Karanténkispest 2020.05.14.

játékoskeringő // lassan be kéne durrantani a szokásos, a fejlécből/menüből is elérhető nyári-téli rovatunkat, mert az emtékás

Vass Patrikot // máris bedobta az NSO, mint lehetséges érkezőt. Eddig jó. (Nem rossz spíler, bár ha valakit választanom kéne az MTK középpályájáról, akkor talán Katát mondanám, azonban másodiknak valószínű, hogy Vasst.)

“Karanténkispest 2020.05.14.” bejegyzéshez 11 hozzászólás

 1. Nem rossz spiler , de vele se leszunk sokkal beljebb … azert nala nekunk jobb kaliberu jatekosok kellenenek

 2. Akikről itt-ott hallottam még: Otigba (nem hiszem), Vinicius (nem hiszem), Litauszki, Pávkovics, Szpirovszki, Hadzic, Zsótér (még jó, hogy a Vasas nem jutott fel, bár így is ránk ígérhet…), Schön Szabi, Vass Patrik. Egy center mindenképp kéne, bár ezt gondolom, felsőbb szinten is tudják!:) Nem néztem utána, de lehet, hogy az évek óta nálunk edző Gale-lel is szerződést köthetünk lassan? Amikor láttam őt edzőmeccsen, mindig jól játszott, erősítés lenne mindenképp hosszú távon!

  1. Gale most toltotte a 18 at ugyhogy nyaron vegre letudjuk igazolni
   Illetve a szelso hatved Sani Abacha is iden tolti majd

  2. Zsótér jön, az unokatestvére barátnőm. Hétvégén mondta, hogy hazatér hozzánk

   1. Egyik oldalról természetesen örülök, ha ez igaz. Szeretném, h Zsótér visszajöjjön Kispestre.
    Másik oldalról meg úgy tudom, a Vasasba ment volna, ha feljut, mert jobb kondíciókat kínál, mint a legtöbb nb1-es klub, beleértve a Honvédot. Ha a Vasas feljut jövőre, akkor alapból lesz 4 klub, aki jobb fizukat fog kínálni nálunk: Fradi, Vidi, Vasas, fújcsút. Ezek a klubok nagy valószínűséggel jobb külföldi és már kész magyar labdarúgókat fognak tudni igazolni hozzánk képest.

    Erre a megoldás szerintem, ha kevés, de valóban minőségi külföldit idehozunk (nyilván nekik ahhoz közelítő fizut kell adni, mint amit a Fradi/Vidi adna, különben nem jönnek ide), és belehúzunk a minőségi játékosok képzésében az MFA-n, akik akár külföldre való kitőrési lehetőséget látnak abban, ha a nevelőegyesületük színeiben minőségi játékot nyújtanak a felnőtt nb1-ben.
    Magyar válogatott vagy ahhoz közeli szintű labdarúgók szerződtetésére szerintem nem lesz pénzünk.

 3. A mai NS David Mateost is írja esetleges érkezőnek, aki legutóbb Izraelben játszott, ha jól emlékszem, 21 meccsen volt pályán az első osztályban. 33 éves, és ismerősen cseng a neve Magyarországon!:)

  1. De most komolyan: olvassuk ujra a pletykakat, ki jon, ki nem jon. Csupa 30, vagy afeletti jatekos. Ezeknel be van allitva valami szuro a keresomotorban, hogy under 30 nem talalnak senkit?!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.