Napikispest 2018.05.03.

 • Supka // interjú az NSO-n. Igazából semmi érdekes.
 • bíróküldés // beszoptuk Kassait a Debrecen ellen.
  • partjelzők: Ring György és Szert Balázs; alapvonalon: Pintér Csaba és Urbán Eszter; tartalékban: Garai Péter.
  • Kassai volt az ugye, aki nem látta bent Kamber fejesét az Újpest ellen. Az esetnek annyi következménye lett, hogy Karakónál felhalmozódtak a hibák, így pár körből kimarad, Kassai azonban nem, azóta is vígan vezethet.
  • amúgy az elmúlt tíz idényben harmincszor fújt nekünk Kassai, ezeken összesen 32 pontot szereztünk (1,066/mérkőzés), ami a legalacsonyabb érték a bírók között.
  • Kassai vs. Honvéd a 2017/18-as bajnokságban //
   • bíróként // Vasas 1-4; DVSC 0-1; Vasas 1-2; Balmazújváros 2-0
   • alapvonalon // Újpest 0-0
  • amúgy ha van kedvenc bírónk, akkor azt a most alapvonalra nevezett Pintérre foghatjuk rá: 9 meccsen 2,22-es pontátlag.

Az elmúlt tíz idényben legalább tíz meccsünket vezető bírók sorrendje a mérkőzéseken szerzett pontjaink átlaga szerint:

bíró mérk gy d v átlagpont
Kassai Viktor 30 9 5 16 1,07
Iványi Zoltán 29 12 7 10 1,48
Bognár Tamás 27 12 2 13 1,41
Vad II. István 27 8 7 12 1,15
Andó-Szabó Sándor 26 7 9 10 1,15
Szabó Zsolt 24 11 6 7 1,63
Solymosi Péter 22 11 7 4 1,82
Farkas Ádám 17 6 3 8 1,24
Erdős József 15 7 2 6 1,53
Veizer Roland* 13 6 2 5 1,54
Fábián Mihály* 12 1 4 7 0,58
Németh Ádám* 11 1 2 8 0,45
összes mérkőzés 1,39

*_ a csillaggal jelölt bírók már nem aktívak | Veizer Roland ugyan aktív, de 2013.05.11. óta nem vezetett az NB I-ben | Németh Ádám is aktív, azonban 2016.04.30. óta minddösze két NB I-es meccse van

“Napikispest 2018.05.03.” bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. https://rangado.24.hu/nb1/2018/05/03/nyar-legkaposabb-jatekosai/
  Ezért is utálom a rangado.hut és iratkoztam le róluk már jó régen,mert amellett,hogy rengetegszer ment/megy a bulvár címadás,amit utálok,arra se figyelnek oda,hogy mit jelentetnek meg a cikkekben.Ma valaki fb-n megosztotta ezt a cikket,gondoltam elolvasom,de egyszerűen csak felhúzom megint magam rajta.Azt írják,hogy ők a legértékesebb játékosok,akiknek a szerződése néhány hét múlva lejár.Namost én nem tudom,meg nem fogom leellenőrizni a többi csapat játékosait,de ha nálunk azt beírják,hogy Eppel,Baráth szerződése a bajnokság végén lejár,az nagy fokú tudatlanságra vall.Ha már megjelentetnek egy ilyen cikket ,felsorolnak benne egy csomó játékost,akkor legalább már ténylegesen néznének utána,hogy mennyire felelnek meg a leírtak a valóságnak.Szerepel a cikkben Németh Márió neve,nem tudom,hogy neki is úgy jár-e le a szerződése most nyáron,mint Marciéknak,tehát sehogy vagy tényleg szabadon igazolható lesz-e.Én már régóta szívesen látnám Kispesten.Volt egy hosszabb sérülése,ami miatt sokat hagyott ki,de most mér rendszeresen játszik.Nagy kérdés,hogy az ő fizetési igényei mennyiben térnének el egy esetleges Hemingway által felajánlott összegtől.

  1. Amióta bekerült a rangado a hir24 gruppba azóta ilyen sz@r.
   Amugy éljen a sajtószabadság!

   1. Már előtte is klikkhajhász lap volt, nem is értem, hogy a 24-nek miért kellett? Egy párhuzamos sportrovat, mindenféle minőséget nélkülözve.

 2. Itt van az NB1-es játékosok listája a Transfermarkt szerint,akiknek a szerződésük dec 31-ig lejár,64 játékos (Ebből lejön néhány Vidi játékos,akik még szerepelnek ebben a listában,meg esetleg olyanok,akiknek a szerződéshosszabbítását nem hozták még nyílvánosságra,plusz látom ott van Lukács Dani neve is a listán,pedig ő tavaly év végén hosszabbított 3 évre,szóval ezek után nem tudom,hogy ez a lista is mennyire vehető aktuálisnak). Azért vannak sokan,akik már jónéhány szezont lehúztak,szép névsor,köztük Uzoma,Németh Márió,akiket én szívesen látnék Kispesten.

  https://www.transfermarkt.de/nemzeti-bajnoksag/endendevertraege/wettbewerb/UNG1

  1. Amúgy semmit sem ér a lista, mert egy csomó játékos szerződéséről semmit sem tudni. Nálunk Kabangu, Banó-Szabó, Herjeczki és Tömösvári is ilyen azok közül, akik a bajnokságban már játszottak.

   1. Az MLSZ adatbankjában vajon miért nem szerepel az, hogy kinek meddig van szerződése?

     1. Egyébként az MLSZ adatbankja más szempontból is magas színvonalú. Danilónál például az szerepel, hogy 2012-től 2017-ig a Sionban focizott, és onnan igazoltuk vissza. :) Minek is az időt húzni a másik 6 klubváltásával, ami közben történt… :)

      1. Lehet karakterhiányos a program és szűk a karakterbeírási lehetőség…ilyenkor jobb egyszerűsíteni. ;)

       1. Hemibát meg fukarnak tartják egyesek, miközben a svájci élvonalból igazol játékost.:)

 3. őszintén megvallva, nekem ezek a bíró statisztikák olyanok, mint a kihúzott lottószám statisztikák a szerencsejáték honlapján. semmilyen messzemenő következtetést nem mernék levonni az átlag pontszámból.

   1. szerintem túl sok összetevős a dolog. nem ugyanazok az ellenfelek, nem ugyanannyi meccset vezetnek a Honvéd egy adott erősségű periódusában. Simán lehet, hogy Kassai megkapott mondjuk egy fél tucat rangadót amikor gyengék voltunk, egy másik meg kapott 4 érdektelen meccset a bajnoki szezonunkban.

    1. az nem sok összetevős, hogy elvett tőlünk 2 pontot az Ute ellen… :/
     és az sem , hogy milyen látványosan szívatja Lanzát és az ellene elkövetett szabálytalanságok felét nem veszi észre. :/

 4. Kassai olyan mint a szent tehén
  Nem lehet bántani
  Hibázik – nincs következménye

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.