Napikispest 2018.12.20.

 • játékoskeringő // 
  • Gróf // a rangadó azt írja, hogy amerikai, török és brit ajánlatai vannak, és ezt a lapnak a kapus menedzsere is megerősítette.
   • állítólag // ha Gróf megy, akkor a korábbi kapusunkkal, a most Debrecenben védő Nagy Sándorral pótolnánk.
  • Bobál Dávid // a csakfoci is megírta, hogy Bobállal szerződést bontott a Dukla, és akár vissza is térhet Kispestre.
   • állítólag // azonban a feljutásra álló ZTE is játszhat, ahová a tesó is igazolt.

“Napikispest 2018.12.20.” bejegyzéshez 102 hozzászólás

 1. Nagy Sábdor a bajnokság egyik legjobb kapusa, miért engedné el a DVSC? Fizetni is kellene érte. Amennyiben Gróf megy, nagyon örülnék neki, ahogy Bobálnak is! Debreceni már nem a mi szintünk. Egy Vadócz szerű (😁) irányítót és egy gyors szélsőt hoznék még.

  1. Nagy Sanyit elengedni nagy elqrás volt. :/
   Ő kb Gróf szintet tud, csak kicsit öregebb verzióban.
   hülye lenne a loki elengedni…

   1. Amikor itt volt, a kapus posztnál fontosabb nem EU-s külföldiek is voltak… nem a tudása hiánya miatt lett akkor elengedve. Most sokkal kevesebb a fontos légiós! Simán beférne! DVSC -ben ugyanez a gond, sok a fontos légiós, inkább magyart védetnének!
    Nem véletlen Antal védése a Dióknál… na ő nem NB1 szint, viszont magyar!

    1. Most már Bukrán véd egy ideje, ő meg jónéhány évet eltöltött a kispesti utánpótlásban, örülök, hogy kapott esélyt a bizonyításra. Antal nagyon messze volt mindig is az NB1-es szinttől szerintem. Mindig örültem, ha ellenünk vele kezdődött akár a Kecskemét, akár a Dió összeállítása, sokszor lehetett rá számítani.

     1. Nagyon jó kapusnak tartom Nagyot, de ennyi erővel Felipe is jöhetne a Várdából, mindegyik a jelen embere, nem a jövőé.

      1. FeIipe szenzációs engem meggyőzött ősszeI, nem meIIesIeg nemrossz pasi!

   2. Még véletlenül sem az a szint,a Grófnàl nincs jobb kapus a mennyeiben.És most nem az úgy vélem jön,hanem erre mérget is vennék.

    1. ott a kb… 11esekben tuti jobb Dávid, de amit Nagysanyi produkál a lokiban, azért az az a szint, ami alkalmas volna a pótlásra.
     én bírtam korábban pl. kövesden a Tujvelt, de a vidiben már ő sem meggyőző

  2. En annak orulnek,ha Berlat elkezdenek vegre beepiteni Grof esetleges tavozasa eseten!

   1. Aaaaa,ég és föld.Már jó lenne ha valaki a tudása miatt férne be végre,és nem azért mert jár érte pénz,mint legutóbb,vagy ingyen van sz akadémiaról.Na,olyat én nem látok jelenleg ha itt a kupa vagy a dobogó a célkitűzés,Laci.

    1. Miért írod le Berlát?
     Külföldön simán bedobják a 20 éves kapusokat, elég Donnarummára gondolni.

     Nagy Sándor nincs Gróf Dávid szintjén és nem is lesz, ha már hozunk kapust, minőséget hozzunk.

     1. Ha jól emlékszek, Donnarumma 16 évesen kezdett védeni a Milan első csapatában tét meccsen.Hozzá képest Berla már idősnek számít.

      1. A képesség egy dolog.
       Szerintem a legfontosabb elem, hogy fejben is elbírja-e a terhet. Ha igen, még egy gyengébb is jó teljesítményt nyújt, mint a tehetséges, aki néha bepánikol.

      1. Casillas 19-20 évesen debütált az első osztályban a Real Madridban
       Buffon 18 évesen a Parmában az olasz első osztályban
       Király Gabit 21 évesen már a Hertha igazolta le
       Oblak 19 évesen már szlovén válogatott volt
       Neuer 20 évesen debütált a Schalkeban
       Lloris szintén 20 éves volt a francia első osztályban való bevetésekor
       Dibusz egy évet 20 évesen az nb2-ben védett, utána a Péccsel feljutottak és 21 évesen lett első osztályú kapus
       De Gea 18-19 évesen a másodosztályban, 19-20 évesen már a LaLigában nyomta

       Van sok nagyon jó kapus, aki később ért be, ez igaz, van, aki csak kb. 25 évesen, de ez nem jelenti azt, hogy Berla nem robbanhat már be tavasszal, vagy jövőre.
       Ha most hozunk egy kapust, az is lehet, hogy Berla elől veszi el majd a helyet jó két-három évig.

       Az igaz, hogy a kapuszposzton elmehet a tavaszunk, de ez mindig benne van a pakliban.

       1. Rendben van.Ez kb.olyan osszehasonlítàs,mint latabàr szokott itt közölni.Cerni 125 gól,Chilavert 62 gól,Higuita 41 gól,Campos 40 gól.Mind kapus.Gazdi-Geri 280/10.Egyik sem kapus.Ki lehet ragadni a labdarúgás történetéből pár nevet,pro és kontra,csak nincs értelme.Grófot mi nem tudjuk pótolni.Tőlem állhat Berla a kapunkban,csak akkor fejezzük be aw álmodozàst .

        1. Értem, de szerintem azért ez nem kiragadás. Csak arra utaltam, hogy amennyiben egy kapus valóban tehetséges, akkor helytállhat már 20 évesen is az első osztályban.
         Nem törvényszerű, hogy várnunk kell még 3 évet arra, hogy Berla esetleg jó lehet-e vagy sem.
         Ha pedig esetleg mégis tényleg egy tehetség, akkor miért ne pótolhatná ő Grófot?

         Szóval a lényeg csak az, hogy minden Berlán múlik. Ha elég tehetséges, akkor rendben lehet akár már most is, ha nem, akkor meg várhatsz rá 20 évet is, akkor sem lesz elég jó.

         1. Nezd! Szerintem egy fiatal srác vagy,(bár én sem vagyok túl öreg),ugyanaz a lelkesedés jellemzett engem is,például amikor bemasztam a MU ellen a kezdőkörbe idegenben,vagy poénból kifosztottam egy sport boltot Genovában a többiekkel,100-at adtam egy olyan kurvàra Litvániaban ami 10-et sem ért,és még sorolhatnàm,de most itt minket,baszki,lerabolnak,kisemmiznek,és én ezt már kurvàra unom!Ez a lànglelküköltő mentalitás,hogy nem baj ,hogy ez meg az megy,majd jön helyette a saját fiúnk,ez más magyar csapatoknàl akár jó is lehet.De ez itt a Bp.Honvéd,ide ez kevés!Vagy akkor ,aki akar,az “Paksuljon”be,és hangoztassa azt,amit Jim Carrey az Ace Venturàban a denevér barlangban:Hű de jó itt!

          1. Én fiatal? :-) “Legyen a te szavaid szerint”
           Sajnos, ez ellen nem tudunk mit csinálni, nemcsak a Honvéd van bajban, lassan egész kultúrák, nemzetek vesznek a süllyesztőbe, sőt talán nemsokára még az Északi-Sark is felolvad.
           Egyszóval változik a világ

          2. SzégyeIId magad a sportboIt miatt viszont maximáIis tiszteIet a Iitván örömIányért !

          3. Még 20 volt a taxis fellépti díja és 50-ert engedte fel a recepcios a szobàba.:-)

    2. Berla eddig magasan a legjobb képességű kapus, amióta az akadémia elindult (Talán Bukránt tartom még jó képességűnek, de ő 16-17 évesen külföldre szerződött, tehát ő nem a “szemünk előtt” nőtt fel) .Legalább egy kupa meccset megérdemelt volna az alacsonyabb osztályú csapatok ellen. Ha jól emlékszek, Vezér Ádi is nagyon fiatal volt, amikor anno bedobták a mély vízbe, mégha ő nem is a saját utánpótlásból jött.

  3. Gyors széIső hátvéded sztem Bobika is eItudna átszani! Ha középpáIyásróI beszéIsz az mástészta!

  1. Megpróbálta. Visszajelzést kapott. (Nem játszhatott.)

   Visszajelzést adott. (Lenyilatkozta, hogy a Dukla jobb.)
   Azért szívesen megnéztem volna egy meccset a tavalyi csapat (hiszen véleménye arról van) és a Dukla között.

 2. Nagy Sanyinak nagyon örülnék, régóta szájtátva nézem a játékát. Továbbra is azt mondom, hogy kimondottan elkótyavetéltük annak idején.
  Bobálnak örülnék, érthetetlen számomra, hogy miért mellőzték a csehek. De mondok én ennél cifrábbat is: le kellene csapni a Győrből kitett Debrecenire Andrisra is!

  1. Hát, Nagy Sanyi (elengednék egyáltalán?), Bobál rendben. Debreceni játszott azóta egy-két helyen és nem volt az igazi. Azért nem egy Ngog, hogy érdemes lenne kísérletezni vele.

   1. Egyébként, ha már “hozzuk vissza”, akkor én Kosztát szeretném. ;) De tudom, hogy esélytelen.

  2. Debreceni nem az az eset, akire “le kellene csapni”, nehogy más elvigye, mert nem kapkocdnak utána. A Vasas is könnyű szívvel engedte el, és nem véletlen, hogy az nb2-ben kötött ki.
   Az más kérdés, hogy szeretjük, mert kispesti nevelés, de ezt ne tévesszük össze azzal, hogy egy Honvédnak milyen szintű játékosokra lenne szüksége.

  3. Nagy Sanyiról miért mondana le a Debrecen, amikor ilyen kiváló formában véd? Szerintem esélytelen. Nálunk valószínűleg marad a beépítés (Berla), vagy a gyémánt találás (kukázás).
   Bobál visszatérése szerintem egyelőre csak tippelés a csakfoci részéről, hiszen logikus lenne, ha hozzánk jönne vissza, de korántsem biztos. Én örülnék neki, de akkor minek kellett Kálnoki-Kis, ha nem Baráth pótlására? Ha a játéka nem is, Dávid önértékelése biztos, hogy fejlődött az elmúlt fél évben. :-)

  4. Debrecenin meccsek mennek el, a múltban is így volt! Ide nem kellenek kerékkötők!

  5. Egy Debreceni-Bobál feltörhetetlen belsõ védõ páros, én is valami ilyesmirõl álmodok! :)
   Amúgy viccen kívül, ahogy indultak, mennyire bennük volt a potenciál!

  1. tényleg az…
   “– Az életem nagy részét itt töltöttem, számos mérkőzést a Kanyarból szurkoltam végig, itt lettem gyerekből felnőtt, ami ma vagyok, javarészt a Honvédnak köszönhetem. Nem tudhatom, hogy alakul a sorsom, ha Újpesten maradok, de abban biztos vagyok, nem jutottam volna idáig – se. Szóval, igen, kispesti lettem.”

 3. Bobál Dávid várunk vissza! Sajnálom, hogy így sikerült ez a cseh-túra, de nálunk újra bizonyíthatsz. Remélem ide jösz “haza”.

 4. Valaki pár napja megemlítette itt, hogy miért nem rak fel a klub néhány képet az új edzőközpontról, ahogy edzenek a fiatalok. Megtörtént. Lehet új igazolásokat is kérni, hátha…

  1. a futópályára és a srácok szobáira lennék kíváncsi, meg, hogy hogyan élnek a légiós afrikai-barbadosi-északi-sarki srácok a magyar fiatalokkal együtt az akadémián

  2. Tiszta kivanságkosár lettünk:)
   Próbálkozzunk még ötletekkel hátha működik.
   Habár természetesen mindez csak a véletlen műve, mert erről a helyről Hemi még nem is halott, ahogy mondotta volt korábban egy onlinechat során.
   Én mindenesetre, írok olyat, hogy Bobál, valami látó ember a középpályára és pár bejelentés, hogy “további karrierjéhez sok sikert” illetve Dáviddal vagy hosszabbítson, vagy adja el, de a Boti féle karitatív eligazolas manapság azért elég fura.

 5. Én szívesen megnézném Bobált megint Kispesten, a képességét sosem vontam kétségbe, csak az eligazolása utáni beszólása nem tetszett.

  Ha Danilo menne azt nem bánnám amúgy van elég centerünk ráadásul eléggé elvesztette itt a motivációját. Abból a pénzből pedig Kosztát vissza lehetne hozni.

  De ez csak az én kívánságom:)

 6. Szerintem Deák, Pölöskei, Pilik, Holdampf négyestől helyből el kéne köszönni. Kukoc is határeset, de ő legalább gólpasszokat tud adni. Danilo teljesen elvesztette a motivációját az év végére, a kezdeti lendület erősen alábbhagyott. Ha menni akar, akkor őt is el kéne engedni. :(
  Én örülnék Bobál visszatérésének, talán egy kicsit alázatosabb lett a fél éves nélkülőzés után. Szívem szerint Prosszer-Koszta párost visszacsábítanám. Nem tudom, hogy Uzoma, Kálnoki-Kis duóval mi újság, ha ők sem vállnak be, akkor az ő pótlásukra is szükség lenne védőkre. Egy Vadócz szintű irányító bőven beférne még a Csapatba. Tischler számomra hatalmas talány, mert képességei alapján sokkal több gólt kellett volna már lőnie, ugyanakkor Újpest elleni találata biztató volt. Neki még adnék fél évet. Szóval a lényeg, hogy a hátsó sort rendezni kell, jó lenne tudni, hogy a fent említett védők (Uzoma, Kálnoki-Kis) milyen szinten állnak, középpályát mindenképp erősíteni kell, mert Vadócz pótlárására hozott Hidi nem igazán vált be. Elől pedig Danilo, N’Gog, Tischler, Májer, Lukács Kispest alapjába véve nem rossz, de azért elférne nálunk egy Eppel szintű, “Kispest az utolsó szalmaszál” mentálisan álló csatár, még ha emiatt a fenti csatárok közül valakitől meg is kell válni.
  Nyilván sokat fog számítani, hogy az ellenfelek (és természetesen mi) hogyan erősítünk, de a jelenlegi felállással szerintem a 3-4 hely, vagy éppen egy MK győzelem reális cél lehet.

  1. szerinted Proszi a pár év kispadozás után jobb lett? és hogy fogadnák a szurkolók?
   Koszta jó lenne, de valszeg az öreg nem fog pénzt adni érte.

   1. Prosser jó kis futballista, az az igazság.
    Szerintem Holendernél mindenképpen jobb támadóként. (a szélső védőt Holender jól eljátsza, ott nem)
    Neki a peche abban van, hogy szélső, márpedig manapság egyre kevesebb csapat játszik szélsőkkel.
    Nem hinném, hogy visszajönne, valószínűleg a fizetése is jóval magasabb, másrészt vannak fiataljaink Májer, Banó személyében, akiket játszatni kellene amúgy is.

    1. szerintem is jó, de felcsúton is kispadozott, és tudtommal a Sepsiben se kezdő (ha ott van még egyáltalán).

  1. azért elég durva a különbség Sallói és Némó fizuja között…

   1. Ennyiért,100 körül, szerintem most hogy játszik is a válogatottatban ,nem biztos hogy megérte kimenni, ráadásul nem is biztos hogy kezdő lesz.Ez egy nb1-s pénz.Ezt odakellett volna csapni a Botihoz nálunk kp-ban, és hosszabbítani vele. Teljesen kizart, hogy nem tudtuk volna eladni plusszal.

     1. Akkor is akart volna, ha azt mondjuk neki; itt van 30 000 000 készpénzben? Nem kell erre azért mérget venni.2.Bobàl.Szabadon igazolható, viszont itthon kapós lehet.Kovetkezésképp aláíráspénzt kér/kérhet/kérni fog.Ugye ez az öreg olvasatàban vàsàrlàsnak minősül, amitől ő bizony rettenetesen irtózik.

      1. Persze, de akkor 30 millát adsz Filipnek, Gazdagnak, Grófnak, Nagy Gerinek is?
       Egy ilyen külföldi ajánlat nagy lehetőség mindenkinek (nem csak a focistáknak) én kötelezővé tenném mindenkinek.
       Még akkor is sokat tanulhat belőle ha úgy jár mint Bobál Prágában.

       1. Mivel kb 100000€~ról beszélünk, még szép, hogy a lejaró szerződésű kulcsembereknek adni kell! Ennyiért egész egyszerűen nincs a piacon hasonló játékos, mint akiket felsoroltàl.Mitől jobb az, amit most megint művel a sztàrtulaj, hogy nem először osztogat 3-400000€~s játékosokat ingyen?! Ez nem profi football, hanem egy vicc.

        1. És mi lenne a fedezete ennek a százmilliós nagyságrendű többlet költségnek? A bevételek adottak, a csapat nem termel ekkora nyereséget évente, tehát nincs ennyi többlet pénz a költségvetésben. Akkor mégis miből?

         1. Tulajdonos cseréből.Vagy például abból, hogy ha már az nem lesz, akkor nem eresztjük NULLÀÉRT szélnek a 3-400 000 €~s játékosokat. Komolyan, minden kötözködés nélkül, hogy képzelitek el néhányan egy nem amatőr labdarúgó csapat működését? Amikor azt írod, hogy nem termel annyi bevételt, akkor Te azt jónak tartod, hogy pár hónap alatt 1 000 000 € ~t érő 3 kezdő játékos távozik ingyen, vagy hogy kell értelmezni? !A 100k meg sok?

          1. A tulajdonos cserétől miért lesz több a bevétel? Az nem egy fenntartható üzleti modell, hogy a tulajdonos minden évben berak pár száz millát. Azt valahonnan el kell vennie. A tőkéjéből, vagy a többi vállalkozásának a nyereségéből. A csapat mint üzleti vállalkozás így nem élhet hosszú távon.
           Természetesen nem jó, hogy nem tudunk minden értékes távozó játékosért jó pénzt kapni. De mit tud tenni a tulajdonos? Ha a játékos nem hosszabbít, akkor ingyen távozik a szerződése végén. Volt próbálkozás a hosszabbítás kikényszerítésére, jegeltek játékost, de ez visszatetszést keltett, és onnantól hasznát se láttuk az illetőnek, hiszen nem játszott.

          2. Meg kell adni a lehetőséget egy másik tulajdonosnak, aztán majd kiderül.Az öreg pedig 2,5 milliárd forintot zsebre vágva, érdemei elismerése mellett, élje a nyugdíjasok gondtalan életét.Elintezett végül is mindent, stadiont, akadémiat, a neve fenn marad. De az élet megy tovább. Váltani kell, mert úgy leszakadunk ezzel a felfogàssal, hogy soha a rohadt életbe nemhogy nem hozzuk be, dnem is közelítjük meg az elejétNevelő egyesület meg legyen vmelyik másik csapat! .

          3. Én nem kockáztatnék meg egy új tulajdonost, amíg nincs baj. Márpedig most nincs. Ott vagyunk a csókosok nyakán, sokkal kevesebb pénzből. A csapat szerethető, van utánpótlás, lehet hinni a jövőben.
           Nem hiszem, hogy komoly üzletember leállna harcolni az állam minden pénze és hatalma(!) ellen. Szóval reménytelennek látom, hogy bárki nagy pénzeket rakna a csapatba éveken keresztül, márpedig másképp nem lehet ennél jobban szerepelni.
           Illetve egy módja lenne még: egy klasszissal jobb, nemzetközi szintű játékosokat kinevelni, és belőlük építeni fradividi verő csapatot. De nem érzem, hogy erre képesek vagyunk (vagy bárki itthon). Pedig ez lenne a lényeg, másképp nem lesz jobb magyar foci.
           Persze, ha a választóknak sikerülne Orbánékat eltakarítani, akkor megint partiban lehetnénk a fradividivel. De nemzetközi szinten az utánpótlás képzés lényeges javulása nélkül továbbra se lennénk sehol.
           De amíg Orbánék itt vannak, addig nincs sok esélyünk.

    1. ha hihetünk az Öregnek, akkor 3000 eurót keresett itthon, az kb. 12 M forint évente. a 100 ezer dollár meg kb. 28 M forint – ez egyrészt nem a Honvéd nb1-es pénze, másrészt meg az odacsapni hozzá kp-ban se olyan egyszerű.

   2. Némethnek ennyit fizetni már-már a hűtlen kezeléssel egyenértékű. Sallói már bőven jobb nála. Boti még nem bizonyított az USA-ban, ezért reális a 100k.

  1. Lanzafame túl sokba került, hogyne játszassák, meg valakinek gólpasszt is kell adnia. A bates srác 194 cm magas, Finnbogasonnak szerintem meszeltek, hogy mi lesz Bödével, az jó kérdés.

 7. Ahogy érkezett a fradihoz a lóbaszó fehérorosz srác, szerintem is lőttek a madocsai Messinek. Hozzánk amúgy tök jól beférne, harcosabb és veszélyesebb sajnos, mint a mi centereink. És a fradi ellen februárban szerintem simán verne 1-2 gólt dacból :D

 8. Érdekes lista:
  Posztonként:
  Kapusok: 1. Gróf
  Jobb oldali védő: 6. Heffler
  Középső védők: 2. Kamber, 3. Baráth, 12. Batik
  Bal oldali védők: 6. Kukoc
  Középső középpályások: 5-6. Gazdag, Nagy G., 15. Hidi

  Jobb oldali támadók: 7. Holender (?)
  Középső támadók: 4. Danilo

 9. nb1.hu t nem tartom valami hiteles
  Forrasnak de olvastam egy cikket boncolja a tavozot meg supka evertekelojebol kiragad egy mondatot hogy tk szeretnenk erre reagal hogy csere uzlet vagy szabadon igazolhato , de igy zarja le a cikket : hacsak nem valik szabadon igazolhatova egy magyar jatekos … ( kire gondolhat itt a szerzo?)

  Masik tema jelenleg olvasom Rossi konyvet , emlitesre kerul hogy anno Kovacsik majdnem hozzank jott vissza csak nem sikerult meg egyezni ,…

  1. így többen is jöttek volna…csak nem sikerült megegyezni… :D
   —-
   fura az a sejtetős cikk, mert irányítóról beszél, akin már dolgoznak…nemtom, ha itt a fórumon nem jött még elő a név, akkor -tartok tőle-nincs is nagyon miről beszélni.
   csak nehogy Gazdi-Vki csere legyen.

   1. Szerintem anno Lorinczy Atibol jo kis iranyitot lehetett volna csinalni a nagycsapatnak,o meg mindig csak 24,ebben a szezonban 5 golt rugott a Soriban, a vegen rugott egy mesterharmast,a golpasszainak szamat nem tudom,illetve abban sem vagyok biztos,hogy ott iranyitokent jatszatjak-e,de a Pilik -Hidi szintet tuti,hogy megugrana.

     1. tehát senki nem látta játszani
      senki nem tudja, adott-e gólpasszt
      azt sem tudjuk, milyen poszton játszik,
      de biztos, hogy jobb lenne, mint akik itt játszanak.
      :-)
      Klasszik magyar szurkoló komment

      1. középső/irányító középpályást játszott a 4-2-3-1ben …rajtad kívül minden hozzászóló látta felnőni a Bozsikban és bemutatkozni a Honvédban… bajnokságokat nyert, Puskás kupát, minden korosztályos válogatottban ott volt és olyan csatároknak osztogatott forintos labdákat, akik most is nb1ben/nb2ben játszanak.
       ui, ez nem direktben neked szól, de a “tipikus magyar” + “klasszik magyar” korlátolt kommentekkel jellemzően olyanok jönnek, akik felszínes benyomások alapján akarnak vmi nagyon okosat mondani, de jellemzően hülyét csinálnak magukból.

       1. jó nagy bolondságokat írkálsz :-) remélem, az olvasás azért megy neked… a csávó azzal indított, hogy azt sem tudja, melyik poszton játszatják és mennyi gólpasszt adott, de azért biztos jobb lenne, mint Hidi..:-) erre reagáltam. az pedig kit érdekel, hogy sorolod az ifi eredményeit, tucatnyi srác emelkedik ki az ifiben, aztán tűnik el. ennyi erővel Vólent Rolandot is említhetnéd…
        24 évesen egy igazán nagy tehetség rúg egy 15-öt, 20-at az nb2-ben és róla beszélnek, pl. Babati.
        Ez a csávó meg a brutálisan “erős” Real Soroksár Madridban 20 meccsből mindössze 8-szor volt kezdő. két éve még az nb3-ban nyomta már 22 évesen, tavaly kemény 4 gólt lőtt az nb2-ben egy teljes idény alatt. ha valaki még látta volna játszani sorozatban, oké lenne de ti meg itt osztjátok az észt meg Supkát anélkül, hogy bármelyikőtök látta volna egyáltalán legalább 3 meccsen.. Klasszik magyar szurkoló, mondom.. :)

        1. látom nem zavarnak a tények, hogy nem a csávó aktuális posztja a lényeg, hanem az amit láttunk tőle korábban és hogy mit tehetne hozzá az aktuálisan impotens középpályánkhoz..
         és persze mindenki hülye a focihoz, meg a Honvédhoz, aki itt irkál.:) meg még magyarkodnak is néha :D
         jaja…gyere máskor is osztani a tudást+ “vicceskedni” :)
         ill. inkább ne.

         1. magadat minősíted azzal, hogy a butaságaid még el sem ismered, ehelyett még továbberőlteted a témát. :-) remélem, azért majd valaki elmagyarázza az az alapvető dolgot, hogy nagyon nem mindegy, hogy valakit 17-18 évesek ellen látsz játszani 18 évesen, vagy a felnőttek között. de sebaj, Lőrinczy for President!

          1. tényleg igazad van és így faxa a középpályánk, ahogy van :) és hülye, aki gondolkodik valami alternatíván, ami pl. nem Pillik,Kukac irányból hozná a megoldást.
           amit butaságnak neveztél ezeket csak te írod, mert mindig van 1 prekoncepciód, aminek jellemzően semmi köze a tényekhez vagy a kiinduló témához.

          2. Te aztán tudod, mi várható Piliktől, aki kapott kb. egy-egy félidőt, meg vagy hatszor húsz percet, hogy belejöjjön, igaz? MIközben a spanyol harmadosztályú csapattól eltanácsolt, fénykorában is erős nb2-es Hidi folyamatosan végigjátszotta a meccseket (vagyis bizalmat kapott – Pilikkel ellentétben). Mwrt az edzői bizalom azt jelenti, adok a játékosnak 10 meccset, hogy bizonyítson, és nem érdekel néhány tucat futballanalfabéta szurkoló hisztériázása.

          3. köszi Gyula…láttál nálam vmi “köss belém” feliratot vagy tényleg akkor ász a Pilik, hogy nem szabad kritizálni ? :DD
           szégyen, amit Hidi letolt itt összel, de attól még nem lett jobb Pilik sem.

     2. Dani, egyebkent utana neztem, 102 felnott meccsen (NB1, NB2,MK) lott 12 golt es adott 10 golpasszt, ket labas, mindket szelen es kozepen is eljatssza a tamado kp-t.

    1. látod SA megint “tutira” akar menni és hanyagolja a fiatalokat, még Banót is jegeli.. :/
     én nagyon kedveltem Lőrinczyt, komolyan láttam benne 1 “Gyimesi-light” karriert

     1. Es raadasul ketlabas a srac,ami manapsag nagyon ritka.Meg fel ev es 25 lesz,ami Supkanal kezdi mar kozeliteni az also hatart,amikor o valakit is szamitasba vesz atigazolaskor.Viszont mivel nyaron igazolt Soroksarra,kivancsi lennek,meddig szol a szerzodese!

  2. Elek Ákos szabad lett és évekkel ezelőtt már csábítottuk!

   1. most nála is a vidit olvasni és Ő inkább szűrő, mint irányító.
    az a vicc, ha Gazdi vagy/és Hidi feljavulna +ott van Geri, Bamba, Banó…szóval nem rossz névsor ez, csak valahogy fel kéne pörgetni őket…

   2. Nem lenne rossz, de sajnos ugye azt a pénzt mi nem tudjuk megadni, mint amihez Kazahsztánban hozzászokott.

  3. nb1.hu egy sz.r, semmit nem tud ez, en büntetnem, hogy

   ha

   valaki nulla infora
   ujsagcikket irhat
   Ne rakjatok be ezeket
   a “cikkeket”

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.