“Napikispest 2018.08.23.” bejegyzéshez 62 hozzászólás

  1. egy hét maradt az átigazolási időszakból..
   enny időnk van hozni egy védőt, meg elijeszteni az érdeklődöket Gazdagtól és Vadócztól
   Holdampf eddig a nagy vesztes, akinek sikerült rajtunk keresztül az nb2ből az nb3ba igazolnia :P

   1. Akikből mi választunk, azoknál nem ér véget egy hét múlva az átigazolási szezon

   2. Holdkomp a nagy nyertes, aláírt hozzánk, az első Csapatban még tétmeccsen nem játszott, kigyógyult sérüléséből, hogy a fakóban lötyögjön! Mi vagyunk az igazi vesztesek, hogy ilyen lehet – megint – a Honvédnál!!! 😒

  2. …Vidi dzsi tsu…😁 új műfaj született! Heuréka!

 1. Most sétált el a házunk előtt szőllősigyuri. Hát hogy ez mekkora zsírsertés… :))))

    1. Hát ha az egész Bécsi út talán még nem is, de a Mediaworks épületével szemben lakom, az meg az övé, úgyhogy nem jársz messze az igazságtól. :)

     1. Nem vagyok ismerős arra, de sajnos egyáltalán nem meglepő. Az én utcámon MÉG nincs rajta a keze. Vagy CSAK nem tudok róla. 😊

       1. Engem Lőrincznek hívnak, középsuliban a naplóban mellettem pedig egy Mészáros szerepelt. :) Már akkor megjósoltuk a jövőt.

       2. Népszerűségi index ide, vagy oda, Téged sem irigyellek! 😊

    2. Megegyeztem már vele, ha békén hagy, én se bántom felcsútot.😂

 2. Remélem hétvégén, Bence megtalálja a helyét a lelátón, vagy otthon, és ez így lesz egész évben !

  1. Mibe, hogy kapunk gólt a Lokitól jobb oldalról? Majd akkor örömködjél…

  2. Nagyon leértékeled Batikot. Voltak bizonytalanságai, de idáig nem volt belőle sok bajunk, hátrányunk, és voltak nagyon szép megoldásai is.. Nem lóg ki a csapatból.

  3. Én inkább abban reménykedem, hogy ez egy jó pedagógiai alkalom arra, hogy rendbe tegyék frusztrált lelki világát és megbéküljön a helyzetével. Értékesebb ő annál, mint amit eddig mutatott!

 3. Röviden: Azért az továbbra is fáj nekem, hogy Hemi nem mert és már nem mer kockázatatni, a biztosat választja (ez a korából fakad), az pedig a fix bevételek, így jobban örülnék ha jó gazdaként nézne egy következő tulajt a csapatunknak.

  Hosszabban: Jó példa (most hagyjuk az állami hátszelet) a Vidike, ahol pár éve építik már a csapatot, és látszik is az eredménye, pedig két éve szerintem előttünk jártunk.. Ha Hemi is ezt tette volna (tudom felesleges a feltételes mód), most szerintem harcban lennénk az EL-ért simán, ott pedig azt gondolom egy olyan hátszelet kapott volna a csapat, ahonnan lett volna hova fejlődni. Elég csak abba belegondolni, hova megy szívesebben egy játékos, legyen szó a jó zsoldos Dávidunkról, aki lehet bekockáztatta volna a Honvédot és kevesebb pénzt (de nem a Hemi által valójában kínálatat) az EL-ért cserébe, akár csak Eppel, aki innen nagyobbat léphetett volna, mintsem a jó kis kazah világ ..

  De vissza a valóságba, marad a rövid táv, a pénzecske kuporgatása, és stratégia hiánya, full szürkület és reményecske, hogy majd talán valami csoda folytán megismételhető ami volt két éve mondjuk 3-4 év múlva .. Addig pedig ismét vesztettünk jó pár évet, de ezt már megszokhattuk, minden évben építjük újra a csapatot .. Én személy szerint köszönöm Hemi bának, szép volt az eddigi eredmény, de most már legyen kedves engedni a fejlődést, és keresni egy (remélem nem) magyar tulajdonost, aki érti ezt az üzletet (az újpesti tulaj erre persze nem jó példa), mert sajnos a magyar tulajdonosoknak nem nagyon megy a hosszú távú gondolkodás és stratégia alkotás, állandóan csak a fröcsögés és a másokban hibát kereső magatartás mutatkozik meg.

  1. Nem akarlak elkeseríteni, de amíg ez a ” status quo” fennáll, addig itt változás nem fog történni. Külföldi tulajdonosok érkezése szinte kizárt, a Hazai csinovnyikok meg már megkapták a maguk “játszótereit”. Az Öreg meg nyilván kivárásra játszik, Vityáék pedig szintén zenész… Tökéletes patthelyzet kérem, CS.A.K. ezzel meg az a nagy büdös szitu, hogy Minnél jobban húzzák, annál inkább mélyebre csúszúnk, elszigetelődünk!!! Mondjuk Én sem gondoltam volna, hogy ehhez a “kivéreztetéshez” Hemi aszisztál. 😐

   1. Persze hogy kizárt bármilyen befektető érkezése, hiszen ahhoz eladási szándék is kell. Az pedig nincs. Ez egyébként sem úgy működik, hogy nem teszünk semmit, csak várunk, várunk, majd egyszer csak idepottyan a semmiből egy Abramovics…

    1. Nincs olyan hülye vállalkozó, aki csak úgy magától elindul egy közbeszerzésen a M&M, a West-Bau és a Duna Aszfalt mellett. A magyar bajnokságban ugyanez a pálya. Csak az akar a rendszeren kívülről befektetni, aki öngyilkos akar lenni.

     1. Aki bírja anyagilag, azzal nem tudnak mit kezdeni. Gáncsoskodhatnak vele szemben, de nem tudják kicsinálni. Nem tudom, hogy pl. Duchatelet-nek van-e suicid hajlama, mindenesetre csinálja. Az Újpest sem NER-csapat…

    2. Ismerjük ezt a süketet. Én nem vagyok igazságtalan a tulajdonoshoz, nem mondom, hogy az sem igaz, amit kérdez. Én azt mondom, hogy amit kérdez, az úgy van. :)

  2. Ne reménykedj, nem fogja eladni. És üzlettársat sem fog bevonni a cégbe. Neki erre így, ezen a szinten is szüksége van, mert így tényező abban, amit magyar futballnak nevezünk, oszthatja az észt, kioszthatja a sajtót, interjúkat adhat, blogolhat, vlogolhat, szóval mutogathatja – magát. Egyedüli tulajdonosként nem kell mással osztozkodnia, az van, amit ő akar, más nem pofázhat bele. Az már a mi pechünk, hogy nincs mögötte olyan anyagi háttér, mint egy orosz olajmágnás mögött, csak annyi, amennyi egy kiscsapat működtetésére futja. Így az egykor hazai szinten topcsapat helyett marad nekünk a kiscsapat. Ami persze csak nekünk, szurkolóknak fáj, neki nem, hiszen az élete nagy részét úgy élte le, hogy azt sem tudta, létezik-e egyáltalán ilyen nevű csapat.

  3. A vidi 2017-ben nagyjából kétmilliárd Forintnyi szponzori támogatást kapott. Szerinted nekünk is adnának ennyit, bárki is lenne a tulaj?

   1. Nem kérdés, hogy igen!
    Nyilván a tulaj miatt nincs semmi, de én inkább leszek ellenszélben, mint ennek a … társaságnak a részese!
    CSAK

  4. “a Vidike, ahol pár éve építik már a csapatot, és látszik is az eredménye, pedig két éve szerintem előttünk jártunk..”
   És szerinted milyen pénzből építik pár éve a csapatukat? Ha Kispesten is ennyi odairányított szponzor lenne (a bajnoki cím után még lett is volna rá ok) mi se itt tartanánk. Hozzáteszem a Vidi utánpótlását még a Felcsúton keresztül is segítik…kvázi olyan, mintha a Kispestnek lenne egy saját utánpótlást gyártó nb1-s csapata….

   “emi bának, szép volt az eddigi eredmény, de most már legyen kedves engedni a fejlődést, és keresni egy (remélem nem) magyar tulajdonost, aki érti ezt az üzletet (az újpesti tulaj erre persze nem jó példa)”
   Szeretnélek kiábrándítani. A Kispest és Újpesten kívül minden számottevő magyar csapatnak NER kötödésű tulaja van…ha mi is kapnánk egy ilyen tulajt, lehet hogy emelkedne a költségvetésünk, de hogy nem lennénk tényezők a bajnoki cím kérdésében abban is biztos lehetsz. Még annyira se, mint most. :)

 4. Gróf, Botka, Nagy G, Vécsei, Eppel.

  Ennél több “ismerőst” nem hiszem, hogy engedtek volna betenni a keretbe. Egyébként meg a keret alatt részletezi: az ellenfelek játékstílusa alapján lett összerakva a csapat. Tehát, megítélésük szerint pl. Nagy Geri jobban illik a finnek és a görögök elleni csapatba, mint Vadóc vagy Gazdag… 7-8 jelenlegi/ex-kispestivel azért nem tölthette fel a keretet…

 5. Ma Rossi-féle kerethirdetés :D kíváncsi vagyok, Ő azért jobban ismeri a kispesti játékosokat, Gazdag Dani, Nagy Geri, Baráth Boti, Gróf stb. éés talán egy jó formában lévő Holender :)

  1. Azt kell figyelni, hogy a Dzsudzsákot be tudták-e lobbizni a keretbe a pártfogói, vagy sem. Ha sikerült, akkor sajnos Marco időszaka sem lesz túl hosszú.

  2. Gróf biztosan (meg is érdemli a teljesítménye alapján), másik esetleg a bő keretben Gazdag Dani lehet.

   Holender majd ha csatárként rúg 5 gólt legalább, akkor, vagy szélsőként ad 3-4 gólpasszt, akkor jelentkezhet egyáltalán bármire is.

 6. Mernék fogadni egy nagyobb összegben, hogy Vécsei alapember lesz Rossinál…

  1. még a keretben sincsen… :X
   hááát… ezt több mint furcsálom Rossitól, sztem nem jó húzás. ellenben Nagy G ott van

 7. Na gyerekek én most kiakadtam Rossira -.- Annak örülök, hogy Nagy Geri végre meghívót kapott, DE…

  NAGY ÁDÁM mi az anyjára kap meghívót, egy tehetségtelen alibi”játékos” ráadásul alig játszik, amikor meg igen, akkor kiállítják, lásd most -.-

  LANG ÁDÁM egy puhány, semmi, szürke túlerőltetett majom, legalább Batik-féle alapvető helyezkedési és ütemhibákkal

  TAMÁS KRISZTIÁN állandó csere a 80. percben

  VINICIUS katasztrofális

  FIOLA szintén csak csere, ha egyáltalán beállítják

  Ennél a négy vadállatnál BARÁTH ezerszer jobb formában van.

  DIBUSZ…. No comment -.- divat meghívó -.-

 8. Én Botin kívül hiányolom Vadit is, a bajnokságban második helyen álló csapat legjobbja. Tamás, Dibusz, Botka, Lovrencsics? Több, mint érdekes! Mintha direkt nem akarna kispestieket a keretbe. Legalább frissebbek lesznek a játékosaink!

  1. Vadi sokkal jobb lenne mint Nagy Ádám az biztos, Tamás nem rossz játékos Szabó Janinál ezerszer jobb. Kovácsik vagy Dibusz helyett simán lehetne Gróf sokkal jobb kapus náluk!

  2. Kicsit gyanús lett volna egyből betenni 5-6 kispestit, nem? Majd szépen lassan :)))

  3. Meg a posztok alapján úgy vettem ki, hogy maradna a 3-5-2-nél, szélső védőkkel, mert a középpályások közül egyik sem szélső. Ennek alapján Holendert is hiányolom, mert neki nagyon ment a futó szerepkör Rossinál.

  4. Hogy ezt a Lovrencsicset ki szponzorálja… a Pakstól is azért kaptak gólt, mert mindenütt volt Bertus beadásánál, csak a saját posztján nem, de a Csakfoci csak berakta így is a forduló válogatottjába. Attól tartok Rebrov észre fogja venni, ami Dollnak nem sikerült, hogy ez a csávó minden, csak nem jobbhátvéd.

 9. bár most épp nem értem, hogy Vadócz, Gazdag miért nincs ott, de én hiszek Rossiban.
  1-2 év alatt el kell érjük vele azt a szintet mint Dárdainál.
  sajnos nincsenek nemzetközi szinten is tapasztalásabb játékosaink, de Rossi nagy taktikus és jó a mentális felkészítésben.

 10. Egyet azért ne felejtsetek el: Rossi nem Kispest-drukker, hogy merő lelkesedésből telerakja a válogatottat a finoman szólva nem a legerősebb keretű csapatunk játékosaival… :)

  1. Geri ott van, Bálint tartalék, Hidi ott lenne, ha lenne csapata. (3)
   és elfogultság nélkül :Vadócznak ott lenne a helye és Gazdinak is! (2)
   már csak a 3 védő és a 2 csatár kell… :D

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.