Májer Milut nagy valószínűséggel kölcsönadjuk a tavaszra

Kijött a törökbe utazó keret, Milu nincs benne.

Itt a honvedfc.hu-ra kitett teljes lista: Fousseni Bamba, Banó-Szabó Bence, Batik Bence, Berla Attila, Zakaria Beglarisvili, Cipf Dominik, Danilo Cirino, Gazdag Dániel, Gróf Dávid, Heffler Tibor, Holender Filip, Horváth András, Djordje Kamber, Kálnoki-Kis Dávid, Tonci Kukoc, Ivan Lovric, Mohamed Mezghrani (próbajátékos), Nagy Gergő, David N’Gog, Dino Skvorc, Szendrei Norbert, Temesvári Attila, Tischler Patrik, Eke Uzoma

Aki hiányzik: Pölöskei, Májer, Kovács Nikó (valszeg ő is kölcsönbe megy)

“Májer Milut nagy valószínűséggel kölcsönadjuk a tavaszra” bejegyzéshez 16 hozzászólás

 1. Beckhamet 20 évesen adta kölcsön az MU, szóval nem olyan para ez az õ szempontjából.
  A mi szpontunk persze már más…

 2. Nem arról volt szó hogy Dínótól megszabadulunk? Minek visszük törökbe?

  1. Néhány szurkolón kívül más nem mondott ilyet Skvorcról. Egyelőre meg – szerencsére – az számít, Supka igényt tart-e egy játékosra Persze az elküldése szempontjából számít, mert az igazolást illetően “kicsit” más a helyezet… :)

  2. ha megszabadulnánk, akkor vszínű, h jött volna Bobál Dávid…de sajna nem. :/

 3. Na mindenről egy picit :
  – A grúz Vilit ne szóljuk le.A csapatjátékunknak most pont az ilyen kistermetű,gyors, kaput-érző játékos kell. Arabuliról sem tudtunk semmit amikor a Balmaz hozta, maj d az NB1 legjobb ballábas csatára lett.(Azóta bemutatkozott a válogatottban is).
  – A próbázó jobb oldali kölök gyors, robbanékony, gumiból van.Felgyorsulna vele a statikus lassú Heffler féle jobbszél.
  – A csapatról készült kisvideók alapján úgy tűnik hogy végre elkezdtük erőltetni a gyors, egyérintős játékot. Ideje volt…Olyan lassúak voltunk mint a Budapest-Hatvan személyvonat.
  – A titkos csatárjelölt : Könyvesben lenne ráció. A büdös nem kell ide (Böde Dániel). A fagyiból eltanácsolt Lovrencsics egy béna fos, szintén nem kell ide.
  – Májer Milu : Supka Úr !Az anyád picsáját ! Nem az a baj hogy kölcsönadják Milut, hanem hogy tavaly ilyenkor Supka felhozta a nagyok közé. AKKOR kellett volna kölcsönadni NB2-be, mára kész játékosként szerepelhetne nálunk…
  – Szerződések : Gróf Dávidot el kellengedni év végén ha el akar menni.Rengeteget tett aklubért.Extázisban végigvédett jópár szezont. Itt a scoutokon van most a világ szeme.Fél évük van hogy megtalálják méltó utódját !
  N’Gog ma azt nyilatkozta hogy júniusig van szerződése. Én úgy tudom hogy 2020.június 30-ig van.Tán valami opciós 1+1 lehet ?
  De a legfontosabb hogy Supka szerződése is lejár 2019.június 30án ! Van isten !
  – Az elgondolás, miszerint most készülünk fel a leendő nyári kupamenetelésre JÓ !!
  Ugyanis a két tényező amivel viszonylag sok körön túl lehet jutni az két tényező : zsebben legyen megfelelő minőségű és állapotú játékos a kupára. A játékostőzsde ilyenkor felbassza a valamirevaló játékosok árát. Most kell megvenni olcsón és nem járunk úgy mint tavaly, amikor nem volt csatárunk.
  A másik tényező a kényelmes utaztatás.
  Azok a kiscsapatok akik minőségi utazást tudtak a labdarúgóiknak adni a meccsekre, azok frissebbek voltak és javarészt tovább is jutottak. Az újpest sem kapott volna egy hármast keleten ha nem egy csirkeszállító hobbigéppel utazik. Mi sem rúgtunk volna egy négyest az első körben itthon ha nem busszal érkezik az ellenfél a halál faszáról.
  – Hétvégi stadiontúra : Az elküldött jelentkezésre emailben nem reagált aklub. Most akkor lehet menni ? vagy csak ha jön vissza valami regisztrációs email ? Vagy elég volt cska leadni emailben a jelentkezést ?
  A hivatalos utca címet jelenleg még a google maps sem ismeri. Tudja valaki hogy hogyan lehet odajutni ? (kocsival)

  1. Az utolsó bekezdésedre: Nekem jött egy levél, hogy a 15 óraira már nincs időpont, csak a 16 órásra de várnak. A honlap egyszer írta, hogy elfogytak a helyek, és e-mailben felveszik a kapcsolatot. Hogy ez azt jelenti-e, hogy csak azzal veszik fel, akinek lett helye az jó kérdés :)

  2. Egyetértek (Supkát leszámítva:-))
   Májer tavaly azzal jobban járt, h pl Lanzával mozgott egyūtt fél évig.ez jobb volt , mint az nb2.
   Idén kellett volna több percet kapnia, de jött Tischler.
   Neki azt lesz nehéz megemésztenie, hogy Cipf elōtte van a rangsorban.
   Temesvári és Szendrei játékára kíváncsi leszek és óriási érdeklõdéssel várom Berla esetleges bemutatkozását, h mit hoz a felnöttek között… Szerintem fog kapni egy félidõt biztosan.

  3. Májer Milánnak jót fog tenni a fél év NB2, most megvagyunk csatárfronton. Utána bejöhet egy Koszta féle karrier. Ha Supka behúzza a dobogót, akkor maradnia kell. A többiben maximálisan egyetértünk.

 4. Szakma csúcsa amit Supka művel én nem vagyok oda a fiatalokért, kevés az igazán ügyes tehetséges játékos de én pont Májer mozgásán láttam a lehetőséget, Attila kókler vagy ismét bizonyítod! Májer már most beférne ebbe a csapatba de tudjuk nem mersz kockáztatni bizonyítottad már eddig is beszari taktikáddal, az 1-0 után visszaállok és lehozom meccset jobb esetben 1-1el…

 5. Én végképpen nem értem Supka koncepciótlanságát a fiatalokkal kapcsolatban.

  Az ősszel gólképtelen csatársorba miért nem lehet beépíteni a bizonyitottan tehetséges és gólérzékeny Májert?
  Mi az oka, hogy Kovács N. helyett egy ismeretlen algériai védőt visz el edzőtáborba?

  Talán az a baj, hogy Májer és Kovács állnak a legközelebb az Nb1 es szinthez?

 6. Itt mindenki azon hőbörög, hogy Majer Milu és Kovács Nikó miért nem, én inkább azért, hogy Iván Lovric miért??? Lovresz személyét nem ,de azt, hogy egy olyan labdarúgó megy edzőtáborba aki 1 azaz egy percet sem játszott NB1 ben, tehát Supka már nem is számoo vele… Miért??? és akkor egyből felszabadulhatott volna egy hely.

  1. Lovric
   örök!!
   serthetetlen!
   tisztelet
   a vezetöknek
   hogy maradhatott!!
   elsö volt a
   futasoknal is
   a kepeken!

  2. Ebben a lightosított védelemben vétek nem számolni vele, véleményem szerint Supka is ekként gondolkodik. Kamber alap, Batik sérülékeny, Skvorc bizonytalan, jöhet egy sérülés vagy bármi és akkor az univerzális Hefflernél ezerszer jobb megoldás!
   Ugye Tonci esetében nem gondolkodik senki azon, hogy akár belső védő is lehetne….

   1. pontosan így van.
    Kambert tavaly ilyenkor fröcsögve akarta nyugdíjazni a fél lelátó, erre idén ősszel megint ő a GYURI , évjátékosa, védelem pillére, stb, volt ő már itt minden. Lovresz nyilván nem az a kaszt, de a rutinja miatt bőven lehet ő a sztenderd tartalékvédőnk, emlékszem, a 2017-es bajnoki döntőn sem paráztam, mikor beállt, és le is hozta jól, amit ilyenkor kell. Sérülések, formahanyatlások idején teljesen vállalható megoldás lenne. Igaz, még mindig tartok tőle, hogy Supi végleg leírta, sajnos hajlamos rá. Az edzőtábor még nem jelent semmit.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.