Kibeszélő // magyar-horvát

Magyarország – Horvátország @ Üllői út, 18:00

Szerencsére nincs ma Forma-1, így az egészen korai, délután hatos kezdésre már mindenki ébren lehet, hogy vérmérsékletéhez mérten szurkoljon a magyar válogatottnak.

Ha közben úgy adódna, hogy kommentben mondanád el a véleményed, akkor arra a célra ezt a posztot ajánljuk.

“Kibeszélő // magyar-horvát” bejegyzéshez 44 hozzászólás

 1. Szép győzelem volt, Baráthnak sokkal több önbizalma van már, ennyit számít, ha valaki külföldön játszik sok ezer néző előtt.
  A srácok büszkék lehetne erre a győzelemre, mégha a továbbjutás egyelőre messze is van.

  1. Igen, ezt én is észrevettem, de talán nem csak a külföld, hanem az is segít, hogy már nem teljesen újoncként játszik a válogatottban.

 2. Boti abszolút belesimult a csapatba. Nem is emlékszem hibájára.

  1. a végén elkezdett cselezgetni és elveszítette a labdát, meg a hosszabbításban az ő talpa alatt, lábai mellett elsuhant a labda, amit a horvát gyerek aztán szintén nem talált el szerencsére a hosszú oldalon
   De sokkal magabiztosabbnak tűnik!

  2. Az első horvát helyzetnél csúnyán elengedte a labdát, szerencsére mellé fejelték. Egyébként jól nyomta.

 3. A Rossit, Supkát ezen a fórumon taktikailag kitárgyaló főokosoknak üzent Marco Rossi:

  „Ha ma kikapunk három kettőre, most itt mindenki azt gondolná, ezt a meccset másképp kellett volna lehozni. Baj, hogy a végeredményből indulunk ki.
  Biztos vagyok benne, a mai eredményt felcserélnénk a szlovákiaival. Háromszor néztem újra azt a meccset, nem volt szerencsénk. Ma viszont Fortuna mellénk szegődött, ez volt a különbség.”

  Ugyanez igaz a legutóbbi Paks meccsünkre is a korábbiakhoz képest..

  1. Nos én is láttam mind a kettőt, és szerintem a szerencsének volt a legkevesebb köze a végeredményekhez, ahogy Szalai is mondta. Nagy különbség volt a mutatott játékban.

    1. Csak annyira, mint te pontos j-vel… és igaz, látom, hogy primitív a stílusod, de nem értem mi a bánatnak jöttél ide rontani a levegőt!

      1. Akkor ne sértegesd a szurkolótársadat ilyen stílusban, azért mert a személyes véleményét elmondja. Ez egy klassz fórum, jó arcokkal, jó témákkal és vitákkal, maradjon így. Köszi!

 4. “Ezek most a siker pillanatai, a drukkerekkel együtt ünnepelek én is. Amint nem akarnak engem itt látni, nem állok az útjukba” – zárta gondolatait Marco Rossi.”

  Ezt miért mondta? Kikezdték már a szurkolók, vagy mi történt? (ha történt egyáltalán valami)

  1. Klasszik Rossi hiszti, de hát így szeretjük… Bár kinőhetne belőle.
   Azért ha egy új életemben milliomos Honvéd-tulaj lehetnék, azonal visszahoznám ide a hepciás kopaszt egy 10 éves szerződéssel.

   1. Várjuk ki még azért, hogy mit tud Attila… Rossi is sokat kapott a vereség után, hogy mégis csak így rossz, meg úgy rossz, aztán most jött a győzelem és máris újra jó.. Hátha Supka is él a lehetőséggel és lesz egy kis szerencséje is, mint tegnap a válogatottnak.

    1. Aki olvassa a posztjaim, az tudja, hogy nem én vagyok a Supka Takarodj Baráti Kör mb. elnöke… :)

     1. és jobb híján, ezekben a posztokban megpróbáljuk az irodalmi értéket megtalálni… :D

   2. Kész szerencse, hogy nincs egy honfitársa sem a csapatban, ha azt szidnák, még megviseltebb lenne. :)

 5. Veszélyes játék miatt közvetett szabadrúgás, amit a bíró feltett keze jelez. Dzsudzsák kapura lövi…. Ennyi esze van a százszoros válogatott csapatkapitánynak. :)

  1. Én se szeretem Dzsudzsákot, de a mai meccs után kár szidnod, a gólpassza zseniális volt Szalainak, és emellett olyan erényeket csillogtatott amit nem nagyon láttam Tőle felszántotta a pályát, én szívből gratulálok neki. Ugyanakkor ez a 3 pont semmit sem ér ha nem nyerünk Bakuban…

    1. Első lett volna se kellene szidni…Hidd el a kritika sokszor előre visz, beleértve az önkritikát is…Ha valami szar miért mondjam rá hogy jó? :)

 6. nem tudom már ki mondta tegnap a meccs után, de ezzel egyetértek: “nem kell túlértékelni sem a vereséget, sem a győzelmet”
  az ismét bebizonyosodott, hogy amikor topon van a mentális felkészültség, mindenki koncentrált és odateszi magát, akkor bárkivel felvehetjük a versenyt.
  ui.
  jó volt látni, hogy Boti megnyugodott és végre azt hozza, amit Kispesten megszoktunk tőle! :)
  (A párharcokban (11/9 sikeres) kiemelkedőt nyújtott, de a fejpárbajokban (6/6 sikeres) volt ma a legpengébb.)
  sok jó teljesítmény volt, nekem az egyik legmeglepőbb Lovrencsics tegnapi játéka, példaértékű volt, amit melózott ez a csávó!

  horvát megközelítések… http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/magyar-horvat-nem-lehet-tobbe-a-vb-ezust-moge-bujni-horvat-lapszemle-2691065

   1. mind2 igen!
    tényleg ő volt és meglepően intelligensen nyilatkozott, legalábbis nekem váratlan volt a higgadtsága, az átgondolt mondatok.

  1. Gürizésben Lovrencsics kb. ligaelső, de amit a kapott gólunknál megint helyezkedett… pedig Boti még mutatta is neki, ki az embere, fél másodpercre felvette, aztán már csak a labdát figyelte, az embere pedig köszönte szépen töküresen állva a lecsorgó labdát… Szélső középpályásként az egyik legjobb hazai játékos, mióta védőt csináltak belőle, becsúszni már elég jól megtanult, de talán már soha nem fog megtanulni védőként helyezkedni, ezt hétről hétre látni lehet a fagyi meccseken is. Ma pont azon gondolkodtam, hogy King volt nálunk ilyen eleinte, de Rossi végül “beleverte” a védekezés ezen részét is, a bajnoki évünkben szinte már nem is vétett ilyen jellegű hibát.

   1. A horvát gólban Nagy Ádika volt benne vastagon.De látom , hogy már Rossi is magasztalja.Csak azt nem értem ,hogy olaszban akkor miért csak időhúzó csere.

 7. Elég gyengécseke volt ez a horvát csapat, most. Majdnem sikerült nekik lehozni nagyobb helyzet nélkül a 90 percet. Persze örüljünk a győzelemnek, csak ne hogy lankadjon a csapatszellem .

 8. Ez a győzelem csak akkor ér valamit, ha a többi mérkőzésen is hozza a kötelezőt a csapat ,illetve a kötelezőnél több is kell a továbbjutáshoz.Úgy tűnik elég sok keresztbeverés lesz és kevésen fog múlni ki jut tovább és ki nem.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.