Napikispest 2020.01.09.

Egerszegi, vonatjegy, Aranyoroszlánok

 • Egerszegi // is elutazott a Diósgyőrrel a ciprusi edzőtáborba – a Paks engedélyével. (via dvtk.eu)
 • vonatos túra Videotonba // a vonatra szóló karszalagok ma megvehetőek Lacinál az ajándékboltban vagy öttől a Futball Házban. (via Kispest-Honvéd)

“Napikispest 2020.01.09.” bejegyzéshez 65 hozzászólás

 1. Addig nem veszek karszalagot, amíg nem biztosítanak róla, hogy legalább 45 fiatalt beépítenek a keretbe Szendreivel együtt, akit ráadásul csapatkapitányi karszalaggal is felruháznak. Hiszen véget kell vetni ennek, hogy a fiataloktól elveszik a helyeket azálatal, hogy Lanzafame-t, Tujvelt, Moutarit stb idehozzák, és ráadásul játszatja őket az a szemét vénember. :D

 2. Azért most már (bő 2 héttel a folytatás előtt) jó lenne egy-két valóban erősítésnek számító jövevényről olvasni, mert a tavaszi szezonban komoly gondokkal kell számolni. A támadószekció nagyon vékonyka, amit a lőtt gólok szánalmas mennyisége is hűen tükröz, de a közvetlen védelem sem maga a biztonság.
  Nekünk nem a Felcsút meg a Kövesd lesz az ellenfél, hanem a Zete meg a Paks…

  1. Gyula, szerintem nem kell ennyire sötét szemüvegen át látni a helyzetet. A jelenlegi kerettel, Mezgrahni, King nélkül vagyunk egy pontra a negyedik helytől, és még eddig nem jelentettek be érkezőt, a sérültek meg harcra készek. Nyugesz :)

   1. Mondjuk azért a 34 éves Lovric és 36 éves Kamber utodlasat a védelemben én is szivesen latnam lassankint.

    1. Nem azt mondom, hogy ne igazoljunk a szünséges posztokra, hanem hogy nem a zetével fogunk küzdeni a bentmaradásért. A kettő azért nem ugyanaz :)

     1. Az első négy fordulós eredményeink igazolják, hogy ebben a bajnokságban bárkitől ki lehet kapni. A legutóbbi négy forduló meg azt, hogy korántsem olyan erős ez a csapat, amilyennek látni szeretnénk. Arcpirító szégyen volt pl. az Újpest elleni foggal-körömmel bekkelésünk – “hazai” környezetben. Szégyen, de realitás.

      Még annyit: Ennek a klubnak a tradícióihoz teljesen méltatlan a rendszeres kontrára játszás, no meg az ötvédős szisztéma , amire azért van szükség mert mincsenek olyan képességű védőink, akik egy az egy ellen képesek futballozni…

   2. A felépülők nem fogják rugdosni a gólokat. Azt az egy pontot meg ne vedd túl komolyan, mert az inkább nőni fog. (Különben sem értem, hogy a 4. hely miért lenne jó nekünk.) Én is szeretném úgy látni a dolgokst, hogy a mi keretünk erősebb az előttünk állókénál, csakhogy ennek semmi köze a valósághoz.

    1. A felcsúti keret már évek óta erősebb majdnem mindegyiknél, aztán eddig mégsem eszerint szerepeltek. Nem Mezgától várom a gólokat, és nem is a negyedik hely a lényeg, de ezzel a csapattal, ebben a mezőnyben az első hatban kell végeznünk.

     1. Vadóczot már éppen tényleg lehet kritizálni, de nélküle egyelőre gyengébbek vagyunk (ha esetleg jön Hadzic akkor talán pótolva), szóval én is attól félek, hogy a pillanatnyi keret nem az első 5 helyért küzdene…

      1. Egesz összel King es Mezghrani nelkül toltuk .Velük kiegészülve, plusz Hadzic es Eppel dobogóért mennénk..

       1. Nem tudom, miért veszik itt sokan tutira Eppel érkezését, amikor világosan megmondta, nem akar hazajönni. Legfeljebb olyan, csak a játékosnak előnyös megállapodás jöhet létre, mint tavaly Vadóczcal, hogy pár meccs, és amint befut az ajánlat, mehet. Akkor inkább menjen minél előbb.
        Azon kívül nem is biztos, hogy ő kell ide. Sokkal inkább egy kombinatív játékra alkalmas, technikás csatár. Eppellel megint jönne a felívelgetés, amit szinte vonz az ilyen alkatú támadó.

  1. Már a Dzsudzsák-üggyel lejáratta magát. A hisztis kis hülyegyerek egy komoly szöv. kapitánytól többé nem kapott volna meghívót.

   Igaz, a feje tetejére állított világban élünk…

  2. A minuszoló is csicska… mert még az értékrendje sincs a helyén… Rossi ezzel a visszatáncolásával saját magából csinál bohócot.

   1. Nem bírjuk a kritikát? Igen, érthetetlen döntések, de NEM CSICSKA!!
    Kár, hogy nem lehet többször minuszolni.

 3. Draga blogszerkesztök @veghhanta @RW, nem arrol volt szo, hogy Decemberig lehet jelölni golokat a legszebb honvedos golra es utana valamilyen modon szavazhatunk rola? lesz belöle valami, vagy idöhiany, es egyebb nehezsegek miatt ejtve az ügy? esetleg volt fejlemeny es atsiklottam felette?

  1. Nincs elfelejtve. Már letöltöttem a videókat, folyamatosan vágom őket, hogy ne kelljen keresgélni. Remélem már jövő héten elindulhat.

 4. Kijött az utazó keret. Nagyon durva. Főleg a középpálya, de a csatársor is vékony.

  1. Megint olyanokkal van tele a keret, akik egy percet se fognak játszani a bajnokságban..

  2. Tulajok lehet rekord dontesre mennek 🤔
   0 pont egy fel ev alatt :( par serules es a csapat az Nb2 be is also haz szinten van.

 5. Nagyon szomorú hogy milyen csapattal utazik a klub török edzotaborba…
  Kurva gyenge..

  1. Ez megint olyan lesz, mint a nyári felkészülés.. Sok fiatal, akik aztán a bajnokságban még a cserepadra se jutnak oda.. Mi van N’Goggal?

  2. Igazából Nagy Gergő és Gazdag a tényleges hiányzók, a többi a nemlétező (non exixtens) kategóriába tartozik. Ha más csapatnak szurkolnék, a csatársoron pl. a hasamat fogva röhögnék, hogy “ezek pampognak nemzetközi kupaindulásról?”
   A négy kapus meg egész egyszerűen a döntéshozó elmebetegségére utal. (VB-re nem visznek ki ennyit.)

   1. A döntéshozó elmebeteg azt tudjuk. Feltéve ha az elmebetegre gondolsz mint döntéshozó. Szóval Lütyő bá a napfényes olaszhonból vicces nagyon….

 6. Kukoc és Temesvári nincs a keretben.Nem tudom Temesvárival mit akarnak,azt gondoltam már csak fel kell építeni,rutin szerzésre kell lehetőséget adni neki,hogy előreléphessen.

 7. Megmondtam tegnap, vagy megmondtam? :D Haladjanak tovább kérem, nincs itt semmi látnivaló!

 8. Számomra tényleg kiderült, hogy ebből az új tulajdonosi körből meg a “jön a nagyobb büdzsé” na ebből semmi nem lesz. Figyeljétek meg mi várható. 1 játékost igazolunk Hidit, ezen kívül ott az 5 fiatal akit felhoztunk és ennyi. Egerszegi fog még távozni, és ezzel meg is van a keretünk. Ha tényleg ez lesz nagyon remélem Ngog-ot nem fogják elküldeni még grátiszban. Cél a 10. hely…..

  1. Ngog már nem igen lesz keretben, talán még Hadzic, bár lehet már az sem aktuális. A fiatalok nem fognak játszani bajnokin, még keretben sem lesznek.

 9. Egerszegi távozása azért azt mutatja, hogy valószínű, van egy hal a hálóban.. Valószínűleg az emlegetett Hadzic lesz az.
  Mellette ott van a jegelt Szendrei, tudom, mindig emlegetem, de hát tényleg jó futballista lehet..
  Szóval szerintem megleszünk középen.
  Csatársor.
  Szerintem Danilot visszahozhatnák, Lanzának úgysem merne nem passzolni, vele mindig jól összejátszottak. Moutarival Lanza mellé jól tudnák váltogatni egymást és végre eldőlne, hogy melyikük a Honvéd all time helyzetkihagyó mestere. Ez különösen izgalmassá tenné a tavaszt :) :)

  Eppel menjen csak külföldre, sokat tett ő értünk, megérdemli a lehetőséget egy jobb külföldi bajnokságban, utolsó lehetősége lenne, hogy bizonyítson. Annyira szar a válogatott csatárkínálata, hogy egy esélyt adjunk már neki, hátha bejön neki az élet.

  Én annyira nem érzem drámainak a helyzetet, ha… a védelem nem lenne olyan, amilyen..
  a védelmet kellene megerősíteni végre, amit már Rossi (!!!!!!) gyengécskének tartott 2016 őszén… Azóta nem érkezett igazi minőségi középső védő..
  Niba remélem, pozitív meglepetést okoz majd, én Kálnokit is bírom, sajnálnám, ha nem tudna nálunk bizonyítani.
  Viszont középre mindenképpen kellene ember már Kamber helyére.

  https://youtu.be/dgps0gjjW3I?t=129

  1. Ha Te a védelmet tartod a legnagyobb gyengeségünket, akkor biztosan nem nézted a meccseinket..😉

   1. Öt védővel, két szűrővel ment a foggal-körömmel való védekezés, úgy hogy sokszor még Lanza is a kapunk előtt mentett, mert minden játékosunk a saját 16-osunkon belül volt, így sikerült a rúgottnál több gólt kapni…
    Hát mit lehet erre mondani?

  2. Ha az év játékosának megválasztott középső védő, Batik Bence szted nem volt minőségi igazolás 2016 óta, akkor én sem tudom mit nézel…

   1. A jelenleg rendszerben teljesen középen Kamber van, nem Batik..
    Ezt azért nem artott volna észrevenned röpke 2 év alatt..
    Arrol nembeszélve, h 16 ösze ota onnan arrol a posztrol tavozott egy Bobal és egy Barath is.
    Tehat a mérleg messze negativ még ahhoz az idöponthoz is.
    Kell védö..

 10. Holnap indulnak táborozásra,eddig semmit nem tudunk az uj játékosokról,talán holnap kiderül az utazó keretből és vasárnap az edzőmérkőzés összeállításából.Most még rosszabb a helyzet mint Hemi alatt,akkor azért néha kiszivárogtak próbázókról,igazolási elképzelésekről !Egyetértek az elküldött játékosokkal,de helyettük szükség lenne legalább egy rutinos,fiatal középső védőre,egy rutinos meghatározó,középpályásra és még egy rutinos gólerős csatárra.

  1. Sajnos a klubvezetés igazából leszarja a szurkolókat (és ezzel a Honvédot) a látványos körítés csak a cirkuszt és kenyeret a népnek efektus, amivel próbálják terelni a figyelmet a középkategóriás semmiről, miközben gyönyörűen forognak a mosógépek…
   Na ezt szépen leírtam, bocsánat..de valahogy így érzem..😩

    1. Ja?? pedig azt mondták hogy van, lesz ..+ ha tényleg nincs akkor meg pláne.. minek veszik meg a klubbot, ha csak nem mosodának..

 11. Kövezzetek meg, de én nem szörnyülködök ezen az utazókereten. Hátul megvagyunk, középre van 2 komolyabb hiányzónk és lesz még 1 igazolás. Elől szintén lesz még 1 igazolás, azon kívül én megvagyok.

  Őszintén remélem, hogy a fiatalok -ha megfelelő teljesítményt nyújtanak a táborban- , meg fogják kapni a lehetőséget, és nem lesz olyan, hogy jól játszik, de Sannino nem bízik benne/mást kell játszatni.

  Nagy Gerinél azért pár dolgot megmagyaráz ez, hogy több meccsen is ‘csillapítózva kellett játszania. Hozzáteszem, hogy ennyire nem lehet rossz Szendrei (márpedig láttuk már, hogy nem az), hogy ne lehetett volna betenni a helyére legalább 1 félidőkre :)

  Nekem az az 1 bajom van, hogy esélyt sem látok rá, hogy érdemben változzon a “játékunk”, mert ez a pár hét biztosan nem lesz elég rá. Félév alatt sem sikerült 5 értelmes figurát begyakorolni, de még a “Kukoc elmegy a szélen és beadja” című, egyetlen értelmes 75. perc utáni formációt is sikerült leépíteni…

  1. “Hátul megvagyunk…”

   Mindenhol megvagyunk, mert még sosem fordult elő hogy – teszem azt – nyolc emberrel álltunk volna ki egy meccsre.

   Aztán ki lesz az az igazolás a csatársorba? Ezek szerint te tudsz valamit amit mi nem.

   1. Korán reggel már a kötözködés :) Én csupán elmondtam a véleményem, gúnyolódásra vagy cinizmusra semmi szükség.

    “Úgy hallottam” tervben van.

    1. Bocs, de erre “megvagyunk”-ra mit lehet mondani? Tényleg ott van a 36 éves Kamber, meg a majdnem annyi Lovrics, és ha bekkelünk (mint általában) tele van a 16-osunk…

     1. Látom, hogy ez a vesszőparipád, de általában (szerintem) ez úgy megy, hogyha nem elég jó a támadó harmad, akkor bekkelünk – nem pedig úgy, hogy azért állunk be védekezni, mert gyenge a hátvédsor.

      Van ott 1 Batik is. Niba mikor játszott szerintem rendben volt, Kálnoki is hozni szokta az elvárható szintet, Temesváriból amennyit láttam eddig az bíztató volt. King, Aliji, Uzoma szintén stabilak, Mezgha ha játékra képes lesz, akkor végképp királyság lesz.

      Fikázhatod őket a koruk miatt, de amíg megbízhatóan játszanak, egy szavunk nem lehet rájuk. Nem hinném, hogy ez a 6-ik hely miattuk lenne. Amúgy meg csak 3 csapat kapott kevesebb gólt, mint mi.

      1. De… van korreláció a védők képességei és a csapatban a védekező játékosok száma között. Valamikor a négy védő és az egy szűrő elég volt a csapatba.
       Abban igazad van, hogy ehhez minőségi támadószekció kellett. Nade, ha a Fradival meg Vidivel akarunk vetekedni….. :)

    2. Tervben van az is állítólag, hogy a fatyival és a vidivel is felvesszük a versenyt…

  2. Az a baj, hogy sérülés, eltiltás mindig benne van a pakliban, tehát, nagyon vékony a középpálya és a támadósor is. Főleg ahhoz képest, hogy dobogóért akarunk menni. Játékunk azért nincs, mert hiányzik középről egy kreatív, osztogatni tudó játékos (már a “lassú” Vadi sincs). Én szívesen látnám a kövesdi Molnárt a csapatban.

  3. Ahogy látom Sanyibától nem várhatod a változást. Ahogy láttam az aranyoroszlánokban, számomra megerősítést nyert, hogy gyengekezű, kirakatedző, akinek csak a népszerűsége nagy a játékosok között. ( Talán éppen ezért…)

   1. Ott tényleg olyannak tűnik, de azért remélebb ennél szigorúbb és szakmaibb, mert azért ezek megrendezett, megjátszott dolgok. Azért volt ő komoly helyen is edző, nem lehet ilyen amit ebben a pár perces műsorban játszik, de az tény ott kicsit kiábrándító.

    1. Ha azt mondják most bemutatjuk, hogy megy egy-egy meccs előtt, akkor én azt elhiszem. Most gondold el, hogy amikor tudod, hogy filmeznek és azt majd bemutatják, az ember ösztönösen jobbat akar mutatni magáról mint ami az igazi átlaga, pont mint egy randin.. így még érdekesebb.

   2. Vérhód komoly volt…
    Hidd el, nem dobálják krétával Sanyi bát a játékosai óra közben

 12. Hidit miért nem vitték? Ha annyira képben van hogy leigazoljuk pont kellett volna vinni az edzőtáborba ráfért volna a 3 meccs, hogy játékba lendüljön. Utoljára októberben játszott mérkőzést. Ez az utazó keret igy rettenetesen vékony a fiatalok meg lutrik rendesen.

  1. Gondolom, azért nem vitték, hogy vigye el valaki. Remélem, talál valami külföldi lehetőséget, csak ide ne jöjjön.

   1. Én is ugy gondolom hogy ne jöjjön, csak 2hét múlva fehérvárral meccs és ez a keret rettenetesen gyengusz lesz ha kapkodva későn igazolunk megint meccsek fognak elmenni. A kupában azért jó lenne odaérni, a bajnokság jelenlegi kerettel nehéz dió lesz.

    1. Hát időben már nem igazoltunk, úgyhogy már mindenképp max a kapkodás marad. Már most is késő van.
     Mondjuk ha a Hidi a megoldás akkor még sokkal rosszabb a helyzet mint amilyennek elsőre tűnik.

 13. Ez az utazókeret (a védőket leszámítva) kicsit olyan, mintha nem a felnőttkerettel tartana néhány utánpóltáskorú srác, hanem mintha az utánpótlás csapattal tartana néhány felnőtt. :)
  Remélem kinn Törökországban lesznek legalább próbázók….

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.