Napikispest 2018.06.06.

 • játékoskeringő // 
  • Kabangu // az NSO-nál is feldobta az Insta, hogy Dark elköszönt. A klub egyelőre nem erősítette meg a távozását, ráadásul azt is titokban tartja, hogy meddig érvényes a szerződése. A legutóbbi Hemicsetből azt lehet kihámozni, hogy még bőven, tehát vagy az van, hogy önkényesen távozott, vagy tényleg elküldtük, de jó szokásunkhoz híven nem jelentettük be.
  • Uzoma // az NSO szerint szabadon igazolható, és érdeklődünk iránta.
  • Arabuli // szintén NSO, azonban már új, hogy a Balmazújváros 24 éves, 29 meccsen 9 gólos grúz csatáráért is.

“Napikispest 2018.06.06.” bejegyzéshez 122 hozzászólás

 1. Én sokat vártam tőle, de a mi Pölöskeinket idézte. Mélységben kérte a labdát, majd hátrapasszolta az üresen álló védőnek. Egy kapáslövés a felhőkbe, kevés előrepassz. Nem ma játszotta be magát a csapatba.

  1. Mért ki igen? Sallai volt az egyetlen aki próbálkozott!
   Egy szaros párharcot, ütközést nem láttam, pedig csak a 2. félidőt néztem… az első a beszámolók alapján még gyengébb volt! Zsuzsákot felejtsük el! ÖRÖKRE!
   Nem tudom, de én úgy érzem, hogy ilyen mélyponton Magyar válogatottat még nem láttam!
   Köszönjük her Storck! A mindenkori MLSZ vezérkarát fölösleges emlegetni, nyakig benne vannak!

 2. Nem várhatunk Tőle se sokat, a hongkongi bajnokság, kb utcák, terek bajnoksága szint…Mondom ezt úgy hogy streamen bet365-ön belenéztem pár meccsbe…
  Szóval elég gáz azért hogy onnan kapott behívót. Mondjuk mai felhozatal mellett fene se tudja…
  A magyar foci egyértelműen haldoklik. MLSZ stábja meg változatlan…

  1. Nem is ertettem, hogy a masodik felidöben miert Vadocz allt be es miert nem a Patkai/Gazdag – Szoboszlai duo. Nem a jövöt akarjuk probalgatni??? Mondjuk ilyenkor nincs ertelme valogatott meccsnek. Szalai minden strandrol posztolt kepet a facebookon, Dzudzsak is kepzelem, hogy mennyit edzett aprilis vege ota, de ide tartozik Vadocz is, egy honapja nem jatszott meccset. Egyebkent Krisztian remelem megjön az eszed es haza jössz legalabb az öszi idenyre :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.