Gólösszefoglaló a tegnapi meccsről

Orenburg – Bp. Honvéd 2-1

Tegnap még csak tippeltük, hogy (a videón 70-es számmal látható) belsővédő esetleg Jackson Mendy lehet, azonban ma már szinte biztosak vagyunk benne. A transfermarkt szerint 192 centi magas, ez nagyjából stimmt, és a fizimiskája is hasonló, mint az ott látható aprócska képen.

Az első orosz gólt róla fejelték, és volt egy csúnya labdavesztése is a tizenhatosunkon belül. Egyébként fogalmatlan szaladgálást láthattunk tőle, de inkább nem merünk általánosítani, mert a videó ugye erősen vágott.

Sajnos Sambo és Abraw rejtélyéhez nem kerültünk sokkal közelebb.

“Gólösszefoglaló a tegnapi meccsről” bejegyzéshez 208 hozzászólás

 1. 10- en ???? Áhhhh.Várlak a kispesti tűzoltóságnál ha gondolod, v ahol szeretnéd

  1. könnybe lábad szemetek, amikor Lanza veri nektek a harmadikat majd
   de szánalomból majd nem ünnepli meg a gólját :D

   1. “könnybe lábad szemetek” majd a Macabi ellen:)

    “könnybe lábadt szemetek” mert a hatalom nem belöletek akarja az ország no1 csapatát összehozni. lsd. MOL.
    Marad a második/ harmadik számú kivételezett csapat lét. Szar ügy! A vidike előzött :)

    1. he-he
     de ez azt is jelenti, hogy ti meg még távolabb kerültök attol, hogy valah is normális klub legyetek :D
     a Fradit nem hagyják cserben, pár év és ugyanannyi pénzünk lesz min mint a vidinek

      1. Totális képzavar ! Először ugyanis a szemetet kell kiszállítani a grupi lelátóiról… Utána álmodozhatsz.

       1. és milyen jó lesz a 2-3 csapatos nb1… :D
        idióta…tényleg csak az orrodig látsz ??
        az az érdeke a magyar focinak, hogy legyen 2-3 jó csapat és akkor olyan faxa lesz, mint a kézi bajnokság, ahol van 2 csapat és utána semmi…
        persze Ők legalább BLben tolják, de ti csak szerencsétlenkedtek és szoptok mindenféle szedett-vedett albán csapattól is…

     1. Szerinted a “normalis klub” az állami gondozottságot jelent? Majd ha véget ér a gyámság akkor térjünk vissza erre. Addig is éljen a Fővárosi Csatornázási Művek:)

     2. Még pár év kemény Fidesz-Kubatov meló? Büszkék lehettek, jó időtöltést. :)

 2. Valaki tegye már fel a videót valahol csak megvan még az éterben amikor Lanza tanulgatja énekli a Kispesti ultrák dalát. “Mikor megszülettem én cimű nótát” Lehettem volna paraszt fradista……hát most lett, de ez az ő szégyene és nem a miénk.

  1. Ha igazi fagyisták lennének ezek a SZERENCSÉTLENEK, belevernének a fejébe, mint a lilákok Mátyuséba anno.Dehát, puhány HERMAFRODITÁK A mai fsgyisták

   1. Egy Simon Tibit, egy Bánki Dodót, egy Szeilert még lehetett tisztelni! Ezeket a pénzsóvár zsoldosokat nem!

  2. Az ulloiut129-en (azt hiszem így hívják azt a melegfórumot) kiemelt hozzászólás lehetne. :D Legalább látják, hogy oda már csak a pénz miatt mennek, nem a fradi tisztelete miatt. :D

  3. már délelőtt eszemben volt….ez jó lesz “wellcome song” -nak…

 3. Találgatások helyett:
  “Kispestiek!

  A napokban történt események láttán mindenki számára egyértelművé vált, hogy lezárult egy fejezet a klub történelmében. Mindenkinek van véleménye, lehetne róla hosszú sorokat írni, de a lényegen sajnos nem változtat.
  Egy klub és egy szurkolótábor életében vannak örömteli és kevésbé sikeres időszakok, mi szurkolók mindig a legjobbat akarjuk. Büszkék is lehetünk rá, hogy ezért mindig mindent meg is teszünk a lehetőségeink szerint. De sajnos csak egy határig vagyunk képesek beleszólni és befolyásolni a dolgokat.
  Érthető, hogy most mindenki csalódott és borúsan tekint a jövőre.

  Mégis arra kérünk mindenkit, hogy ne hagyja magában lerombolni azt, amit együtt építettünk fel!

  Játékosok, edzők, tulajdonosok és politikai hatalmak váltják egymást, mi viszont az állandóságot képviseljük.
  Klubunk immáron 14 bajnoki címmel büszkélkedhet, számos korszaknak voltak jeles képviselői a pályán, de ne felejtsük el soha, ennek a klubnak a legnagyobb erőssége és értéke mi magunk vagyunk, a szurkolók!

  Megyünk tovább, bármit is tartogat számunkra a jövő!

  CSAK A KISPEST, MIDÖRÖKKÉ!”

  1. Idézet. A KANYARÉ AZ ÉRDEM, DE ÉN IS ÍGY ÉRZEM!!! ;) XD

 4. http://nb1.hu/otp-bank-liga/lanzafame-maradt-volna-hemingway-nemet-mondott

  Kedvenc kifejezéseim a cikkből (a teljesség igénye nélkül):
  kért követelés
  picit több
  nem igazán igaz
  biza
  picivel lehetne emelni

  Amúgy, szinte látom magam előtt, ahogy Lanza leül Hemi elé és mondja neki, hogy: “Figyu Papa, elpattintottad Eppelt jó pénzért. Osztottunk-szoroztunk otthon a családdal és arra jutottunk, hogy egy pár száz euró emelés beleférne. Lefuttattam a kalkulációt kompjúteren és az is igazolt.”

  1. Oké,de van benne igazság.Azt 100%-ra tudom,hogy Lanzát egy Kispest szurkoló cége fizette(legalábbis a bér nagy részét).

  2. nevetséges, hogy az nb1.hu mennyire kavarja a szart, gondolom valami kicsinyes bosszú áll a háttérben, mert előtte évekig minket ajnároztak.

   1. Tipikusan a megcsalt feleség szindróma… :D Ott szívatják Hemit, ahol tudják.
    Mindenesetre kiváncsi lennék, hogy Lanzafame tényleg aláírna-e ide még 3 évet. Hisz ha igen, akkor lényegében jővőre vagy azután is simán el lehetne adni, és addig is lenne arculata a Csapatnak….na mindegy..

 5. Visszavonult Gera zoli, aki annyi golt lött ellenünk.. Mindet élőben láttam
  Pedig fiatalon Gera is Kispest-fan volt.
  A magyar-mezbeni teljesítményéért riszpekt

  1. Jaja. Mikor lesz megint valaki a Premier League-ban igy nyomja majd… :(

 6. Igen-igen a Ti csapatotokban nincs bamba, ez igaz…
  CS.A.K. Diszkontkülföldiek, meg hazátlanházalók, meg tucatpriskinek, meg kleinheislerlacik, meg izlandibálnavadászok, meg fogalmatlan féleszűek, akik még mindig az Albertet, a VVK-t, meg az Aranylabdát, a Nyilasit, meg a Bl-t emlegetik… Holott azóta eltelt jópár évtized… A pénzek számolatlanul ömlöttek hozzátok, aztán a Sitkuék korosztálya óta az utánpótlásotok nagy nulla, miről beszélünk??? A Nép Csapata lett a Magyar Internazionale, színesebbek vagytok, mint a Benetton-reklám annó! Vicc… pffff!!!!
  Szegény régiek (a VargaZoli, a Zsiborás, Simi, Zava), akik már nem lehetnek itt, mit szóltak volna Most???!!!
  Azt a bizonyos Fradiszívet megvették kilóra, már hosszú évekkel ezelőtt…
  Ti meg idejöttök, idekúsztok osztani az észt, meg papolni a rizsát. Ne aggódjatok, biztos meglesz hamarosan az a bizonyos 30.-ik, meg a három csillag, De mindennek ára van, de a Ti áratok (értéketek) már konvergál a nullához! Addig is, szépen hétről-hétre A kutyatovgabi majd ad kenyeret és cirkuszt…
  Szégyenlem Magam, Én, Kispestiként, helyettetek is!!!
  Méltatlanok vagytok arra a bizonyos 3E-re!!! Legfeljebb a Címerben az E-t válthatja az €!!!

 7. Bozsikban mi újság? Lanzafame még jár oda edzeni, vagy már átköltözött az Üllői útra?

  1. Ne csigázz! :) Netán elhányta magát a züllőin és sarkon fordult?

   1. Gera visszavonult, rajta kívül talán csak Böde van, aki valamilyen szinten ősfradista. Más olyan nem jut eszembe, akinek a távozása egy riválishoz megbotránkoztatná őket.

     1. Azért Bödébe is van pár gól minden szezonba. Ráadásul Gera mellett az egyetlen a mostani fradiból aki nekem szimpatikus. Teszi a dolgát évről-évre, és soha nem láttam hogy hergelné az ellenfelet vagy azok szurkolóit.

      1. Ez mind igaz, nekem csak a tipikus Bácsi-Fischer-Urbán fémjelezte magyarfocista-mentalitása nem jön be. Szódával (meg harmadrész borral ès pörkölttel) elmegy, ha érted, mire gondolok

   2. Olcsó dolog lenne bőrszín én bénaság alapján poénkodni a lehetőségeken? Sajna pár napja nincs vicces kedvem. Végignéztem a keretüket, és egyetlen játékost találtam benne, akit szívesen látnék Kispest-mezben. Nyilván nem kizárólag tudás alapján, hanem emberileg is. Gondolom esély meg vmi sallangjukra van, akitől megszabadulnának, mint Priskintől, és nem kell a Kisvárda-Mezőkövesd szintűeknek se, mert akkor odamenne. Azt nem is említeném, hogy bárki bármilyen szinten (pályán vagy öltözőben, játékban vagy vezérként) akár csak részben pótolhatná Lanzafamét. Az egy játékostemető és emberátnevelde, ahol csak azután engednek nyilatkozni valakit, ha a Volly-féle gennyládák megítélése szerint már kellően be vannak tanítva. Nagyon, de nagyon kevesen maradnak ott emberileg normálisak. Tényleg tetézzük még azzal a gyengülésünket, hogy onnan valakit beengedünk az öltözőbe? Lehet jönni azzal, hogy negatívan állok hozzá, asszem meg is van rá az okom. Lehet itt vitatkozni sokmindenről, megkérdőjelezni és bagatelizálni az nb1.hu-s Lanza-anyag súlyát is (nyilván sosem tudjuk meg, igaz-e, egy évekig ott dolgozó újságíró mèg meglèvő kapcsolatainak köszönhető leleplezés, vagy a távozása utáni visszaszúrásról van-e szó – szerintem az első jobban magyarázza a tavaly május 28. óta tartó folyamatokat). De egy biztos: Hemi kapott az ölébe egy mai magyar szinten korszakos játékost (vicces, hogy pont a klub ellen elkövetett egyik legfőbb bűne, Cordella ténykedésènek az egyik pozitív hozadéka a nagyon kevésből), a segítségével egy csodát tévő bajnokcsapatot, amiből egyetlen év alatt már csak romok maradtak. Azt találgatjuk, hogy milyen lepattanót engednek hozzánk a Züllőiről, ez ám a boldogság. A zöldagyú tábor nyilván alig tudja majd feldolgozni a veszteséget Lanzáért cserébe, juppié!

    1. most állt össze a kép, Gera hirtelen visszavonulásával kapcsolatban…
     helyet cserél a szoliban Palival és 1 intenzív 48 órás “brasil beach” program után (+ tésztahaj, mint Neymarnak) jelentkezik a Bozsikban, mint Gerson…a híres Gerson dédunokája, a brazil labdamágus, akit a chernomorets elől sikerült megkaparintanunk…

    2. Mi is találunk jót, csak egyet példaként, mikor legalább fél napra eldugulsz.

    3. Lanza-Cordella: akkor rosszul tudtam, innentől végképp védhetetlen számomra Kordé.
     Persze, hogy nem minden rossz, legfeljebb mindent feketén vagy fehéren nézni rossz. De így működünk, ezért csak negatív hírek vannak a tévében-újságban. Asszem itt mindannyian azt akarjuk, hogy minden a legtökéletesebben menjen a klubnál, és ami rendben van, azt hajlamosak vagyunk (én is) természetesnek venni, ami meg rossz (az utóbbi évben szerintem sajnos megint egyre több), azt ostorozzuk.

   3. na ez kivételesen jó dobás volt tőled… :) most kezdenek nyomozni a ződek…:D

    1. Kíváncsi vagyok mikor írja meg az NB 1.hugy? Mert azok is a fórum oldalakat böngészik.

      1. nehezen áll össze, hogy értékes játékost kapjunk a fideszvárostól….és még ott a fizuja is,
       amit ugye szabó bá nem mindig szeret átvállalni

    1. Böde csilliárdokat keres.
     Többet mint Lanza kaphat.
     Ki fizetné meg? Hemi? Kizárt.

     Tippem; Bőle
     Sérült volt, fiatal.
     1 év kölcsön

 8. kisse nekem ez a ,,maradni szeretne-felment hemihez” nem okes… ha nem emelne neki a fizujan, ill. nem kapna hosszutavu szerzödest, akar meg is makacsolhatna magat:,,oke, maradok. es jövö nyaron lepek. ingyen!!” fradi jövöre is tart karokkal varna (meg vetelar sem kellene), es hat lehet, hogy hemi is maskepp targyalna ezutan vele… szerintem ö menni akar, a többi az szinhaz.

 9. Majom tizenéves tudatlan vagy, nézz inkább Micimackót, az való neked.. .divattakony.

 10. Batik elképzelhető,jó is lenne,de a szerződése lejárt,ingyen igazolható,már nem a Fradi játékosa,így nem kapnánk vele semmit sem cserébe Lanzáért ! Nem tudom ki lehetne olyan kaliberű játékos aki jó lenne nekünk,esetleg a Böle Lukács ?????

  1. Én egyedül Lovrencsics Gergőnek örülnék abból a bagázsból, emberileg nem oda való. Persze nem reális, mint ahogy egy-két használható légiósuk érkezése sem

   1. vagy visszaadják Endit… :D:D
    ha Lovrencsics, akkor max a tesó :/

    1. nem direktben Te…. :) de ha komolyan érdekel keresek pár előadást neked a témában :)

  1. Az oroszban nem igazán ismerik a mi “h” betűnket, a cirill “X” betűvel inkább a “ch” jellegű hangot jelölik. Ennek megfelelően orosz eredetű szavakban nem is igazán találkozni a “h” betűvel, idegen szavakban viszont igen, és ott valami furcsa kompromisszum eredményeként “Г” betűvel helyettesítik, és valahol a “g” és a “h” közt ejtik.

   Eredménye: Gonvéd, Gotel, Garry Potter, Gamburger. :D

 11. Nézegetem a youtube-t, Bambaról szinte minden évben kikerül egy 8-10 perces videó. Remélem nálunk is hasonlóan termékeny melót fog végezni.. :)

 12. Mai kezdö:
  Dibusz – Lovrencsics G., Frimpong, Blazic, Leandro – Gorriarán, Szpirovszki – Varga R., Sigér, Bőle – Böde

  Akkor valaki masrol lehet szo?

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.