A szerda déli kupameccsekben az a jó, hogy ott kell lenned, hogy lásd

Kazincbarcika – Bp. Honvéd @ Putnok, 12:30

Nem lesz beharangozó a putnoki Kazincbarcika elleni kupameccsre, mert van jobb dolgom is kedd este, mint posztot írni: behozni magam Watchmenben, amire a bejelentése óta vártam, és amit át szeretnék beszélni már csütörtökön az irodában:

Watchmen

A történet egy alternatív történelemben játszódik, ahol az álarcos szuperhősök ténykedését betiltották. A központi karakter Angela Abar, aki két „maszkot” visel: egyfelől nyomozó a tulsai rendőrségnél, másfelől feleség és anya.

Egyébként valamiféle csetelés/csiripelés, netán eseménykövetés lehet, hogy lesz a következő csatornák egyikén: a saját twitteremen, a blog twitterén, vagy a blog Telegram-csatornáján.

Trécselni pedig ez alatt a poszt alatt trécseljünk a meccs előtt, alatt és után.

címlapkép: tmdb.com

“A szerda déli kupameccsekben az a jó, hogy ott kell lenned, hogy lásd” bejegyzéshez 152 hozzászólás

 1. 20-30 év múlva a klúbházban a fiatalok boldogan fogják nézegetni Sannino mester sárgalap gyüjteményét.😂

  1. Nem kötekedésképpen (vagy talán mégis), de az első magyar kupás meccs után ezt írtad: “Azért az meg van ugye, hogy tavaly ilyen ellenfelek ellen össze-vissza szenvedtünk?”
   A mai meccsről ennek tükrében mi a véleményed? :)

   (bocs, de a választ már csak holnap fogom olvasni, szóval nem megsértődtem, ha a kötekedés miatt elküldesz melegebb éghajlatra, csak nem voltam gép előtt… :) )

   1. De most sokkal szebben szenvedtünk. 😀 Végig támadtuk a meccset, a Sori ellen viszont úgy nézett ki mintha mi lettünk volna a másodosztályú csapat.

   2. úgy tűnik, h ennyit számít a tuti alapcsapat és kiegészítőkkel tűzdelt kezdő közti különbség.
    az látszott a mennyeiben is, hogy volt 1 Digó előtti és 1 érkezése utáni időszámítás…ennyit jelent Davide…

    1. Igen..
     Ezért is van annak akkora értéke, amit tavaly elértünk

    2. Tudom, elfogult vagyok, de én még Nagygerit is megemlíteném!
     Ha lenne hozzá türelmem, kigyüjteném hány pontot szereztünk vele és nélküle, akár ezzel a mai meccsel bezárólag, ezt pontokká konvertálva

      1. A legkönnyebben pótolható poszt az övé.Nem kapus,nem bvédő,nem szélsőh,nem ütköző,nem irányító,nem szélvész szélső,nem befejező.Észre sem vesszük,ha nem játszik.Ez az igazság.

       1. Hatira játszott ma?! Észre sem vettük, pedig nem ártott volna, hiszen 101 bundásligás meccsel a lábában viríthatott volna valamit egy nb2-es kiesőközeli csapat ellen! Ez az igazság!
        Ráadasul egy olyan játékosról beszélsz így, aki a leginkább megtestesíti játékosok között a Honvéd szellemiséget, ill. bajnokcsapat tagja, nem mellesleg sajátnevelés és magyar!
        De te csak sz.pkodjad Kabangut, Danilot, Hatirát meg a többi hozzájuk hasonló tucatzsoldost, akik nagyívben tesznek a csapatodra, kizárólag a pénz érdekli őket! Ráadáaul még köszönni sem köszönhetsz nekik semmit!!!
        Szégyen a felfogásod hegylako!
        Ez az igazság! 😉☺

       2. lehet, hogy a legkönnyebben pótolható poszt, de egyik legnehezebben pótolható ember… :)

    3. Ilyen játékost én még nem láttam az nb1-ben,aki ilyen szinten meghatározza egy csapat eredményességét(nem csak a mienket,hanem bármely más csapatét meghatározná).

 2. Kulach ma sem volt sehol..
  Nem hinném, hogy egy 25 körüli játékos ilyen hamar elfelejt focizni.. Itt vagy ő már le akar lépni és ezért direkt rosszul áll a dolgokhoz, vagy nem tudom, mi van..

  Más:

  Bízom benne, hogy a klubvezetőség jól felkészül egy lehetséges gazdasági világválságra, ami az elkövetkező 1-2 évben következhet sok elemző szerint.

  Mivel a klub tulajdonosa jelenleg jogilag egy olyan jogi személy, ami nem tisztázott, hogy honnan szerzi a bevételeit, ezért remélem, hogy úgy rendezik a klub mögötti jogi viszonyokat, hogy egy erős crash után is – ha csökkentett üzemmódban is – a klub jogi személyként semmiképpen se menjen csődbe és folytathassa a tevékenységét.
  (ez nem lenne könnyű a jelenlegi szurkolói látogatottság mellett, ami válság esetén biztosan csökkenne is tovább)
  Ez főleg az új stadion kihasználtsága miatt fontos, mert láthatjuk, hogy pl. a Haladásnál mekkora problémákat okoz a fenntartás.

  Hallgattam az új klubvezetővel az interjút. Egy fiatal srác, szimpatikus, de az érződött rajta, hogy nulla tapasztalata van és egyedül nem sok mindenről dönthet.

  Célnak a fiatalok beépítését jelölte meg elsődlegesen, ami jól hangzott. Ehhez viszont a jelenleginél, amit nyáron láttunk, sokkkal jobb és átgondoltabb átigazolási politika kell..

  Az nem lehet, hogy a jelenlegi legkiemelkedőbb tehetségünk, Szendrei helyére leigazolnak négy játékost (Moretti, Egerszegi, Vadócz, Kesztyűs), úgy, hogy már eleve volt oda két-három sajátnevelésű játékosunk (Gazdag is tud ott játszani, Nagy Geri és Májer, valamint Banó (mindkettő játszott azon a poszton, mégha Májer nem is kapta meg azóta ott a lehetőséget – pedig egy győztes meccsen volt ott).

  Az sem logikus, hogy a 10-es poszton van három játékos (Hatira, Lanzafame, Kulach), közülük a legfiatalabb, akivel talán még kezdhetnénk hosszabb távon is valamit, Kulach meg már fordulók óta a padon sem volt ott.

  1. Szintén örülnék, ha László Dávid a hiányposzton, a bal futó posztján végre kipróbálhatná magát a felnőtt csapatban is.
   Az első 1-2 meccsen még biztos, hogy gyenge lesz, de utána gyorsan fejlődhet. Ráadásul az u17-es válogatottban és a Honvéd utánpótlásban is minden meccsen kiteszi a lelkét, úgyhogy megérdemelné a lehetőséget tétmeccsen is.

   Fejlemény hogy az MFA nb3-as csapatánál megjelent egy újabb égimeszelő, hatalmas felépítésű srác: a 17 éves Fazekas Lóránt, aki majdnem olyan magas, mint Temesvári, de nagyon kemény kötésű srácnak is néz ki.

   A Budafokban 12 meccsen azóta 6 gólnál jár Szabó Máté. Gyors, ügyes játékos, aki a posztját is tudja változtatni.. Remélem, hogy legalább egy edzőmeccsen kap nálunk lehetőséget a télen.

   1. Nincs ilyen,hogy balfutó.Az egész világon hiánycikk,akár a jobbfutó.Hagyjuk már ezt.Az utolsó kettő talán a R.Carlos meg a Cafu volt.of: miert nem jársz ifi meccsekre,ott látnád azt,hogy akiket emlegetsz,nem ütik meg az nb1 szintjét.Szerinted ezzel a László gyerekkel mit csinálna mondjuk a Lanza vagy a Henty?!

  2. Kulachot elengedhetétek már. Szar és kész. Láthattuk mit produkál. Nem véletlenül nem játszik. Ha használható lenne,akkor nem adták volna ide kölcsönbe,hanem eladták volna jó pénzért,vagy megtartották volna maguknak az ukránok.
   Szendrei oké,vele vmit kezdeni kellene,mondjuk kölcsönadni egyelőre,hogy edződjön. Aztán vissza fél év/év múlva. Bevált séma. László is oké. Őt is be kellene építeni,elég jól bejátszotta a baloldalt a válogatottban.

    1. Fradi csicska település? Mekkora idióta vagy!
     A Honvéd régiós utánpótláscsapata venné fel a monori játékosokat. Az NB3-as csapatuk egyébként az MTK-val van leszerződve.

    2. Ezzel kb a teljes országot, ahol nincs NB I-es csapat, minősítetted.
     Nem újdonság, hogy az FTC a legnépszerűbb klub.

     1. No meg a legellenszenvesebb is azok előtt, akik más csapatnak drukkolnak.:)

      1. Ez igaz, de a szurkolóik nem tehetnek róla, hogy kinek szurkolnak. Van aki a tömegek után megy, van aki nem, emellett a család is befolyással van.

       1. Ez korrekt, empatikus meglátás!
        Valahogy így kellene azon / fiatal / játékosokkal szemben is, akik szidva vannak, amiért -pl. legyen a példa a Kispest!- nincs bennük meg alapból a Honvéd iránti klubhűség, mert az Újpestnek, fratyinak, stb szurkoltak, míg ide nem kerültek!
        Emlékeim szerint volt is itt hónapokkal ezelőtt / talán éve is már ennek /, komoly vita ezzel kapcsolatban! Persze, ha már egy másik klubhoz szerződött, akkor ne posztolja már ki magáról, hogy ződfehír mez a pizsamája, de azért ne legyen már megkövezve, mert elmondja pl egy intejúban, hogy faterja / aki ezesetben tiszta sor, hogy kezelésre szorul! ☺ / fratyi szurkoló, és már az olló is ződfehír volt, amivel anyuciról leválasztották!

       2. Ezért különlegesek a többi csapat szurkolói(pláne a mieink),mert nem a tömegek után mennek.
        Amúgy ftc az helyesen.

 3. A Putnoki lelátóról én így láttam:

  -Győztünk!
  -8 helyen változott a csapat a Kaposvár elenni meccshez képest!
  -Toncsi a gólpassz király!
  ui.következő kupa ellenfelünk Monor,ahol nb3-as csapatunk három nullra kikapott! Az nb3-as szintű cserejátékosokat ezen a kupa meccsen pihentetni kell!

 4. Ha talál vki összefoglalót, linkelje be, köszönöm. (Én eddig nem találtam a mi meccsünkről) CSAK!!!

   1. Neeeeem, az is simán lehet, hogy a nyíregyházi kapus most védett életében először, eddig bizonyára csatár volt. :)

    1. Már mikor meghallottam az eredményt, gondoltam, h egy téli ruhaneműnek van talán köze hozzá, de így a gólokat nézve kétségem nem sok maradt 😀

     1. Mulatságosabban mozgott, mint Kovács Jenőné a Pörölycápák SC ellen a méltán népszerű Dolák-Saly féle videóban.

      1. B verzió, h eszméletlenül berúgott a meccs előtt, az egy fokkal szimpatikusabb lenne, mint ha mixelt volna.

    2. Harmadik golon kivul tobbi nem feltetlen mondhato kapus hibanak talan meg az otodik de ott se csak az ove

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.