Napikispest 2018.02.09.

 • Lanzafame 31 // szülinapot!
 • jegyek a Fradi ellen // hétfőre ígérték, péntek lett belőle: már kaphatók online. 2500 darabja és 996 darab van még (13:00-kor)
 • mezszámok // 
  • Kosút 61-est és valami egészen fura számmisztikát villantott;
  • Kukoc pedig nem meglepő módon egy 33-ast.

“Napikispest 2018.02.09.” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Szerintem a párja júniusban, ő meg januárban született, csak rossz helyre írta a számokat. Remélem, Lajosnak fogjuk hívni – már ha megérdemli :-))

   1. Nem Hefflerrel van bajom egyáltalán,ő helyett itt bárki lehetne most.Nekem az nem tetszik,hogy a játékosok egy része úgy kerül sokszor ide,hogy nem is az edző kívánságára,sőt a legtöbbjükről azt sem tudják,hogy ki. Gondolom,hiába ad le valaki egy listát,hogy kit szeretne,kap helyette egy másik listát Hemingwaytől,hogy ezek az ingyen megszerezhető játékosok,a te listádat felejtsd el,max azok jöhetnek szóba,akik ingyen jöhetnek.Hiába mondja Hemingway,hogy ő nem szól bele a csapat összeállításába,ha ő mondja meg,hogy itt egy lista az itthon játszó játékosokból,vagy ebből igazolsz vagy ha nem tetszik,akkor el lehet menni,aztán majd a következő edző innen igazol.Eric van der Meer is gondolom a magyar másodosztály játékosait figyelte nap,mint nap és megakadt a szeme Heffleren.Még el is hinném,hogy Supka nézte ki magának,mivel ismerhette már korábbról a játékát vagy éppen tavalyról az NB2-ből,csak ne lenne benne az interjúban az a mondat,hogy nyáron már volt róla szó,hogy a Honvédhoz igazol.Mert innentől nekem inkább az van,hogy Hemingway kérésére jött Kispestre (magyar és ingyen igazolható),nem azért mert az edzők akarták őt,így nem elsősorban szakmai okokból történt a leigazolása.

     1. Nekem ez egy korrekt interjú lenne,ha ez az egy mondat nem lenne benne.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.