Gondolom senkit sem lep meg, hogy a Pharos és a West Bau együtt építi a Bozsikot?

Egyelőre 11,8 milliárdért, és az alvállalkozó a ZÁÉV lesz.

További részletek egyelőre a 24.hu oldalán. Mondjuk.

Kevés volt az 5 milliárd: 11,7 milliárdért épül a Bozsik Stadion | 24.hu

2013 óta lóg a levegőben a Bozsik Stadion ügye: bár jószerével már minden első- és másodosztályú csapatnak van stadionja vagy legalább lelátókkal felturbózott, új pályája, a kispesti Honvéd kimaradt a szórásból. Idén nyáron kiderült, hogy az eredetileg tervezett 5 milliárd forint nem lesz elég a fejlesztésre, augusztusban viszont a régi stadion a Honvéd-Haladás meccsel elköszönt a szurkolóktól.

Remélem hamarosan jelentkezünk egy bővebb anyaggal a témáról. (A döntés részleteit egyelőre itt találjátok, az összes doksi pedig lekérdezhető itt.)

“Gondolom senkit sem lep meg, hogy a Pharos és a West Bau együtt építi a Bozsikot?” bejegyzéshez 293 hozzászólás

 1. Az nb1. Hu ismét lejárató hangnemben cikkez rólunk. Mikor fogják már ezek abbahagyni? Mocskos egy társaság.

 2. Kádár az első gólnál úgy lemaradt a beadásról, hogy az szégyen. A harmadik gólnál pedig még lassított is, hogy tuti előnye legyen a támadónak. Kleinheisler siralmasat produkált, viszont Szalai hatalmasat küzdött és két szép gólt lőtt, a csapat legjobbja volt. Botinak nem ez volt az élete meccse, de összességében megállta a helyét. Az előre játéka gyenge volt, de a keménysége, védőmunkája megfelelő volt, jelentősebb hibát nem csinált. A két Nagy összességében igen gyengén játszott, ezen még Nagy D. gólja sem enyhít. Mérhetetlenül sok eladott labda volt szinte mindenki részéről, és koncentrációs problémák tömkelege látszódott. Hihetetlen, hogy zömében külföldi csapatokban rendszeresen játszó profi játékosok ne tudjanak teljes koncentrációval játszani -nem sorozat mérkőzéseken egy nagyobb tornán(!!!), hanem- három naponta!!!
  Rossi a lehető legtöbbet hozta/hozza ki ebből a társaságból. Nem ő tehet arról, hogy ezek a játékosok a 15-20 méterre lévő társ helyett rendszeresen az ellenfélbe rúgják/rúgták a labdát. Szomorú, hogy “kész, érett játékosoknak” két három mérkőzésenként el kell magyarázni a védekezés metódusát. Rossi a mérkőzés utáni nyilatkozatában erre (is) utalt.
  Viszont az kifejezetten dicséretes volt, hogy az utolsó pillanatig látszódott a győzni akarás a játékosokon. Ez már Rossi érdeme lehet.

  1. Egyetértek veled,de Szalait azért nem ajnároznám.Most ugyan lőtt ,fejelt két gólt is,amit lőtt azt egy jobb csapat tizenhatosán belül biztos nem csinálhatta volna meg.Sajnos a mérkőzést nézve a két gólon és az akaráson kívül semmi nagyon jót nem látok benne a testi felépítésén kívül,magas,erős… De az előrevágott labdákat nem tudja megtartani,lefejelik,elpattan tőle,olyan lassan fordul hogy letelik a meccs,nem tud cselezni stb.

 3. ” a Honvédnál jóval komolyabb szakmai- és anyagi lehetőségekkel rendelkező magyar és külföldi csapatok hívják” /nb1.hu/

  Ezek a fittyfaszok ott a NER újságnál úgy csinálnak, mintha nem tudnák hogyan megy a focicsapatok finanszírozása M.o.-on, mintha nem lenne irányított a szponzoráció (sokkal inkább azzal kellene foglalkozniuk, hogy teljesen sportszerűtlen az állam, a politika ilyen mértékű beavatkozása a profi sportban)!!!!
  Az meg hogy a klubnál folyó szakmai munkát leszólják egy olyan csapatnál amely az előző két évben saját erőből kiharcolta a nemzetközi szereplés lehetőségét és jelenleg a tabella második helyén áll, egyszerűen nevetséges, és a saját szakmai alkalmatlanságukat mutatja.
  Nagyon bízom benne, hogy Botinak -ha mindenképpen menni akar- sikerül egy jó külföldi klubhoz igazolnia, megérdemli. Sokat tett a csapatért, köszönet érte!!!!

  1. Phu, baszd meg! Kezdjünk félni?
   Leszünk mi még sárga-zöldek, sárkánnyal a címerben?

   1. szerintem féljetek csak… :D
    RB Leipzig is félt… akkor még NB5ben… igaz SSV Markranstädt néven!

    1. A RedBull nemcsak kínai.. A legfontosabb személy benne Mateschitz.

      1. De nem kínaiak, hanem a Red Bull cég.. Nagy különbség! A kínaiak sehonnan nem jönnek el úgy, hogy ne hoznának el többet, mint amit odavittek..

  2. es ez jo nekunk?
   volt mar sikeres kinai tulajdonos
   europai fociban?,

  3. „Nagyon örülünk, hogy fogadott minket a Budapest Honvéd FC vezetősége, és bízunk abban, hogy ez a találkozás egy hosszú távú együttműködés kezdete. Nyitottak vagyunk a közös munkára, és bízunk benne, hogy sikeres lesz a nangjingi szövetség és a Honvéd közös projektje.”

   tehát valamiben megegyeztek…

   Várjunkcsak!
   Nem velük játszottunk véletlenül Milánóban???

   1. Szerintem lehet, hogy lesz kínai étterem meg cipőbolt az új stadion alagsorában?
    :)

    1. A biztonságiak pedig ferde szemmel nézés technikáját sajátíthatják el.

      1. szerintem meg inkább bűnözők…legalábbis a vezetőjük szerintem

      1. Megy megyeget nekik, de nincs meg hozzá a pro licencük. Most megszerezhetik.

    2. Nem baj. Azok legalább becsületes kereskedők. Ellentétben a hazaiakkal nem az az első gondolatuk, hogyan ….sszanak át vagy vegyenek le…

     1. Kínaiak számára nincs ilyen szó, hogy “becsület”.
      Teljesen más fogalomvilágban élnek, mint mi.

      1. Olyan mint a másik kereskedő nép csak, zártabb és csendesebb. Ja és nem akarja megmondani nekünk, hogy mit kéne csinálnunk.

       1. lószart nem, nézd meg, mi lett Afrikával.. Kínaiak teljesen átvették az uralmat, csak az a nagy különbség, hogy ők munkáltatói jogokat sem támasztanak az afrikai munkások kifacsarásáért..
        volt velük tapasztalatom, olyanok, mint a vírus, az egyik bejut valahová, ahol lehetőséget lát, bevisz oda rögtön másik 100-at is, ha kell, a szellőzön, vagy csatornán keresztül.

        1. Ezzel nem mondasz nekem ellent, olyan mint a másik, azzal a pár kivétellel.

 4. Már a U19-sek is égnek, pedig még negyedóra se telt el. Na, de az osztrákok is tudnak hibázni.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.