Hétfőtől lehet online jegyet venni a Fradi elleni meccsre

[13:55] Levélben kerestük meg a Fradi sajtóosztályát, és megkérdeztük, mikor indul az online jegyértékesítés?

[14:03] Mivel a sajtóosztálynak írtunk, így egy válaszlevélben tudatták velünk, hogy az eredeti kérdésünket továbbították az illetékesek felé.

[14:27] Meg is jött a válasz az illetékesektől:

Tisztelt Gazsó István!
Köszönjük érdeklődését! A sajtó osztályunkra írt kérdésére válaszolva, február 12-e hétfőtől lesz elérhetőek a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, az MLSZ központi jegyértékesítő rendszerében az Ftc-Honvéd mérkőzés vendég szektorába szóló belépőjegyek.
A jegyeket online kizárólag Honvéd szurkolói kártyával lehet megvásárolni, a jegyek ára egységesen 2500 Ft.
Üdvözlettel
FTC Jegypénztár

Így is lehet csinálni. Sőt: így érdemes csak csinálni. Köszönjük.

update // közben a Honvéd is kitette a Bozsik pénztári óráit, amikor személyesen is meg lehet venni a jegyet:

 • 02.22. (csütörtök) 17-től 19 óráig
 • 02.23. (péntek)     16-tól 19 óráig
 • 02.24. (szombat)  13-tól 16 óráig

Tehát // az Üllőin már most is kapható személyesen a zsuga, online hétfőtől, a Bozsikban pedig két hét múlva indul az árusítás, vagyis a meccs előtti két napon, és a meccs előtti órákban lehet próbálkozni.

“Hétfőtől lehet online jegyet venni a Fradi elleni meccsre” bejegyzéshez 38 hozzászólás

 1. +emlékeztető
  Ha minden igaz, a már lejárt szurkolói kártyákat holnaptól automatikusan megújítják 5 éves érvényességi időre, így akit ez érint, február 12-re lehet online vásárlásra alkalmas klubkártyája!

  https://klubkartya.mlsz.hu/

  1. Hahahha, kivéve, ha első körben váltottad ki, és lejárt tavaly április előtt, amikor még nem volt lehetőség hosszabbítani. Azt valamikor utána vezették be, tehát a korai szériás kártyák lejártak, az adataikat törölték, hosszabbítani sem lehet őket.
   Tehát ez nem a lejárt kártyákra vonatkozik, hanem egy adott időben kiváltott kártyákra, amik jelenleg is érvényesek.
   Vicc az egész, leveleztem eleget miatta az MLSZ-szel és a TEX-szel, mint budapesti kibocsájtóval.

 2. ATV Nap kerdese: A Honvedrol par mondat es a foci plusz TAO. Erdemes megnezni 1 ora mulva fent van az atv honlapjan a video kb.

    1. Kedves Zagreus,amúgy alapól az atv mellett az ECHO tv is érdemes nézni,nem árt ütköztetni a véleményeket!

     1. Mar bocs de ha velemenyt utkoztetnel az ok de miert echo tvvel peldalozol ennyibol lehetne m1 is

       1. + értelmes felnőtt azért kellene tudja szűrni, hogy mi a propaganda és mi a valóság(közeli)

        1. Mondj egy politikust aki még nem vert át? Akik eddig hatalmon voltak, szinte mind beteges hazudozó, tolvaj gazember.

        2. Mondj egy politikust aki még nem vert át? Akik eddig hatalmon voltak, szinte mind beteges hazudozó, tolv…. gazem……

        3. A valóság ott kezdődik, mikor becsukom magam mögött otthon a kaput. A többi csak érdek, és szemfényvesztés.

     2. attól szerintem nem kell félni, hogy az m1/echo tv véleménye ne jutna el valakihez. a csapból is az folyik :)

    2. nyitott szem ?
     ugyanolyan propaganda tv mint a többi, csak más a színe… :)

  1. Ez igaz, jogos… De ne feledd azt sem, hogy a Kispestnek nagyjából 1995-96 óta hatalmas a “politikai, gazdasági, társadalmi” ellenszele. A dolgok összeadódnak ugyebár, a gengszterváltás óta Mi nem kellünk úgymond senkinek, sem a multinak, sem a középvállalkozónak, sem a liberós-maszopos brancsnak, vityáéknak meg pláne nem, hát én így gondolom… És ez az okfejtésem pedig úgy köthető ide, hogy az Öreg nélkül már a “Kanyarban” sem lennénk! Egyet Minden vörös-fekete Szurker biztosra vehet: A kormányoldal évek óta a klub “kivéreztetésén” dolgozik. Hol átlátszó, hol körmönfont / sunyi és aljas módszerrel, az ellenzék pedig saját magával van CS.A.K. Elfoglalva, CS.A.K. A saját erőnkre, hitünkre és pénztárcánkra számíthatunk!!! Kitartást! Kispest, Egy Kerület A Világ Ellen!!! Freedom for Ultras!!!

   1. Kedves Czibulyás Dániel Pál! Szeretem ezt az olvasni mert mindig okosodok,Te biztos tudsz valamit amit én nem légy szíves világosítsál fel,hogy a kormányoldal évek óta a klub “kivéreztetésén “dolgozik.legalább egy konkrét példát említsél.

    1. nezd meg a szponzor listat, es a tao tamogatast :) nem tudom, hogy ellenünk dolgoznak e (szerintem sajat zsebre inkabb), de az biztos, hogy nem ertünk :) Nem beszelve a stadionrol, amit lehetne mar palyaztatni, hiszen nyartol van akademia, ergo a bontas es az epitkezes is indulhatna….

    2. Volt egy cikk valahol, hogy több miniszter is honvéd szurkoló. Ehhez képest semmi, de tényleg semmi az amit segítség képen megkap a csapat! Az ok egyszerű: nem fideszes befolyással üzemel a klub. felcsút, mezőkövesd, fradi, vidi mind olyan támogatásban részesül, amit szponzorációnak csúfolnak, de csak pénz visszafizető helyek, de így azért jut a fociba is. A tavalyi bajnoki cím csak kisiklás volt. Nem fog előfordulni ilyen a közeljövőben!

    3. Ha Te Kispest szurkolóként nem érzékeled, hogy milyen ellenszélben haladunk évek óta, akkor Téged úgysem lehet meggyőzni. Rengeteg példát lehetne sorolni, mondjuk az előző időszak stadion rekonstrukciós programjától kezdődően…

  2. ????
   Miért ??
   És a Honvédnál nincsenek teljes munkaidőben dolgozó emberek???
   Egy NB1-es klubnál??
   Amelyiknek a “célja a Nemzetközi kupában való indulás”??
   1 db marketinges
   1 db könyvelő
   1 db titkárnő
   1 db ügyvéd
   1 db általános ügyintéző

   Nincs a klubnak pénze 5 db alkalmazottra?

   Akkor mit beszélünk profi labdarugásról?

  3. Túlmisztifikálod kicsit. Elmondom nagyjából hogy működik ez (ott, ahol működik):
   A sajtóosztályra írtam levelet, ami vagy a gépe előtt, vagy a mobiljánál éri valamelyik munkatársat. Látja, hogy nem neki szól, átdobja a jegypénztárnak, vagyis a jegyekkel foglalkozó embernek/embereknek, majd rájuk is telefonál, hogy ment egy mail, mert valljuk be, hiába céges környezet, azért annyian a Fradinál sincsenek, hogy minden levelet figyeljenek. Mivel így értesül az illetékesek egyike a beérkezett levélről, amint ideje engedi, tud válaszolni.
   Könnyen lehet, hogy az egész folyamat mindössze két embert érintett, egy pittyegő telefont, egy hívást, és egy gyors választ.
   Szóval kisipari módszerekkel is lehet az kommunikálni kényelmesen kifelé, hogy mindenre és mindenkire figyelünk, nem kell ehhez valóban nagy apparátust fenntartani.
   (Mondjuk az igaz, és alap, hogy teljes munkaidős emberekre van szükség, akiknek munkaköri kötelessége a szurkolók/sajtó kiszolgálása.)

   1. A Fradi a mérkőzésekre szóló akkreditációmat rendszeresen visszautasította éveken át, pedig egy adott pontig mindig megadta. (Úgy két éve már inkább nem is próbálkozom, nem tudom mi most a helyzet.) Tavaly egyéb sajtóeseményei közül többön is jelen voltam, igaz, oda vagy nem én intéztem az akkreditációt, vagy azokat a Fradi egyéb partnereivel közösen szervezte, így előfordulhat, hogy az akkreditációt is az utóbbiak intézték.
    Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a nekik írt leveleimre évek óta korrekt módon, legkésőbb egy napon belül válaszolnak, függetlenül attól, hogy az általuk (is) rendezett eseményeken éppen szívesen látnak, vagy sem. A kettőt én külön tudom választani, és azt kell mondanom, hogy a levelezésünk boldog és kiegyensúlyozott :)
    (Sok oldal panaszkodik a Fradi tájékoztatásának színvonalára, ami nyilván valós, ha belemenősebb kérdésekkel állsz eléjük – ezt én is tapasztaltam egyéb munkáim során -, azonban a szurkolók felé kötelezőnek nevezhető információszolgáltatással tényleg nincs probléma náluk.)

   2. 15 miliárdos stadion önrész nélkül, 800 milliós kormányzati tartalék támogatás, fradi-város projekt, meg még tudja a fene, hogy mi….ezek után ez a minimum…

   1. remélem, hogy vannak annyira intelligensek, hogy segítik egymást és így a csapatot!
    a bajnoki cím azért ezt mutatta.

 3. 2500 a kapu mögé a jegy? és még háló is van?
  nem túl baráti.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.