Mastodon

Kibeszélő a kupameccsre

Bp. Honvéd – Budaörs @ Hungária körút, 18:00

Nem tudjuk, hogy történnek, vagy nem történnek épp dolgok a klub eladásával kapcsolatban, egyelőre csak annyi a fix, hogy a papírok szerint van egy, a klubot üzemeltető cég, annak van egy tulajdonosa, ügyvezetője és a tulajdonosnak egy képviselője. Utóbbit nevezzük Hemibának.

Ellenben azt tudjuk, hogy a négy közé jutásért játszunk a kupában a Budaörs ellen hattól a Hungárián, ami fontos, mert a négy közé jutásról szól a kupában.

Lehet arról beszélni, hogy az idényünk megmentése, vagy a bajnokcsapat maradékának utolsó megmutatjuk magunkat vircsaftja, akár azt is előkaphatjuk, amit sokan modanak, hogy minek Európa?, satöbbi, de én inkább úgy tekintek az egészre, hogy a Kispestnek mindig és minden körülmények között a lehető legjobb helyezésért kell hajtania mind a bajnokságban, mind a kupában. Ez Kispest, itt egyszerűen nem tehetsz mást.

Ha valaki nem tudja elfogadni, hogy mit jelent a Kispest mezében játszani, hogy mit jelent a Kispesttől eredményt elvárni, annak kiskezit csókoltatom, úgy látszik nem értett meg semmit az elmúlt 110 évből.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||