Mastodon

Napikispest 2019.07.10.

Kezd beindulni az elmúlt napokban alvó Lőrinci átigazolási Henger(mű). Kesztyűs Barni tegnapi érkezése után újabb nagyágyút szeretünk meg Paksról, az amúgy kipróbált bohócliger Egerszegi Tamás személyében. Újabb hiányposztra, középpályára. Oh, wait…

Ha még lesz további hír, természetesen bővítjük a #napikispestet. Jujj, úgy izgulok!

Update 2: Senki se vádoljon kétKULACSoskodással, de újabb érkezőről számol be a honlap. A derék, 1944-es ukrán frontharcos fejjel ellátott Vladyslav Kulach is egy évre jön kölcsönbe (úgy látszik a héten ez lett a divat), és posztja szerint olyasmi, mint a Zsoldy volt. Gyanítom, ezzel a talján hazacsábítását csiripelő pletykáktól is elköszönhetünk, pedig megnéztem volna, amint darócruhában, fókamászásban végigperisztaltikázik a jó digó a 42-es pályáján, akkor talán én is megbocsájtottam volna neki (NOT).

Amúgy gyors komment a tegnaphoz, miután megtaláltam az állam: kétféle forgatókönyv van a fejemben, és most nagy önfegyelemmel azt mondom, tényleg legyünk türelmesek még pár hétig-hónapig. Hemyivel is azok voltunk 2006 őszén és MK lett belőle, pedig ő is mikkel (azaz kikkel) indított: Bartyik, Disztl, Sándor öcsi, haj-jajj. Az eddigi igazolásaink amolyan “nem rosszak”, ha ezek mellé befutna még 2 vagy 3 tényleg kulcsember, akkor egész jó dolog is kisülhet (tavaszra). De ha ez lesz a csúcs, akkor persze más a helyzet, és tényleg maxra kapcsolhatjuk a gúnyosmosoly generátort, mert nem állom meg, hogy ne jegyezzem meg, ha good old Hemy czukk tolta volna le az idei átigazolási pörformanszt, azt hiszem, már virtuálisan égne a klubház, ő pedig kitiltaná a “nem szurkolók, csőcselék”-et. Ehelyett már a táborunk is csodásan megosztott, a fele a földet lapátolja a fejére a saját sírgödörben, a másik fele pedig térdepelve csókolgatja a NER-házioltárt, köszönve a megmentést. Valami azt súgja, egészében egyik csoportnak sem lesz teljesen igaza.

Kevés, sanyarú pozitívumot azért toljunk a végére – a tegnapi döbbenet olyan kommentszekciót indukált, amin fél napig sírtam/röhögtem. Hiába, az agyfasz az egyik legjobb kreativitásgenerátor.

Update: csodásan egymásra posztoltunk Hantával, ha valamit szeretek magunkban, az a kooperáció. De most már maradjon ez is kinn, fogjuk fel miniglosszának.