“Napikispest 2019.01.23.” bejegyzéshez 226 hozzászólás

 1. 2. félidö cserék
  Honvéd: Gróf; Batik (46. Dino), Kamber (23. Lovric), Kálnoki-Kis; Heffler, Gazdag (46. Cipf), Fousseni (46. Szendrei), Beglarishvili (46. Banó-Szabó), Uzoma (46. Kukoc); Danilo (46. Tischler), Holender (46. N’Gog).

    1. ha 5 milliót keres egy átlagfocistánk, mennyit szakíthat edzőbá? belefér a privát telón :)

 2. Lovric + Kamber = 34+36 = 70 éves
  Banó-Szabó + Cipf + Szendrei (második félidős középpálya) = 20+19+18 = 57 éves

  1. Kiszámoltam, hogy ha Kamberék évente 2, Cipfék évente 3 évet öregszenek, akkor a hármas 2032-ben lesz idősebb, mint a duó!

   1. És mi van akkor, ha a négyzet köbének az ötödével öregszenek? 😁

   2. Azért ez táblázat nélkül se nehéz :D:D:D
    Évente egyel öregednek gyorsabban és 13 év van köztük (70-57). Tehát 14 év múlva lesznek öregebbek. Ami valóban 2032 :D :P

    1. Annak könnyű, aki Pataki féle fejszámoló képességekkel rendelkezik :)

   1. én is imádom az Excel-t, de téved, Kambi és Lovresz nem öregszik.

 3. Nem véletlenül mozognak komoly lóvék a jó öreg Toncinàl.

  1. Corvin fotelek egy ezresért vs. kispesti ülőhely 5000 Ft-ért. Hiába no, Hemi igazán gáláns!

    1. Nem vagyok Hemi utáló, de nem hiszem, hogy nem volt egy épeszű ember, aki megmondta volna neki, hogy marketing illetve szurkolói kapcsolattartás szempontjából az ötlet akkor lenne jó, ha jelképes összegről (ezer forint alatt) és ezres tételekről beszélnénk. Ez így csak szimplán felháborító! A kifakult VIP-es fotelét mennyiért akarja adni, 50 000 Ft-ért?
     Azt hiszem, hogy most jogos lesz a fradisták, molosok, újpestiek gúnyolódása az NSO-n és a csakfocin.

   1. nem a Hemié, hanem az államé…
    Gondolom, valami nagyokos kitalálta fent, hogy ingyen nem mehet el…
    Amúgy, mivel a székek csak 2009-ben lettek beépítve, ezért annyira nem izgalmas, inkább érdekelne egy darab a korlátból, vagy a falakból.

    1. Gondolom, nem az állami nagyokos mondta, hogy 5k-ért adja. Igazad van, korlátnak és a falnak nagyobb az értéke.

     1. Ha az államé a székek, Heminek semmi köze a beárazáshoz.
      Múltkor a chaten említette már, hogy ők ingyen adták volna, de nem az övék, ezért kevés beleszólásuk van.
      majd lesz chat hétfőn, rá lehet kérdezni megint

   2. “Gáláns’, én más jelzőt is találnék.
    Ha ingyen, vagy olcsón adná a nagy kereslet miatt akkora lenne a tömeg, hogy lebontanák a stadiont a drukkerek, és akkor mit csinálna a vállalkozó.

  2. Hát a klubnak akkora marketing érzéke van, mint egy krumplinak. Miért pont 300? Miért ilyen drágán, miért pénzért egyáltalán? Az “rendben”, hogy a szurkoló a magyar labdarúgásban már csak harmadrangú szereplő, de azért jó lenne, ha odafigyelnének a klubvezetők, hogy mit csinálnak, mert amikor elapad a pénzcsap, akkor a szurkolók előrelépnek valamennyire, és nekik is produkálni kellene valamit. Nem a pénzt sajnálnám rá, hanem a módszert tartom felháborítónak. Rendben, hogy Hemi pénzt akar belőle csinálni, de akkor legyen több eladható szék például. Ezzel a másfél millióval kifizetik a rezsit 1-2 hónapra, tehát nem ebből fog meggazdagodni a klub.

  3. Remélem a futballház kap ingyen széket, mert az irtózatosan ciki lenne a klub részéről, ha még a múzeumnak is csak pénzért adnák.

  4. Igazából nekem semmi, de tényleg semmi kötődésem a székekhez, hiszen csak elvétve ülterm rajtuk pár percet az elmúlt tizenpár évben. Egy korlátdarabnak a korzóból jobban örülnék.

   1. Így van, ezeket a székeket Hemi szereltette föl, ahhoz képest nem olyan rég, hogy mióta járunk a Bozsikba, szóval nincs valami nagy eszmei értéke számomra sem. Inkább valami tégladarabot a tribünből, vagy a korlátból lenne jó megszerezni. Mondjuk ezeket én Hemi helyében gramm-ra adnám. :)

     1. Lássuk csak, legyen mondjuk 100ft/dkg. Az 1200 Ft, az még így nem drága, a hülyének is megéri. És hány db 12 dkg-os darab jönne már ki a korlátból? Tuti biznisz! :)

   2. Hanta, ha lesz időd dobsz majd egy posztot, hogy miért lehet 3 (illetve ha a negyedik is különböző lesz, akkor 4) különböző szponzor a mezen egy kb sehogy se követhető törökországi edzőtáborban? Lehet, hogy ezek közül lesz szponzor, és csak próbálgatjuk őket, vagy csak valamilyen hülye oknál fogva ott akartak reklámozni, vagy mi lehet szerinted?

    1. Kis pénz is pénz, nem lesz szerintem(soha) egy nagy mezszponzor, hanem minden egyes meccsre külön-külön adjuk el a felületet. Hogy ez csak Türkisbe vagy Magyarisztánban is így lesz az jó kérdés…..

     Elég érdekes konstrukció ez a kivehető ajtós matricás megoldásos meccsenkénti verzió, de én már nem tudok meglepődni semmin.
     Lehet, hogy akkor hamarosan mint “fő” mezszponzor egy meccs erejéig a Karkus és Fia is visszatér! :)
     Nemtudom mennyi így a zsuga egy meccsre Hemingwaynél, de akár össze is dobhatja a Tisztelt nagyérdemű és akkor a Kisvárda elleni meccsen lehet például a mezen csak annyi, hogy “Kanyar”

     1. Azt hogy Kanyar, ingyen kéne adni. Kàr nem érne minket, csak pozitív hozadéka lehet a dolognak.

      1. Teljesen igazad van, de az Öreg filozófiajában az, hogy ingyenes, olyan nem létezik :(

       1. Dehogynem. A nemzetközi football Teréz anyàja.Boti, Pilik, Bobàl, a teljesség igénye nélkül. :-)

        1. Ezt nem tudom megcáfolni és teljesen jogos, de van egy olyan sejtésem, hogy a fent említett urak esetében is inkább feszítette a húrt a végsőkig, annak reményében, hogy hátha befut egy pénzes ajánlat, de aztán az lett a vége, hogy mégsem jött be. Pilik esetében és a többi sors és kortársa esetében szerintem az alapszerződés ügyesen van megkötve és ott “csak a rezsi” volt amit bukta.

       2. ki tudja, ha van egy kis esze akkor az önköltseg levonasa utan fennamrado összeget valamelyik kispesti iskolanak ajanlja fel, vagy a KLTE-nek, majd rakerdezek a chaten :)
        egyebkent lehet, hogy 5000 Ft az önköltsege (szallitas, raktarozas, berezes, adok)

 4. Adja 100forintért !Mivel nem az övé adhatná ! Ezzel az erővel bárki eladhatná a szomszéd kerti bútorait jó pénzért .

 5. Látta valaki már ezt a Schafert játszani?
  Mivel ügyesebb ez pl a vele egyidős Banónál?

  1. Kompakt játékos, gólt is szerzett, illetve a csakfociról idéznék: “A FIATAL JÁTÉKOS AZ EGYIK LEGTÖBBET SPRINTELŐ JÁTÉKOSNAK SZÁMÍT A HAZAI MEZŐNYBEN, A MÉRÉSEK SZERINT EZEN A TÉREN RENDRE KIMAGASLÓ ADATAI VANNAK A BAJNOKI MECCSEKEN.” Ehhez képest Banó…

   1. Még ha rúgott volna 3-4 gólt, oké, de egyet… Banónak is voltak gólpasszai.

    Nekem egyébként tegnap Szendrei játéka tetszett, ugyan, kicsit szürke volt, de néhány alkalommal nagyon technikás dolgokat csinált, nagyon szűken tudta átvenni a labdát, rögtön lefordult… Na, Szendrei remélem, játszani fog tavasszal.

    1. Ne viccelj már, ez a srác sokkal jobb Bencénél, egyike azoknak a fiatal magyar játékosoknak akik rendelkeznek európai focihoz szükséges adottságokkal gyors, robbanékony, olvassa és érti a játékot, szóval nem véletlen viszik el, a scoutok se hülyék…
     Az már más kérdés hogy még így is kevés lesz olaszban…

     1. Akkor te láttad játszani??
      Vagy az alapján irod, amit mások irtak?

 6. A másik, hogy miért Uzomával kell reklámozni a fradi elleni meccset? Ott lehetne bármelyik sajátnevelésünk, Nagy Geri, Gazdi, Cipf, akárki. Vagy pl Batikkal odaszúrni, vagy bármi. Miért érzem, hogy a marketinges csávó az Ecseri piacon vette a “marketinges” papírját…??

    1. “Fő profilunk a húskészítmények és tejtermékek nagykereskedelme, teljes disztribúciója. Megalakulásunk óta foglalkozunk minőségi élelmiszerek importjával is, de vásárló partnereinket zömében rendkívül heterogén kisebb, független élelmiszerüzletek alkotják, az általunk ellátott boltok Budapesten, illetve annak kb. 50 kilométeres körzetében találhatóak.”

     ezt írja a honlapjuk.

     1. Nagyon ramentunk az elelmiszer uzlet piacra , coop , fino friss , biomark varakozik a real , tesco , auchan ?

      1. Örülnek majd a játékosok, hogy ugyan autót nem kapnak, de hurka, kolbász meg ajándékkosár lesz… :D

 7. Az Aarau egyik játékosát tényleg Pepsinek hívják, vagy csak egyéni névszponzori szerződése van?

  1. Tegnap megnéztem én is a Svájciak honlapját,a keretüket és valóban nem Coca :)
   Nem tudom melyik századik tudják visszavezetni a családfát, de határozottan Pepsi a családi név!

 8. 777score.com friendly match , pár száraz statisztikai adat található. 0:0 jelenleg, 32.p

 9. Nem értem Supkát.Azt mondja keresi a csapat összeállítást az eredményes februári kezdéshez, Tegnap N’Gog gólt fejel, ma már nem játszik, talán majd a második félidőben.Még mindig erőnléti problémákat lát, vagy mi a gondja ?

 10. honlap:
  “Batik indítása után Fousseni, majd Danilo
  volt a labda útja, támadónk azonban nem tudott helyzetbe kerülni –
  néhány másodperccel később pedig a játékvezető lefújta a mérkőzést.”

  röviditett meccs volt vagy sima eliras es felidö akart lenni?

  1. Nem birja tovább a spori. A honlapon már úgy szerepel, hogy vezette. De akkor most ki vezeti?😁

  1. azt mar kb 30 eve eszrevettem (valogatott es Honved szinten is) akkor jatszik a csapat a legjobban, amikor senki nem latja :) ugy latszik ez Kukacra is igaz…..

 11. Kukoc megsemmisítő attakba kezdett. Svájc lassan elesik…

 12. 54. perc: N’Gog indította a bal oldalon Kukocot, beadása után tisztáztak a védők.
  57. perc: Kukoc bal oldali beadása után Tischler fejelt a kapuba, a játékvezető azonban les miatt érvénytelenítette a találatot.
  66. perc: N’Gog lőtt tizenhat méterről, a labda a blokkoló védőről vágódott szögletre.
  67. perc: Kukoc szöglete élesen csavarodott a kapu felé, de Deana kiöklözte a labdát.
  71. perc: Kukoc bal oldali beadásáról centikkel maradt le a középen becsúszva érkező Tischler.
  74. perc: Kukoc 28 méteres, laposan ellőtt szabadrúgása szögletre pattant a védőkről.
  78. perc: Heffler passza után N’Gog próbálta magát tisztára játszani, majd a hosszú oldalra passzolt, az érkező Kukoc lövése a védőkről pattant szögletre. A sarokrúgást Kukoc végezte el, Tischler hat méterről fejelt a bal alsó sarok mellé.
  79. perc: Gróf helyett Berla a kapuban.
  82. perc: Kukoc beadására N’Gog érkezett, de öt méterről centikkel fejelt a kapu bal oldala mellé.
  ———————–
  Kukoc-parádé van és ezt nem látjuk!!! :(

  1. 78. perc: Heffler passza után N’Gog próbálta magát tisztára játszani, majd a hosszú oldalra passzolt, az érkező Kukoc lövése a védőkről pattant szögletre. A sarokrúgást Kukoc végezte el, Tischler hat méterről fejelt a bal alsó sarok mellé.

   1. 82. perc: Kukoc beadására N’Gog érkezett, de öt méterről centikkel fejelt a kapu bal oldala mellé.

   2. azért lehet ezt még fokozni.
    majd ha egyszer elvégzi a szögletet, gyorsan befut és befejeli, akkor ok.

  2. És a kérdés, hány Kukoc játszott ezen meccsen a Kispestben?

  3. Tuti, hogy az ellenfél jobbhátvédje bundázik. Pepsi-nek hívják, erre az embere pezseg…

  4. Ezt rosszul írták, így helyes: 79. perc: Gróf helyett Kukoc a kapuban. :)
   A közvetítés alapján Kukoc, N’Gog és néha a kapu elé felsétáló Tischler játszott csak a második félidőben.

 13. Hatalmas blama, hogy egy másodosztályú svájci csapatnak nincs stream közvetítése! Nem is voltak méltóak hozzánk.

  1. Ja, ràadàsul azt sem tudják, KIA mezszponzoruk, míg nekünk egy Kft :-)

 14. Egy nem könnyű kérdés. Még Toncsi robotolt, merre járt a jobb oldal?

    1. De az is csak azért, mert a Dani lepattant lövése után nagyon pörgött a labda, és azzal nem kalkulált..😉

    1. Tavaszra ki fogok írni két szavazást:
     – Kukoc ad gólpasszt a Kisvárdán kívül más csapat ellen is?
     – Kukocnak vagy Hefflernek lesz több gólpassza?
     SŐT! inkább összevonom a kettőt:
     – Több gólpassza lesz tavasszal Hefflernek, mint Kukocnak a Kisvárda elleni meccsen?

     1. hozzaadhatod a kis gruz zsebtigrist is….nem füzök hozza nagy remenyeket….

      1. Nem az övé a hazai bajnokság második legjobb bal lába?

  1. Nem sok helyen volt ennyi időt, mint nálunk, az biztos. Én nagyon bírom a stílusát, nagy arc minden értelemben, de az éles meccseken heveny pulzusszám-növekedéssel jár számomra, ha az ő oldalán folyik a játék.

   1. Szerintünk ebbe a mostani csapatba befér.Bamba mellett jatszatnam, balközép.

 15. Becserélve általában mindig jobb mint a kezdőben, – üresbe helyezkedik,- több labdát is kap, – lelkes.

   1. Mondjuk, ezt én is tudnám hozni. Senki nem tudná fogni, mit akarok… :)))

    1. Szerintem Kukoc maga sem tudja, hogy a következő pillanatban merre sodorják a lábai. :)

 16. A támadójáték még mindig nagyon sovány. :( Valami értelmes csatár nem ártana…nem tudom, hogy ez a grúz srác mire lesz képes az észtnél erősebb bajnokságban.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.