Jászberénybe látogatunk a kupában

A hivatalos meccsnap: október 31., szerda.

A találkozót október 31-én, szerdán – vélhetően 12.30-as kezdéssel – rendezik Gyöngyösön. – írja a Jászberény honlapja.

A meccsnap azonban még borulhat, mert 31-én lenne egy Gyöngyös-Kisvárda is – ugyanott. (Közben a Gyöngyös is megerősítette, hogy otthon játszanak 31-én.)

Amúgy tavaly már jártunk a gyöngyösi pályán. Akkor valamivel egyszerűbb volt a helyzet, mert a Gyöngyössel játszottunk.

“Jászberénybe látogatunk a kupában” bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. “testvércsapat” (volt?) nem tudom mi lett a megállapodással, meghosszabitották-e?
  http://m.honvedfc.hu/hirek/12350

  Volt játékosunknak, Fejes Jánosnak pikáns lesz azért ez a mérkőzés. Nagyon ott volt az első csapatnál anno, de nem sikerült az utolsó akadályt átlépnie.
  A Jászberény kispadja is érdekes, Arany László aki vagy 20 éve 9 meccset játszott nálunk is, pályaedzője Deszatnik Péter.

  1. Hahhh, micsod fradista kispad! :) Bár nekem Aranyról mindig is inkább a Debrecen ugrik be, hiába volt fradista is kispesti is. Deszatnik… micsoda klasszikus nevek <3

  2. Ránéztem a keretükre,van ott még néhány játékos,akinek van kispesti múltja (Szöllősi Feri ,Miski Zoltán,Sándor István).Ha jól emlékszek,Fejes abban a néhány meccsben ,amit nálunk kapott bizonyításra,azért egy gólpasszig,a Dunaújváros elleni 3-0-n csak eljutott.De asszem pont a következő meccsen,amire már nem emlékszek kivel játszottunk,elég gyenge teljesítményt nyújtott és utána már nem is lépett nálunk többet pályára az első csapatban.Pedig anno az akadémián még valamelyik évben az év játékosa címet is elnyerte és sok reményt fűztem a kispesti pályafutásához.

 2. “hét esztendő alatt, Diósgyőrben majd 8 ezerről, kevesebb, mint a felére esett az átlag nézőszám.”

  Elfelejtik hozzátenni, hogy ez elsősorban a kelet-magyarországi tömeges kivándorlásnak tudható be.. Nem véletlenek a hasonló számok a Debrecen kapcsán is
  De maga, a akezdeményezés érdekes.. nem mintha bármit is megoldana:

  https://24.hu/sport/foci/2018/09/28/olyan-lehet-a-magyar-futballban-amilyen-meg-nem-volt-diosgyorben-a-szurkolok-lesznek-a-tulajdonosok/

  1. Annak idején szó volt róla, hogy nálunk is egy százalék erejéig tulajdonrészt – ergo: rálátást – vegyen a KLTE, de sajnos Hemingway hallani sem akart róla. Valahol nyilván érthető, valahol meg érdekes kérdéseket vet föl.

  1. Egy alomból valók! 😊 🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩
   Anno Komora mindkettőjüknek azonos kommunikációs és retorika órákat tarthatott. 😊
   Nagyon örülök Dajka debütálásának! Szerintem nagyon jó edző. Utoljára talán Nyiregyen ült a padon valami hihetetlen statisztikai mutatóval.

   1. azért Dajka néhány siker mellett már elég sokat bukott
    Szerintem a Kisvárda előremenetelében nagyobb szerepe van annak, hogy az amúgy nagyon jó játékoskeret elkezdett összeszokni, a légiósok meg formába lendültek. Nyáron még soknak nagy lemaradása volt, pl. a brazil köpcösnek, aki most húzóember. Valamint igazoltak még augusztus végén egy nagoyn jó irányító középpályást az Ilic személyében.

    1. Azért Dajka hosszú edzői pályafutás során egy Honvéd kispad lehetősége minimum kijárt volna neki. Pláne, ha belegondolok, hogy milyen “edzők” is ültek azon a padon az elmúlt évtizedekben. A “Larissai győzőnek” ez kijárt volna! https://www.magyarfutball.hu/hu/merkozes/2391

     1. Kapott egy akkor már jónak számító DVSC-t, meg ZTE-t, egyik sem jött be neki.
      Félre ne értsd, drukkolok neki én is, de kicsit viccesnek tartom, hogy Supkát mennyien cikizték, hogy miért kap egyáltalán újra nb1-es padot, Dajkát most meg mesteredzőnek kiáltják ki, miközben Dajka harmadannyit nem ért el nb1-es kispadon, mint Supka és az elmúlt 1 évtizedben nem sok köze volt az első osztályú focihoz.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.