Ezzel a nagyon szép, és remélhetőleg abszolút mindenmentes képpel kívánnánk boldog ünnepeket

A kép abszolúte mentes a politikától; nem tol előtérbe egyetlen vallást sem; felkészült a húsmentes étrendet folytatókra; a színei mattak, nem bántják a szemet; gyertyából négy van, ami  a távol-keleti olvasóinkon kívül remélhetőleg nem jelent senkinek semmit; a hókifli egy jelképes fohász az ablakokból oly’ gyönyörű havas tájakért; húsvéti sonka, biztos, ami biztos, de nem húsvéti, hanem pusztán étkezési sonka értelmében; alkoholmentes italként hideg gyümölcsleves; két szék, amelyeken gendersemlegesen nem ül senki, szóval ha valamibe, akkor a szetten kívüli római tálba lehet csak belekötni, de hát ugye, mit adtak nekünk a rómaiak?

fotó: Fortepan / Urbán Tamás

“Ezzel a nagyon szép, és remélhetőleg abszolút mindenmentes képpel kívánnánk boldog ünnepeket” bejegyzéshez 17 hozzászólás

 1. Boldog karácsonyt mindenkinek!!! Februárban meg teljen meg a vendég szektor az Albertban!!

 2. BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDEN SZURKOLÓ TÁRSAMNAK! Az ünnepek alatt is CS.A.K.

 3. Karácsonykor is CS.A.K ! + a sok jóból jó sokat Mindenkinek… Boldog ünnepeket!
  ezt Gyöngyi szurkertársunknál találtam és legszebb,ami ma szembejött az aktuális témakörben :)
  (utólagos engedelmével, idevalónak érzem)
  https://scontent.fiev1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/48425933_2173746339349621_6514719803184250880_n.jpg?_nc_cat=110&_nc_eui2=AeGG2lpnoqSvGSMxIQcpUPF3HREqj29yqICmCUzS3L5_-DZe_AOvvxpaiqyWbetlZwy-Kzx-AfHLU1kc_z2bh9yfzOJHoDpOKiYPYP4VPR9fdg&_nc_ht=scontent.fiev1-1.fna&oh=61a20f6c258e65eb52694aa9de045c55&oe=5CA55E54

 4. Mivel minden formában elmondtátok, CSAK csatlakozni tudok és hasonló jókat kívánok mindenkinek. Boldog Békés Szeretetteljes Karácsonyi ünnepeket kivánok.

 5. Római tál? Mondjuk, hogy pataki tál és akkor nincs azzal sem gond.

   1. Cselekedjünk jót:
    “Sokan felteszik a kérdést, hogy mi is a különbség a pataki és a római tál között. Van, aki szerint a pataki tál alja mázas, a rómaié pedig nem, van, aki éppen fordítva tudja. Igazából a pataki tál a római tál egy magyar fazekas által elkészített verziója. Nagy különbség nincs közöttük, és mindegyiket áztatni kell, ezen kívül van néhány szabály, amit a használatával kapcsolatban érdemes betartani, de az ízélmény mindenképpen kárpótolni fog a fáradtságért – ha egyáltalán annak ítéled meg azt a fél-1 óra áztatás, aminek a főzést meg kell előznie. Cserébe viszont minden alapanyag egyszerre belekerülhet a tálba, az ételek megőrzik eredeti ízüket és zamatukat, sőt, még magas vitamin tartalmukat is.”
    proaktivdirekt.com/magazin

   2. Szerintem semmi. A pataki tál Sárospatakon készül.
    Csak az elnevezés miatt írtam.

 6. CSAK, hogy kötekedjek. Ellenzem a szárnyasok ilyen mértékű legyilkolását.

  1. :-) meg egyaltalan
   az ilyen merteku
   zabalast.
   maradjon mindenki
   az ökologiai labnyoman
   belül.

 7. Tichy
  Ezzel kívànok utólag is mindenkinek kellemes ünnepeket és jelentõs elõrelépést a klubnak 2019ben!

  1. Én a stadion nevére leszek kíváncsi. Remélem marad a Bozsik név és nem adnak valami buzi nevet mint a fratyinak..

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.