Mastodon

A poszthemi-féle átigazolásgőzösön tényleg nincs fék

Egerszegi Tamás!

Kesztyűs Barna után újabb paksi középpályás érkezik kölcsönbe Kispestre, hiszen a két klub megállapodott arról, hogy a 2019–2020-as szezonban Egerszegi Tamás is a mieinket erősíti.

A 27 esztendős labdarúgó Újpesten nevelkedett, a lila-fehéreknél mutatkozott be az NB I-ben, majd a Siófok, a Gyirmót, a DVTK, a Mezőkövesd és a Vasas csapataiban is szerepelt, légiósként pedig fél évet töltött a lengyel Miedz Legnica gárdájánál.

Egerszegi Tamás az előző szezont a Vasasnál kezdte, majd a Paks labdarúgója volt, az elmúlt idényben 20 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, összesen pedig 169 első osztályú találkozón szerepelt, ezeken 12 gólt lőtt és három gólpasszt adott.

így szól a bejlentés a honvedfc.hu-n.

Egyelőre keresem a szavakat. Paksról, kölcsönbe, két játékos, egymás után. Érthetetlen. Tavaly húsz meccs, Kesztyűssel együtt nem játszottak egy teljes bajnokságot.

#nemértem #nemértem #nemértem

Most tényleg az van, hogy besültünk az átigazolásokkal, és megy a kapkodás? Egy évre kölcsönbe, Paksról, ott sem fix kezdő játékosok – ez a kulcsmondat.

Vajon mik a tervek, milyen célok vannak? Hogy gondoljuk ezt az egészet? Milyen építkezés az, ahol kölcsönjátékosokra alapozunk? Ne mondja senki, hogy kiegészítő emberek lesznek, mert arra ott van Szendrei, Darabont, Pisont, Hegedűs, Herjeczki, Tömösvári (bár ő, ha minden igaz, marad Kaposvárott), Májer, etc., és a mindenhol bevethető Heffler.

Nem lenne utolsó kiállnia egy hiteles embernek a klubtól a jónép elé, és elmagyarázni az elmúlt hetek történését. Mármint, hogy hirtelen jött egy Moutari, majd sokáig semmi, hogy a végén induljunk be igazán, csak kérdés, merre, minek?

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||