Napikispest 2019.05.08.

Csupa dőlt betűvel: ál-lí-tó-lag!

beindult a pletykacunami #1 // a ckozep ferencvárosi szurkolói blog úgy tudja, hogy Varga Rokkó és Lanzafame Kispestre, Gróf pedig a Fradiba igazol.

beindult a pletykacunami #2 // mindeközben a csakfoci úgy értesült, hogy Koszta visszatérne hozzánk Kövesdről.

beindult a pletykacunami #3 // Gazdag @ Fradi? (via rangado)


“Napikispest 2019.05.08.” bejegyzéshez 197 hozzászólás

 1. Kosztát bírnám, Lanza nem fog visszajönni, Varga szerintem nem ide való.

 2. Ájvé…ahogy az egyszeri Kohn bácsi mondaná… :-)

  Koszta jöhetne. A másik kettőt annyira kizártnak tartom, hogy nem is érdemes filózgatnom rajta.

  off:

  (Viszont meg vannak a kupajegyeink, de azért van még, tessék vásárolgatni kedves pajtások!)

 3. Koszta és Viagra jöhet, a zsoldos egye meg amit főzött és üljön a kispadon, Gróf meg remélem kacsa.

 4. Vki elhiszi, h
  Miutan petryak
  Tavozott,
  A fradi lecsereli
  A bl elött
  A teljes tamadosorat??

  1. a penzmosashoz mozgasban kell tartani a keretet….a csapatepites masodlagos

  2. Se Lanza, sem Varga nem volt fix kezdő tavasszal. Más kérdés, hogy a gólokat viszont ők szerezték. :D

  3. Az ukrán mindegyiket jegelte, és ők játszani szeretnének. Persze, hogy lépnek.

  1. Nem ezt mondta. Jelezte, hogy azért nem menne át, hogy több pénzt keressen.
   Hátha másért igen…

 5. Kizártnak tartom, hogy az olasz visszatérjen, nagyon megbántotta a szurkolókat, és valószínűleg a szurkolók is őt… Bödétől-Vargától hányingerem van. Ha Gróf a fratyiba menne, nagyon csalódott lennék.

  1. Lanza egy újabb kispesti gólkirályi címmel feledheti a kisiklását. :) Varga nagyon jó szabadrúgás végző, hozzáteszem kicsit Batik feeling (nem játszott eleget). És láthattad, hogy Batik is magára talált nálunk.
   Gróf nem hiszem, hogy a Fradiba menne…valahogy őt ennél értelmesebb embernek gondolom. :)

   1. A labdarúgásnak semmi köze az értelemhez. Pénz a lényeg.

   2. Hagyjuk már Lanzát a FRADiBA ment, elmondta hogy neki Fradi-Ute volt legnagyobb élménye, maradjon csak zöld…

    1. Szóval nem annyira értelmes? Tehát a Fradiba megy? Vagy csak megfáztál, és köhögsz? 😁

   3. Hát nem tudom… Meglátjuk az új tulajdonosi kör mit gondol erről.

    Én kitartok amellett, hogy varga meg az olasz ne jöjjön. :(

  1. na az megint komoly szembeköpés lenne….sztem neki az nem lenne előrelépés.

  2. valami nem stimmel, ha megtudjuk fizetni Vargat es a zsoldost akkor miert nem tudunk többet fizetni Gazdagnak es Grofnak? Gazdinak jövö ev lehet a kiugro eve nalunk, aztan mehetne külföldre….most erik be!

    1. szerintem Gazdi mehetett volna eddig is minden evben volt pletyka a Vidiröl….megis maradt. kedvelem a jatekat, es tenyleg jövöre varom a kiugrot töle, golokkal. Holcsika is csak most ert be, nem hullamzik a teljesitmenye, koncentralt es meg is kapta a szerzödest svajcbol, es meg ennek ellenere is motivaltnak tünik (nyilvan a golkiralyi cim nagyon motivalja)

     1. Én ezt mind aláírom, de sajnos estünk már pofára az elmúlt években.

   1. Igen a Gazdis pletykát én sem hiszem el, gondolom a hétvégi “Andrea” sztoriban elhangzottak indukálhatták. A másik kettőt tényleg hagyhatjuk, úgy hülyeség ahogy van.

    Grófot viszont simán el tudom képzelni… sajnálni is fogom.

  3. Ez nyilvánvaló kacsa. Gazdag nem az a szint, ahonnan a Fradi meg a Vidi válogat. 22 évesen még mindig “fiatal tehetség” (vagyis nem robbant be – hiszen nálunk van) mindkét csapatnál a kispadon is jobbak vannak nála.

 6. Koszta jó kezdet lehet(ne) az új tulajdonosok részéről. Azonban csatár még kellene, hisz Holender mellett szerintem Daniló is megy. Éppen ezért lehetne tenni egy próbát arra, hogy elhozzuk Drazicot, Hahn-t Paksról vagy épp Haliból – ha kiesik- Bamgboye-t. Emellett kellene még Uzoma helyett valaki, plussz a védeleme egy emberke.

  1. Már bocs,de hagyjuk már ezt.Új szelek fújnak.Már nem a kuka van,hanem nagy ágyúval lövöldözünk nagyágyúkra.Nagyon-nagyon más pénztárcával megyünk ki a piacra,mint a sokaknak hiányzó bevarrtzsebüvel.

   1. Azért a nagy ágyuzás közben ne adjuk oda Gazdit a ratyi Fradinak..

    1. Az a baj(nem személyes),hogy néhányan szerelmesek egy-egy játékosba,ezt a Csapat érdeke elé helyezik,nem számít,hogy 50 meccsenként lőnek gólokat és adnak gólpasszokat.

     1. Nem az a baj, ha eladjuk Gazdagot, az a baj, ha a ratyi Fradinak..

      1. Nem értjük néhányan(3fő jelenleg),h miért gondolják itt annyian ,h ilyen mutatókkal egy támadó kp után annyian kapkodnának ,ráadásul kitömött élcsapatok?

       1. Elvi kérdés, hogy ratyi Fradinak ne adjunk el játékost.. Nem érdekel, ha csak ők jelentkeznek érte..

        1. ,és mi van ha menni akar? Akkor már nem fogod annyira szeretni?

      2. Annak aki megveszi. Aki nem akarja, az nem fogja megvenni. Bár érdekelne miért kellene a fratyinak?

       1. Ez nem pénzkérdés, a ratyi Fradinak nem adunk el játékost. Pont.

     2. Jaja. Ez pont olyan pajti, amikor valaki a tulaj iránti ellenszevét helyezi egy, a Bajjnoksapat érdekei elé! 😉

      1. Feküdj vissza,b+!Nincs is új tulaj!Te megmondtad többször is.De azért most jobban érzed magad,hogy mostantól más kotorászik a kukákban,mi?!Még1x:latabàr2 legyek ha(1 hétig)ezt a kurva kupát nem nyerjük meg.

   2. “nagy ágyúval lövöldözünk nagyágyúkra” ?????

    Valami konkrétum vagy csak megy a témában a nyálcsorgatás?

    1. Neked csak nyálcsorgatás.Asszem élharcosa voltál a gúnyolódásnak az eladás kapcsán,a lanzfradi ügyben,a Vadinál,,Filip-Danilo ügyben vmint az öreg ajnározásának min.1 éven át.Kérdezd a latabár nevezetüt.Amúgy nincs ezzel bajunk,de láthatod,,hogy hogy fordul a kocka.H.A.

     1. Te láttad már, hogy egyáltalán megmozdult az a kocka? Szerintem csak a vágyaidat fogalmazod, de egyelőre semmi mutat arra, hogy az új tulajdonosok “nagybevásárlásba” kezdenének. Szóval van valami konkrétum vagy nincs? Ha van ne titkold! Sokan örülnének valami jó, konkrét, igaz hírnek.
      Ami Hemit illeti hosszú évek óta hirdette a klub megvásárolhatóságát, és az egy várhatóan bekövetkező esemény volt,főleg a stadion építésének konkretizálódása után (nyilvánvaló volt, amíg Hemi a tulaj, nem lesz stadionépítés). Azt meg összekeverni, hogy nem örülök a tulajváltás bekövetkeztének -most sem!- összekeverni gúnyolódással, hááááát az kifejezetten érdekes gondolkodásmód. A tulajváltással jelentősen megnőttek a valószínűségek mind egy néhány éven belül lezajló leépítésnek, mind pedig egy jelentősebb költségvetés növekedésnek. Ez utóbbi (nagy valószínűséggel) a fiatalok beépítésének jelentős lassulását eredményezheti vagyis feltehetően tele lesz a csapat zsoldosokkal, mint ahogyan a nagy pénzekkel támogatott NER csapatoknál (FTC, FIDESZOTON, FELCSÚT) látható jelenleg is. Az meg nem magyar csapat, nem a Honvéd!!!!

   3. te valami neres faszi vagy?Ja és a bevart zsebü bajnokcsapatot csinált saját játékosokból ,idehozott egy zsenit bár mivel te cserbe hagytad a csapatot és nem jártál meccsekre nem is láthattad!

 7. ha lehet kivansag lista is akkor Hangyat elnezegetnem Uzoma/Kukoc duo helyett, ugy is parkolopalyan van szekesfehervaron, ideje lenne ujra felepiteni

   1. az jobb futo, es en specko a Mezghrani gyerekkel elegedett vagyok….

    1. Én is, de jó lenne minőség a padra is. És ő ide való, itt a helye!

     1. Kingben nem vagyok biztos, hogy a betegsége után, ha teljesen felépül képes lesz még ilyen teljesítményre, szurkolok neki, de ez elég kérdőjeles dolog :(

 8. zsoldos: Olyan katona, aki pénzt kap azért, hogy harcoljon valaki ellen.

   1. a tékozló fiú családtag. Lanza és Varga két focista, akik pénzből élnek meg. és együtt 26 gólt meg 14 gólpasszt érnek.

    1. Van még két másik is amúgy..”A Csapattal mi egy család vagyunk”,ha hallottad már ezt esetleg.

    2. Szerintem a kettő ég és föld az öltözőben, a csapatra gyakorolt hatásuk alapján. Lanza egy igazi profi, vezér, Varga meg akármilyen jó focista is, egy primkó, a legrosszabb sztereotípiákra okot adó “magyarfocista”

     1. Mi lehet annál primitívebb, ahogy Botka, Lanza (és most Gróf) távozott??

      Szerintem Varga hússzor jobb játékos Holendernél, nekem sem a kedvencem, de egy ilyen játékosként a keretben hasznos lehet.

      Vargának a játékstílusa teljesen Egressy Gábor, emlékezhetünk, Egressy mennyire illett a játékunkba..

      1. Jó párhuzam, ha jól emlékszem, Egér talán 4 meccset játszott nálunk (simán tévedhetek), aztán megegyezett a tulajokkal a maradásáról, akik az újságból tudták meg, hogy aláírt Zegen. Másrészt viszont intelligenciában Varga messze alatta van, egy igazi sutyerák, Egressy egy jó fej csibész volt.
       Igazad van, VR jó játékos, és elismerem, nekem ritka antipatikus, ez közrejátszik a véleményemben. De szerintem az emberi tulajdonság legalább annyira fontos, mint a játéktudás, sőt. Pláne egy fiatalok nevelésére is építő klubnál (direkt kerülöm a hemingwayi “nevelőegyesületet”, attól frászt kaptam), lásd pl, a piás balesetét. Lehet, hogy eltúlzom, ezt aláírom, de egy ilyen típusú gyökér szerintem rosszabb hatással lehet más téren, mint amennyit hasznàl a pályán.
       A fradis felvetés jogos :( most éppen ott tartok, hogy aki visszajönne onnan, annàl felülemelkednék ezen (tudom, micsoda agymosásra képesek ott), de egy óra múlva talán máshogy fogom érezni.

   1. nem. éppen ezért fölösleges a játékos érzelmeivel, sértődöttségével és bármi egyébbel jönni. oda mennek, ahol a több pénzt kapják.

 9. Bevallom, meg vagyok lepődve a szavazások állásán. :O

   1. Mert úgy gondolnám, hogy az olasz lerombolta az épülő nimbuszát a fratyiba igazolásával, de a szurkolók kétharmada láthatóan nem így érzi… Én személy szerint nem szeretném ha visszajönne, akkor sem, ha nagy erősítést jelentene a csapatnak.

    Vargát meg egyszerűen a magyar köcsögválogatott alapemberének tartom (ahol juhászroli a kapitány), nem szeretném vörös-feketében látni.

    A másik két játékos esetében kevésbé vagyok meglepett, de az ő érkezésükkel/maradásukkal egyet tudnék érteni, ha nagyon szeretnék.

    1. A szurkolók azt érzik, hogy szükség van egy olyan karakterre, mint Lanza.

     1. Ördögtől való gondolat, hogy egy formába lendülő N’Gog vagy Ben-Hatira be tudná tölteni a helyét?

      1. Nem az,de élünk még addig amíg ezek ketten valódi formába lendülnek?

      2. N’Gog mint vezérürü? Hát nem igazán, max hasznos csapatember lehet belőle. Csak lenne erőszakosabb. Mikor elkapja a fonalat, öröm nézni a játékát.
       Hatira már inkább alkalmas lenne erre a szerepre, de ha lesz 3 jó meccse, ő biztosan lelép. Láthatóan nem izgatja az itteni közeg.

    2. My DreamHonvéd are: HorváthAndris-Mezgráni-Kambi-Lovresz-ZsótérDoni-Benhatira-Lazacfémű Dávid-VargaRoli-Koszta-Eppel-DaniGoolLooo! Cserék: Berla, Batik, Kálnoki, Szendrei, Tonci@, Uzsonna, Bamba, Májermilu, Czipf, Ngoool, Luki… 😉

     1. :) ugyan mar. Szűrő nélkül?? :))))}) Én leigazolnam Juhaszt is hogy Honved érzelmű és szerethető Kispestet tudjunk latni. Koszta és Lanza johet meg akadémia meg max kiesoktol par penge :) Varga? Ugyan mar!!!

  1. Lehet, hogy kinyomja a szemem, de hol van szavazás?
   edit: Megvan, csak frissítenem kellett, eddig nem volt ott. :)

 10. Gazdára váró kupadöntős jegyek: 6201 db Kispest, 6487 db Fehérvár

  1. Sokan fogják ezt a meccset / innen is / fotelból okoskodva kritizálni! 😉☺

   1. I have a dream….
    Latabár, HoLa, Döme Sanya, kgyula és 3 Hegylakó (eddig olyan, mint egy hülye vicc) ismeretlenül egymás mellé keveredik a kupadöntőn. Úgy szurkolnak egymás mellett, hogy nem tudják, ki valójában a másik.
    1-1-es állásnál a 90. percben Juhász Roland elkaszálja a gólhelyzetből éppen kisodródó, önmagát kicselező Danilot a 16-oson belül. A büntetőt Ben-Hatira kegyetlenül bevarrja a léc alá. A lelátó tombol, kupagyőztes a Honvéd. Mindenki összeölelkezik és kezet fog a körülötte lévőkkel, így tesz a 7 fórumozó is. Sok szerencsét, jó utat kívánnak egymásnak, majd hazamennek. És a fórumon minden ugyanúgy folytatódik tovább…

    1. Látod a jövőt,elvtárs!Kivéve hogy D.S.K.Gy. mi többnyire egy követ fújunk.Latabár a kakkuk tojás,de ha jön a tizi Danilo lővi.Be.

    2. Népbetegség, hogy az emberek harapósabbak, bátrabbak a neten. Élőben összeölelkezve énekelnék, hogy megszabadítják a vidi szurkolókat a piros pólójuktól. :)

     1. Ránk számíthatnak!Amúgy részemről a misszionak vége.A kolonctól megszabadultunk,a hajónk újra szelni fogja a habokat.Mindenkit hozhatunk,akit akarunk ,pénz nem számít,az ésszerűség határán is túl.(a forrás biztos,nem latabárkodás)

      1. Egy kérdés! Ha annyira szeli ujra a hajó a szelet, akkor biztosan tudod, hogy Grófot nem tudjuk, vagy nem akarjuk megtartani? Hmmm?

       1. Hála annak a fantasztikus fizetésnek, amit a Gyuri bá adott neki.
        Ami nincs a fele a Kukoc fizetésnek.
        De nyilván ezt te még jobban tudod, mint “szinte” mindent….

        1. Amiről te írsz, az a múlt, és azt ” szinte ” mindenki tudja!
         Amit én kérdeztem, az pedig a jövő, amiről ” szinte ” kizárólag csak Hegylakó tud!

    3. Remélem innen a fórumról mindenki kint lesz és a mi részünkről teltházat csinálunk!! Én még 8 szurkolót hozok, úgy érzem ezzel és majd a fanatikus biztatással megteszem amit lehet! A többi rajtatok ( is) és a Csapaton múlik! CSAK!!😉😎

     1. Czibulyás: + Apósom, Anyósom, Sógorom, Sógornőm, Keresztfiam, Évfolyamtársam, und plusssz két vasutas eleddig!!! 😎

 11. Örülnék, ha Lanza és Koszta jönne. Grófnak pedig kívánom, hogy külföldön folytassa!

 12. Gazdag Dani sokkal jobb, mint Koszta Márk…
  ..nem örülnék ennek a változásnak.
  Koszta már nem fiatal, ha visszajön és itt is csak csere lesz, csalódni fog. Ráadásul a felfelé igyekvő fiatalok elől veszi el a helyet.
  Kedvelem Kosztát én is, de ez egy rizikós igazolás.

  Ha meg Gazdag megy el és a Fradiban, Vidiben nem lesz alap kezdőjátékos, akkor lehet, hogy elesik a kiugrási lehetőségtől.. és ezzel a későbbi külföldi szerződéstől is.

   1. Mai fociba 23 éves az már nem fiatal kategória, hanem a középkor első éve..

    Messi ennyi idősen már aranylabdás és BL-győztes volt…

     1. Nem emlékszem, hogy azzal érveltem volna mellette, hogy fiatalabb…
      A saját posztján Gazdag jobb, hasznosabb, hozzá hasonló játékost nehezebb szerezni.

      1. Gazdagnál Nagy Geri is hasznosabb. Gazdag 115 meccsen 3 gólt lőtt, Geri 144 meccsen 7-et (tehát nem kétszer annyi meccsen!). Mindezt az óriási védőmunkája mellett.

       Te a menedzsere vagy Gazdagnak? Mert akkor érthető a véleményed. :)

       1. Gazdag nagyon jó játékos, mezőnyben az nb1 középpályásai közül bárkivel felveszi a versenyt – a befejezéseknél valóban nagyot kell javítania, de ez nála szerintem “csak” mentális kérdés.

      2. Ja, bocs, úgy gondoltam, hogy ha ez egy érv Koszta jövetele ellen, akkor ugyanezt a kérdést meg lehet vizsgálni Gazdinál is.

       1. Én abból a szempontból írtam az életkort Koszta esetében, hogy amikor itt volt, még fiatal lényegében “kezdő” srác volt, így szép emlékei maradtak a klubról, még akkor is, ha nem volt stabil kezdő. De most már, hogy 23 éves, biztos, csalódás lenne neki a cserecsatár szerep és lehet, csalódással végződne a visszatérés.

    1. Vagyis Koszta szted nem lesz olyan sikeres, mint Messi? Lehet, de azért én el tudnám képzelni a csapatban.

  1. Mindenesetre Koszta – Gazdaggal ellentétben – képes gólt löni (nemcssk véletlenül). Aki látta két évvel ezelőtt a Lokinak lött harmadik gólját (vagy a Diónak lött szabadrúgásgólját) az többé nem kételkedik, és megkérdezi, hogy egyébként meg ki az a Gazdag….

   1. Azért ne írjuk le Gazdit, mert nagyon jó játékos, és bármikor berobbanhat.

    1. Olvasd el az Ajaxos cikket… Én is szeretem Danit mint saját nevelésűt, de pl. miben fejlődöt az elmúlt 3-4 évben?

     1. Tavaly egyértelműen volt egy előrelépése, volt néhány óriási labdája (pl. Fradi ellen a tizi előtt Lanzának), de ősszel rágörcsölt…

   2. Ne már….
    Gazdag és Koszta teljesen más poszton játszanak, Gazdag a saját posztján az egyik legjobb magyar játékos, Koszta ezt (még) nem mondhatja el magáról…
    Gazdag a csapat motorja!!

   3. Mindkettőtöknek van valahol igaza az én meglátásom szerint.
    Számomra az nem világos, h Koszta képességű játékos, h a francba csak 10-szer volt kezdő egy Kövesdben?
    Nem hiszem, h sérülés miatt, mert akkor a Kövesd/Kuttor ragaszkodna hozzá, h maradjon, és nyáron felépítenék a köv szezonra.
    Hozzáállás beli problémák? Ez lehetséges. Sokan elkényelmesednek, akik ilyen helyre kerülnek. Ahogy Kemenes mondta egy interjúban (ott a Paks volt a példa), ilyen kisvárosi csapatoknál nincs nyomás, nincs tradíció, győzelmi kényszer, szurkolói elvárás, és ebbe a legtöbb játékos belekényelmesedik.
    Többek közt ez is a gond ezzel a sok falusi/kisvárosi csapattal az nb1-ben. Emiatt sem tesz jót a magyar focinak többek közt.

  1. Jó lenne, de ez még az MTK-nak sem jött maradéktalanul össze, pedig ők álltak legközelebb hozzá.

  2. Jó lenne, csak kellene hozzá egy Dárdai Pali és egy olyan vezetőség, aki beállna mögé és támogatná hosszú távon.

 13. Sok visszatérő lesz. Lehet hogy Hemit is visszahozzuk, szertárosnak.

   1. Eppelhez kell egy kiszolgáló, különben olyan, mint egy félkarú óriás..őőő… akarom mondani féllábú futballista…

    1. akkor hozzanak azt is, az uj latabarok aszontak van penz szarasig.
     de ettol fuggetlenul nem latnam szivesen a digot.

        1. Lassult már Lanza… Nem biztos, hogy ugyanazt tudná még, mint két éve nálunk…

         1. Egyébként minden sértettséget félretéve, ez egy nagyon jó felvetés. Már tavaly nálunk is látszott, h lassult a bajnoki évhez képest, és Rebrov is ezért tette ki a kezdőből, mert az ő és a nemzetközi mércével mérve Lanza bizony lassul.
          Ha tényleg visszajönne, lehet, hátrébb kellene vonni, h kiszolgáljon, mert a technikája és játékintelligenciája megvan hozzá, még most is kiemelkedik nb1-es szinten.
          Kérdés, ezt a nagy egóval rendelkező talján lenyelné, elviselné-e.
          A másik, nem mindenki csípte az öltözőben Lanzát a hírek szerint, és ahhoz kellett egy Rossi vehemenciájú edző, aki helyre rakta néha, nem egyszer üvöltözött egymással a két olasz, de az kell a lelküknek amúgy. 😀
          Rossi sose tette ki mégsem a keretből, mert tudta kezelni, hisz ő is olasz.
          Lanzához megfelelő kaliberű, vérmérsékletű edző kell szerintem, aki egy helyre teszi, ha kell, kettő elmagyarázza neki, h már nem elég gyors, át kell alakítani a játékát, pozíciót kell váltania stb.

          1. Pontosan ezeket akartam írni. Ha egyáltalán félre is tudjuk tenni az iránta érzett kisebb-nagyobb ellenszenvünket, bármilyen jó spíler (ezt el kell ismerni), én sem vagyok biztos, hogy az összképnek jót tenne és olyan jól sülne el az újbóli szereplése, mint azelőtt.

           Persze ez eleve csak akkor igaz, ha továbbra sem akarunk köcsögválogatottat építeni, hanem próbálunk megmaradni azon az úton, hogy főleg saját nevelésű, de legfőképpen alázatos, hajtós, nem egyénieskedő, az öltözői hangulatra pozitívan ható játékosokat foglalkoztatunk. Ezt azért nagyon remélem.

         2. Van benne vmi.Ezt sokan elfelejtik.Bár azt gondolom mégtöbbet hozna ki belőle a megszokott közeg meg az új fizetési sapi.

   2. Azért letett itt nálunk annyit az asztalra, hogy ne így tekintsünk rá. Nélküle sehol se lettünk volna.

    1. nem vontam ketsegbe azt amit tett, koszontuk szepen.
     neki is jol jott, kapott nagy penzt mashol.
     ettol en meg nem latom szivesen.
     ha van penz szarasig akkor lehet hozni mast, nem kell o mar ide.

     1. Ha Lanza kifejezetten bocsánatot kérne és kifejezetten ide akarna visszajönni, akkor lehet róla szó… Sőt…

      Minden más esetben én sem akarom, hogy visszajöjjön, inkább hozzunk egy másik pengés játékost.

      1. És ha ezt nyilatkozná, re el is hinnéd? Ennél fontosabb, hogy mit alakítana…

       1. Igen, elhinném. Mert biztos, hogy nem pénzért jönne vissza. Mindenki hoz utólag rossznak bizonyuló döntéseket és a legtöbb ember bizony a saját hibájából tanul…

      2. Szerintem a bocsánatkérés után még 3 próbatételnek is meg kellene felelnie! Lehetne az első pl.: pacsizás 1 korzós szurkolóval. 🙂

       1. Már csak azért is jöjjön vissza hogy 3 szabadrugásból 2 bemenjen ,nem mint most hogy 20bol 1

        1. Basszus, tényleg már fáj a válam a reménytelen lendítéstől, mikor sokadjára se találjuk el a kaput.

    2. És hozzáteszem nélküle a Fradi sem lett volna bajnok.
     Végülis úgy távozott, hogy a pénztárba kerültél érte 700e Euró. Ha lenne rá lehetőség, én örülnék, ha visszatérne. Személye, játékstílusa formát adott a Csapatnak. Legalább küzdhetne a szurkolók kegyeiért…..

     1. Nem kerül a pénztárba.Benyelte a”váratlanul”felbukkanó feketelyuk a költségvetésben vmilyen investementben.

   1. fordult ra az üllöire kocsival? Njodo utan Ö lehetne a fratyi masodik legjobb igazolasa ;)

 14. A Bajnokok megőrültek… mennyi fordítás volt már….

  PSG vs MU
  Porto vs Roma
  Juve vs Ajax
  Spurs vs ManCity
  Ajax vs RealMadrid
  Liverpool vs Barcelona

  Hihetetlen mi megy a futballban… Remélem, a mi fiainknak is hitet ad ez a kupadöntőre…

  1. Kár, hogy nem bajnokok. Egy nemzetközi kupa döntőjében egyetlen ország előző szezonbeli 3. és 4. helyezettje csap össze. Penetráns. :)

   1. nem beszelve a sportfogadason bekaszirozott penzekre :) gondolom most jo nagy adagot mosott tisztara az alvilag:) kivancsi lennek, hogy merre lengett az uefa fogadas ellenörzö mutatoja….egy meg OK, de zsinorban kettö kisse gyanus

 15. Ez az egyik leggyengébb pletykacsomag amit eddig láttam. Gróf nem megy a fradiba. Gazdag meg sajnos nem az a szint, ami a fradinak vagy a vidinek kéne, Andrea sem azt mondta, hogy Dani odamegy, csupán arra célzott, hogy Gazdiék esetleg ebben a hitben élhetnek.

   1. Annyi idősen lehet, hogy jobb lesz, De most szerintem is Sigér a hasznosabb…

  1. Az annyira kemény hogy 1 órája olvastam de még mindig remeg a kezem. A gátlástalan pof@tlanságnak 1 olyan szintjén van az ürge hogy nincsenek rá szavak. Normális országban már sitten lenne, a kopasz verőembereivel együtt

   1. Kedvenc részem a Lanzás sztorija.. elfelejti megemlíteni, hogy akkor már fél éve beszélték tele a fejét… Ha ez az erkölcs…

   2. Ezek a fajták papolnak, morálról meg erkölcsről. Hátborzongató.

    1. Ez a kutyatov vagy hülye, vagy ő néz mindenkit hülyének. (Mint tudjuk a 2 nem zárja ki egymást…) Miről hablatyol ez a szerencsétlen? Botka, Lanza, Gróf?! Gazdag?!, hogy csak a sajátjainkat említsem. ~A bubisok ne verjék fel az árakat/fizetéseket?! És a ződ makik ugyan mit csinálnak. A sok szxx-szemxxt “sponzor mit csinál a TAO- val? Vajon az aljcsut, Kövesd miből tudja lelicitálni a játékosainkat?! A FŐGÁZ és a F. VÍZMŰVEK , CSATMŰVEK?! ugyan miért sponzorálja őket?! Lehet, hogy ők többet szarnak, de attól biztosan nem nő a bevételük! Szóval ez az egész csak arra megy, hogy bátran böngésszenek a többi csapatból. Ez kubatov még a ződekhez képest is undorító. Erkölcs-ftc-kutyatov?! ………….

  2. Nem nagyon kemény, hanem nagyon hülye. A “ki nem mondott megállapodás” fogalma baromság. Akkor van megállapodás, ha a felek legalább szóban inyilvánítják erre irányuló akaratukat. Igaz, ezt egy autószerelőnek nem feltétlenül kell tudnia, de beszélnie sem muszáj róla.
   Egyébként meg hányingerkeltő, hogy ez a személyes adatokkal választásokat manipuláló szennyember veszi a bátorságot ahhoz, hogy moralizáljon.

   1. Kivéve telepatáknál, nekik elég csak rágondolni a megállapodásra. 😁😂

 16. Mi ez a “szaros vécé”-történet, amire már több posztban-kommentben utalgatnak a fratyisták?

  “Ki tudja, hamarosan Lanza vécéje lesz szaros, és beindul az ostoba uszítás, a Ferenczvároshoz méltatlan hangulatkeltés, hiszti, ami jelenleg is zajlik például Petrjak kapcsán. Jár a keksz.”

  1. Talán Abdi vagy vmelyik “színesbőrű” játékosuk amikor elment, akkor posztoltak az albérletéről(a vezetőség ha jól rémlik), meg a teles.art wcjéről, hogy így élt…, hogy lejárassák. Valami ilyesmi volt.

   1. Most ugye viccelsz…? Még a fratyistákról sem gondoltam volna, hogy ilyen kib.szott mélyre képesek süllyedni, hogy egy sz.ros vécével próbálják lejáratni a játékosukat.

   2. A történet kb. helyes. Viszont senki nem posztolt róla semmit, szurkolói szóbeszéd volt, hogy Liban barátunk nem igazán európai higiénés körülmények között tengődött Budapesten. (((Amin egyébként nem lepődne meg senki, ugye…)))

 17. “A brazil Isael bére többeknél kicsapta a biztosítékot.”
  Beszarok. :)
  Hát még nálam hogy kicsapná, ha tudnám, hogy pontosan mennyit fizetek neki. Tolvajok.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.