Napikispest 2018.06.19.

A tartalomból // Georges Leekens, Marco Rossi, Davide Lanzafame, Hemivlog, versenynaptár

 • Marco Rossi // a csakfoci volt az a bátor, és bedobta a köztudatba a hetek óta keringő pletykát, hogy Leekens még a nyáron távozik, és a helyére Rossi kerül(het). A pletyi másik része egyébként az, hogy az elmúlt időben vadul keresték az MLSZ-ben annak a módját, hogy komolyabb arcvesztés nélkül táncoljanak ki a választottjuk mögül. Úgy látszik, mivel lehetetlen, ezt a vonalat végül elengedték.
  • update [11:00] // egyelőre még csak gianlucadimarzio.com, amit azért elég jól ismerünk, mint forrást, de állítólag Rossi ma délelőtt tárgyalt az MLSZ-ben.
 • Lanzafame // pár napja a Fradit, most a Videotont dobták be, amivel előrehaladott tárgyalásokat folytatunk Lanzafaméról. (via NSO)
  • “A Honvéd kedden utazik Olaszországba, ahol szerdán játszik felkészülési mérkőzést, és minden jel arra utal, hogy a csatárpáros egyik tagja sem utazik el a kispestiekkel a kínai bajnokságban 4. helyen álló Csiangszu Szuning elleni meccsre.” – írják.
  • mindeközben Eppel még az Etnáról instázott, tehát elég valószínű, hogy nem utazik, ráadásul neki ugye a szabi is hosszabb a válogatott miatt.
 • edzőmeccs @ Milánó // elutazott a csapat, bár keretet egyelőre nem tudunk. A mindenféle közösségi oldalak alapján Tömösvári, Baráth, Holender, Gróf, Kukoc, Májer, Banó és Danilo tuti, de azért jó lenne, ha a klub is mondana egy keretet, vagy legalább egy reptéri dolgozó olvasónk küldene egy fotót.
  • update [10:00] // valami minimális kapaszkodót csak közölt a klubhonlap: Lanzafame “kisebb sérüléssel bajlódik” és ezért nem utazott, Eppel még szabin, viszont a 19 fős keretbe egy magyar, egy horvát és egy boszniai próbajátékos is befért, valamint Uzoma és Holdampf is. Ha jól számolom, akkor eddig 9 név és 3 próbázó ismert a 19-ből.
 • kötelező olvasmány // ma 80 éve játszott először a magyar válogatott világbajnoki döntőt. A téma szekértőjének, Szegedi Péternek a cikkét a válogatott blogon olvashatjátok el.
  • ha pedig további részletekre is kíváncsiak vagytok, akkor irány a könyvesbolt, mert az 1938-as világbajnokságról épp nemrégiben jelent meg egy önálló kötet.
 • MLSZ, versenynaptár // kijött a 2018/19-es bajnokság versenynaptára, és erre mondhatjuk, hogy jobb később, mint soha. A fontosabb változtatások:
  • a rajt maradt július 21.;
  • az utolsó téli forduló: december 15.;
  • a tavaszi szezon február 2-án kezdődik;
  • a bajnokság május 19-én ér véget;
  • a Magya Kupa hatodik fordulója hétvégén lesz, vagyis amikor az NB I-es csapatok bemutatkoznak, akkor végre nem szerda délben, hanem szombaton utazhatunk. Végre.
 • Hemivlog // zanzásítva:
  • Lovric “megbetegedett”, tehát nem távozóként számol vele. Két belsővédőt azért igazolnánk (ami előrevetíti Kosút távozását). Eppel esetleg eligazol, ebben az esetben a helyére igazolni kell. 4-5 új akadémista jön föl a kerethez, és rajtuk kívül még kell egy középpályás, aki támadóbb stílusú. Kimondta, hogy Dark is távozott. Gazdagot, Grófot és Lanzafamét a maradók között sorolta fel, ahogy Kukocot is, tehát akkor tényleg hosszabbított. Még 3-4 játékost igazolnánk, de csak minőségit, és itt talán lesz némi szemléletváltás, hogy ne a padra igazoljunk.
 • BL-sorsolás // F91 Dudelange (luxemburgi) – Videoton

Lanzafame //

Marco Rossi //

Van egy olyan érzésem, hogy ha szövetségi kapitány lesz, akkor négy év múlva ugyanúgy kiírhatja ugyanezt a mondatot. Vannak dolgok, amihez még az isteni Marco is kevés lehet.

Versenynaptár //

A téli szünet 70+ napról 49-re csökkent, a bajnokság hossza 310-320 napról 302-re, ami azzal jár, hogy a meccsek is sűrűsödnek egy kicsit: a 9,8-10,3 napos ütemet 9,2 váltja.

Hemivlog //

“Napikispest 2018.06.19.” bejegyzéshez 34 hozzászólás

  1. Ha két oldali csípőficama van, akkor lehet stabilabban fut, mint Pölő…

   1. Kérdés az hogy egy esetleges tárgyalás miatt “sérült”e….volt már rá példa hogy egy két klub akár itthon akár külföldön aut nyilatkozta hogy kisebb sérülés miatt nem játszik vagy edz xy aztán pár nap múlva már egy másik csapat mezében nyomta a sprinteket…remélem nem lesz igazam.

    1. Ez még tényleg kérdés valakinek??:)
     RWvel értettem egyet, a Digis nyilatkozata már egy búcsút készített elő, ez teljesen világos volt akkor is.

     1. +amikor meghívták a Corleone-ba… :/
      konkrétan azt mondta, hogy ne hozzák kellemetlen helyzetbe, mikor a jövőről kérdezték…ennyi.

 1. én úgy hallottam, hogy megrándult a csuklója…
  olyan q.va nagy számot írt le egy papírra, hogy belesérült…van ilyen!
  itt még láthatóan rendben volt a keze, bár a gondolatai már nem teljesen ott jártak :/
  (itt épp arra gondolt, hogy milyen jó, hogy nem a jó olasz lírában kell leírja az összeget majd a vidinek, mert még soha nem írt annyi nullát egymás után )
  https://scontent.fiev1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/34135750_2143288049242202_1976250925475430400_o.jpg?_nc_cat=0&_nc_eui2=AeHuMUg-UAtE7sj_sJZJuSb3V72lAilSzvQm7MyRrLgIbED6Bq7L6PU298VkLAwEvqsSAjHuGM4rxRu6EfrlvnJLWeZSkOGZpygMDDmSoc2_4g&oh=bf37ae6c2af21a759ac47bbe00579eba&oe=5BB24432

  1. ha ezen mulik finanszirozom a feher festeket, ha elszerzödese eseten, megis le kellene festeni azt a falat, hogy aztan, mondjuk Kambert, Hidit, vagy Gazdagot Barathot(?) pingalhassuk oda :)

   1. ha neadj’ Isten nb1ben menne tovább, akkor kicsit rossz érzés lenne ezt a freskót nézni mindennap… :/ megérteném, ha lemeszelnék

 2. A mai vlog on nagyon megint nem mond semmit az öreg!! Csak Eppelt mondja hogy menni fog!! Kiváncsi vagyok nagyon!!

  1. Mond elég sok mindent. 3-4 jatekost még igazolunk, 2 belsö védöt, támado közeppályást, csatárt. Felsorolta a maradokat, köztuk Gróf, Gazdag Dani, Nagy Geri, Baráth Boti, Lanza. És a cél jövöre is a nemzetközi szereplés, természetesem :-)

 3. A Vidi luxemburgi ellenfelet kapott. Remélem komolyan veszik, ahogy nézem az utóbbi években osztrák, skót csapatok is jártak már pórul luxemburgi ellenféllel szemben. Általában pedig szoros párharcokat játszanak.

  1. Mi van? Les*arom a videotont bár esnének ki pics*ha, így is okoznak nekünk elég ideget.

  2. Pont ez a luxi csapat verte ki a RB Salzburgot 2-3 éve a BL-ből.

 4. most vette észre a főnöke, hogy 3 éve nem csinál semmit, csak ezen az oldalon lóg.

 5. Passz.Màr tegnap ràìrtam,hogy komoly törtènèsek vannak,de nem jelentkezett.Ìnhüvely gyulladàsra gyanakszom.

  1. ne bszogassátok, mert érzékeny típus! :)
   komoly oka lehet a távolmaradásnak..

 6. Csak a hangulat kedvéért írják, hogy “magyar próbajátékos”; hadd kacagjunk, ránk fér. Mert amúgy tényleg egy kapitális f….-ság.

  Persze amolyan latabáros, pozitív megközelítés is lehetséges: “Nekünk ilyen is van!” :)))

 7. most látom, hogy 7végén “itt” volt Lellén…ha ezt tudom, megkérdeztem volna a folytatásról!
  // vagy addig ütöm a lapáttal míg alá nem ír +3 évet :D az is lehet, hogy ez másnak is eszébe jutott ott spontán… és valóban sérült :)
  https://instagram.com/p/BkIFp5hDTGl/

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.