Mastodon

Török idő szerint háromkor (Budapesten: egykor) kezdődik az edzőmeccsünk

Ha valaki találna streamet a meccshez, akkor semmiképp se tartsa magában. A Honvédot megkérdeztük, ők – gondolom az edzői stáb kérésére – nem szolgáltatnak mozgóképet.

Amúgy az megvan, hogy az ellenfél edzője az exdebreceni csatár, Marius Sumudica? Egész jó spíler volt emlékeim szerint.

Megjegyzés: 2017 nyara óta 35 olyan edzőmeccset játszott a Kispest, amiről tudunk, és ebből hivatalosan(!) csak nyolcat nézők előtt. Ehhez jön még, hogy tavaly egy meccset közvetítettek Ausztriából. Máshol is így megy? Mert nálunk bármi változhat, tulajdonos, edző, keret, helyszín, a vége úgyis az általában, hogy az edzőmeccsről ki van tiltva a néző.

Most tényleg, a felkészülési időszakban nézzek Vidit, Fradit, miegymást, mert azokat legalább közvetítik? Mi a francot akarnak ennyire titkolni egy pár napos edzőtáborban, két héttel a bajnoki rajt előtt? Hogy nincs egy padra való felnőtt a klub alkalmazásában? Azt tudja mindenki, elég csak megszámolni a játékosokat darabra. Tényleg, mi lehet az, amit van értelme, és sikerülhet is elrejteni a kíváncsi szemek (Kuttor, Rebrov, Dajka, Vitelki, stb.) elől?

update // a címet frissítettük. korábban kettő óra állt kezdési időpontként, de szóltak, hogy törökben nem egy, hanem már kettő az időeltolódás. és tényleg.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||