Napikispest 2018.05.15.

 • Hemivlog // benne: szurkolók, büntetések, jótékonykodó MLSZ, sűrű tabella, nehéz sorsolás, és újra elmondja, hogy
  • nyáron új csapatot kell építenünk – mert sok távozó lesz. 
  • bónusz // felteszi a napok óta mindenkit furdaló kérdést, hogy az Euróvíziós dalfesztivál győztesének dala tényleg borzalmas volt? (A hajtás után videó plusz szavazás!)

“Napikispest 2018.05.15.” bejegyzéshez 9 hozzászólás

 1. Csak akkor nincs bajom az új csapat építésének koncepciójával, ha hátul lesz egy Bobál, középen egy Gazdag, elől egy Lanzafame. Ha nem is név szerint ők, akkor legalább hasonló kaliber. Továbbra is tartom, hogy itthon közepes tudással, de nagy küzdeni akarással egy csapat ott lehet a dobogón bármikor. Szóval nekem ez a legfontosabb – a küzdés.

  Középen és elől én úgy érzem, hogy több jó akadémistánk is van. Nekem, azok közül, akik már bemutatkoztak elsősorban Banó, Stoia és Májer a reménység kategória.

 2. Nem az a baj, ha új csapat építése a terv, hanem azzal, ha ez végül leépítés lesz. :) Szóval alapvetően nem az lesz a kérdés, hogy kik távoznak, hanem hogy ki jönnek helyettük.

   1. Én Bobálról és Kingről tudok, bár egyiknél garantált a távozás, hisz pl. King most is sérült, nem igazán piacképes. Aztán, hogy kit sikerül eladni, az megint más kérdés. Ilyen Kabangú, Deák, Kosút nem mérvadó távozás, mert azok eddig sem sok mindent tettek le az asztalra…

 3. faxa év elé nézünk.. :/
  milyen unalmas lenne az átigazolási szezon 1 normális tulajjal… :D

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.