Napikispest 2019.10.02.

 • Arany Oroszlánok // ma debütál (13:24-kor) az M4 Sporton a Honvéd fél órás magazinműsora. Melóból a mediaklikk.hu vagy az m4sport.hu felületén lehet nézni.
 • ha nem láttad volna // itt visszanézheted. (A köztévét nem lehet beágyazni, mert miért is lehetne, ha már köztévé, adóforint, bla, bla, bla.)

A várakozás percei alatt pedig hallgassunk egy kis Karel Gottot, a mester emlékére. Ma megint egy kicsit rosszabb hely lett Közép-Európa.

“Napikispest 2019.10.02.” bejegyzéshez 227 hozzászólás

   1. Mondjuk azért tette fel Prlso ezt a kérdést okostojás, mert műtötték a térdét.
    És bár a múlt héten is játszhatott volna már többet, vállalt is volna többet, de szerencsére nem kellett kockáztatni, lehozta a csapat nélküle is a meccset. Ez a ” már miért ne tudna ” kijelentés, már megint olyan, hogy is mondjam: fejjátszósan cseng.. Vagy te vagy maga Lanza, esetleg maga a felcser? ;)

    1. Mondjuk azért mert az mai edzésen rajta volt a megkülönböztető esetleg? Mielőtt megint átvernéd az embereket szokás szerint a” sejtetéseiddel” meg a “tudod mi kacsintós fejeiddel” tata.

     1. Nem nem! Semmi köze ennek hegylakokam a megkülönböztetőhöz.
      Sőt! Mégcsak ahhoz sem, játszik v nem vasárnap.
      Annyiról szól az egész, hogy ugyan olyan fellengzősen reagáltál Pelso ártatlan kérdésére, mint amilyen ostobán állsz azokhoz, akik mernek még itt a Hemi-korszakról beszélni, merik még azt párhuzamba állítani a jelennel, mernek a múltban pozitívumot találni..
      Ennyi pajti

      1. A hemi korszak gagyiságai a gagyi sejtetéseiddel együtt elmúltak.Lassan már csak te egyedül ragaszkodsz hozzá foggal-körömmel.Itt a szép új korszak,törődj bele.Meg abba is,ha az ember azt mondja játszik ,akkor azt előbb elhiszem neki,mint neked hogy január után február jön.Csókolom bácsi

       1. Az ” ember / alias jómagad /” épp a minap jelentette/d ki, hogy ” besír a Hemi-mérő ” eredményén. Ezek szerint mégsem csak én vagyok az egyedüli?! :)
        Vagy, szerinted én adtam le ott az összes osztályzatot?!
        Örülök, hogy legalább magadnak hiszel még! Majd kérdezd már meg tőled, hogy kell egy kívülállónak megfejteni azt az általad prezentált anomáliát miszerint; Hemi ingyen elherdálta a játékosokat, de jó lenne, ha mi itt buták, tisztában lennénk azzal, hogy ingyen játékos nem létezik?!
        Köszi előre is

       2. Attól, hogy tulajdonosváltozás volt, tehát nyilvánvalóan egy másik időszak kezdődik, miért is kellene elfelejteni a Hemi korszakot?
        Volt egy MK győzelem, egy bajnokság az NB1-ben, és több dobogós helyezés, és ha jól számolom öt vagy hat nemzetközi szereplés úgy egy tucat év alatt. Arról nem is beszélve, hogy az öreg egy összeomlás előtt álló klubot vett meg, és mentett meg. Sok mindent lehet rá mondani csak azt nem, hogy szégyellni való lenne ez a lista. Az, hogy itt néhány embernek zsigeri indulatai vannak Hemi kapcsán, nem fogja az elért eredményeket megváltoztatni, és az időszak valamint a tulajdonos tevékenységének az értékét sem fogja csökkenteni!
        Előre aláírnék egy ilyen eredménysort az elkövetkező 12 évre, de lehet, hogy az új tulajdonosok is, akik egy kifejezetten jó állapotban lévő egyesületet vettek, vehettek meg.
        Persze ha még jobb eredmények lesznek, feltételezem annak itt mindenki örülni fog.

        1. Miután a zölldek kiröhögték e nálunk egy 0 tartozasu céget vett olyan”állóeszközòkkel” gombokért mint Benji,Genito,Diego,Abraham ,akik eladásából pillanatok alatt visszajött a pénze.Majd eladta 1200 millioért a céget(stadion) az államnak.Majd még1x 2000 millioèrt az újaknak.Mielőtt megsajnáljátok esetleg szobrot vagy tv- t követeltek neki 3-4-en.

         1. Látod te is megvehetted volna “gombokért”, és eladhattad volna azokat az “állóeszközöket”, majd eladhattad volna a stadiont az államnak, meg beszedhetted volna az újaktól is a pénzt!
          Ha így tettél volna, és hoztad volna azokat az eredményeket melyek az elmúlt kb. 12 évben megszülettek, akkor nem Hemi nevét írtam volna az előző kommentembe, hanem a tiedet.
          Az élet ilyen egyszerű!!!!! Felesleges zsigeri indulatokkal fűszerezni!

          1. Nincsenek zsigeri indulatok csak tényeket írtam. A 3-4 közé beleszámoltalak téged is egyébként.De ezt a “hozzál pénzt” meg szektor-szobor + tv dolgot én nem eröltetném a helyedben,ha már egyszer belefutottál,főleg mostanában,amikor egyre jobban látszik hogy mitől fosztott meg minket “Hemi papa”.

          2. Attól tartok, hogy a szektor-szobor + TV (?) dologba te futottál bele, mert én ilyenről nem beszéltem.
           Ugyanakkor meglepődnék, ha csak 3-4 kispesti érzelmű szurkoló örült volna a MK győzelemnek, a megnyert bajnokságnak, a dobogós helyezéseknek, a nemzetközi szerepléseknek amelyek Hemi időszakára estek.
           Egyébiránt nem igazán látom, hogy mitől fosztott meg téged vagy bárki mást is az öreg, mert arról majd kb. 12 év múlva lehet érdemben beszélni. Addig viszont csak feltételezések lehetnek erről a fejedben. Persze ha közkinccsé akarod tenni ilyen irányú gondolataidat, én szívesen elolvasom.

          3. Hát attól hogy pucolhassa a wct a stadionban. A mostaniaknak ő pucolja, valószínűleg a nyelvével. Lehet h ezért folyik állandóan a szar a szájából.

          4. Az a helyzet hogy az öreg nagy fallosz volt bár én kedveltem. Nem tudom mennyi pénze volt de látva a NER bajnokság koreoját én sem raktam volna több pénzt bele. Lehet megfosztott bennünket sok mindentől. Viszont amikor megvette csapatot nem ez volt a terve de a válság és Viktor kihuzta alóla a szönyeget. Nem tudok rá haragudni mert neren kívül nincs nagyon befektető akinek adhatta volna….. Sodródott az utóbbi években és próbált jól kiszállni. Egyedül a bajnok csapat szétverésében volt jelentős negatív szerepe… Ha ott kicsit zsebbe nyúl akkor következő évben megint jó esélyünk lett volna a scudettóra

          5. Jogos, ha nem jon a valsag meg a ner, akar eleg szep kispesti korszak is kovetkehetett volna, teszem azt, utolerjuk az ujpestet csillagok szamaban.
           Nyilvan ez csak elmelet, de a fentiek eseten egy realis forgatokonyv.

          6. Ha nincs NER akkor az újpestel megyünk fej-fej mellett mert csak nekik és nekünk volt értékelhető tulajdonosunk. A fradi, vidi középmezőny teteje…..

          7. Igaz, na de mondjuk 10-8 aranyban lenyomtuk volna oket. (Ha mar almodozas. :))

          8. ” … Ha ott kicsit zsebbe nyúl…”
           Az új tulajok elmondása szerint, már kb másfél, két éve megfogalmazódott bennük a gondolat a vásárlás tekintetében. Mindenki tegye oda ahová akarja ezt a kijelentést Hemi-; az új tulajok-; ill a Ner részéről is akár!
           Próbáljunk ettől a pillanattól fogva nem Honvéd -szurkerként; hanem üzletemberként megélni bizonyos dolgokat / ha megy! /!

         2. De mi ezzel a probléma?!
          Vagy; ki állítja ennek az ellenkezőjét?!
          Egyszersem olvastam itt, hogy szobrot kellene állítatni az Öregnek / ő maga viszont ezt már megoendítette 😂 /!

          Különbenis, felkértek rá, hogy a piros helyett a zöldet vedd be, mert az hatékonyabb.

          1. Az ezzel a probléma csak mondok egyet,hogy 11 embert kellett hozni az “állóeszközök “meg nem értek szinte semmit.Vicces már ez az öreg iránti kutyahűséged,de a te dolgod.Most akkor Lanza pajti játszik vagy sem? 😉

          2. Nem tudom / de ha tudom, akkor sem fogom elmondani /, hogy játszik-e v sem!
           Majd a szakmai stáb eldönti, taktikától v éppen eü. állapottól függően!
           Bízom abban, hogy fogjuk látni játszani…☺

           Én is tettem fel neked egy kérdést!
           Te miért nem válaszolod azt meg?

          3. Nehéz olyan gazdasági zsenikkel vitatkozni,akik nagy imádatukban elnézik azt,hogy a meghatározók 0-ért történő eladása azert jó ,mert akkor nem kell őket fizetni így több marad. Amúgy már belédfáradtam ,nincs válasz ,pajti.

          4. Eddig te, hegylakoval ellentétben erröl emlékeim szerint még nem sokat regéltél!
           Szoval együtt fáradtok…?! :)

          5. Még csak az kéne, hogy szobrot állítsanak az Öregnek, vagy ahogy a Halott Pénz is énekli: “Na még mit nem?!” :) Zámbó Jimmy rajongói meg szentté szeretnék avatni imádott kedvencüket, hát bizony a hülyeségnek sajnos valóban nincs határa… :/

          6. Hát ebben tuti egyet értek Veled!
           Biztos lemennék hìdba, ha az Öregnek szobrot állítanának!
           Elismerem az erényeit, haragszom a hiányosságait, attól viszont qrva messze van, hogy szobrot állítsanak neki!
           De amit még csípek benne pluszban, hogy tudja ezt Ő maga is..

   2. Épp jegelést kapott a lábára egy tegnapelőtti interjú közben.

    1. Erre azt mondom Neked, hogy az esetek 115%-ban jobb, ha nekünk hiszel. A vén bolond kamu. Régi motoros vagy itt, meglep hogy eddig még nem jottél rá. Most is figyel, jegyzetel, hsz-eket ment ki, a legrosszabb fajta. Ősmunkásőr, ha van ilyen szó egyáltalán.

  1. Szerintem tuti fog 1 félidőt…. És azt gondolom kurva motivált lesz… :)
   Nagyon örülnék ha büntetné a kozákot

   1. Bodri!
    Jól használható a szélén, simán lefutja Lovrencsöcsöt…

 1. Nagyon fogynak ám a jegyek, nehogy megint lemaradjon valaki. A tábor környékén már gyakorlatilag nincs is, azon az oldalon csak középtájt. A túloldalon se sok van már az olcsóbb jegyekből.

  1. A mezen még mindig semmi (már azon kívül, ami minden csapatnak ott van)…

 2. Latabár és Highlanders (Valaki) ha visszanéznek az életük végén és rájönnek hány órát és hány napot csesztek el az életükből arra, hogy itt acsarkodtak egymásra értelmetlenül, nagyon szomorúak lesznek..

  1. Én inkább azért vagyok szomorú, mert egy ilyen ember a Honvéd kötelékében lehet!
   Azért savazza Hemit, mert nem adott neki munkát, ill azért nyal az újaknak, mert ezek ” beljebb engedték. “.
   Bocsánat, tudom, hogy kib.szott unalmasak vagyunk már itt ketten, de nekem óriási csalódás az új tulajok részéről, hogy egy ilyen embert közelebb engednek a klubhoz a kelleténél!
   Ha az ilyenért adható lenne plusz pont, az már nálam örökké az Öreg neve mellett maradna…

  2. Teréz anya! Én már nemigen foglalkozom vén hülyékkel seholBlokkolva van de látom h nem nyugszik. .Nem tud a tag semmit sem..Egyébként meg szarok rá mennyi iidő vett el. Ha nem tudsz a játékhoz soha semmit sem szólni, van nagyobb felület is ahol játszhatod a jópofit mamikedvence.

 3. Gazdag és Niba is szerepel a pénteki edzés fotókon. Lassan kiegyenesedünk talán.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.