Napikispest 2018.01.09.

 • megkezdtük a felkészülést // (via honvedfc.hu)
  • Erdélyi Botond visszatért kölcsönből. Az ősszel az NB II-es Kisvárdában nem játszott.
  • A tavaly télen igazolt Villám Balázst átadólistára tettük. Ha Villám megy, akkor fél évvel a bajnokság megnyerése után, a pályára lépett 28 játékos fele(!!!) nem lesz már keretünkben: Balázs, Bobál Geri(?), Botka, Hajdú, Hidi, Kovács (kölcsönben), Koszta, Laczkó, Palmes (kölcsönben), Prosser, Vasiljevic, Vernes, Zsótér, valamint a csak jegyzőkönyvig jutó Göblyös (kölcsönben) és Nagy Sándor.

“Napikispest 2018.01.09.” bejegyzéshez 21 hozzászólás

    1. Azért ha tippelnem kellene,hogy előbb lesz 2x-es bajnok a Kispesttel vagy 1x-es magyar válogatott,inkább az elsőre tennék.

     1. A 2x-es Magyar Kupagyőztes a biztos befutó tippem Ivan esetében!!! 😎

  1. Nekem ez Hetikispest. Ugyanis minden hétvégén kerülök egyet arrafelé, megnézni, hogy áll… :)

   1. Szerencsés vagy, sajna én kicsivel odébb “tengetem” mindennapjaim… ;)

  2. Jól néz ki a sapi! :) Ilyet hol lehet beszerezni? Van gyerekméretben is?

   1. Ezt a kanyar csinálja. Kispest Honvéd Futball Club-ot megkeresed facebookon és ott tudsz nekik írni rendelés ügyben.

   2. Ultrashop, minden hazai meccs előtt a Főbejáratnál lehet megvásárolni. Gyerekméretről nincsen tudomásom. 🙋

 1. Szerintem meg nem érthető, mivel amikor becserélték, akkor rendben volt a játéka..

  1. Bobál, Lovric stb. hány hibát követett el, amiből gól lett?

   1. jo, jo, de mennyivel többet is jatszottak….tudod csak az hibazhat, aki dolgozik…

    1. Pontosan! Az hibázik, aki dolgozik.Az a gond, hogy Villám nem kapott bizalmat, ezért számomra 1 év után sem derült ki, hogy mennyit tud. Laczkóról például kiderült…

     1. én is így vagyok vele.
      jó példa Buksi…nagyon nem volt fair, hogy egyik akkor is kezdett, ha 10X bizonyította, hogy alkalmatlan, a másik meg egyszer sem.
      főleg úgy, hogy az aranylábú Latifu volt az alternatíva. :)

     2. Teljesen jogos! Megérdemelt volna 2-3 teljes mérkőzést és ha ezek után küldik el akkor nem lett volna hiányérzet az emberben.
      Egy végtelenül szimpatikus és lelkes ember és akarattal, küzdéssel nem lett volna baj a részéről, de sajnos így nagyon nagy hiányérzete van az embernek.
      Valami miatt, valahogy csak ide igazoltuk, ha annyira hiányosak lettek volna a képességei akkor miért tettük ezt meg annak idején? Ezért nem felelős senki??
      Estig tudnám sorolni, hogy milyen kutyaütők kaptak folyamatoson lehetőséget arra, hogy játszanak hétről-hétre, minősíthetetlen produktumot hátrahagyva. Én nagyon sajnálom, hogy ez így történt!
      Őszintén remélem, hogy talál csapatot Villám Balázs magának és ott befogja bizonyítani, hogy nem ezt érdemelte volna itt!

      1. Nem vitaindítóként, de számomra Villám Gyöngyösön mutatott olyan produkciót a kupameccsen, amire úgy tudok visszaemlékezni, hogy nah, letett valamit az asztalra! Szerintem sem üti meg a mennyei szintet, az már egy másik kérdés, hogy Laczkóbuksit meg miért igen!!! Én sem értem…
       Én is akarnék, küzdenék, hajtanék, pacsiznék, mosolyognék, de mégsem lehetek focista, azt meg szögezzük le ehelyütt, hogy a GRANDE HONVÉD nem egy “melegedő”, vagy szeretetotthon, vagy mifene!!! Aki az első Csapatnál kap akár egy percet is, az érdemelje ki a tudásával, szakmai alapokon, ne az empátia, meg a szimpatikusság döntsön…
       Az igazolásainkat pedig mindig meghatározza a lovetta, az meg nincs túl sok: Magyarán abból kell főznünk, amink van! ;)
       Én is remélem, hogy Balázs megtalálja az útját, a helyét, de már ne haragudj meg, de Ő sajnos nem egy KISPEST szint, szerintem!

      2. Örülök, hogy egy pozitív Gyöngyös elleni meccs és párszor pár perc játék alapján pálcát lehet törni valaki felett! Mennyi olyan játékos lehet mondani, aki megkapta a bizalmat és élni is tudott vele! Na mindegy, valahogy akkor fogadatlan prókátora lettem ennek az ügynek, de továbbra is vallom nem volt fair dolog ez így.

 2. “Az ősszel az NB II-es Kisvárdában nem játszott.”
  De meglesz vele a létszám, nem kerül semmibe, ráadásul akadémista fiatal…. Egy valódi Hemingway-bobon!!! :D

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.