“Never forget” bejegyzéshez 34 hozzászólás

   1. A lenyegen nem valtoztat. Bocsanat de imadom a Honvedot kb miota az eszemet tudom vagy szurkolok valamilyen csapatnak. De kaposvari Magyar allampolgarkent ugyan ne koltsek az en altalam befizetett jelentosebb adomat se a Honvedra (max tamogatas utanpotlas atlathatoan) se fagyira se utera se semmilyen mas csapatra. Persze sorolhatnam mik a problemak de ez most 2 evig nem relevans hisz valtoztatni nem lehet ezen. Bocs es remelem ertelmesen elfogadjatok a velemenynyilvanitasom.

    1. Én egyetértek, de szerintem minden foci szurkolói oldalon kisebbségben lennénk. A pénz nagy úr.

    2. Teljesen egyet értek! Egy gondom van! Ha mi mondjuk nem kapnánk stadiont, mint mondjuk az ute, és leváltjuk őket, akkor ez a vonat elment! Gyurcsányék biztosan nem pótolnák az elmaradást! Mi meg bután néznénk ki a fejünkből! Van egy mondás, miszerint: Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el! Mi nem tudjuk befolyásolni az éppen aktuális rend döntéseit, de legalább ki kell használni, ha adnak valamit! Ettől még szörnyű a helyzet a kórházakban, de ha nem használjuk ki attól még nem lesz jobb az egéstségügy!

     1. Azért vannak fontossági sorrendek. Elősször az alapot építeni nem a tetőt, ráadásul a pénz nem látszik meg a kabdarúgásunkon.

     2. Feleségem pár napja szült egy fővárosi kórházban. Délelőtt küldte a fényképet a reggeliről, ami változatosnak és bőségesnek sem nevezhető. Megbeszéltük, hogy erősnek kell lennie, mert most az új Bozsikra kell a pénz. :) :) Aztán felkerekedtem és bevásároltam neki. :)

     3. Én inkább úgy látom, hogy nem a Fradi, Debrecen, Vidi, Kispest, Vasas, MTK, ZTE, stb új stadionjával ill. a Puskás Stadionnal van a baj…bár kétségtelen, hogy a Vidi, Debrecen esetében teljesen felesleges volt 15-20ezresre csinálni, mert sosoem lesz tele…de ez legyen az ő bajuk. A probléma inkább abból fakad, hogy olyan városokban is csináltak új stadiont, ahol teljesen szükségtelen volt. Gondolok itt Balmazújváros, Kisvárda, Felcsút, Paks, Budaörs, Szigetszentmiklós (itt csak a pénz folyt el). stb…ezeknek a felesleges stadionoknak az ára hiányzik az egészségügyből..

 1. BT: “Az általam képviselt felfogásban vannak olyan elemek, amiket korábban nem kértek tőlük, de vevők ezekre is, becsülettel csinálják a gyakorlatokat. Látjuk, hogy van még előttünk fejlődési lehetőség, át kell nekik is állniuk erre a felfogásra, hogy maradéktalanul végre tudják hajtani a kért feladatokat.”
  Fejlődési lehetőség, korrekt…:D
  Am. ilyen terhelés mellett a következő meccseken még kevésbé érdemes az eredménnyel foglalkozni.
  De kíváncsi vk, ki hogy reagál erre a terhelésre és lesz-e meglepetés ember, aki esetleg a kezdő csapatig verekszi magát 1 sikeres felkészüléssel.

  https://honvedfc.hu/hirek/a-tervek-szerint-halad-a-munka/2020-07-24

  közben FB-infó szerint a digó Katarba készül…
  __
  ui.
  tudja vki, hogy mi van Tamás Krisztiánnal ?

  1. Katariak most nagyon nyomulnak jàtèkosok terèn,ott edző pl. Xavi.Katarból ki tudnâk fizetni az àràt,mèg jól is jàrhatunk.Azonban èn úgy tudom,hogy az asszony nem akar az arab vilàgba menni.Bàr lehet lesz az a pènz.De ott sem szeretik ezt a viselkedèst amit itt nyom.Mindegy csak zàruljon le màr ez.

  2. Beteg lett a hét elején
   Remélhetőleg jövőheten már a csapattal lesz

  1. (A mínusz természetesen tőlem nem neked szól, hanem az alákérdezős interjúnak és az alanynak)

 2. Ez a modell egyébként nem rossz elgondolás…belepumpál az állam a Klubfociba pár tízmiliárdot, a Csapatok felerősödnek nemzetközi szintre, és ha kellően sikereket elérték, akkor egy idő után már ők adóznak az államnak. Ez működött Törökországban, Görögországban és az összes olyan országban, ahol pofozógépből nemzetközileg elismert válogatottak lettek 5-10 év leforgása alatt. Itt tudatosan igazolták a jobb ligák edzőit, támogatták az utánpótlást, fejlesztették a focis infrastruktúrát. Ehhez képest itthon:
  – a nulláról akartak felépíteni egy utánpótlás akadémiát (felcsút), ahelyett, hogy meglévő, tradiciókkal rendelkező utánpótlás építő klubokat támogattak volna (Kispest, MTK, Szombathely, Debrecen).
  – tradicionális klubokat lehetlenítettek el, és közben tradiciók és szurkolók nélküli kisvárosi klubokat kezdtek el támogatni pusztán párt hovatartozás alapján.
  – túlárazott, túlméretezett stadionokat húztak fel olyan helyekre is, ahol ez egyáltalán nem volt indokolt, vagy legalábbis egy alaposabb felújítás elég lett volna.
  – eszetlenül el kezdték nyomni a Fradit és a Vidit (és a Felcsútot) bármilyen szakmai elvárás felállítása nélkül…olyan Csapatoknak akik teljesítményt adtak le (pl. Kispest bajnoki címe) azokat magukra hagyva.
  Ilyen koncepció mellett milyen piaci alapú működésre gondoltak?

  1. Ezt mondjáka szemétégetőnél is a lányok : CSAK gumival ! :P

   1. ez milyen jó hangzik… a szemétégetőnél, gumival…korrekt és még romantikus is. :D

 3. Kepek alapjan ennek a Traorenak igen jo fizikuma van :)
  Elvileg Urbanyiek mar a Kansesbe is neztek

  Es a multkori valkinek a hozzaszolasara reflektalva ha tudnak mar hogy “bena” es “nem kell” akkor nem lenne itt tobb hete valamint elzavartak volna az edzotaborbol is 😅

  1. Tudsz mutatni olyan feka gyereket, akinek nem jo a felépitése? :)
   Ndjodo a felépitése alapjan a Bullsban is kosarazhatott volna.

   1. De még mindig nem olyan jó, mint Szendreié, vagy Májeré. :D

 4. Eddigi igazolások rendben egy kapus Nagy Sanyi ? Horváth elmegy ?, Két védő Baráth,Tamás,egy sokat futó,mozgó középpályás Zsótér,egy fiatal csatár Tóth-Gábor..Kiváncsi vagyok a folytatásra,mert még kell védő is középpályás is és főleg góllövő csatár !!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.