Napikispest 2018.08.11.

 • sérültek @ Mezőkövesd // nehéz nem észrevenni azt a pozitív változást, vagyis változásocskát, ami a Honvéd kommunikációjában megjelent az elmúlt hetekben. A honlapon például találni olyat, hogy aktív hivatkozás, magyarul link, ami az egyik tartalomból a másikba vezet, ha annak logikailag érteme van. Aztán ott van maga a tartalom, és a tartalom tartalma, ami nyugodtan nevezhető lassan tartalomnak, főleg a korábbiakhoz képest. Csak így tovább, nem kell félni az úttól, amire ráléptek, a vége például valami olyasmi lehet, mint a szurkolói elégedettség.
  • na, de a lényeg, hogy az Új Tartalom egyik nagy újdonsága, hogy két nappal a kövesdi meccs előtt elárulták a sérültjeink nevét! Ide jön egy kettőspont és sorolom: Gazdag, Pölöskei és Tömösvári.
 • Erdős vezet Kövesden // ez lesz a tizenhatodik meccse nekünk, és a második Kövesd-Honvédja. Tavaly augusztusban is ő vitte ezt a párosítást. Akkor a végén 2-1-re nyertünk Kabangu góljával.
  • Erdőssel a tizenöt meccsből hetet nyertünk két iksz és hat vereség mellett, valamint 21 gólt lőttünk, és 13-at kaptunk.
 • születésnap // boldogat!

“Napikispest 2018.08.11.” bejegyzéshez 34 hozzászólás

 1. Örvendetes változásokat érzékelni a kommunikáció terén valóban. Annyit a sérültek közléséhez hozzatennek viszont: a titkolózás Rossi nagy mániája volt, a tavozasaval meg úgy maradt a dolog Kivi leszek szövkapként ezt engedik e majd neki. (nem hiszem).

 2. Biztos jó lesz ez NGog gyerek, de még lanza féle lelkesedést, akaratot, úgy érzem nem igazoltunk.

 3. Úgy érzem az igazi az lenne ha Filipet visszatennék jobb futónak, mert szegény Heffler nem igazán érzi a támadó feladatokat. N’Gog Dani páros támadna elől és csereként jönne Luki esetleg Cipf. A középpálya nem rossz szerintem és mondjuk végre ki lehetne próbálni Bambát vagy Holdampfot is ha már itt vannak. Pölöskei kuka. Pont. Batikot jegelni kéne már végre és stabil Baráth Boti helyette. Skvorc nem vészes szerintem, legalábbis sokkal megbízhatóbbnak tűnik mint Batik.

  Összességében úgy érzem hogy nincs rossz keretünk, sőt.. csak azokat az idegenbeli meccseket valahogy rendbe kéne tenni a fejekben.

  1. Baráth kőkeményen és ellentmondást nem tűrően focizik egyre inkább.Batik nem lenne rossz,egy picit bizonytalan egyelőre.

   1. Batik picit? Hajmeresztő dolgokat csinál: folyamatosan rosszul helyezkedik, aláfut a labdának, ütemtelen. Ezt élőben nézve lehet érzékelni igazán. Boti-Kambi-Skvorc. Skvorc sokkal stabilabb, mint Batik. Kicsit alibizik, sokat passzol hátra, de szvsz sokkal kevesebbet hibázik, mint Batik.
    Mivel most Gazdi sérült, én is megnézném Bambát, de normál esetben a Gazdi-Nagygeri-Vadi közé nem férne be nálam.
    Pölő sajnos nagyon gyenge és ezt sztem ő is tudja. Nem első osztályú “fodballista”.

    1. Pölöskei egyáltalán nem olyan rossz, mint ahogy azt beállítják sokan..

     1. Igazad van: Egyáltalán nem olyan rossz, inkább pocsék! Hatalmas bravúr ilyen “teljesítménnyel” itt héderelni, tőle még egy jó 5-10 percet sem láttam soha…😡

      1. Mondjuk ezt a bravurt nem tudom hogyan éri el.
       Felfoghatatlan miért fizetik.

      2. Ott kezdődnek nála a gondok, hogy futni,fordulni sem tud. A többi képességén lehet vitatkozni, CSAK ennek tudatában nincs értelme.

    2. “Kicsit alibizik, sokat passzol hátra, de szvsz sokkal kevesebbet hibázik, mint Batik” így azért nem nehéz kevesebbet hibázni..😉

  2. Nem panaszkodhatsz az eddigi idegenbeli bajnokik eredményére :-)
   De komolyan szólva, én is az idegenbeliktől tartok, így a holnapitól is.

 4. Nincs meg valakinek a Kovàcs Kàlmàn készült Népsportos ma megjelent anyag?
  Nyaralok, aztàn nem akarok kihagyni semmit, ami Kovács Kàlmán..:)

 5. Heffler annyira nem rossz, mondjuk négyvédős rendszerben szerintem jobban élne jobbhátvédben.

  1. nem rossz, de sem Uzoma, sem Heffler (sem Holender) nem üti meg összességében Ikenne-King szintjét azon a poszton. sokat veszítettünk a kis feka távozásával

  2. Heffler hoz egy megbízható átlagot,de Holender jobb azon a poszton sztem(támadásban elsősorban).

 6. Én meg azt sasolom, hogy Danipacinak a nagyhatalmú Nso, csak egy gól írt a góllövőlistába, pedig mindhárom bajnokin volt egy-egy gólja…

  1. Nála az átlagot számolják, az mlsz biztos hozott valami új szabályt, hogy egymást követő 3 szezonban ne lehessen kispesti a gólkirály.

  1. Csak az a kérdés, mikor készült a kép. Szívesen megnézném holnap, mit tud, remélem kap egy pár percet

  2. Hát eléggé vékonyka lábakon jár .
   Tud ez menni egyáltalán ?😂

  1. Marha ronda lett már bocsánat;)
   Remélem az új Bozsikba nem veszünk át “ötleteket”. Azt valaki elmagyarázhatná, hogy annak mi értelme, hogy a stadionba belülre hatalmas tablákra kiírták a szektor neveket (A1, D2 stb).
   Nagyon látványos volt a közvetítés alatt, de gyakorlati haszna semmi, csak elronditotta a látványt. (A szurkolók a lelátók mögött közelítik meg a szektorokat, nem a “pályán keresztül “) hogy hasznukra lenne ez az infó !

   Dajkát nagyon nem irigylem, ehhez a multikulti kerethez varázsló kellene, nem új edző!

   Érdekesség, még hogy a Várda mezén hátul a számozás, névfelirat a már vagy 8-9 éve használt “Honvéd” betűtípus volt.
   Ott akkor ez újdonság, nálunk meg már unalom.

   1. Ha a várda el tudja érni, hogy 11 emberrel játszon, az ellenfél meg ne 12-vel, még kellemetlen perceket okozhat bárkinek. Egyénieg jó technikás játékosok. A brazil kapus meg messze a bohoc liga legjobb kapusa.

    1. Azt a Felipe Luist tuti, hogy télen egy erősebb csapat elviszi. Hihetetlen, hogy egy ennyire gyengén teljesítő csapatból mennyire ki tud tűnni!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.