Napikispest 2018.09.05.

 • Magyar Kupa // a Bőny is kitette a honlapjára, hogy 23-án, vasárnap játszanánk velük. Vélhetően nyitottak lesznek a módosítási kérelemre.
  • fontos // hogy a versenykiírás szerint, azokon a pályákon, ahol nincs villanyvilágítás, ott 15 óra előtt kell kezdődniük a mérkőzéseknek.
 • Pölöskei Zsoltról // eközben kiderült, hogy a Kisvárda elleni meccs előtti bemelegítésen szenvedett porcsérülést. Két hete műtötték, vagy mit csináltak vele, és október elején térhet vissza, mint teljes értékű játékos. (via honvedfc.hu)
 • Stoian Relu // a korábbi kispesti akadémista kapus, – aki a 2014/15-ös szezonban háromszor is leülhetett a nagycsapatunk kispadjára – a román élvonalbeli Sepsihez igazolt, és ezzel Prosser csapattársa lett. Relu amúgy tavaly már bemutatkozott a román egyben. Akkor pár meccsen védett az azóta kiesett Juventusban. (bejelentés a hajtás után. thx, bmiky)
 • stadion // mindeközben Fehérvárott (részletek a hajtás után).

http://mikro.cikoria.net/post/177764016189

“Napikispest 2018.09.05.” bejegyzéshez 67 hozzászólás

  1. Sztem eddig sem volt “teljesértékű” spíler sajnos, egyre jobban Darkosodik a szitu!!! Azért mindent egybevetve sok ilyen Pölöskeinek kifizetett pénzt lehetett volna igazi értékeink megtartására fordítani! 😒

 1. Tök jó, hogy ennyi info van a gyökérvári szemét”égető” -ről, de mi a helyzet a Bozsikkal???

  1. Valami gond lehet, mert a maccabi játékok helyszíneit sem kezdték el még építeni, márpedig az viktornak kicsit fontosabb, mint a Bozsik.

   1. Ezzel óvatosan, mindjárt jön itt valaki hogy már megint zsidózol ;oDDD

    1. Pedig nem is terveztem kifejteni, mi a véleményem arról, hogy az mtk a mezén hirdeti. :)

 2. 1oo -ból nem jön ki, mert a vej lámpák, és az áthatolhatatlan sővény, nagyon drága az utóbbi időben.

 3. szoval zuzott kö mügyantara cserelelse + 100 misi :) vilagos…dragat olcsobbra. többert :)

  1. Most mugyantaztattam a garazst, arban nagyon nem egy liga a ketto. :) Ha az anyagi oldalat nezzuk, akkor Fehervaron egy kozepes kategoriaju gres lappal lesz burkolva a setany.

 4. a stadionos listán a sorrendre hívnám fel a figyelmet:
  Megcsináljuk szép díszesre, majdasztán jól feltúrjuk az egészet, mert a buzi Matáv csak akkor ér rá kábelgödröt ásni.
  Ezt a módszert amúgy iparági standarddá nyilvánítanám, ahogy a Nagy Magyar Nemzeti Településarculatba is kötelezően felvetetném a patchwork mintázatú utcaképet

   1. Lehet, de szerintem nem véletlenül szerepel a vidi közleményében, hogy “debreceni születésű”.

     1. Elnézve a táblázatot, nem csodálkoznék rajta…egy kiesés hatalmas bukta lenne nekik, hisz az nb2-ben nincsenek légiósok. :) Kvázi a csapat 80%-t újra kéne építeni. :D
      De gyanítom ilyen úgyse lesz, hisz kiesés esetén pont jővőre lesz az nb1 létszáma megemelve. :D

     2. Mondjuk kb. egy hete, mikor Vadócz távozott, feltettem a kérdést, hogy Vadócz miért nem úgy távozott, hogy amikor van jelentkező, akkor bontják vele a szerződést, és az új csapata, már úgy igazolja le, mint szerződés nélküli. Erre azt mondták, hogy ezt nem szabad…akkor ezek szerint mégiscsak szabad?
      Másfelől sokan itt ágálnak Hemingway ellen, és bevállalnák, hogy NER csapat legyünk. Nos ott pontosan így működik. Megszorul a Felcsút, és hip-hop a bajnokcsapat egy tagjának egyből felmondják a szerződését és irányítják Felcsútra….

      1. Azt irjak hogy mar 31. elott megtortent a szerzodesbontas. Persze nyilvan ugy adminisztralnak ahogy akarnak. Pont ezt ne lehetne nekik?

       1. Pontosan! 31-én bontották, és csak ma derül ki?! :) Ezt még ők sem hiszik el. Ez pont olyan mint amikor valamelyik miniszter aláírt valami törvényt, aztán kiderült hogy előtte-utánna pár napig hivatalosan külföldön volt…

       2. hosszas tárgyalássorozat után szerencsére sikerült megegyeznie a két klubnak

      2. Botka, Prosser, Koszta, Lanza. Mi is rég Ner-csapat vagyunk, csak másod- vagy harmadvonalbeli. Az, hogy fentiekért fizettek, óriási különbség a Quinex Ltd szempontjàból, az enyémből – szurkolóként – semmi.

  1. A Klubnál amúgy is cáfolták, hogy esetleg Kispesten lenne a meccs.

   1. Nyilván cáfolják. Hemi beismerte korábban akár egy tévedését is??? Költői a kérdés nyilván… NEM!, hiszen ő A sikeres üzletember mintája!

   2. Nem azt cáfolták, hogy megpróbálták az átszervezést, csak miután nem sikerült, közölték a tényt, hogy nem változik semmi

  2. Kíváncsi voltam az értelmi színvonalra odaát.Nem csalódtam.

   1. Nagyra vannak vele, hogy ki van nyalva a seggük államilag kijelölt szponzorokkal meg a csili-vili stadionjukkal, minden más stadionba, főleg Kispestre már derogál elmenniük.

  1. “Budapest Honvéd vezetősége, egészen pontosan George F. Hemingway, aki egyedül dönt Kispesten mindenről.”
   Ilyen szituért azért nem kell messzire menni, az egész ország egyszemélyes vezetés alatt áll. :) Másfelől Hemingway a tulaj. Kinek kéne döntenie?

   “‘Holnap Futball Éjszakája lesz, mely eseményre rengeteg csapat jelentkezett, ám a Honvéd, technikai okok miatt lemondta az eseményen való részvételt”
   És vajon még hány magyar Klub mondta le? Az miért nem hírértékű?

   “Igen ám, de Kispesten 22-én hasonló jellegű rendezvényt tartanak, legendák mérkőzése is lesz.”
   Stadion búcsúztató…nem pontosan mi ezzel a problémája?

   “Mint megírtuk, az ezen való részvételt kemény, egy tál gulyáslevessel kívánta meghálálni a klub az ikonoknak”
   Szerintem abból mindenki ehet ingyenesen, nem csak az ikonok. Egyébiránt nem pontosan értem, hogy mi köze van az újságírónak ahhoz, hogy Hemingway milyen javadalmazást ígért a kispesti “ikonoknak”. :)

   “ami a világon egyedülálló, hiszen az Újpest is azt csinálja éppen, hogy a régiek neveit felhasználva toborozza a drukkereket hetek óta (!) a Kabát-Balajcza búcsúmeccsre, lesznek is vagy 10 ezren”
   Honnan tudja, hogy mennyien lesznek Kispesten, vagy ha éppen ha nem 10ezren, hanem kevesebben, akkor ez azért fog történni, mert nem volt felsorolva, hogy ki játszik majd a Kispesti legendák csapatában? Ez kicsit már nekem olyan, mikor a feleségemmel vitatkozok, elfogynak az érvek, és jönnek a múlt elfeledett dolgai, csakhogy partyban maradjon a vita tekintetében. :D

   “Az Újpest kampányából is nagyon sokat tanulhatna a pislákolgató kispesti marketing-osztály. ”
   Szóval azt mondja az elején, hogy Hemingway dönt mindenben. Akkor most hogy jön ide a marketing-osztály? Hisz gyanítom akkor Simon okfejtését követve lehet a marketing-osztály jól dolgozik, csak Hemingway felülbírálta…hisz ő dönt mindenben…vagy lehet mégse?

   “soha nem értettük, miért ő nyilatkozik az építkezésekről, amikor az égvilágon semmi köze nincs a munkálatokhoz sem, mivel állami beruházásról van szó, a stadion meg az államé lesz”
   A Klub aki a területen tevékenykedik, a Csapat akik a Stadionban játszanak (és bérlik a helyet), viszont az övé. Kvázi azért valami köze csak van a dologhoz. Egyébiránt SImon úr! Kérem tájékoztasson, hogy ezügyben kinek kéne nyilatkozni? Mert semmilyen más forrás nem kommunikál a dologról.

   “Mint írtuk, Hemingway csak abba gondolt bele, hogy akkor két pályát kellene fizetnie (a Bozsikban is vannak rendezési költségek), de addig már nem látott el közgazdaságilag, hogy a Fradi elleni meccs jegybevétele nagyjából mindent fedezne.”
   Egyrészt a Bozsikba történő mérkőzést pont a Fradi vétózta meg. Ami a közgazdaságilag dolgot illeti, az MTK pályára befér 5000 ember, a Bozsikba 8000. Teltház szerintem a Bozsikba se lett volna, így szerintem akkora közgazdasági bukta nincs a dologból…más kérdés, hogy az ember nyilván szívesebben megy a Bozsikba, mint a Hungária körútra.

   1. Épp ma jött szembe egy újpesti plakát, Takács Zolival, Zamostnyval meg még vkivel (nem ugrik be) toboroztak nyilván újabb ezreket :)
    Ettől függetlenül:
    1. Hemingway egyszemélyi vezetése tényleg ultragáz (olyan értelemben, hogy neki a profizmusnál sokkal fontosabb abban is diktálni, amihez fingja sincs)
    2. Ha van vmi komoly oka annak, hogy hónapokig albérletben játsszuk a legfontosabb rangadóinkat, miközben Felcsútról még el sem indultak a munkagépek bontani a Bozsikot, akkor mondják már meg! Akkor is, ha csak némi takarékoskodás, valahol az is érthető lenne
    3. Nem tudom, lesz-e valamikor profin promózva a Bozsik búcsúnapja, de ahogy most áll a dolog, siralmas. Kovács Kálmi fácse-oldalát olvasgatva már vagy három olyanba belefutottam, hogy ő hív régi játékosokat, akik véletlenül rákérdeznek. Szerintem így leszünk kb. ezren, vagy se
    4. Az nb1.hu-s támadásokról nyilván lerí a személyes ellentét (hogy kirúgás vagy összeveszés/felmondás van mögötte, kb. ketten tudhatják, esetleg még Hemibá titkárnője, ha hangos volt), és mindkét oldalról kicsinyes az egész. De kezd úgy tűnni, hogy ők kívülről csak ne basztassák a tulajt, akkor se, ha van benne igazság, vagy ha mi, szurkolók érdeke is lenne sok esetben a tisztánlátás.

    1. Ez a Simon, ugyan az a pitiáner stílus,mint ami a Gyuri bácsit is jelemzi.
     Lásd a Rossi,Dunaszerdahely, vagy a holland mágussal történt elválláskor történt.
     Tipikus,zsák a foltját történet….

     1. nem beszelve arrol, hogy a mostani sajtos, nekem ugy tünik, hogy sokkal jobb munkat vegez. Fejlödni persze meg van hova, de a javulas erzekelhetö.

     2. Lehet, hogy a szakítás okában igazad van, bár Himihumi elmúlt 12 éve alapján nem vagyok biztos benne (és akkor nagyon finoman fogalmazok), hogy értékén fizet meg mindenkit. Vagy ha ő igen, mindenki más túlfizet, csak akkor meg nem kéne kiszállnia a versenyből? Na mindegy, ez mellékszál.
      A “firkászokat” talán nagyobb divat ekézni (persze nem ok nélkül!), mint a “magyarfociban” dolgozókat. De amiért reagálok: utóbbiakat védeni szoktad, mondván, más is mehetett volna focistának, vagy miért az lenne a hibás, aki tudjukmilyen teljesítményért elfogadja a nagy zsozsót. De akkor gondolj bele abba is: miért csámcsognak az újságírók (vagy inkább médiamunkások) a fizukon? Azért, mert az olvasók nagyon nagy többségét az érdekli. Lehet, hogy téged nem, mellesleg engem sem, és lefogadom, hogy javarészt az ezekről írókat sem. De ez a munkájuk. A mai világban a nagy többségüknek már semmi más feladatuk nincs, csak kiszolgálni a kattintás- vagy példányszám alapján feketén-fehéren kiderülő tömegigényeket. Alig van már olyan médium, ahol nem ez a lényeg. Szappanoperák, röhejes színvonalú műsorok, valóságshowk, halálhírek, botrányok, ökörségek, ki mennyit keres – ezekre ugrik a nép. Ebből (is) működnek a tévék, újságok, weboldalak, ebből (is) kapják a fizetésüket a “firkászok”.

      1. Persze, megvan a sajtó felelőssége (bár szerintem ez egyre kevésbé egyenlő a “firkászok” felelősségével, ma már szinte csak a hirdetők, tulajdonosok, gazdasági és politikai érdekek diktálnak, az újságírók többsége röhejesen fizetett betanított munkás).
       Amúgy tényleg érdekel a véleményed, a focisták miért ne védhetnék meg magukat? Egyrészt, amelyikük nem a helyén kezeli a sajtóban róla megjelenteket, annak valószínűleg rossz a lelkiismerete. Másrészt, ha nyilatkoznak vmit, vagy csak böfögnek egyet a közösségi oldalaikon, rögtön szétspriccel a sajtóban. Ha meg ezt megtiltják nekik, akkor a saját klubvezetőiknél a bibi.

       1. Hát ez a szép! A firkászoknak is megmondják. Az eredmény: semmitmondó cikkek és nyilatkozatok

  2. utolsó 5 év Kispest-fradijainak nézőszáma: 4680, 4423, 5697, 2384, 1912, 1650, 5500, 5000. Új Hidegkuti stadion befogadóképessége: 5000. Én nem érzékelem a stadionon kívül ragadó tömegeket.

   1. Eleg eros cuccot szedhet,miota Hemingway elkuldte Kispestrol.

  3. Tényleg bicskanyitogató kezd lenni, mégha volt egy-két cikk, amiben voltak részigazságok. Jó lenne, ha észrevénné, hogy ezzel nem csak Hemit támadja, hanem a Klubbot, azaz a KISPESTET is lejáratja, ami a szurkolóknak nem fog tetszeni egy idő után.
   Valóban lehetett volna a bérleti szerződésbe egy olyan kitétel, hogy amennyiben az Akadémiai átköltözés nem valósult meg, ezzel összefüggésben a stadionépítés nem kezdődött el, az mtk pályás használat – bérleti szerődés – nem lép hatályba. Gondolom az mtk másnak úgy sem akarná kiadni a staidont, így lényegében nekik mindegy lett volna, hogy mikortól játszottunk volna ott. Felesleges volt még átköltöznünk! Most már mindegy!
   A zöldek ellen meg kell tölteni a stadiont! A csapat is megérdemelné!

   1. Szép lassan szöllősi szintjére süllyed,pedig azt nem könnyű elérni.De ő mindent megtesz érte.

  4. Szerintem meg sajnos van benne igazság! Pld. a marketing….. :(
   (Simon Zoltán tevékenységéről megvan egyébként a valeményem.)
   Továbbá egy Fradi elleni stadion búcsúztatónak, közel teltházzal, előtte a……bográccsal meg az arcfestéssel jobban örültem volna. Természetesen kibirta volna a gyep a legendák meccsét is egy korábbi kezdéssel.

   1. Persze ,van igazsag abban,amit ir,nem arrol van szo,csak amilyen stilusban irja ezeket a cikkeket es folyamatosan,az b.ssza ki nalam a rezet.A Kispestet is lejaratja ezzel.Nem Hemingwayt vedem,mert en is szoktam ot kritizalni,itt is,de azert amit Simon csinal,az mar atment ovodas szintbe.Lehet,hogy szollosihez jart kulonorakra.

    1. Teljesen egyetértek! Nekem az alaphelyzettel, amiről ír azzal van problémám.

  1. Ha egy háromszoros magyar gólkirály nem fér fel a listára, akkor akassza ki otthon a klotyója falára, aki összeállította…

   1. Nem beszélve arról, hogy az Ő számára Kispest nem CSAK egy állomás volt, a sok közül.

    1. Így igaz! Ő egy valódi kispesti ikon. Legfeljebb csak a tulajdonos nem ismeri, mert egyszer képes volt megkérdezni, hogy ki az a Kozma Mihály…

     Azért rajta kívül Szurgent Lajosnak is ott lenne a helye a listán, mert ő meg a másik ízig-vérig kispesti, aki nemcsak a távolból szemlélgeti a klubot.

     1. Bizony. És mondta is számtalanszor, hogy neki a Kispest az első, ott segít, ahol tud. Mondjuk bizonyította is.Talán összeállíthatta volna egy olyan személy is a listát, aki ismeri a klubbot. Vagy ha nem, akkor könnyen utána lehetett volna járni .

 5. Nyertünk az edzőmeccsen a Gyirmót ellen 4-2re, második félidőben Hídi és Vadócz is játszott.
  Vadócz mondta múlt hétvégén, hogy kb. 2 hét kell neki az új csapat megtalálásához, tehát az ő maradásában nem reménykedem.
  De az azért elég gyanús, hogy Hídi még mindig a csapattal dolgozik.

  Az edzőmeccs első félideje alapján esélyes a Danilo – Ngog csatárpáros szerepeltetése a Fradi ellen.

  Sajnos, úgy tűnik, Kálnoki-Kiss nem hozzánk igazol viszont, ezt hibának tartom.

  Ugyancsak hír a csapat kapcsán, hogy a két barbadosi próbajátékos, Gale és Jules tegnap már CONCACAF-meccset játszottak Guyanán. Tehát ők már nincsenek a csapattal.
  Egy frissen kijött videó a fiatalabbik, 16 éves Thierry Galeről. Valóban tehetségesnek látszik, de nagyon lassú tempóban folynak ott a meccsek:

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.