Napikispest 2019.04.26.

tulajdonosok az m1-en // az MTI idézi őket, mi meg az MTI-t átvevő NSO-t, mert lusta vagyok kikeresni az amúgy se beágyazható videót a mediaklikk oldaláról (tegnap, 18:35).

tulajdonosok a Reggeli Startban // erről van videó itt.

Két helyre is beültek pár órán belül, és ha mi lennénk a Füles rejtvényújság, akkor az lenne a feladványunk, hogy a vicces kedvű rajzoló pár apró különbséget rejtett el a két ábra között. Találja meg mindet!

“Napikispest 2019.04.26.” bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. a királyin Mendelényi, Bozó, a Digin Bozó, Mendelényi sorrendben ültek

 2. akkor mar

  van szakmai igazgato/szakmai stab??
  arra hivatkoznak..

  1. Szerintem az idény végéig semmi komolyat nem akarnak lépni, de jó is így, mindenki koncentráljon a bajnokságra, meg majd a kupadöntőre.

   1. mar hivatkoznak
    rajuk..
    tehat a video alapjan
    mar vannak tanacsadok.
    vajon ki lehetnek?

    1. Majd megtudjuk a bajnokság befejezése után többmindennel együtt.

    2. Gondolom Nagy László aki Hemynek is tanácsadója volt.
     Vele egyszer edzőmeccsen beszélgettem 3-4 éve.
     Elképesztően meggyöző volt szakmailag. Azt mondta ha Honvéd is megkapna évi 5 milliárdot minden évben bajnok és bl csoportkőrösök lennénk mert a fradinál sokkal ésszerűbben gazdálkodunk

     1. Az úgy is van. Akárkivel beszéltem erről a költségvetés témáról,mindenkinek ez volt a véleménye. Ez mondjuk Hemire(és az ő gazdálkodására) volt érvényes.

 3. Sziasztok, ma próbáltam jegyhez jutni a Hidegkutinál, de klubkártya nélkül nem adnak! Sőt klubkártyát ma, és lehet holnap sem tudunk a helyszínen csináltatni..
  Véleményem szerint ezt jól eltolta a klub mind kommunikációs, mind pedig szervezési oldalról.

    1. Passzolom, de engem is érdekelne, hogyan lett 24 jegy hirtelen újra aktív. Hosszasan vergődtem, hogy vegyek-e jegyet, mert csak a második félidőre tudok kiérni, de végül felülkerekedett az irracionális énem és megvettem a jegyet és megyek. Vergődés közben láttam, hogy hirtelen zöld lett az egyik vendégszektor.

  1. Valahogy be fogsz jutni. Holnap gyere időben.

   “A jegyvásárlás zökkenőmentes lebonyolításában a Honvéd biztonsági szolgálata és a szurkolói csoportok is részt vesznek, ezzel is segítve azokat a drukkereinket, akik nem rendelkeznek honvédos klubkártyával. A klubkártyát a találkozó előtt is ki lehet váltani (a Salgótarjáni úti pénztárban), a pénztárak 16:00 órakor nyitnak, a kártya költsége 1000 forint.

   A kártyával nem rendelkező szurkolóinkat arra kérjük, hogy a helyszínen keressék a biztonsági szolgálat embereit.”

   1. Tudom hogy bejutok 😎
    De ma is volt biztonsági ember, mégsem segített érdemben…

    1. Nekem az jött le, hogy ma csak meglévő klubkártyával lehet jegyet venni, a segítős verzió holnapra van.
     Holnap a helyszínen csinálnak kártyát, vagy szemrevételezéssel (nagyjából lehet tudni, hogy ki honvédos), esetleg vérvétellel be lehet jutni. (vörös a vére – mehet, zöld – kinn marad)

     1. Értem én, sőt javasoltam hogy tegyen fel 3 Kispesttel kapcsolatos kérdést, és rögtön kiderül a matek.. vagy megmutatom az online vásárolt eddigi jegyeimet is akár…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.