Elindult a jegyértékesítés a kupadöntőre

Hol lesz a tábor? A stadionképen a sárgával jelölt szektorokban. (B2, B3, C1)

Mennyibe kerül a jegy? A kanyarig 2500 forint, az oldalvonalhoz 3500.

Hol vehetem meg a jegyet? Online az MLSZ jegyrendszerében ide kattintva, személyesen a TEX jegyirodákban, vagy pénteken és szombaton, a Diósgyőr elleni meccs előtt a Hungária körút pénztáraiban.

Kell klubkártya a jegyvásárláshoz? Nem.

Mennyi jegyet kapott a Kispest? Mintegy 7500-at, vagyis annyian lehetünk, mint voltunk két éve a bajnoki döntőn.

Tényleg ilyen ronda a kézírásod? Tableten igen, ráadásul a jpg is rendesen rontott a minőségen.

Lesz találkozó a meccs előtt? Igen. További részletekért folyamatosan figyeld a szurkolói közösség Facebook-oldalát. A mérkőzéshez tartozó eseményt ide kattintva érheted el, mert a facebookos eventek nem beágyazható tartalmak.

“Elindult a jegyértékesítés a kupadöntőre” bejegyzéshez 27 hozzászólás

 1. Végre a család 3 férfitagja ( fiaim, meg jó magam ) együtt megyünk a kupadöntőre , és szerencsére mindhárman CSAK egyért szurkolhatunk , szülőhelyemért Kispestért , Hajrá HONVÉD !
  OFF Már régóta foglalkoztatott a gondolat, itt a blogon is volt pro-kontra Danilo vagy N’Gog a jobb választás a csatár poszton.Nos rábukkantam egy érdekes honlapra a “WyScout ” https://platform.wyscout.com/app/?#
  , ahol is mindenféle statisztikát kiolvashatunk , akár a Honvéd egyes játékosairól is. Regisztráció után egyébként 2 hétig ingyenesen lehet barangolni a honlapon. A játékosokról 2015 óta vezetnek statisztikát, így elég nagy a merítés.Kimásoltam Danilo ill. N’Gog adatait, mellékelem. Csak a fő paraméterek, amit érezni is lehetett, Danilo gólerösebb, átlagban több gólpassza is van, N’Gog passzai , rövid, hosszú , valamint beadásai pontosabbak.

  https://uploads.disquscdn.com/images/16111603fb835b82ad360b6cd924fbf3cf536276282392b58c1904c73e76afd5.png https://uploads.disquscdn.com/images/5c78f88d83be0a9c9c8b53eef05cbd39556b4f188bdc3631f39015733d33259a.png

  .

 2. Eddig nagyjából kiegyensúlyozottan fogynak a jegyek. Nálunk a kapu mögötti, azaz a tábor oldala az erősebb. Mindkét csapatnál még kb. 7000 jegy gazdára vár.

   1. Szerintem igen.
    De én azt gondolom, hogy a nagy részük jár a meccsekre, csak nem pattintják ki a csoport drapit, meg nem állnak össze szurkolni. Ami sajnálatos.

    Minden esetre elég furcsa, hogy egy 100.000-es városban + agglomeráció még 125.000 lakos, ahol 1db első osztályú csapat van, és nem mellesleg sikereket is érnek el idehaza és az euópai porondon is – most a beöntött milliárdokat nem akarom felhozni – összesen 2-3 ezer ember megy focimeccsre az átlagos bajnokikon. Lehet, hogy Fehérváron jobban szeretik a jégkorongot meg a kosárlabdát.

    1. pontosan, a kosár és jégkorong is benne van, meg az is, hogy a vidi ugyanúgy nem érdekel senkit, mint a csapatok 90%-a, bármennyire is próbálják most nagy csapatként eladni. Ez a bojkott egyébként a leghülyébb önmaguk tökön lövése, amit csak el lehet követni, én úgy hallottam, hogy a csendes többség már járna meccsre, csak pont a hangadók kötik az ebet a karóhoz.

 3. Bálnától?? ennek vajon mi az oka? Lehetett volna a Határ úttól vagy mit tudom én a Kós Károly térről, vagy stílusosan a Fehérvári útról, de így elég egy érdekes a helyszínválasztás…. :)

  1. hatar uttol, legfeljebb a messze levö lakohazak között setalhatsz, itt viszont mindekinek lathato lesz, hogy vonolunk….szerintem ez az oka

 4. Hú de várom már a döntőt. Szerintem is kár, hogy nem Kispestről vonulunk. Talán a metró lezárás lehet a háttérben?
  Mindenesetre a felkészülési meccseken is jól kéne teljesíteni addig. :)

 5. Kispesti oldalon, el kell, hogy menjen a 7500db jegy! Mindenki mozgósítsa ismerőseit!!

  1. 1000db elment 1 nap alatt. Gondolom, pénteken az elővételi pénztárban ismét megugrik és gazdára talál majd jópár.

 6. Tudja valaki, hogy a 14 év alatti gyerekeknek mennyibe kerül a jegy?

  1. Nincs olyan opció a meccsjegy.hu-n, hogy kedvezményes jegy (ehhez a meccshez ). Én tegnap vettem meg a jegyeinket, többek között a 11 éves kislányomnak is. Neki is 2500 Ft volt,

   1. Köszi az infót! Akkor ez egy vagyonba fog kerülni ötünknek, de megéri közelről látni majd a kupát a játékosaink kezében! :)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.