Napikispest 2018.11.30.

Jegyinfók Videotonba.

 • vonatjegy // ha még nincs vonatjegyed, akkor a Kispesti Futball Házban os beszerezheted ma 16 és 19 óra között.
 • meccsjegy // 
  • online már napok óta hozzáférhető (2500 HUF);
  • személyesen a Bozsikban (2500 HUF) pénteken 16 és 19, szombaton (munakanap!) 10 és 14,  vasárnap pedig szintén 10 és 14 óra között;
  • további személyes vásárlásra lesz lehetőség a meccs előtt Videotonban, azonban itt a zsuga már 3500 HUF!

“Napikispest 2018.11.30.” bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. CSAK eljutott az illetékesekhez, h nem lenne normális ha zárva lennének a vendég pénztárak.

 2. Azt megfigyeltétek, hogy amióta kaptunk egy kamutizenegyest a Loki ellen, amikor Danilo elvágta magát, azóta nem kaptunk büntetőt :O sajnos úgy érzem nem a vidi ellen törik meg ez a sorozat.

    1. Úgy értettem, az utolsó 2 meccsen amin ő fújta a sípot (Paks(o) és Hali(i).

     1. Ok. De lehet.hogy az új stadiba is kidguja a fejét egy vakond mint az utolsó fellépésén.

 3. Ahogy az eredmények alakulnak…
  A dobogó még akkor is megvan, ha a következő két meccsen kikapunk.
  Ugyanakkor a csapat teljesítményét nem tartom dobogóra méltónak.

  1. Igen, eléggé érdekes és kicsit röhejes, hogy hetek óta botrányos játékkal ottvagyunk a dobogón. Ez ugye nyilván a körbeveréseknek köszönhető mögöttünk, de azért mégis. Sőt, ha a Paks valamilyen szerencse folytán legyőzi a fradit (lekopogom), akkor 5 azaz ÖT csapat lenne 24 pontos :O azért ez se semmi

   1. Egyébként – ha jól emlékszem – a Tichy-féle bajnoki arany évében 9-5-3 volt a mutató. Most épen 8-4-3 Tehát még szám szerint sem rossz. Csak a játék…

    Viszont ha most 3 meccsen kijön a játék, tavaszra óriási előny építhetünk a holtversenyesekkel szemben.

   1. Azért el kellene gondolkozni azon, hogy ezt a fórumot talán a játékosok is olvassák. Mit kapnak hétről hétre ? Gyenge játék stb…. Közben ott vagyunk a dobogón és akár a bajnoki cím is becsúszhat úgy mint tavalyelőtt. Viszont ha a játékosaink folyamatosan azt hallják vissza hogy ez egy nulla amit produkálnak, akkor mit várunk ? És hogy várjuk el a lejárt szerződésű játékosoktól hogy hosszabbítsanak, ha hétről-hétre leszóljuk őket úgy hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtanak? Ismétlem, bajnokság felénél dobogón vagyunk és akár a bajnoki címre is lehet esélyünk.

    1. Ja, csak a focit a szurkolókért játszák, és speciel nem igazán érdekel, hogy a többi csapat is gyenge. Arról meg ne is beszéljünk milyen karriert érnek el máshol, azok akik elmennek. Nem hiszem, hogy érdekli őket a véleményünk, más, nármint a pénz jobban érdekli őket.

     1. Szerintem érdekli őket…
      Sokan túlmisztifikálják a pénz szerepét. Pusztán egy szükséges de nem elégséges feltétele az elégedettségnek.
      Azok a vagyonok amiket itt a Honvédban kapnak érdekelnék a mi csapatunk játékosait jobban mint a szurkolók? Ne viccelj már.
      A low budget klubmodellnek ez az egyik pozitív mellékhatása, hogy a játékosnak jónak kell lennie a szurkereknél, különben szarul is keres és nem is szeretik.
      Az elmenők között Bobálra vagy Eppelre gondolsz?

      1. Nem nevezném meg őket. Senki nem futott be még egy közepes karriert sem. Idén már nem megyek meccsre, belefáradtam, beleuntam, semmi változás nem történik hetek óta. Már az összeállítást is egyre kevésbé értem, mintha konzerválnánk a tanácstalanságot.

       1. Kedden délelőtt 11-kor Pénzügyőr-felcsút.Gyere le, közel van.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.