Így néz ki egy átlagos nap egy volt kispesti edző életében

Úgy látszik a mister meghallotta neves elődje mondását, ráadásul meg is fogadta: munka, munka, munka. Bár ennél az egy szónál azért többet is megtanult Németh Szilárd Arany János nyelvén, mégsem gondoljuk, hogy a cévéjét böngészve a nyelvtudás soron akadt volna meg az Öreg Hölgy szeme. (Hahaha, a Juventus a torinói Gerbeaud.)

fotó: Juventus, thx: _benito

“Így néz ki egy átlagos nap egy volt kispesti edző életében” bejegyzéshez 14 hozzászólás

   1. ha a Juve-stadionban is paintball Eb-t rendeznek, addig talán vezethet nekik edzést az Építők-pályán is

     1. Mi Révfülöpre járunk vissza, de az alsóörsi vizivárt a lányaimmal minden évben kipróbáljuk.
      Sajna idén nyáron csak 5 nap szabim volt, de a 20-ai hétvégén megpróbàlok lejutni a balcsira. Nekünk tényleg ez a riviéra!

 1. Ó, hogy baszná meg az uefa! Hát nem egy Karim Abed nevű francia játékvezetőt küldenek a francia határ menti kis faluba meccset vezetni, ahol persze mindenki echte francia, csak éppen luxi útlevelük van?

  1. Továbbra is egy luxemburgi csapat az ellenfelünk. Bírói részrehajlással is vernünk kell őket.

   1. Ha nagyon akarják, azért el tudták volna kerülni a gyanú árnyékát is Nyonban, de nem akarták. Ez olyan, mintha a DAC visszavágóra Kassait delegálták volna. Azért remélem nem lesz semmi gond ilyen szempontból a meccsel.

 2. Ez a Dolcetti úr.fél év útán magyarul nyilatkozott.ami a személy szerint nagyon tisztelt Rossinak. 4év útán sem.pláne nem Dollnak vagy Vigjnevicnek

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.