Napikispest 2020.07.03.

 • disqus // bekapcsoltam.
  • importálás // folyamatban van. Hamarosan átkerülnek az elmúlt időszak hozzászólásai anonimizálva a Disqus irányába.
  • nem örülök neki // de ez lett a reális döntés, ráadásul még az oldalt is indokolatlanul lassítja.
  • addig marad // amíg sikerül normálisan használni.
  • a szabályaink // változatlanok.
  • trollt // továbbra sem etetünk.
  • zászlócskát (komment jelentése, jobb felső sarok) // tessék használni, és magatoknak tisztán tartani a felületet. A működése megtalálható a moderálási elveink oldalon.
  • továbbá // leszarom a szólásszabadság összes hibás meghatározását, és beszántok mindent, ha bárki csak úgy minden ok nélkül beleáll Pisontba. (nekem is vannak határaim. uff!)

“Napikispest 2020.07.03.” bejegyzéshez 152 hozzászólás

 1. Sziasztok, szép jó reggelt Mindenkinek! Tegnap CS.A.K. kitekerésztem a Bozsikhoz, bevalottan az új monumentet szerettem volna “lencsevégre” kapni, de nem találtam, sebaj, majd máskor, de ha már ott voltam: https://uploads.disquscdn.com/images/7ac03d95a27ba3556bb2e0d2d3a8530278133ca96f65c2889d42db1b3586d608.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/e124c6adc40a4bc967207222e6a0e7a5c887eae56c3bf8b39bc2e6053ebc312c.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/d7982166cd27b0e145a31a166a568a4e3275c097851b4ab59ff3f4adc06c7b9f.jpg

  1. Köszi a képet!
   A szobrot a leendő kocsmaépület mellett találod, a Temető köz és a Puskás Ferenc utca sarkánál. Szóval, ha mész Lőrinc felé még kb 100 métert meglesz az! ; )

   1. Köszönöm Uram, a jövő héten sort kerítek rá! Szép napot, legjobbakat! 😉

      1. Odab@sz!

       A színezésre kíváncsi leszek, gondolom a piros-fehér-feketével fog játszani, mint a stadion borítása, de felőlem ilyen festetlen is maradhatna, vagy tükrös. (Nekem mondjuk tetszik a Barcikai is)

       1. Letakarták ugyan, de az egyik részen látszik, hogy arany szín biztosan lesz benne. Szerintem teljesen aranyszínű lesz, mert az oroszlán foltosan? hát az nem oroszlán. Nekem tetszik!

 2. Vodafone Lion Arena?
  Coca-Cola Arena?
  Hell Arena?

  Ki tudja mi lesz a vége… Remélem marad a Bozsik, de szerintem kisebb az esély arra, hogy az új stadiont a “régi” nevével kapjuk meg.

  1. pletyka, hogy a lagardere lesz az üzemeltető, tehát szinte kizárt sajnos a bozsik név, és hát a jegyárakra is lehet készülni…

  1. Pekárt kivásárolni a szerződéséből ? Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem még ingyen se éri meg. Ő pont olyan játékos aki tényleg csak egy fiatal elől venné el a lehetőséget.

  2. Pekár?? mert lőtt nekünk 1 potyát ?
   nagyjából Zsótér pozíció…azzal függhet össze, hogy nem jön Donát ?
   remélem csak a szokásos sajtókreálmány…1 ideje nem jellemző a kispesti tulajokra, hogy fizessenek vkiért, ha arra a posztra van ingyen is.
   De ha már kövesd + fizetős verzió, akkor pl. Berecz vagy Cseri aki erősítést jelentene.

   1. Pekár helyett én is azon a véleményen vagyok, hogy inkább akkor Berecz, aki ha jól tudom kölcsönben van Kövesden a Vidiből. Ha pedig nem jön Zsótér és inkább Várdára megy, akkor megvan a véleményen a srácról és itt sok Zsótér fan fog a kardjába dőlni. Illetve ha már fizetni akarunk egy játékosért, akkor miért Pekár a szint??

    1. Nem biztos a kardba dőlés, sokan szerintem e hír kapcsán is képesek lesznek azt is hirdetni, hogy Lanza mellett Zsótért is Pisont üldözte el, olyan a színvonal már néhány szurkolói fórumon. Mondjuk itt szerencsére még nem, vagy csak nyomokban, aminek azért örülök.

     1. :) lehet ebben valami amit írsz. Én pl: az FB fórumokat nem is olvasom, mert ami ott folyik, az komolyan mondva a Kispest szurkolókra nézve szégyen. (elnézést is kérek ezért a kijelentésemért). Amúgy arra kíváncsi leszek, hogy ez a Lanza story, hogy kerül lezárásra.

     2. Pisont vitte Zsótért az U válogatottakba, senki nem gondolhatja ezt komolyan….

      1. Ne már…ha olvasol fb bejegyzéseket Honvéd témában, tudod, hogy annyi oltári faszságot írnak, ami hihetetlen. Amikor álmos vagyok melóban, mindig felugrok a fácséra Honvédos oldal hozzászólás olvasni. tuti ébresztő.

       1. Zsótér ügyhöz még annyit írnék, hogy ha eddig kivár, akkor valami van a háttérben. Lehet Kaz emlegetett Kisvárda megkeresésé vagy, hogy az Újpest odatol neki egy új szerződést és mivel új edző is van, aki ugye végig játszatta az utolsó fordulókban, lehet, hogy marad a liláknál. Köztudott, hogy Zsótér lila fan.

        1. Túl fogom élni, inkább a csend zavar, nemcsak Zsótér, hanem úgy általában igazolás ügyben…sajnos mint minden évben.

         1. pár nappal korábban írtam, hogy ugyanazt éljük meg, mint az évek során minden átigazolási szezonban. Röpködnek a nevek, aztán jó ha egy beesik az említett játékosokból, majd elindul a szezon és a sokadik forduló után jön megint egy-két játékos. CSak ez nem csapatépítés. Mondjuk nem tudom Bódog ezt vállalta e, hogy nem fix kerettel kezdi el a felkészülést. Kérdés nekem az is, hogy ha Márton lesz a vidi edzője, akkor mondjuk Tamás jön-e? lehet, hogy nem és akkor megint ott vagyunk, hogy lemaradtunk egy NB1 szinten jónak mondható játékosról.

   2. Pekar why splat futon szervezo szerelo kozeppalyat bejatszo Nagy munkabirasu jatekosnak. Szukseg van ilyenre a csapatban, Hiding lassie, keveset fut.
    .

    1. a telód kicsit átdolgozta, de asszem értem a lényeget…én nem látom annyira komplex spilernek, ahogy ítod.
     Hidi tényleg lassúnak tűnik.

 3. Én csak legnagyobbkirályoznék egy jóízűt beköszönésképpen :))

  De azért jöjjenek a Bódog-idők ;-)

  1. A videó szerkesztői a füst- és pirotechnika rajongói, tapasztalatom szerint a szurkolás hétvégéi máshogy jók.

 4. Egyébként más csapatoknál is a lehetséges érkezők névsora hosszabb, míg az “érkezettek” (tehát a konkrétan leigazoltak) névsora (ahogy nálunk is) jellemzően üres.
  Megy az alku, a licit, a hoci-nesze… Majd amikor minden kiszemelt aláír ide, avagy egyik sem, megtudjuk, mi van a bukszában, avagy mi nincs.

 5. Carillo out Fehérvárról, így nagy valószínűséggel Márton lesz az edző Fehérváron. Így pedig sztem egyáltalán nem biztos Tamás és egyéb – emlegetett- fehérvári játékosok érkezése.

 6. David Mateos (Hapoel Ra’anana) hátvéd, a fradiban volt. Volt már?

  1. Nagyon érdekesek az adatok, jól kijön, hogy miben kell fejlődnünk.

  2. Beadások száma meccsenként, Honvéd: 12,56.
   Na ebből meccsenként 2,56 volt, amire azt mondtam, hogy beadás, a maradék 10-re pedig hogy “Jéééééézusom…”

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.