Horváth

  Elöszőr is Áldott Karácsonyi Ünnepeket kívánok az egész Kispest családnak!! :)
  Hogy az uborkaszezonra se maradjunk vidámság nélkül, íme 2017 legszebb, legérdekesebb és legviccesebb pillanatai az nb1-ből:

  3:05-nél Koszta gyönyörű – mezőkövesdi színekben rúgott – gólja

  Közte Davide Lanzafame csodálatos gólja a felcsútiak ellen. :)