Mindeközben suttyomban kisorsolták a Magyar Kupa első, minket is érintő körét

Bőnyre látogatunk 22-én, vagy 23-án

A meccs időpontja még alakulhat, ugyanis szeptember 22-én, a hivatalos kupanapon búcsúzik a Bozsik stadion.

“Mindeközben suttyomban kisorsolták a Magyar Kupa első, minket is érintő körét” bejegyzéshez 25 hozzászólás

 1. Elgondolkodtat a dolog, hogyan is fogják megoldani a Kispesti és fagyista szurkolók MTK pálya biztonságos megközelítését…
  Mindkét tábor esélyes, hogy ugyanazon az útvonalon közlekednek.

 2. Szerintetek jön még 1-2 ember (mondjuk Hidi, vagy Kálnoki-Kiss) ebben a válogatott szünetben? :)

  1. Kálnoki-Kiss jöhetne, Hidi inkább ne jöjjön, de nem is fog, mert nem azért ment ki, hogy egy év elteltével valami jó kereseti lehetőség helyett nálunk kössön ki.

  1. Biztató lista, de Nyilasi, Gellei és Egervári nélkül még inkább az lenne.

   1. Meg mi alapján lett a Vidi és a névtolvajok utánpótlás igazgatója beválogatva? Tippem van persze…

    1. Helytelen a többesszám: névtolvaj csak egy van, Orbán Viktornak hívják. :)

     1. Aki részt vesz benne akár csak bólogatóként a felcsúti szennyben, nálam az is névtolvaj … :)

  2. És mitől múlt el a szkepszised?

   No, csak mert eddig is született egynéhány “korszakalkotó” elhatározás a szövetségben, ami után tovább csúszott lefelé a magyar futball. Elsősorban nem szakmai problémák okozzák a nyomorát ugyanis. A működés természetes anyagi alapjai hiányoznak.

   1. pl. az, hogy Kálmán is bekerült, ezzel elismerik azt, hogy igenis be KELL vinni az iskolába a foci oktatását…
    de vannak ott még jó döntések.

    1. Ezt már “feltalálták” a Bozsik-programmal… Ami egyébként a bizottságot illeti, vannak benne szimpatikus és hozzáértő arcok, no meg olyanok is, akik nem ilyenek. Mindazonáltal az efféle grémiumokról általában azt tartom, hogy egy testület akkor is ostoba, ha csupa Nobel-díjasból áll. :)

     1. nincs az iskolákban, testnevelés óra keretében foci oktatás…
      nem tudom te hol élsz!
      max. iskolai időn kívül, ahol van pl. műfű ott, de azok rendre fizetős, külsős cégek által szervezett dolgok, mint pl. a Vass Lajosban a Mészöly focisuli…

      1. “nincs iskolákban testnevelés óra keretében foci oktatás…”

       Valóban nincs. Nincs továbbá kézilabda, kosárlabda, röplabda, gyeplabda, jégkorong, lovaspóló, golf, curling, ritmikus sportgimnasztika, szinkronúszás, sakk ………….. oktatás sem

       1. De mi itt labdarúgó fórumon vagyunk, nem sakkon, szörszálhasogatáson…
        Ez az egyik, a másik, hogy sajna eddig csak a tesi tanár érdeklődési köre szerint volt oktatva valamelyik labdasport. Én 30 éve kosárlabdát tanultam, mert a tesitanár a MAC ban játszott… No comment.

        1. Valóban, ez egy labdarúgó-fórum, de miért következik ebből, hogy a gyerekeknek az iskolai testnevelés órán futballt kellene tanulniuk? És aki utálja? Vagy nem utálja, de nincs gömbérzéke? A testnevelésóra arra való, hogy a gyerekeket megmozgassák, hogy ne puhuijanak el és elősegítsék, hogy szerezzenek egy kis fizikális alapot bármiféle terheléshez. Aki kötelezően mindenkinek egy bizonyos sportágat akar megtanítani, legyen az bármelyik, az ellen a társadalomnak védekezni kell… :)

  3. Jesszusom,,, ne legyel mar ennyire naiv. Ebredj!! Ettol fuggetlenul 3 nevnek orulok de szinjatek az egesz. Ez olyan mint mi leszunk az EU legjobbja. Ja mibe kutyaszarban? Bocs de ezeknek semmit sem hiszek el. Stadion?? Persze, ja.

  4. komolyan? a sikert-sikerre halmozo felcsuti is videoton utanpotlasanak vezetöivel? :)

  5. Szvsz Nekem ez a “bizottságosdi” nagyon büdös, főleg úgy, hogy tele van szórva wamzerekkel és megalkuvókkal… Tisztelet a kevés kivételnek! A háttér, a bázis azonban CS.A.K. erősödik, összezár, taktikázik!!! 😒 és ha megint baj van, akkor jöhet a szokásos mert a Rossi, meg a Dárdai és a Lőw is benne volt, etc, etc, etc…
   Ha fociban, mint tömegsportban komoly változást akarunk, akkor le kell bontani az alapokig az egészet,atomjaira szedni a sportágat, nem szégyelni megtanulni másoktól az új alapokat (Lásd Izland, Belgium, Uruguay). Az egyén lelkéig hatoló folyamatokat felismerni, és megérteni, megértetni (a sport szeretete, a mozgás szenvedélye, nemes küzdelem, Hazaszeretet, Klubhűség, becsület és álhatatoság, az akarat ereje, Csapatszellem…sorolhatnám). Azonban a jelenlegi “Ki nem N.E.R., az nem Nyer” típusú berendezkedés tombol a háttérben, addig lehet is bármilyen bizottmány, testület, szervezet, az CS.A.K. porhintés marad, amolyan kenyeret és cirkuszt szerintem!!! Az bmlsz legkiemelkedőbb döntése pedig az lenne, ha saját magát feloszlatná, bocsánatot kérne minden Magyar embertől az elmúlt évek ámokfutásáért, és bevallaná a Nagyérdeműnek szakmai analfabétizmusát!!! 😉

   1. Baromira egyetértek azzal, hogy Izlandot kellene nekünk másolni, mert icipici merítésből EB-re, VB-re jutnak ki… valamit tudnak! + az írásod nagy részével egyetértek.

    Uru-k… hasonlóan kicsi ország, kisebb mint mi és mégis állandó résztvevők, szupersztárokkal!

    Én amiért ilyen extrapozitív vagyok a hírrel kapcs, az Dárdai, Lőw, Fehér Csaba, Hajnal, Gera, Kovács Kálmán, Szabics, Gellei is… azok akik nálam hitelesek és nem Bozsikok, Várhidik, Mészölyök… + az akciótervek!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.