Napikispest 2019.06.13.

Skvorc out // klasszikus szerződésbontással távozik. (via honvedfc.hu)

Bamba out // nem éltünk a szerződésében szereplő plusz két éves opcióval. (via honvedfc.hu)

Ben-Hatira // úgy néz ki, hogy marad. (via NSO)

Hegedűs Márk, Kovács Nikó és Luki // egy-egy év kölcsön után velünk kezdte a felkészülést. (via honvedfc.hu)

aktuális keretünk «« || »» játékoskeringő

valamiért van egy olyan érzésem, // hogy lesz ma bőven frissítés ebben a (vagy egy másik) posztban.

update // nem lesz, hiszen végül nem jelentettek be ma senkit és szinte semmit Sannino bemutatkozó sajtótájékoztatóján.

belépőszintű pro tipp facebookos videóközvetítésekhez újságíróknak // alig 25 ezer forint egy relatíve jó minőségű mikrofon, amit csak rá kell pattintani az állványra rögzített telefonra, és máris vállalható, és legfőképpen hallható lesz általa a hang. Nem a reklám helye, csak amolyan ötlet, egyenesen, speciálba, hogy ne ilyeneket kelljen nézni/hallgatni:

“Napikispest 2019.06.13.” bejegyzéshez 170 hozzászólás

 1. Folytatva a szerződésbontást, mehet: Zakarai B. (kis grúz), Tischler, Kukoc….

  1. Kukocnak élő szerződése van. Ő szerintem nem rossz. Azért a 8 gólpassz önmagáért beszél. :)

   1. Kuki szerintem marad tud olaszul es szerbül….maris kitünö a kommunikacioja az uj edzöi gardaval :)

   2. Nem rossz???? Ezt viccnek szántad remélem! :( Tedd a szívedre a kezed, nyugodt voltál amikor ő játszott? Én nem! Nem dinamikus..Nincs állóképessége….10 perc után seggén veszi a levegőt. Védekezni nem tud…..Egy erőssége van, hogy ballábbal tud veszélyesen beadni, de ez még ide a gyengécske NB1 is édes kevés. Mehet vagy maradjon max. hangulatfelelősnek.

    1. Cserének maradhat, de nem várjon akkor 20 percnél többet. Néha bal oldalon fel tud pörögni.

 2. Én is úgy látom, hogy a sallangot szépen kitakarították (Bamba, Skvorc, Pölö, stb.) most már csak abban kell reménykedni, hogy az érkezők legalább Moutari színtet fognak képviselni. :)

  1. Eddig szerintem is teljesen jó. A megélhetési focisták, akikkel csak többen voltunk, most mentek. Kérdés, hogy kik jönnek?

   1. Remélem, csak megélhetési, azaz hivatásos játékosok jönnek. Amatőrök nem kellenek.

    1. Akkor máshogy fogalmazok: főállású kispadmelegítők. Megfelel?

 3. Nyár van, kurva meleg….
  28 évvel ezelőtt, ezekben a pillanatokban Csehi Tibi takarította ki a pókokat a bal felsőből.
  Öcsi bácsit díszpolgárrá avatják Kispesten. Sikesdi utolsó meccsét játssza Honvéd mezben.
  A McDonalds már nem csak a belépőjegyeken hirdet hanem az eredményjelző táblán is.
  Igazi kispesti lábról-lábra labdajáratás, szinte mondhatni folyik,áramlik a támadás. Pisont Pista még a szárnyát bontogatja…Akkor még úgy szólt a dal hogy ” Kispest áléééé, Kispest áléééé, forza Kispest, Kispest álééé” (Most a forza helyett hajrá van).

  1. Álléállééééé, Tibi bebasztaaaaa, Tibi bebaszta, Tibi bebaszta, Tibi bebasztaaaaaa!!!!

  2. Néztem, néztem az első félidőt és gondolkodtam, hogy ha tavasszal rögzítjük a helyzeteket, hány meccs alatt jött volna össze ennyi.

 4. Lukács jó hogy visszajött, ő lehet az ideális Holender pótlék. Már eleve hülyeség volt odaadni az újpestnek.

 5. Ma lesz délután az új edző sajtótájékoztatója a Honvéd instagramsztorija szerint. Kíváncsi leszek hogy adják-e élőben pl facebookon.

  1. Mivel mi le vagyunk maradva legalább 50 évvel így nálunk ez 2100-ra elérhető cél !

   1. Na most megkaptad. Bányáid, olajkutad, vagy vegyi üzemeid vannak?

   2. pont ez az a gondolkodásmód, ami miatt ki fogunk halni!!!!
    ” a többi már nem érdekel”
    Azért nem teszel MOST semmit se az ügy érdekében, mert NEKED mindegy,- mert te már halott leszel.
    Pedig az embereknek a gyerekeire is kellene gondolni, milyen lesz nekik víz nélkül szomjan halni a melegben.
    Szóval ezért végtelenül ostoba és önző hozzáállás a semmittevés.

    1. Erről órákat cseveghetnénk, most csak két dolgot fűznék hozzá:
     1. Nincsenek gyerekeim, pont azért, mert abban igazad van, hogy önző vagyok, rá is ment annak idején a legnagyobb szerelmem arra, hogy nem akartam gyereket. Egyébként ezt megközelíthetnénk onnan is, hogy én legalább nem terheltem ezt a szerencsétlen bolygót újabb emberi egyedekkel, tehát magam részéről a hozzáállásommal elég sokat tettem az érdekében, még ha nem is állt szándékomban.
     2. Már teljesen mindegy, mit változtat az emberiség az életmódján, ezt a bolygót csak úgy lehetne hosszabb távon életben tartani, ha drasztikus egyedcsökkenés következne be, leginkább egy minél előbb kitörő harmadik világháború révén. Erre viszont jelenleg nagyon kevés esélyt látok, arról nem is beszélve, hogy ha esetleg mégis bekövetkezne, a modern kor fegyverei további beláthatatlan károkat fognak okozni. A Föld azzal járt volna a legjobban, ha már az előző világháborúban kipusztult volna az egész emberiség, de nem volt ilyen szerencséje.
     Azért ha nem haragszol, magam részéről én továbbra is leszek olyan ostoba, hogy maradok az 1,6 benzines, maximálisan szénmonoxid-eregető Corollámnál, egészen addig, míg kitiltják a forgalomból, merthogy szeretem. Még úgy is, hogy valójában hazánkban talán magamat szívatom vele leginkább, mert a nyugati fekvésű tetőtéri lakásomban évről évre nő a nyári hőmérséklet, jelenleg bekapcsolt klíma mellett 29 fokot mérek, de legalább ezzel is segítem a bolygót, mert nyilván jóval előbb fogok elpusztulni, mintha 23 fokos lakásban élnék…

    2. semmi értelme egymás torkának esni, ez sajnos nem áfonya bácsin, vagy hétköznapi egyéneken fog múlni, hanem az országok és a vállalatok vezetőségein.

     1. Viszont ha az egyén nem változtat a hozzáállásán akkor a kormányok és vállalatok se fognak.

      1. pedig a vállalatok és a politikusok is csak ezen az egy bolygón tudnak élni. egyébként az egyén hozzáállását a vállalatok, kormányok alakították ki. azért kell a legújabb autó és a legújabb iphone.

       1. Ezen az bolygón, de magas falak mögött, tiszta vízzel stb. – no problem, legalábbis nekik.

        1. abban igazat adok, hogy az egyén tud olyan politikusra szavazni, aki ezt tűzi az agendájára. az viszont kevés, ha mi itt Európában félretesszük a sütő olajat, meg biciklivel járunk munkába.

         1. A kinaiak is elkezdték már, igaz csak otthon. A “gyarmataikon” minden marad a régiben.

  2. szerintem ha a mostani ütemben mennek tovább a dolgok, akkor 2050-re csak egy kiváltságos, szűk réteg számára lesznek adottak a normális, élhető életkörülmények.

   1. Bizony. Most nézegetem, hogy a lölönek van-e még szabad lánya…

 6. Engem speciel zavar, hogy a vezetőség nem tűzött ki célt a leendő edző és a csapat elé. Akkor így miért kell küzdeni?Vagy majd a nihilt, meg a középmezőnyt is el kell fogadni jó eredménynek? Mi alapján mérik majd Sannino barátunkat? nem látok tervszerűséget sajnos….

  1. Ne azt nézd mit mondott azt nézd mit csinál ! ( valaki után szabadon )

   1. Látom amit csinál az a valaki, az sem igazán jön be……..Ha Kispesten is ez lesz a követendő példa, akkor nagy bajban leszünk.

    1. Örök igazság a pénz nem tud focizni !Az a valaki annyit ötletel a fociban is máshol is.Remenykedjunk nekünk jobb lesz .

  2. célkitűzés kell, különben mi alapján mondod meg, hogy kész-e a keret, ha nem tudod, mire kell képesnek lennie. mi alapján mondod a szezon végén, hogy sikeres volt-e, vagy sem?

   1. Rosszmájúan: nem szakmai célok vannak.

    Mintha volt munkahelyemet látnám: van néhány milliárdos forintos költségvetés és kevesebb, mint 1000 Ft-os (ezer! forintos) költés kapcsán pitiztetik az embert. Jó nekem, mert működik tovább az eszköz, jó a cégnek, mert tudok dolgozni, de nem, majd ha a fő főnök is rábólint. Kérdem, hogy miért: “mert ez a típusú beszerzés politikai kérdés”.

 7. “A fejemben megvan ehhez a koncepció, ehhez szeretnék játékosokat találni” – fogalmazott a szakember.”

  Hát ez gáz. Van egy elképzelése, és akkor most kezdi megnézni, hogy jók-e a játékosok hozzá. Aztán keres olyat, aki talán igen. Eddig mit csináltak? És ha valaki nem illik a koncepcióba a meglévők közül? Most mondják meg neki, hogy bocs, vagy ül fél évet a padon és rájön magától?

 8. Ez a sajttáj vmi frenetikusra sikerült… Szutyok hang, frázisok puffogtatása ezerrel blabla. Legalább Moutarit berakhatták volna a kopasz mellé hogy mondjon pár szót ha már nem ért ide Hangya meg a többi spíler.

 9. NSO cikkből nekem az kezd kisejleni, hogy nagyban fogunk építeni az akadémiára és az onnan kikerülő ifistákra.Hááát nem tudom….nekem ez nem annyira megnyugtató, kicsit félek is.

  1. “A lefújás után ráadásul a szakvezető úgy fogalmazott, hogy a télen nem sikerült minőségi játékosokat szerződtetni…”

   Akkor Mezghrani mi a pöcsöm? Nem is értem mit keres itt, annyira kiemelkedik a többiek közül.

   1. Csak halkan értetlenkedj, mert még a Fradi lecsap rá…. úgyis ez a szokásuk.

 10. “Természetesen fontos a védekezés, fontos, hogy összhangban legyen az egész csapat, de ahogy mondtam, a győzelemhez gólt kell szerezni.”
  már most hiányzik a “gól, gólok” szófordulat.

 11. Van olyan volt játékosa, akit szeretne elcsábítani a Honvédhoz? Tervez Olaszországból igazolni?

  – Jelenleg elsősorban csak azokkal a játékosokkal szeretnék foglalkozni, akik már most is a rendelkezésemre állnak. Amint a klub úgy dönt, hogy igazolni fog és a papírok aláírásra kerülnek, akkor azt természetesen bejelentjük, egyelőre többet nem szeretnék erről mondani.

  http://www.csakfoci.hu/magyar-foci/nb-i/honved/a-honved-uj-edzoje-a-magyar-foci-nem-gyengebb-mint-az-olasz-bajnoksag-interju

  1. erröl miert nem a sajat honlapunk tajekoztat? miert az NS? egy fix kamera kell hozza es nehany jo mikrofon, ha ügyesek akkor egy webkameraval is megoldhato….ezt mar Heminel is utaltam….

  2. Köszi!
   Minek van mikrofon, ha nem használják? Ja, mert az nem is az övék, hanem az NSO és az MTVA mikrofonja..

   Esküszöm veszek a klubnak mikrofonokat, kamerát, mert ez így nagyon amatőr!

   1. vannak dolgok amik lassabban valtoznak :) Hemi ment, de nehany “szakembör” maradt :)

 12. Nem jönnek a nagy igazolások, nem jönnek. A realitás talajára kellene állni! Eddig sem jöhettek a nagy igazolások (alapvetően a magyar foci finanszírozási “rendszere” miatt), és várhatóan ezután sem fognak jönni, de várjuk ki a végét! A remény hal meg utoljára.

   1. Augusztus végét! Csak többeknek szokásává vált, hogy már az EL meccsekre várják a “nagy” igazolásokat, különben kukázás az átigazolási szezon.

 13. Na, ennyi vájtfülűt, meg vájtszeműt, aki már most tudja a frankót, hogy szar lesz itt minden… :)
  De gyerekek, nem kellene egy kicsit nerezni? Esik a színvonal anélkül.
  ..

  1. A piac nemcsak 15.-e után nyit ? Akinek élő szerződése van nem csak utána lehet igazolni ?

   1. Így van. Addig csak szándékokról lehet beszélni velük kapcsolatban.

  2. Gyulám! Már megbocsáss, de pont a te szádból hangzik a leg hiteltelenebbül mások ” vájtfülűzése, vájtszeműzése ” ! Emlékeim szerint, az utóbbi években mindig a kiesést jósoltad egészen mostanáig!
   Hogy mennyire lőttél mellé?! Hát, nem gyengén! :)

  3. Nekem úgy rémlik, hogy az előző 2 nyár alkalmával Te vetítetted előre a kiesés elleni küzdelmet, akár friss bajnokként is. Most végre fellélegezhetünk? :)

   1. Két egymást követő évben olyan csapatok is estek ki (Vasas, MTK) amelyeknek mem volt gyengébb a kerete a mienknél, illetve majdnem kiesett pl. a Felcsút. Ebben a 12 csapatos bajnokságban kónnyen összejöhet az ilyesmi.

  1. „Nincs meghatározott célkitűzés a csapat elé tűzve, a mutatott játékunk a
   pályán és az idő majd elárulja, megmutatja ezt ” – mondta Sannino.

   Eddig nem az volt, hogy minden évben minimum dobogó?

   1. valahogy majd csak lesz, mert olyan még nem volt, hogy ne lett volna sehogy

   2. Emlékeim szerint a nemzetközi szereplés volt célul tűzve, nem a dobogó.
    DE! Úgy vélem, hogy kevesebb pénzből.

    1. A nyilatkozat ez volt:

     “Mi a céljuk a Honvéddal az eredményességet illetően?

     Acélunk egyértelmű. A Honvédnak minden évben a bajnoki dobogóért, a
     kupagyőzelemért és ezen keresztül a nemzetközi kupaszereplés indulásának
     jogáért kell harcolnia. Mindehhez cégcsoportunk a biztos anyagi
     hátteret biztosítani fogja.”

 14. Hát ez faxa volt… Azt vártam hogy mikor toppan be Papa, “jó napot, győztesek! :) ” kiáltással…
  A színvonal a régi… Mint ha el sem ment volna… Csak a nemzetközi kupaszereplés hiányzott

 15. Amúgy nektek nem volt fura és kissé ellentmondásos, hogy arról beszélt a mister, hogy “nincsenek (számokban kifejezett) célok, elvárások”, alig két héttel azután, hogy a kupadöntős, bajnoki negyedik edzővel nem hosszabbítottak szerződést? Nekem ez egy elég erős kommunikációs bakinak tűnik a klub részéről.

  1. Lehet most altatják a többi csapatot….nincsenek elvárások, nincsenek célok, aztán meg majd mindenki pislogni fog, ha odapirít a Csapat.. :D

  2. Még nem dőlt el, hogy ki hányadik lesz a következő bajnokságban :D

    1. Erről lemaradtam, bevonultattuk? Akkor látok esélyt a negyedik helyre, csak ne kelljen játszatni mint a kis Mancinit.

     1. Remélem Felcsúton már gyártják a szurkolók a fradista narratívát: a Honvéd újra besorozza a legjobbjaikat :(

  3. Nekem ennek a mondatnak erős a mondanivalója…..merjünk kicsik lenni!!!!!

   1. a mister hülyeséget beszél… az új tulajok már az első nyilatkozatokban hangsúlyozták célként a emzetközi kupaszereplést biztosító eredményt.

 16. A nki indulast jo lett volna célként lekommunikalni mind a jatékosok, mind a közönség miatt, de a felkészülési tabor Ausztriaban, a felkészülési ellenfelek azért biztatoak.

  Pisontnak örülök, remélem, megtörténik majd a legjobb fiatalok beépitése és két-harom éven belül az FTCvel és a Vidivel is felvehetjük a harcot.

  1. Ugy latom Pisont kapta a munkat, amit Supka nem vallalt el, amit most mar nem csodalok. Tenyleg megalazo lehet a vezetöedzöi poszt utan masodedzönek allni….

    1. Ahhoz gyorsan ki kell esniük, mert augusztus 31-én lezárul az átigazolási szezon..

     1. Fradinál nem számolnak a bl továbbjutással…. Ezt is biztosan tudom

    2. Kamu lesz az Thibby. Arra jó ez,hogy a ződek sìrjanak egyet a züllőin.

  1. Ha a Fradi “jól” esik ki a BL-ből, akkor akár egy hosszabb lélegzetvételű EL is lehet belőle. Szóval Lanza maximum télen jöhetne. De ha a BL-be (vagy EL-be) jól teljesít, nem tudom elképzelni, hogy a Fradi átengedje (akár csak kölcsönbe is) a részünkre.

  2. Ebben mi a ráció?
   csak a bércsökkentés náluk ?
   Amúgy örülnék neki

   1. Az info a zöld székházbol van és állítolag 3 évet akarunk aláiratni vele. Fradi csak bl után akarja elengedni akkor viszont biztosan mert rebrov rühelli. Szóban megegyezés van

    1. nekem tetszik…de fura logika,h nem számolnak BL továbbjutással és egyben az ELben meg már nem kellene Lanza ?
     ezzel a hülyével elég jól alakulnánk elől… már csak 1 középső védő és 1 kapus kellene…ha csak Sanyino nem talál vkit a keretben, akivel tutira megoldja védelem közepét

     1. Lovre megy hátra a kapuba! – helyette jön egy olasz. Így jó lesz? :)

      1. az a gond vele, h csak 1 irányba tud vetődni…asszem elég gyorsan kiismernék :D

       1. Ha az egyiktől kapufától elvetődik a másik kapufáig, elég az egyoldalas vetődési stílus is.

     2. Fradinál nem biznak a továbbjutásban. Rebrovot meg utálják a játékosok mint a szart.
      Feszko van a makiknál

      1. Ezért elkapunk Thibby!Tuti ott kommandózól az edzőtáborba a bokrok között te beteg állat!

       1. Ez a baj hogy a fajtád csak az agresszióhoz ért….. Végtelenül primitiv fajta vagytok

        1. Dehogy is!Mi csak segíteni akarunk neked és visszaviszünk a zárt osztályba!:D

     1. ha fals akkor se buktasd le, mert legalabb nehany idiota fratyista bepanikol par orara :) es mindig öröm rajtuk nevetni :)

      1. Rajtatok még inkább lehet kacagni!Mikor fogjátok már fel,hogy Lanza előrébb lépett és hülye lenne vissza!:D Picipestiek még pár év és talán elengeditek magatoktól!:D

    2. Kezdek aggódni Érted!

     Bakker kibeszéled a “hálószobatitkokat”, az lesz a vége, hogy a Ku….. ko…..i megtalálnak…
     Szegény Grófot árulózzuk itt, aztán kiderül, hogy Ő volt az 1. vezéráldozat a transzferben?! :)

    3. Engedd el ezt a lázálmot, Lanzafame marad a Fradiban, szó sincs az eligazolásáról!

      1. Elmúlt a katonai kényszersorozások időszaka, ugye kiskomcsi!? :)

    4. 1 hónapja már megírtam ugyanezt… Lanza BL után lapát… és azt is hogy hozzánk. Itt mindenkit ismer, új tulajok csak a pénzt talicskázzák, mostanra ráadásul már az edző is talján… Jönni fog szvsz persze.

     1. + fontos, hogy 1 évig olyan bére volt, amit Kispesten 3 év alatt sem keresett volna meg. Belátta, hogy oda már kevés, a múltja miatt még máshol nincs keresnivalója. Szerintem az utóbbi a legfontosabb.

 17. Mai edzeskepekbol ugy tunt mit ha
  Vili meg itt lenne viszont Gayle nincs a felnott keretben

   1. Elég fura egy májusban véget érő bajnokságnál június 30ig fizetni és itt tartani. És most ha Sanyinó lát benne valamit akkor egy talicska pénzért megvesszük?

 18. Az új edző első megnyilatkozásai alapján inkább emlékeztet Vierchowodra, mint Rossira. Persze kívánom, hogy cáfoljon rám.

 19. Nagyon szomorú ez a lenti téma és mintha az emberiség nem tudna egy percre sem nyugodni, jön az egyik nagy háború, majd a másik, aztán a hidegháború is alig, hogy elmúlik, alig két évtizeddel utána már jön egy minden eddiginél pusztítóbb probléma.

  A legdurvább, hogy könnyen lehet, mi voltunk az emberiség történelmének legboldogabb generációja, ami valamennyire tudta élvezni a technikai eszközöket, de még a régi világból is pár dolgot.

  Kár, hogy Magyarországon kb. csak 3-4 évtizedig tartott ez :( :(

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.