Napikispest 2018.09.20.

 • EGY BAJNOKCSAPAT KAPITÁNYÁT IGAZOLTUK LE // Hidi 2019. június 30-ig újra Kispesten! (via honvedfc.hu)
  • Pilík kapott egy komoly konkurenciát, sőt, a Nagy Geri, Gazdag, Hidi középpályára csak csettinteni tudok. Szevasz, itthon, Patrik!
  • mezszám // a megszokott 26-os mez idén már foglalt (Skvorc), ezért az ötöst kell majd dícsérni, amikor jönnek a hosszú labdák N’Gog felé.
  • amúgy 194 NB I-es meccsnél tart, szóval hamarosan ünnepelhetjük a kissé megcsúszott 200-at.

“Napikispest 2018.09.20.” bejegyzéshez 56 hozzászólás

 1. Hidi komoly erősìtést jelent, nemcsak tudása de emberi kvalitásai miatt is. Talán Vadóczot is pótolni fogja.

  1. A tudása…? Arról azért sokat elárul, hogy egy másodosztályú spanyol középcsapatban egy év után nem tartottak igényt rá.

 2. Ez igen, üdv itthon, Patrik. Következő fordulótól újra mehet a bajnoki címért, bajnoki címért, küzdjetek a bajnoki címért… :-) Boti, te meg maradj még nyárig legalább.

 3. Én nagyon örülnék, ha pl olyan csapatot látnék fönt a pályán, ami védekezni is tud és van normális szélsőjáték. Ehhez az kéne, hogy Uzoma felépüljön és Holender kimenjen a jobbszélre Heffler helyett. Én ilyet tudnék elképzelni: Gróf – Baráth, Kamber, Batik/Kálnoki-Kis – Holender, Nagy Geri, Gazdag, Hidi, Uzoma – N’Gog, Danilo :)

  Valószínűleg kell a télen igazolni egy középhátvédet, ha megy Boti, és egy kapust is, ha netán a pletykák igazak és Gróf is menne külföldre. Amúgy meg erre az évre kész a csapat :) és szerintem az egyik legerősebb keretünk van :)

  1. Abban az esetben, ha elmenne Grof,en bedobnam Berlat a melyvizbe. Szerintem magasan a legjobb kapus, aki eddig kijott az akademiarol. Kar lenne ot is elpazarolni.

   1. Teljesen jogos, amit mondasz :) viszont azért jó lenne igazolni is, mert gondolom emlékszel, amikor valamikor a Loki ellen Szemerédi védett, mert előtte 3 kapusunk dőlt ki egy időben :/

    1. Emlekszek ra, Kemenest eltiltottak,Czuczi meg leserult, viszont azért ilyen baromira ritkan fordul elo. Es Berla sokkal jobb, mint a Szemeredi-Czuczi-Vereczkei harmas volt. En nem igazolnek senkit. A 3. kapus szerepet betoltheti akar Tomori is.

 4. Örülök Patriknak, ha jó formában van sokat hozzá tud tenni a csapat teljesítményéhez hosszú indításokkal és távoli lövésekkel! Rossinál ő volt a taktika egyik fontos láncszeme, az üres területre tett labdáival!
  Üdv újra itthon!

  1. Az üres területre tett labdánál azért valamivel jobb, ha játékostárshoz teszik… :)

   1. De Rossinál pont az tetszett, hogy tudták kinek kell odaérkezni…ez volt a fő fegyver. Üres teületre kitett labda, érkező szélső, beadás vagy bemozgás középre és gól. Ilyen “egyszerű”….

    1. A szervezőkészségét a lövőerejét és a sebességet, valamint a munkabírását is dicsérjük meg, mert abban is felvette a versenyt bárkivel.

 5. Örülök, hogy motivált és/vagy kispesti kötődésű játékosokkal erősödünk…úgy gondolom a középpályánk és a védelmünk a héten sokkal stabilabb lett. Bizakodó vagyok….

  1. A hétvégi győzelemben én is bízom. Vagy Te már távolabbra tekintesz? 😊 Akár a kijelölt csapatokat is megfoghatjuk?

   1. Én úgy gondolom Hidi bizonyította, hogy nincs rossz formában, Kálnoki-Kiss-nél nem tudom, hogy az Újpest miért mondott le róla, de jó a srácnak a pedigréje. Ennek függvényében úgy gondolom, ha valami nagyon durva sérülés hullám nem ér minket, akkor egy dobogós helyet tudunk tartani…aztán, hogy tavasszal mi lesz, az megint más kérdés.

   1. Ennyi szerintem belefért…azért Geri sokkal genyóbb módon csinálta.
    Mindenesetre remélem tényleg sérülés miatt nem játszik.

    1. Én azért
     bízom benne, hogy pár üveg jófajta Pardubický
     Pernstejn Svetlý Ležák elfogyasztása után jött ki az a mondat, hogy
     a Dukla jobb csapat mint a Honvéd!

    2. Hát szerintem Dávid durvább volt. Geri az öreget égette, Dávid a klubbot.

   2. Azért elég komolytalan… Azt nem vitatom, hogy a cseh élcsapatok jobbak a magyaroknál, nade ő nem a Spartában vagy a Brnoban játszik. Amelyik csapat meg nyolc meccsből hétszer szív, és a bentmaradás a célja, nehogy már jobb legyen bármelyik nb1-esnél. .

    1. Bizony, a tavalyi bajnokuk is egész jól tartotta magát tegnap a CSZKA serdülőcsapata ellen.

   3. Itt tényleg gond van a TV -tekben…
    elolvastam és csak annyit mondott, hogy a Dukla jobb csapat mint a Honvéd!
    Ebben mi az ideszúrás? ez tényközlés egy játékostól aki simán meg tudja ítélni a 2 csapat képességbeli különbségét, a tréningek minőségét a meccsek sebességét, dinamikáját, taktikai minőségbeli különbségét!
    Mi itt a gond?
    szvsz. korrekt nyilatkozat…

    1. Azért mert ha történetesen így lenne akkor sem nyilatkozom ilyet. De a cseh kieső nem jobb mint a Honvéd…..

    2. Na ja… A 8 meccsből 7 vereség és -13 gólkülönbség pedig a taktikai érettség bizonyítéka, hogy képesek mérkőzéseken átívelő, az egész mezőnyt tévedésben tartó arculatot mutatni…
     Mit mondjak? Óriási! Kegyetlenül átbasznak mindenkit. :)))

   4. Sőt, magának is odaszúrt egyet, mert azt mondta, jobb csapatban játszik, pedig nem is játszik.

    1. Nagy formában vagy ma, meg kell hagyni… Ha fele ennyire megy majd Danilonak meg NGognak a következő bajnokin, szétkapjuk a … Kit is? :)

 6. És akkor így utólag is boldog szülinapot Supka Mesternek! Remélem ha a tegnapi napot horgászattal töltötte, akkor ponttyal-pontyokkal tért haza!

 7. Isten hozott Patya újra Itthon!!! Mindent bele!!! 🙋

 8. Üdv Patrik!
  Ilyen példamutató játékosok kellenek!
  Egész jól megerösödtünk a végére, lassan távozókat is jelenthetnének, akik csak a fiatalok elöl veszik el a helyet.

 9. Patya ÜDV!

  Mellesleg, tegnap a légiósokkal és bankjegyekkel megtűzdelt Mol Fidi, lassú és körülményes, erőtlen és ötlettelen, nem célravezető játékkal simán kapott egy kettest a Bate-tól. :D

  1. Én azt gondolom, hogy az a csapat nagyon rossz irányba tart…
   Semmitmondó, nulla játék. Kreativitást nélkülöző támadók, csak rombolok középpálya…
   No Comment

 10. Akik Lanza és Eppel távozása után szétszedték Hemit és a klubot, most legalább magukban mondhatnának annyit, hogy bocs, elhamarkodottan ítéltem. És egyébként várjunk a károgással mindig legalább addig, amíg kiderül, hogy mi is lesz a történet kimenetele.

  1. Látom Te még hiszel az emberiségben, irigyellek érte! :)

   1. Teljesen igaza van. Tény, hogy több játékos már bajnokság megkezdését követően érkezett, de a tabellán jól állunk, az újak beilleszkedését követően pedig vélhetőleg hatékonyabb játékot fogunk látni. Ez úgy gondolom mindenképp megér a túlzóan kritikusoktól egy mea culpa-t. ;)

    1. Persze hogy igaza van, ezért “lájkoltam”. :) Az más kérdés, hogy az általa megszólított réteg úgy fog átsiklani a hozzászólásán, mintha soha nem is látták volna. :)

    2. Az igazi kritikust egy bajnoki cím sem tántorítja el! Ezt nemrég tapasztalhattuk…

  2. Én mea culpázom. Viszont azt meg neked bevallanod hogy az elmúlt 10 év történéseiböl kiindulva nem erre lehetett számitani. Továbbá az sem bölcs dolog ha két gólkirályt elengedsz egyszerre…..

  3. Ha valóban az a normális, hogy egy csapat kerete akkor áll össze, amikor a bajnokság negyede már lement, akkor minden rendben van. :
   És ne csak a károgással várjunk, hanem az örömködéssel is, mert látnunk kell, hogy az itt, ott nem kellő játékosok valós értéke milyen is. Amely értéktől tökéletesen független, hogy egy adott játékost szeretünk-e, mondjuk azért, mert itt nőtt fel.

   1. Amennyiben jól emlékszem a bajnoki évünkben Lanza az 5. vagy – 6. ik fordulóban csatlakozott… egész jól sűlt el!

    1. Légy erős! A 8.fordulóban csatlakozott az illető, amikor Mezőkövesden kikaptunk, és így volt összesen 11 pontunk. És ennek ellenére tényleg jól sült el! 😊

   2. Én inkább szeretek ünnepelni, mint károgni, de ebben azért van valami…

 11. Most aztán nem tudom,hogy fog felállni csapatunk ? Ki fog kimaradni a védelemből,a középpályáról??Kap-e lehetőséget Bano-Szabo,Kamber,Holdampf,Pilik,Bamba,Kukoc,Skvorc,Hefler,Lovric,Uzoma,,Holender,Majer :::
  Próbáltam az összeállítást,de mindig kimaradt valaki,azaz nem fért bele több játékos sem !
  A kapu evidens és a csatárok is Danilo,NGog,csere lehetőség Tischler,Májer,Holender,attól is függ hogy kétcsatáros vagy három csatáros lesz az összeállítás ! Középpálya még nehezebb Gazdag,Nagy G.,Hidi,Bano.Szabó
  cserének Kamber,Pilik,Bamba,Holdampf.Három védő Baráth,Kálnoki-Kis,Batik,Kamber és Heflernek,Uzomának,Skvorcnak már csak a tartalékpad.A fiatalok mégkevésbé juthatnak szóhoz !

  1. Én inkább örülök ennek, hogy végre nem 11 ember a merítési lehetőség! Supinnyó kellemes gondban van! :D

  2. Gyanítom sérülés, eltiltás lesz folyamatosan, de inkább legyünk többen, mint nullperces MFA-sok üljenek a padon.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.