A Honvéd volt sajtófőnökének fogalma sincs arról, hogy melyik klubnál dolgozott?

Ahogy Orbán Viktor se tudta, épp kinek ad át akadémiát.

Valami bekattanhatott az nb1.hu-nál, mert alig telik el nap, hogy ne jönne ki egy újabb agyszülemény arról, hogy a Bp. Honvéd maga a gonosz, és Papa H. még a sátánnál is rosszabb.

Bevallom, néha ránézek, mert tudom tisztelni, ha valami egyszerre vicces és klinikai eset. Ahogy esetünkben is.

A legújabb már olyan abszurdra sikerült, hogy nem bírtam nem megírni.

A lényeg, hogy a poszt szerint a Honvéd meghamisította Orbán Viktor beszédét! Skandalum, még a végén azzal meri majd valaki vádolni a miniszterelnök urat, hogy hazudott! Életében először, ugye.

De nem, itt a Honvéd hamisított, kérem szépen:

Maga a szerkesztő jegyzi meg, hogy Orbán Viktor bizony Budapesti Honvéd FC-ről beszél, sőt, meg is jegyzi, hogy Orbán Viktor ilyenben nem szokott hibázni:

Én itt akadtam el. Budapesti Honvéd FC ugyanis soha a büdös életben nem létezett. A Budapesti Honvéd SE-ből lett a Kispest-Honvéd FC, majd abból a Budapest Honvéd FC. Utóbbinál volt például sajtófőnök a cikk precíz szemű szerzője.

A Honvéd átiratában valóban Budapest Honvéd FC szerepel, és bár nincs szüksége rá a miniszterelnök úrnak, egy apró nyelvbotlását javították mindössze. Soha nem látott hamisítás, skandalum!

És még nincs vége:

Nos, mint a videóban látszik, Orbán Viktor azt mondja, Budapesti Honvéd, ám a Honvéd honlapján Budapest Honvédot adtak a szájába. A videóról és a cikkről is készítettünk másolatot, nehogy megint megváltoztassák vagy kitalálják, hogy gépelési hiba volt.

Természetesen mi is lementettük az nb1.hu anyagát, nehogy később le tudja tagadni bárki. Nem szoktunk ilyet, de úgy látszik ez a szokás úribb körökben.


Itt szeretném megkérni kedves olvasóinkat, hogy kezeljük helyén a jelenséget, ahogy az nb1.hu 2018 eleje óta a Bp. Honvédhoz, szurkolóihoz, játékosaihoz, vagy tulajdonosi és adminisztratív köréhez viszonyul.


frissítés // belos bökte ki, hogy Orbán Viktor beszédét maga Orbán Viktor is meghamisította az orbanviktor.hu-n:

Az inkriminált szövegrészlet

“A Honvéd volt sajtófőnökének fogalma sincs arról, hogy melyik klubnál dolgozott?” bejegyzéshez 71 hozzászólás

 1. Nem vagyok az az erőszakos típus. Amikor kimegyek a meccsekre inkább a saját csapatom biztatom, mint az ellenfelet szidom. De! Ennek a csávónak nagyon kijár már egy seggberúgás!!!

  1. Nem egy, hanem 2.
   És a 2. seggberúgást kb fej magasságban javaslom

 2. Megjegyzés: azon se lepődnék meg, ha a Honvéd megkapta volna a beszéd szövegét, és azt tette ki az oldalára, miközben a miniszterelnök úr – talán reflexből – csak simán rosszul olvasta fel.

  1. orbanviktor.hu-ra is javítva került ki, szóval valószínűleg pontosan ez történt.

   “Ne legyünk álszerények, mondta az Önök elnöke, s milyen igaza van! Engedjék meg, hogy elmondjam, hogy a Budapest Honvéd FC ma egyike azon magyar kluboknak, ahol a tulajdonos valóban nagy T-vel írandó szó.”

    1. Azt hiszem, hogy a honvedfc.hu forrásként orbanviktor.hu-n jelöli meg, akkor onnantól kezdve az nb1.hu egyenesen orbanviktor.hu-t vádolja hírhamisítással.. :) Ilyen szitu lenne a visszanyal a fagyi klasszikus esete. :)

 3. Bmeg, milyen jó állás lehet már a Kispest-sajtófőnöki, hogy még ennyi idő múlva is ilyen frusztrált, amiért elveszítette! Nem is gondoltam volna. :)

  1. súlyos parák lehetnek ott mentálisan a csávónál
   más ötletem nincs

 4. Most akkor nagyon OFF, ez a Topic méltatlan – szerintem – a Mai Naphoz: November 25. Eddig vártam, de – sajnos – nem lett méltó, más, és nemesebb bejegyzés! Ezért Én teszem meg a Magam nevében, emlékezzünk.
  CS.A.K. egy rövid anekdotát idéznék meg a Családi almáriumból: Történt ugyanis anyai nagyapámmal, aki vérbeli “Franzstadti” fiatal volt, 1953 tavaszán az akkori Sütőipari Állami Vállalat Statisztikusaként – Kispesti kihelyezett hivatalában – személyes ismeretségben volt mind “Cucuval”, mind pedig “Kockával” az ARANYCSAPATBÓL.
  Elég az hozzá, hogy azon a nyáron Zamárdiban, a Vállalat üdülőjében hivatalosan meghívták Őket egy hosszú hétvégére, természetesen ” All Inclusive” alapon… és létrejött a várva-várt hétvége, amolyan ad-hoc közönségtalálkozó. Bozsik ígérete (hálája) szinte hihetetlenül hatott: Ha lesz lehetősége, hoz valami “csecsebecsét” a Potyanyaralásért “Cserébe”, ugyanis a beszélgetések során fény derült Nagypapa igazi csajozó hírében állt, aki kereste a kalandokat és kihívásokat, gyűjtögette a “trófeákat”, ha azok az Üllői úti gangos folyosók mesélni tudnának…
  Szóval eljött az 1953-as esztendő novembere, London, Wembley, az ANGOL-MAGYAR (3:6), a HATHÁROM! Hogy persze ott, odakint mi volt, az nagyjából már Magyar Futball Történelem, tiszta sor, de a Nagyfatert még november végén meglátogatta a Bozsik, és nylon harisnya “kollekciót” kapott Cucutól, aki tartotta a szavát!!!
  Utána már nagyon menő és flott volt a londoni Soho-ból érkező harisnyákkal meglepni a “kiválasztott” Leányzókat, főleg ha szóba került a “forrás” misztériuma is…
  Itt ér véget a történet, illetve ennyit mesélt el Nekem belőle anno a NagyFater, Béke poraira! :(

  MINDÖRÖKKÉ LEGYEN MINDIG MAGYAR FIATALOKNAK, SPORTOLÓKNAK ÖRÖK MEMENTO ÉS PÉLDA, ELÉRENDŐ SZINT, ELÉRHETŐ CÉL AZ ALÁBBI NÉVSOR:
  GROSICS – BUZÁNSZKY – LÓRÁNT – LANTOS – BOZSIK – ZAKARIÁS – BUDAI – KOCSIS – HIDEGKUTI -PUSKÁS – CZIBOR! Mighty Magyar’s!!!
  https://uploads.disquscdn.com/images/bd82240a019d86c724297ee0ba6a026be6380993dba4273e21f6c1e646959f89.png

  1. Szerintem van benne nemi igazság, kérdés van-e a klub alkalmazásában ilyen “öreg”?

    1. Valahol amúgy a rendezvények esetében evidens, hogy valaki fogadja a VIP vendégeket jobb helyeken.
     Gondolom mindenki OV-ra volt beélesítve, ami helyén is való, de azért szerintem a KLTE-től vagy Piroska úr vagy valaki örömmel látta volna el ezt a feladatot (ha felkérték volna).

     1. “Érdekes” módon, senki mással kapcsolatban nem vetődött fel semmilyen probléma. Gyimesi Laci vagy Esterházy Marci sem ténfergett tanácstalanul a környéken, nem kellett valami “öregnek” kézen fognia őket, nehogy kívül maradjanak.

      Nem kell minden szemétkedésre rámozdulni olvasóként sem, pláne nem a klubnak.

      1. Ez ettől független dolog szerintem, itt nincs teljesen igaza senkinek sem.
       Nem rámozdulás, hanem okulás a jövőre nézve, hogy miként lehetett volna ezt az egészet kivédeni!

       A XXI. században evidens, hogy visszajelzek, hogy megyek vagy sem, evidens az is egy rendezvény szervezésnél, hogy valaki fogadja a VIP vendégeket a klub részéről.

       Ennyi és nem több.

       Elvonatkoztatva attól, hogy hol és mikor és kivel történt a dolog, egy ilyen esetben az elvárt lett volna, hogy jelen van a klub részéről valaki és nem a “jól képzett” Sec. feliratú emberke vakkant oda jobb esetben a betévedő vendégek felé valamit, akinek ugye “darab-darab” minden vendég.
       Egy ilyen nagy klubnál, ha már Hemingway is olyan szépen tudja sorolni, hogy “Puskás, Kocsis, Czibor….stop” erre igenis oda kell figyelni!

       A folyosón lévő Puskás tábla elcseszését már fel sem hozom, mert bizonyosan ezzel is sértem mások lelkivilágát. Ehhez csak annyi, hogy:

       Ez megtervezte,

       Ez leellenőrizte,

       Ez jóváhagyta,

       Ez legyártotta,

       Ez felrakta,

       Ez megnézte, hogy minden rendben-e?

       …oszt mégis ez a szégyen lett belőle.

     2. Elvonatkoztatva mindentől, tényleg csak ismételni tudom magam, nem Hemingway feladata lett volna, de feltételezem OV-t is fogadta valaki nagyon helyesen!

      Rendezvényszervezési technika egy limitált számú meghívott esetében, hogy oda állítok valakit akit külön meghívtam, üdvözli a delikvenst, hátbaveregeti és megmondja neki, hogy merre menjen, hol vannak már a többiek bent. Ennyi és nem több.

      Nem Détárit akarom felmenteni (ahogyan cselekedett arra nem is van mentség), de ez egy rendezvényszervezési minimum, hogy így járok el hasonló esetben, hogy valaki kell, hogy fogadja a vendégeimet.

      1. Nem kellett volna ide bögyös szőke, szerintem nekik egy Gyimesi, Nagy Anti, Détári nem sokat mondott volna, de talán az “öregek” közül (akiknek nem kellett volna a wikipédiáról memorizálni a fotókat) Piroska úr, Kaszás Kálmán, Asztalos Zoltán vagy a KLTE-ből valaki örömmel vállalta volna ezt a megtiszteltetést! Mert szerintem ez az, nekem mondjuk legalább is egy ilyen dolog az lett volna!

       1. Hagyjuk meg neki szerintem is:)

        Mondjuk K.K nem dísznek lett volna odaállítva, hidd el akkor bejutott volna:)

        Tényleg nincs igaza ebben a történetben senkinek sem amúgy, pusztán a “szakma” ismerete és a jobbító szándék volt az ami vezérelt a soraim kapcsán, hogy miként lehet ezt kivédeni a jövőben.

        Dömének meg lett egy újabb muníció az 5 év múlva adandó interjújához, hogy bezzeg őt 2018-ban már be sem engedték az Akadémia területére. Sajnos ekkorra meg már a nagyérdemű nem emlékszik arra, hogy ő cseszett visszajelezni, nem volt képes képes fél percet sem várni.

        1. “…miként lehet ezt kivédeni a jövőben.”

         Sehogy.

         A rosszindulat ellen nem lehet felkészülni. A konkrét ügyben a szervezők és egy kivétellel a meghívottak is úgy jártak el, ahogy az ilyen események kapcsán elvárható. Ez sem volt elég, hogy ez a mocskos állat ne szórakozzon a klub jóhírével. (Igaz, ez Magyarország, ahol még vevőt is találni az efféle szemétségre, mert végiggondolni a dolgokat kurva fárasztó…)

  2. Andriskám…van ez a Détári ügy. Beengedték, nem engedték be, várakoznia kellett, nem kellett várakoznia….kit érdekel? Valami szaftosat hozzál ki belőle légyszi…köszike, Gyuri

 5. “meg is jegyzi, hogy Orbán Viktor ilyenben nem szokott hibázni” – Nekem már itt gyanús volt a dolog, mert Orbán Viktor ugyebár soha nem hibázik.

 6. Örüljünk a lényegnek, 500 000 000 kereshetnek kedvezményes adózással a játékosok, a tőbbit meg 16 %-al. Hiába na, Semjén elvtárs gondol a rászorúlókra. Igazi “keresztény” gondolatai vannak. Befejeztem a mecsrejárást.

 7. sziasztok!
  Nincs klubkártyám, csak éves bérletem erre a szezonra a hazaikra.
  Ezzel meg tudom venni a jegyet a Vidi elleni meccsre?
  Be tudok menni a kapun?
  köszi a válaszokat

  1. Szia! Attól függ hol vennéd? Pénztárnál elég a személyi igazolvány, neten kell a klubkártya.

 8. Na, ha már ilyen szégyen napot tartunk akkor sajnos nem tudom szó nélkül hagyni az épület előtti szobrot :/

  Az egy dolog hogy Mao-n nincs (sincs) olyan (megfizethető?) szobrász aki képes az adott személy arcát normálisan megformálni és csak egy ilyen Maci Laci pont belelépett a medve csapdába fejet sikerül megalkotni, de muszáj bearanyozni? Puskás (tényleg Puskás szobra?) meg persze gyerekekkel dumcsizik, mert ez itt egy akadémia ugye.

  Ha szerencsénk lesz talán ellopják.

  https://uploads.disquscdn.com/images/68226694a11f7051535010fe59c1074719209e2379049b9bbac29e734ad40979.jpg
  foto innen: https://www.facebook.com/kurtiphotography99/photos/a.1220801451392464/1220801738059102/?type=3&theater

  1. szerintem az öreg beszelt erröl a vlogjaban, vagy a chat alatt. ez itt nem aranyozas, hanem egy különleges arany szinü bevonat ami megelözi a korroziot. Draga eljaras, ha jol emlekszem azt mondta, hogy Franciaorszagban talaltak hozza technologiat. Persze azt nem tudom, hogy elerhetö e mas szinben. Amugy nekem semmi bajom vele. Kicsit talan hivalkodonak, esetleg giccsesnek tünik a tenyek ismerete nelkül, de tudod izlesek es pofonok különbözöek. Csodalkoznek, ha barmilyen müveszi alkotas mindenkinek 100%-ban tetszene. kar erröl vitatkozni is.

  2. Tényleg elég gáz a szoborcsoport, erősen szocreál beütésű. Lehet, a művész szándékosan választotta annak a kornak a meghatározó stílusát, amelyben Puskáson Honvéd-mez feszült.:)

   Igaz, a “szocreál” egyáltalán nem pontos megnevezés. Erre Vagy harminc évvel ezelőtt jöttem rá Észak-Olaszországban járván, amikor is eljutottam egy Vercelli nevű vártosba. Ez a Po-völgy mezőgazdaságának amolyan centrum-féle helysége, bankokkal, árutőzsdével, stb. Már a városközpontban úgy éreztem magam, mintha Dunaújvárosban járnék, a sok sztálinbarokk (bauhaus) stílusú épület miatt. Az elnevezések is nagyon rímeltek a képhez: a “Munka Bankja” vagy a “Nép tere” nevek annak a kornak a hangulatát idézték, amelyben itt Magyarországon felnevelkedtem. De az igazi meglepetés a tőzsdén ért, amikor beléptünk a kapun; a lépcsőfeljáró két oldalán szobrok: az egyiken egy félmeztelen munkás bazinagy kalapáccsal, a másikon egy tenyeres-talpas parasztasszony hatalmas búzakévével. Aztán bent, a “parketten” óriási freskó igazi szocreál életképekkel: kőműves falat húz, paraszt traktorral szánt, mérnök tervrajzol, óvónéni kisdedet óv, orvos vizsgál, tanár diákoknak beszél… Nem tudtam hová tenni az egészet. Nem értettem, hiszen ez Olaszország, itt nem volt kommunizmus…(???) Kérdezem olasz kísérőnket, mikor keletkeztek ezek. A válasz az volt, hogy úgy 1930 táján. Vagyis Mussolini alatt.
   Nekem akkor esett le a tantusz: a totalitárius rezsimek frazeológiája ugyanaz, csak a színek mások, amikbe ”
   “öltöztetik”. :)

   Elnézést az offért, de talán tanulságos. És meg lehet nézni Vercellit, amikor Torinoba megyünk a Juventus-Honvéd BL-meccsre. Útba esik… :)))

   1. Juventus-Honvéd BL meccs? Miből gondolod, hogy BL -es helyezést ér el a Juventus a közeljövőben ?

   2. nem csak Mussolini alatt törtentek ilyenek, hanem utana is, javaslom Don Camillo törtentet (a katolikus pap es a kommunista polgarmester kalandjai), szerintem jol illik a leirasodra. elöször a könyv verziot ajanlom aztan azt a filmes verziot ahol Fernandel a föszereplö.

  3. Ne haragudj meg rám, de szerintem ez egy annyira magyaros dolog, hogy végre történik valami jó a klub körül, de néhányan még ebben is a hibát keresik.
   Miért nem engedték be Détárit, miért nem így, vagy úgy beszélt Orbán, ki hamisította meg a szöveget, hogy áll a szobor feje, stb..
   Ezért tart itt ez az ország, ha valaki csinál valamit, még azt is leszólják, megvetik. A hibát keresik benne.
   Szerintem egyetlen dolgot lehet mondani Heminek, hogy csináltatott egy ilyen, a célnak tökéletesen megfelelő szobrot, hogy “köszönjük”.
   Minden más azokat minősíti, akik hibát keresgélnek még ezek után.

   1. Nem haragszom!
    “Ezért tart itt ez az ország, ha valaki csinál valamit, még azt is leszólják, megvetik. A hibát keresik benne.”
    Ez Bandi az Állatfarmból mentalitás.

    1. Nyilván igazad van, ám ha tudsz jobbat csináld meg! Utána lehet dumálni.

     1. Nem fogod elhinni, de tényleg tudnék jobbat :) Egyénként meg játékosokat is szoktam kritizálni pedig nem játszottam legalább 50 nb1-es meccset..

      1. nem jott ki ez jol,
       ne eröltesd.
       mas jatekosokat kritizalni,
       mint egy szimbolumot, erteket.

       1. Hát ez jó. Értéket és szimbólumot nem én kritizálom, hanem mű alkotója. De jó, feladom, úgy tűnik hogy a mester telibe találta mi kell a népnek.

        1. Nem mindig dicsőség hibát találni és azt felhánytorgatni. Valamikor kifejezetten szégyen.
         Egy szélsőséges, de szemléletes példával élve: Ha egy haverod lányának esküvőjén is előadod, hogy jobb lett volna inkább eltakarni az arcát fátyollal végig, mert olyan csúnya, ne lepődjél meg, hogy mindenki elküld melegebb éghajlatra.
         Messze nem arról van szó, hogy a szobor olyan csúnya lenne, mint a portugál Ronaldo félresikerült fejmása.

         1. Édes Istenem… Mindenestre köszönöm a kollégáknak akik nem értenek egyet velem, hogy ilyen finoman küldtek el melegebb éghajlatra.

          1. Ha majd túl leszel a nehéz időn, mindent másképp látsz… – Hobo Blues Band 1993. Bocs 2000. Fel a fejjel !! :D

          2. Köszi, nem vagyok túságosan összetörve, bár ez a gagyi kétségtelenül jobban bosszant mint amikor rosszul szerepel a csapat vagy csal a bíró! :) :)

          3. :) ugy fogd fel, hogy a te izlesed szobraszatban sokkal kifinomultabb mint masoke, kevesbe sodrodsz a divattal, hatarozott es egyeni velemenyed van. Ez tök jo. az is jo, hogy megosztottad ezt velünk. Legy pozitiv :)

      2. “tényleg tudnék jobbat”

       Ne feltételes módban! Csináld meg!!!! Utána minden tiszteletem a tied. Addig viszont tudod: ha a nagyanyámnak áramszedője lett volna…

  4. A művészetet fikázni, az pont olyan mint azért haragudni a Föld nevű bolygóra, mert sokszor esik az eső…
   Igazi agyatlan vitaindítás!

   1. Ó, bárcsak művészetről beszélhetnénk. Mondjuk lehet, hogy ez tényleg nem a legjobb fórum erre.

   2. Akkor bizony az összes esztéta, kritikus, művészettörténész agyatlan barom… de legalább is mihasznák.

    Igaz, Horn Gyula is megmondta: “Minek az a sok filozófusok?”

    :)))

    1. A minap olvastam egy filmkritikát… és kicsit el is ment a kedvem az adott filmtől, mire a fiam mondta, hogy vigyem el rá…
     Mondanom sem kell, azóta még egyszer megnéztük… moziban!
     Remélem érted a párhuzamot!
     A kritika csak nézőpont kérdése!
     A szobor? Nekem semmi bajom vele! Személyesen ismertem Öcsi bá-t… neki se lenne vele semmi baja! Bár ő a kolbászt jobban…, mint az aranyat! ;D

     1. Nekem sincs semmi bajom a szoborral, jó hogy ott van, köszönet jár érte a tulajdonosnak, de ettől még eszembe juthat róla ez meg az. Az alkotót sem akarom megbántani. Egyébként sem lehet mindenkiből Rodin vagy Mestrovics. :)

  5. Kvázi a szobor talapzatáról Hemingway életnagyságú szobra is mosolyoghatna, mint az MFA megálmodója, megalapítója és sikerre vivője. :) Ehhez képest a Puskás Ferenc két ifi játékos társaságában egész korrekt alkotás. Független attól, hogy a bearanyozást már kissé túlzónak érzem.

   1. miert?
    vörös-fekete-arany
    a klub szinei.
    Szerintem teljesen
    jo szobor.
    amugy nem magyar
    szobrasz csinalta

   1. Óh köszi! Hát jobb lett volna ha a fotót teszik ki. Szegény Puskás jobban hasonlít Ronaldóra mint saját magára.

  6. Hozzászólnék érdemben, egy kicsit távolabbi perspektívából: Egy emlék a múltból felsejlik Számomra, úgy 97/98 körül történt, hogy a tavaszi felkészülésen a Nagycsapatunk a Téglaégetői “sporttelepen” játszott edzőmérkőzést az akkori Pénzügyőrrel, melyet volt szerencsém élőben megtekinteni.

   Nos, CS.A.K. néhány szót írok keretesen, melyek talán jellemzik az akkori Kispest felkészülését: Düledező betonkerítés, korrodáló kapufa, rozsdás támaszkodókorlát, életveszélyes járólapok, tócsák a pályán, sár, dagonya, fűrészpor, kikopott fű, totális balkán…etc. Ennek immár több, mint 20 esztendeje, mégis a kép elevenen belémégett, fájó és elkeserítő memento, mely most is arra biztat és ösztönöz, hogy örülni kell minden kicsinek, jónak, kedvesnek és áldottnak ami azóta Velünk történt!

   Nem szűntünk meg, nem tudtak minket kicsinálni! Kiestünk az első osztályból, de azonnal Rajt-Cél győzelemmel vissza is verekedtük magunkat, ráadásul Kupadöntőt toltunk a ződekkel. Aztán dolgozott Nálunk egy Aldo Dolcetti, egy Massimo Morales! 😎
   Volt nálunk egy Genito, Diego, Benji, Vadócz, Vécsei, Kemenes. Jött Suppitttó első királysága, Hemi olyan 2007-es tavaszt adott Nekem, amit amíg élek, nem felejtem el! Örök hála és köszönet jár érte neki, a Tulajdonosnak! Rendbehozta a Bozsikot, tényleg lett a mosdóban szappan és wc papír! 😉 Közben a Bozsikba – már elnézést – de összesz@rva / behugyozva jöttek az ellenfelek! A kupában ütöttük a kirakatcsapatokat (Debi, YEto), mindezt valóban gazdasági és szakmai ellenszélben! Létrejött az Akadémia, az Öreg halász valóban jó stábot pakolt össze már az elejétől kezdve: Szalai Laciék nagyívű teljesítménye és hozzáértése gyorsan “gyümölcsöt” termett, az M.F.A. Elitistán fogalom lett, egy igazi szakmai műhely, pedig nem öntöttek bele számolatlanul közpénzmilliárdokat: Minden forintnak helye volt.

   Heminek volt egy víziója, amit a maga sajátos és bizarrul makacs módján valóra váltott, realizált és keresztül vitt a rendszeren! A lesajnált, ultraszegény, szánalomra méltó Kispestből igazi tényező vált. Méltó vetélytársá váltunk bárkinek: Kalapot emelt nekünk a Hamburg, Teplice, Sturm Graz, és emelt fővel voltunk büszkék mi is a Csapatra!
   Aztán jött a Rossi-Éra, ami szavakban oly nehezen megfogalmazható!!! Szerencsés Bronzérem Szombathelyen, Lanza-Martinez duó, GRAZIE MARCO!!! Közben az Öreg rendezi az iszonyokat viszonyokká a Kanyarral (1%), szépen-lassan egymásra találnak a felek, és jön a Csodaszezonunk!
   Bajnoki Aranyérem, Akadémisták, Mindenkitudjamár#Eppel-Lanza, Gróftól Kamberen át Kingig Grande lett a Honvéd, “…a Honvéd napja eljött Már…” És tényleg eljött már!!! Minden vendég 17′ tavaszán fullosan tele, a Tábor Serie-A szinten dübörög, nagyot megyünk Mindannyian, május 27. Iskolázzuk az aktuális kormánycsapatot.”… A KISPEST A BAJNOK, nem a zöldeké a világ…az ULTRA’ RED BOYS segít a tempón, és megnyerjük a Csatát!!!” És megnyertük a Csatát, meg azóta hány másikat még: Idén is Kispesti lett a Gólkirály, a fagyi megint Tőlünk vásárolgatott. Magyar Válogatott Keretben 2-3-4 kispesti, Marco DAC-olva az őt kritizálókkal elkezdi az Olaszmelót! …és közben elkészül a délpunci! 😜
   Örülök Neki, Nagyon, nem kicsit, NAGYON! Meg annak pláne, hogy végre méltó helyére kerül az a szobor. Nem Fehér megyébe, nem Madridba, nem Óbudára, nem görögbe vagy Melbourne-be, hanem a Budapest-Honvéd F.C. Magyar Futball Akadémiája elé,végre. Na végre, Aranyban csillog a lehető legjobb helyen hirdeti a Világnak: PUSKÁS-KISPEST-HUNGARY!!!
   🙋

    1. Az mindegy… De mégis, hogy képzeled, hogy csak úgy előjösz holmi kósza gondolatoddal?!

  7. Ez a kínai arany rémes. Sajnálták a bronzt? Azért torzult az arc, mert mindenhol csillog.

   1. Erre nem is gondoltam. Talán ha találok egy közelit azon jobban látszik majd. (de itt már inkább leszállok a témárol, hogy ne cincáljam a kollégák idegeit)

 9. Ez az mb1.hu nem akar nevet valtani? A legalja.hu sokkal jobban illene hozza.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.