Napikispest 2018.01.30.

 • Laczkó Zsolt // a Vasassal edz, bár ez nekünk mindegy, csak amolyan érdekességként raktam ki. (via nso)
 • Villám Balázs // a Gyirmóttal tartott a csapat horvátországi edzőtáborába. (via gyirmotfc.hu)
 • Valeri Fedorchuk // állítólag velünk készül – írja a printsport.
  • 29 éves, ukrán, belső középpályás; (transfermarkt)
  • korábban csak ukrajnai csapatokban játszott, és a sok között ott volt például a Dnipro Dnipropetrovsk, valamint 2018-ban a Dinamo Kiev;
  • jelenleg szabadon igazolható, és ha minden igaz, pár napja Lengyelországban bukott meg egy orvosin.

“Napikispest 2018.01.30.” bejegyzéshez 44 hozzászólás

  1. tíz éve lehet, h hozzánk is befért volna :) , de ha most így el tudja adni magát a Vasasnak,
   akkor az esetleges szerződés lejártával egyből ügynöknek kell álljon, mert az jobban megy neki.

 1. Fedorcsuk még félig sérülten is!!!
  Aki a Dinamónak meg a Veres Rivne -nek jó volt, az ide is jó lesz…

 2. Gyorsan játékosokról :
  – Fedorcsuk : Nálunk hirhedten mindenki átmegy az orvosin :) LÁsd Kabangu , Marshall és társai :) Egyébként tényleg jó spiler a gyerek.Még féllábbal is többet tud mint az általunk imádott Nagy Geri egészségesen.
  – Windecker ügy : ez most egy tipikus magyar jelenség. Nagyon sokat képzel magáról sok szürke átlagos képességű játékos.
  -Papp Kristóf (Paks) : Nem szerződött külföldre meg másik magyar csapathoz sem, mert HÁLÁS volt a paksi csapatnak hogy felmenedzselték,kinevelték és stabil NB’-es játékost faragtak belőle ! Tisztelet !
  – Nagy Geri,Bobál Dávid : hasonlatos a Windecker ügyhöz.Imádjuk őket de ha nem akarnak itt játszani mert 20 Forinttal többet adnak máshol akkor menjenek.
  – Duchatelet : joos hogy kiteregette a szennyest Windeckerrel kapcsolatban. Végre elindulni lástszik valami a túlfizetett szar magyar játékosok ügyében. Az Öreg volt megint a zászlóshajó, de lassan kezdenek becsatlakozni más futballvezetők is ! Követendő !
  Jegyezzük meg : egy csapatnál MINDENKI PÓTOLHATÓ ! Lanza kivételével :)

  1. Egyetértek! De mindjárt jön az “apuka” és megmagyarázza, miért kell a csemetéjének sokkal több fizetés, mint amit a csúnya klubtulajdonosok ajánlanak!

   1. Nagyon el vagy tévedve!Ezek a fiatalok nem 15-16 évesek.Közelebb vannak a 30-hoz mint a 20-hoz!
    Ők tudják mennyit ér a klubhűségük!

    1. Nem vagyok eltévedve…klubhűség mint olyan, kihalófélben…pénzhűség van, ahogy látom! És ne magyarázd meg kérlek, hogy havi két misi az szar fizetés és mindenkinek ott az esély meg hasonló dumák…szerintem ti mindannyian a játékosok rokonai vagytok, ezért vagytok ennyire lojálisak velük.

     1. Nem én vagyok eltévedve hanem TE!Milyen két misiről beszélsz nálunk?Tudod a fizetési sapkát hiszen ezt szajkózza az öreg mindenhol.De ha elfelejtetted 5 ezer euro bruttó!
      Klubhűség pedig kihalóban van meg nem is nagyon volt soha.
      A hűség ott működik ahol kölcsönösen megbecsülik egymást és nincs alá és fölé rendeltségi viszony.

      1. Bocsi de itt nem Windecker fizetéséről vitázunk!
       Ha ezt az összeget ajánlották akkor ez nem kevés de nem tudod mi van a háttérben.
       A miniszterelnök fizetése hogy jön ide?Gyurcsány meg fel sem vette a fizetését!
       Amikor izgultál és szurkoltál a bajnoki döntőn minden pénzt megadtál volna a győzelemért és amikor bekövetkezett a pillanat a TE fiaid voltak most meg egy pénzéhes kur… mind aki elmegy.Én erről beszélek!

       1. Milyen pénzekkel? Tudsz valami konkrét összeget vagy úgy általában?
        Rossi miért ment el?

      2. most normális-e vagy????
       pont a miniszterelnökkel jössz???-akinek annyi 100miiliárdja van hogy meg se tudnád számolni !
       (mert ugye azzal tisztában vagy hogy mészáros lőrinc által birtokolt cégek összesége valójában kinek a tulajdona. ugye?)

       mondj vki mást légyszi ez nagyon,nagyon rossz példa volt

       1. A csúcsvezetők azért állapítanak meg maguknak viszonylag nem irreális fizetést, mert tudják, hogy őrült vagyonra tudnak szert tenni regnálásuk alatt!
        És még olyanok is lesznek, akik hasonlítgatni fogják a bérüket, mint áldozati bárányét! :)

      3. Itt most úgy érzem egy kicsit vihar van a biliben. Szerencsétlen focistákat szidja mindenki, miközben ők tehetnek a legkevésbé a dologról. Itt jön ki Viktorék szenzációs üzleti érzékének minden árnyoldala. Egyszerű kereslet-kínálat törvény. Ha valamiből kevés van és sokan ácsingóznak érte, akkor annak az ára felmegy. Ha nincs kereslet a kínálatra, leesik az ára. Elég lenne kivenni a pénzpumpát és az ilyen játékosok már fizetnének azért, hogy játszhassanak. (persze ez erős túlzás) Most a szabályok és a fidesz csapatok miatt a falábúaknak is sokat kell fizetni. De a piacot megerőszakolni nem lehet. Ez még Viktornak sem fog menni. A fizetések annyira fel fognak menni, hogy már nem éri meg a magyarokért járó támogatás, inkább jöjjenek a külföldiek megint kevesebbért. Eredmény: megint több lesz a magyar játékos és leesik az igényük, ha játszani akarnak. Ilyen egyszerű ez. Az idő helyre fogja tenni.

       klubhűség: értelmezhetetlen. A mai világban ezért már nem adnak semmit a piacon. Nem látok ebben semmi rosszat. A klubhűséghez az is kell, hogy a klub is hűséges legyen hozzád.
       Ehhez az igényeket ki kell elégíteni egy bizonyos szinten. Ha erre nincs lehetőség, akkor el kell válni egymástól, de úgy, hogy mindenkinek jó legyen.

     2. “Alapvető megélhetééés reméééényééébeen”!?
      Mit jelent ez számodra?!
      Te állítólag külföldön élsz! Miért? Az alapvető megélhetés reményében? Én alig több mint 100 ezret keresek havonta, és képzeld, boldog vagyok, nem turkálok más zsebében, és megélek!
      Tehát alapvetően megélhetnél te is ennyiből, mégsem ezt választottad! Ja! és gyerekeket is iskoláztattam, akkor még kevesebből!

      Milyen oltári baromságot hadobálsz itt össze?! ” …..A mai magyar foci azért más,mert egyrészt a klubok egyúttal szociális és szakmai közösségként is üzemelnek, egy közösséghez az ember pedig igyekszik lojális lenni….” :))

      “A másik pedig, hogy ma már a focisták olyan pénzeket keresnek itthon
      (lásd: Windecker esetét), hogy már nem a “jobb élet” a céljuk ezekkel a
      húzásokkal, hanem a dőzsölés, az extra luxus..”
      … vagy mondjuk családjának, szüleinek, gyerekeinek a lehető legnagyobb mértékű anyagi/lét biztonságának lehető leghosszabb távra történő megteremtése! Mert ugye ilyen is lehetséges!
      Csak, a rosszindulatú ember szeme előtt rögtön a “dőzsölés, az extra luxus” lebeg, mert irigy!
      Ugye?! ;)

      1. Nem tudtam, de most jöttem rá hogy közel vagy a tűzhöz és onnan tudod hogy mennyi mindent kaptak a klubtól a játékosok.Persze a mi klubunkról beszélek.
       Edzés lehetőség ,rehabilitáció ,ja több nem jut eszembe.

       1. Nem érdekel a “piac”!!
        Tudod-e mennyit keres Bobál, Nagy Geri, vagy éppen mennyit keresett Prosser?

        1. Aranyos vagy, amiért nem tartod korrektnek az összeget amit keresek!
         De, tudod, bármilyen hülyén hangzik is, ez az én “hibám”! Hiszed vagy sem, egy aláírás, és rögtön 1,2 milliót keresek…. De nem érdekel a pénz! / Tudom, én vagyok a hülye!! /
         Tehát a lehetőség adott lenne számomra, mint ahogy szinte mindenki számára is.
         Viszont nem sírok, nem nyavalygok, és qrvára nem érdekel ki mennyit keres!
         Ha lehetősége van, akaratereje van, kitartása van, esze van, stb, akkor keressen annyit amennyit bír!!

         1. én nem akarnék beszállni a vagdalkozásba, csak nem tudok számokat hasonlítani, ha nincs mihez.
          és mindenki háborog, miközben nagyrészt csak feltételezések vannak…

   2. Elhiszem, hogy az állam által pénzelteknél így van…ellenben ahol a tulajdonos a munkaadó, ott nem valószínű, hogy saját magának fizettet vissza.

  2. Szerintem törvenyben kellene kötelezni a csapatokat a fizetesek nyilvanossa tetelehez :) lenne nagy racsodalkozas…

   1. és akkor mi lenne? bevallják a fizetés negyedét, a többit meg kifizetik számlára, költségtérítésre, lakásra és villamospénzre.

  3. Marshall ideszerződésekor nem volt beteg, az egyik szünetben ment haza, és akkor kapta el…

   1. ha jól emlékszem, Diakité szállt le a dubaji repülőről tropára ment térdekkel, de zsebben a hatezer öjrós szerződéssel :)

  4. Gratulálok. Igazi Kispesti vagy. Ne hosszabitson egyik se. Menjenek mezőkövesdre meg kisvárdára dupla pénzért. Talán jobban járnak mint Prosser meg Koszta.

 3. Most olvastam,hogy a Nyiregyháza stadionépítésre 10 milliárd ft-ot kap !!!! Csak a mi stadionépítésünkről nincs egy szó sem !!!?????? És ennél jóval kevesebb összeget neveztek meg a mi stadionunk építésére !!!???

  1. Sztm. a választásokig már nem is fognak újabb stadiont komunikálni.

 4. Úgy látom, hogy alább megint vehemenskednek és egymáson vezetik le a felesleges energiákat a szurkolótársak. Nem könnyű a kispesti drukkerek élete foci nélkül, na…

  Türelem Urak, tartalékoljátok az erőket, tavasszal nagy szüksége lesz a csapatnak a vehemens szurkolásra, CSAK A KISPEST!

  Ui: Nagy Geri & Dávid, szeretünk, maradjatok! :D

  1. Na, de most akkor a szívükre vagy az eszükre? :) Nyilván szerencsés, ha a kettő egybevág, de saját tapasztalatból mondom: nem mindig a több pénz a nyerő, más is nyomhat valamicskét a latban. Én is utasítottam már vissza anyagilag sokkal előnyösebb munkalehetőséget.

   1. A korodat nem tudtam, de lehet simán beférnél valahová..:)

   1. Elnézést, a korod miatt tisztelet, de miért véded a játékosokat annyira ? Én se vagyok mai gyerek de a régi sztárjaink közül anno a felét se kapták annak amit most pl. Bobál. És Ők évekig bizonyítottak, letettek valamit, míg Bobál eddig kb. 1és fél évet játszott /azt sem stabilan / az Nb 1-ben.

    1. Én is kb. arra a korosztályra gondoltam. És igen kaptak sok mindent mint kiváltságos labdarúgók, de teljesíteni is kellett . Ha nem jöttek volna az eredmények valószinű mehettek volna dolgozni kevesebbért. Ma valaki nem teljesít tök mindegy úgyis megkapja a pénzét /nem keveset/ és még simán bemondja hogy ha nem tetszik neki úgy is jó, jövő héten elmegy máshova.

 5. Fedorcsuk 2015 októberben szenvedett egy edzésen kerestszalag szakadást, ráesett a térdére az egyik mázsányi csatártrsa. Németországba szállították azonnal kivizsgálásra, ahol meg is operáltk. Az orvosok plasztik szalaggal erősítették meg a szakadt részt, és sikeresnek minősítették a műtétet. Fél év kihagyás után tért vissza a pályára, de a Dinamóba már csak csereként fért be. Elváltak közmegegyezéssel. Talált csapatot magának és a játék is ment, de többre vágyott, visszatérni a nemzetközi porondra. Ezért ment a lengyelekhez, de ott az orvosok “nem találták” a keresztszalagot (?). Szerintem elnézték a műanyagot! Ismét a német orvosokhoz fordult, akik megálapították, hogy minden rendben van. Azt gondolom, hogy a Honvéd orvosainak – a németekkel konzultálva – alaposan meg kell vizsgálni a fiút, és ha a térd rendben van, akkor nagy nyereségünk lehet!

  1. Oroszul tudok. Az oroszul is olvasható ukrán sajtóban találtam.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.