Honvéd – Zilina stream

Győr, 19h

Featured Video Play Icon

A meccs ugyan zártkapus(!), azonban a szlovákok elméletileg közvetítik.

Ha némi ellentmondást vélsz felfedezni a kis agyacskádban, akkor jobb ha tudod, valószínűleg nem benned van a hiba. Hogy egy klasszikust idézzek:

Szegény K.O. rendre megkapta Umbitól vagy Patkánytól, hogy ne erőltesse az agyát. Ez a képkocka talán a rallys epizódból van.

“Honvéd – Zilina stream” bejegyzéshez 243 hozzászólás

  1. Még reszelik hozzá az új címert :)))

   Herjeczki off. Kölcsön után végleg Gyirmót. :(((

  1. Nyilvános stadiontúráról nem tudsz esetleg infót, lesz-e és mikor?

  2. Köszi a képet!Nekem továbbra sem nyerte el a tetszésemet a székek elhelyezése. Ezek a kis fehér betoldások..háát. Miért nem lett az egyik blokk tiszta piros a másik meg fekete. Illetve nekem soknak tűnik a bejárat, nagyon szétszabdalja a lelátót. Ez csak az én véleményem. :) Jól látom, hogy a borítás némely helyen nem teljes? Ott nem fog befújni a szél? Amúgy nagyon várom milyen lesz teljes készültségében.

   1. Igen, a bejaratok nekem se tetszenek. Főleg a Kanyar szektoranal lesz rossz, pl egy koreo keszitesenel.

    1. Jó megnyugodtam, hogy a negatív észrevételem, nem volt annyira fájó. Igen egy koreo esetében megtörik a dolog. Mondjuk a Kanyar esetében lehetett volna az egész lelátó egész egybefüggő. Meg az is kicsit értelmezhetetlen nekem, hogy a bejártok fel és elé tettek székeket. Simán meg lehetett volna oldani az oldal lelátókat két bejárattal. Na mindegy ne legyünk telhetetlenek.

     1. Az is bosszantó, hogy a tábor növekedését behatárolják a nagy bejáratok. Két bejárat között kb 300 ember fér el. A bejáratok felett még elfér száz körül. De a többieket már nagyon elvágja a két bejárat. Mondjuk a legtöbb meccsen mostanában aligha lesz ez gond. De jó lenne ha ilyen problémáink lennének hamarosan, a megnövekedett nézőszám miatt. :) Majd a három nagy blokk kap egy-egy kápót gégemikrofonnal, hogy össze tudják hangolni a nótát.

      1. Nézzük a jó oldalát. Akkora terek keletkeztek ott a bejáratok előtt, hogy akár sörteraszokat is lehet nyitni ;-)

    2. Simán lehetett volna úgy csinálni, Hogy lépcső kívül, szektorbejárás fentről. Mint Kövesd vendég.

     Sajnos Azt hiszem, h biztonsági előírás ez a sok és nagy kijárat a kiürítéshez.

     1. Ha pl. koncertre is hasznosítani akarod, akkor kellenek a menekülő útvonalak..

   2. Talán nem is a bejáratok számával van gond. A többi stadionban is nagyjából ennyi van és így helyezkednek el. Viszont aránytalanul szélesek és értékes székterületet foglalnak el.
    Azért így is szép lesz :-)

     1. A Puskás Arénában valójában még több bejárat van, számold csak meg például a kapu mögötti területen. De ha megnézed mondjuk a Grupamát vagy az Illovszkyt, ott pont annyi van mint nálunk.
      Viszont mindenütt jóval szűkebbre építették, így még a Puskás több bejárata is kevesebbnek tűnik.

      1. Illetve ott a stadion nagysága miatt, optikailag nem annyira feltűnőek a bejáratok mint nálunk. Haladás feelingem van.

    1. Ha pont 7,32 méter szélesek, akkor nem kell külön kapukat becipelni edzésre.

     1. Segíts! Most ez miért is van itt? :) Az ülőhely formájának kivitelezése miatt, hogy mennyivel jobban kihasználható az egyik, mint a másik? :)

      1. Igazából csak azért, hogy egy jóval nagyobb szektorszámú lelátói blokk esetében a vele párhuzamos lépcsősor kivitelezésével (felfelé bővül – lefelé szűkül) lazán megtudták oldani a szurkolók be és kijutását. Nem feltétlenül igaz az, hogy kizárólag ilyen hatalmas “bejövő kapuk” alkalmazása az egyedüli megoldás!

   3. überbrutál lesz a szép zöld gyeppel és ha minden a helyére kerül kivül, belül….!! :)
    túl tökéletes lett volna, ha nincs semmi kis negatívum…a kijáratok tényleg túl nagynak tűnnek, de drapikkal talán lehet javítani a látványon.
    nagyon várom a nyitó meccset…utoljára akkor jártam ott, amikor még a régi állt, nekem ez kb 1 másik bolygó feeling lesz majd élőben.

    1. A nyitót én is várom. Én a Twente ellen voltam először,majd ott voltam a Hemy által felújított stadion váci eső és gólzáporos avató meccsen, majd az utolsón. Nekem is jó érzés lesz először belépni az új Arénába.

   4. Kövezzetek meg, nekem tetszik a székek színeinek váltakozása. Ráadásul mikor már újra csak kétezren fogunk meccsre menni, szerintem ez az elrendezés többnek fogja “láttatni” a valós nézőszámot.

  1. ezt a cimert akarom…modern es zsenialis! (mmint ami a kepet illeti a neved mellett)

  2. Nekem nagyon tetszik az irány és Donát nyilatkozata, lendülete, sikeréhsége is! Ismét borzongtam a gyönyörtől, mikor olvastam :). Nagyon bizakodó vagyok, imádom a mostani csapatösszetételt, edzői stábot és nagyon szimpatikus a vezetőség is. Ez most nagyon ott van. Eppellel lehet még fokozni nálam a hatást! Hajrá Honvéd, CSAK A KISPEST!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.