Kibeszélő a kupameccsre

Bp. Honvéd – Budaörs @ Hungária körút, 18:00

Nem tudjuk, hogy történnek, vagy nem történnek épp dolgok a klub eladásával kapcsolatban, egyelőre csak annyi a fix, hogy a papírok szerint van egy, a klubot üzemeltető cég, annak van egy tulajdonosa, ügyvezetője és a tulajdonosnak egy képviselője. Utóbbit nevezzük Hemibának.

Ellenben azt tudjuk, hogy a négy közé jutásért játszunk a kupában a Budaörs ellen hattól a Hungárián, ami fontos, mert a négy közé jutásról szól a kupában.

Lehet arról beszélni, hogy az idényünk megmentése, vagy a bajnokcsapat maradékának utolsó megmutatjuk magunkat vircsaftja, akár azt is előkaphatjuk, amit sokan modanak, hogy minek Európa?, satöbbi, de én inkább úgy tekintek az egészre, hogy a Kispestnek mindig és minden körülmények között a lehető legjobb helyezésért kell hajtania mind a bajnokságban, mind a kupában. Ez Kispest, itt egyszerűen nem tehetsz mást.

Ha valaki nem tudja elfogadni, hogy mit jelent a Kispest mezében játszani, hogy mit jelent a Kispesttől eredményt elvárni, annak kiskezit csókoltatom, úgy látszik nem értett meg semmit az elmúlt 110 évből.

“Kibeszélő a kupameccsre” bejegyzéshez 183 hozzászólás

 1. Az összefoglalót néztétek? NGog első gólját nem is mutatták, Hollenderét mondta az elsőnek, vicc..

  1. Az összefoglalóról van valami link? Kiváncsi lennék a gólokra. :)

  2. A híradóban látszott. Ngog parádés labdalevétel után kapásból belőtte kb. 6 méterről.

  3. Egy kamera volt kinn a VIP-ben, valószínűleg lemaradtak a meccs elejéről. N’Gog olyan egyedül volt, hogy körülöttem mindenki lest mondott. Ha nincs róla felvétel, akkor ezt sosem tudjuk kideríteni, hogy igaz volt -e.

   Módosítva: Bocs, most olvastam csak Sanya kommentjét. Ezek szerint nem volt les.

 2. Supka megmondta nincs megelégedve, gondolom N’Gog 3 gólját keveselte.

  1. Gyengén játszik, úgy látod?
   Mondjuk Holendernek is kellett vagy 4 év.. Addig ő is csak futni tudott.

    1. Hmm.. Fura, hogy ezt írod, mert egy éve tavasszal már kifejezetten technikásnak tűnt, főleg a korához képest..
     Nem lehet, hogy csak izgul??

    2. Több idő kell neki… Filip lőtt 1 csodálatos gólt Kaposváron a Rossi 1. szériában, aztán évekig a szürke átlag…

  1. A taktikai megbeszélésen 4 gólt vártak tőle, nem teljesítette. 😁

  1. Ilyen védőink vannak. Két meccsen három gól egy másodosztályú
   csapattól… De ha ellazsálásról volna szó, akkor sem lenne jobb.

 3. Bozzancs kint volt ma.. sokat mondó és keveset ígérő, hogy egy sokadikvonalas pártkatonára leszünk rábízva..

  1. Az a gond itt néhány emberrel,hogy tényleg azt hiszik,hogy az öreg-Gàcs duó volt a Che Guevara-Fidel tandem.De bezzeg Bozó,akiből még Bozika is lehet,ha hazahozza a Vadit még egy szezonra,na bezzeg az aztán partkatona.Valóban az egyébként,csak egy elsővonalas helyett jön,ha jön.

   1. Azért – ha lehet – a hajlott korú Vadi helyett inkább egy huszonéves irányítót hozzon… :)

   1. Ha jól látom, hétköznaponként abba az épületblokkba jár pogácsázni, ahová vasárnaponként főpolgármester úr istentiszteletre. Könnyű megismerni a helyet, a Bécsi úton van és egy nem túl titkoltan pedofil pap van az oldalára festve, mindig jót röhögök, mikor ránézek. :D

  1. A tények valahol önmagukért beszélnek, ezzel akár nincs is baj, de hogy ezt ennek az embernek, ebben a szebb napokat megért lapban kell fel sorolni az nem kicsit durva. Kampány újságban tökéletes, habár ebben a szennylappá avanzsált valamibe a cícis néni meg a recept rovat mellett akár lehet egy építész fórum is a jövőben :) Amióta ez az alak ott van, egy példányt nem vettem a lapból

 4. Vajon ez a sorsolás (nem csak a tegnapi, hanem az idei sorozaté) a véletlen műve, vagy már az új tulajnak “fütyől”, szép búcsú az öregnek, egy kis olajozása a “csendes” tulajdonos váltásnak /neresedésnek😱/?!🤔 Normális viszonyok mellett ilyen elméleteken csa vihogna az ember…

  1. Ugyan már, még az is lehet, hogy az új tulajunknak talán még Heminél is kevesebb befolyása van…
   Nagyon remélem, hogy nem jövünk ki ebből szarul. Bár utáltam a hülyeségeit, hiányozni fog.

 5. Fortuna elengedte a kezünket, az elődöntőben otthon kezdünk.

  1. Sima ügy ez,kapnak 3-4-t gond nélkül.Mellékszàlként ,a nosztalgia jegyében, mlsz 5kilóért köszöntjük a Petit,mindenki boldog,Danilo betalàl 2x a döntőben.

   1. Ahogy mostanában muzsikál a védelmünk, nem biztos, hogy elég lesz az a 2. 🙂

  2. Nem feltétlenül rossz otthon kezdeni.
   De vajon engedélyezik majd a visszavágót Soroksáron, vagy mehetünk mondjuk a Gruppiba?

  3. Az biztos, hogy végig baromi nagy mákunk volt a sorsolásokkal. :)

   1. Azt mondják a szerencse-balszerencse hosszú távon kiegyenlítődik. Pl. a tavaly Debrecenben kapott 3 gólunk után volt mit kiegyenlíteni a sorsnak, de szépen halad. 🙂

    1. Mondjuk túraként jobban örültem volna Debrecennek, megismételtük volna cimborámmal a tavalyi délután gyógyfürdőben ázás, este meccsnézés programot, persze a srácok jól vissza is vágtak volna a tavalyiért… Persze a döntőben még visszavághatunk, mondjuk 2-2 után tizenegyesekkel, ha már Supka. :)

     1. Jó ez így, mert van rá esély, hogy nem a Vidivel kell döntőt játszanunk. A Loki ellen mégiscsak van reális esélyünk.

    2. A védők balfaszságának semmi köze a soscsapáshoz. Ahogy a tegnap beszopott két dugónak sem, amelyekben (mindkettőben) Gyurink nyakig benne volt.

    3. A védők balfaszságának semmi köze a soscsapáshoz. Ahogy a tegnap beszopott két dugónak sem, amelyekben (mindkettőben) Gyurink nyakig benne volt.

 6. Számomra érthetetlen, hogy a védelmünk miért nem tud a meccs végéig koncentrálni. Attól, hogy már biztos volt a továbbjutás (4:0), attól még nem kell(ene) ennyire kiengedni!!!! Nincs kényszerű csere, nincs kiállítás, és mégis. Ilyenek miatt mennek el a bajnoki meccsek (Szombathely, Diósgyőr, Kövesd) is.

 7. Azért Mezga nagyságát mutatja, hogy ezt lepasszolta Holinak.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.