Honvéd – Zilina stream

Győr, 19h

Featured Video Play Icon

A meccs ugyan zártkapus(!), azonban a szlovákok elméletileg közvetítik.

Ha némi ellentmondást vélsz felfedezni a kis agyacskádban, akkor jobb ha tudod, valószínűleg nem benned van a hiba. Hogy egy klasszikust idézzek:

Szegény K.O. rendre megkapta Umbitól vagy Patkánytól, hogy ne erőltesse az agyát. Ez a képkocka talán a rallys epizódból van.

“Honvéd – Zilina stream” bejegyzéshez 243 hozzászólás

 1. Zsótért hogy látjátok? Számomra úgy tűnik, hogy mintha még nem találná a helyét.

 2. gyönyörű játék…bocsi ha nem tudom másképp értékelni… :)

 3. feltűnően nem rugdossuk el a labdákat a picsába, hanem kaput találunk…és javarészt be is megy… Pedig ez a szlovák 2., tehát nem egy szarhuszár…

 4. Egyébként ha Moutarit leszoktatjuk a lövésekről, akkor ez lehet akár az ő játéka is. Akár passzkirály is lehet belőle.

 5. Ellenél gól. Megint láttam. Sima féltették magukat a védők. Éles helyzetben ez nem gól.

 6. Hú bameg, egyszerre ennyi 160 alatti négert egy pályán, végleg elvesztem, ki kicsoda…

   1. Köszi, gondoltam megvárok vele egy csoki-gólt, de amilyet egyikük lőtt 20-ról, az alapján felesleges lett volna tovább várnom… :) (megcsúszott, láttam)

 7. Honvéd NÉGY
  Zsolna NULLA
  Köszönjük a szurkolást, további szép estét mindenkinek.

 8. Jó meccs volt, szerintem nagyon hasznos is. Jó volt látni a Csapatot.

  1. A szlovák bajnokság a legjobb Közép – Európában, sajnos kinőttük ezt a szintet:)

   1. Jol nyumtuk ma , csak kb az Ajka jobban nyomta mint a mai ellenfel

  2. Szlovak bajnokságból a Pozsony meg a Dac kimagaslik. Zsolna sokat gyengült, szerintem most kb nb1 5-10 hely.

   1. Tavaly ezzel a kezdovel lettek masodikak , azert volt nekem furcsa , torokorszagi jo csapatok elleni edzomeccsekhez kepest

    1. Covid alatt csödött jelentett a focicsapat. Elment tölük pár meghatározó játékos. DACot azért elöztók meg, mert ott egy fogalmatlan edzö volt fél évig. Ismerös helyzet, nem? :-D

     1. Tenyleeeg ezt el is felejtettem, hogy ok voltak azok . Amikor olvastam a cikket rola ugy voltam vele , hogy a csod= megszunes vagy sokad osztalyba valo lesullyedes. de aztan megse , ahogy nezem a kulfoldiek mentek el, lehet ok voltak a minoseg

 9. Sok hibát kényszerítettünk ki a zsolnaiaknál. Ez eddig ritka volt vagy mi hibáztunk sokat.

 10. Azt lehet tudni, hogy a Zsolna milyen csapattal állt ki? (főleg kezdők, vagy inkább cserék)

  1. Kb 80% ba egyezett meg a kezdo az utolso bajnoki merkozeshez kepest ( ha jol neztem es a Michalovce elleni 5-0 volt az utolso)

 11. A ma már sokat emlegetett Szendrei sérült? Tudtok róla valamit? Úgy láttam, hogy eddig egy felk. meccsen sem játszott.

  1. Szendrei hiànya engem is èrdekelne.Remèlem nem engedjük el valahova,mert egyik nagy tehetsègünk.

 12. Puff privátra tették a videót. Negyed szemmel néztem a meccset, a hat gólból csak a második szlovákot sikerült elkapni… :D Gondoltam most majd visszatekerem erre már nincs meg.

  1. én este 10-re értem haza, gondoltam majd éjfélig megnézem a meccset, hát a nagy lópéniszt… :D

 13. 🔴⚫️
  :) csak ennyit reagálnék az eddigiekre (igazolások, felkészülés, tegnapi meccs) :
  🔴⚫️
  https://scontent.fiev1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/113034614_3220151098043597_9113973679567862602_o.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=e007fa&_nc_ohc=oLrXbiIPdk4AX-os1Tt&_nc_ht=scontent.fiev1-1.fna&oh=02e4c4a360d19adf37353fc508733999&oe=5F445D10

  ui,
  ami nem “like”… : nőjünk már fel technikai téren is, hogy ne mindig az ellenfelek YT csatornáin kelljen ha nézni a HONVÉD meccset..ne baxa már meg, hogy nem vagyunk 1 Zsolna szinten!?
  Azurák…!?

 14. azért ezek a “szlovákok” nem gyengén tolják… kettős kereszt a zsolnai címerben… :D mi meg itt tökölünk oroszlános heraldikával, meg hogy van a pajzs metszése, hogy nincs…ott meg kettős kereszt, oszt kész

   1. Azt is erős túlzásnak érzem… De itt jönnek az identitásal kapcsolatos hiátusok

    1. a szakolcai jégkorong klub (hk skalica) címerét meg se nézd :D még a színek is stimmelnek…

     1. ja, hogy ők piros-fehér-zöldben nyomják szlovákul…ez tényleg unikális még erre felé is.. .:)

  1. Apropó, ha már a tótok szóba kerültek…azért a lévai illetőségű ” Translog Slovakia ” Plehácsa, és Kocúrja igen impozáns, és a maganemében formabontó színtervet kapott!!! 😋❤🤍🖤🤙 vasúton is#CsakAKispest…
   https://uploads.disquscdn.com/images/eeeed051bd7bb9c9903f3b1a666fd399c53b7e2b0469c08c27e39001382272cc.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/35611a97a6aec91e0028e046eb6e88a5d2e1e52ff7579f2b796f41a30480b561.jpg

  1. Eppel is ott van a csapattal. Remélem az azt jelenti hogy aláír és marad.

   1. Még a Névnapomra nem “kaptam” meg, amit kértem tőle…nem szeretnék 2021 július 21.-ig várni vele, úgyhogy gyerünk Gólkirály, bátran Bajnokom; Marci, rójjad rá!!!
    😉✍❤🖤⚽️

  2. Szendreiről lehet valamit tudni?Mièrt hiànyzik az edző tâborból?

    1. Köszi, igen megtaláltam én is a csapatépítő közös fotón. Megnyugodtam:), mert ő nagy értékünk lehet és talán a nagy munkabírása is beleillik Bódog elképzelt taktikájába.

  1. Ha Eppel jön, akkor az Ugrai, Eppel, Tóth-Gábor trió kiegészülve a futós Moutarival (akinek tilos lőnie) akár meg is lennénk a támadósorban.

   1. De sajnos azt nem lehet megtiltani, hogy lőjön, pedig úgy tényleg ok lehetne. :)

    1. Sokan lebecsülték a srácot, de már most látszik, hogy korosztályából kimagaslik, szerintem is nagyon nagy fogás lesz…

     1. Mégis ki becsüli le?

      Egyetlen dehonesztáló megjegyzést nem olvastam róla sehol senkitől. Éppen Highlanders az, aki rendszeresen betámadja a magyar fiatalokat.

  2. Adenijinek én is örülnék, bár kérdés mi lesz Traoré sorsa, mert ha Eppel és Traoré is jön akkor már megvagyunk előre szerintem

  3. Adenijinek örülnèk.Làttuk mit tud ès jobb lenne mint ismeretlenül vakami Traore.Àllítólag a lilàk akarjàk.Garba esetèben,meg Szegedet olvastam.

   1. Szeged? Ott lehet idegenlégiós? (ugrott a támogatás, ha ott játszatják)

     1. így mondjuk gyorsan rövidre lehet zárni a szakma koncepció fejezetét. :)

    1. Korábban is volt szegeden idegenlégós – Sergiu Moga (ex-honvéd), Jovanoics (exfradi); Grumic – így sztem ez nem lenne gond neki, hogy elesnek a központi támogatás egy részétől. Kicsit NER csapat is a szeged, az egyházi vezető nagy spanja Viktornak.

     1. Moga nem szamit legiosnak, mert a magyar utanpotlas “termelte” ki. a többit nem tudom

     2. Ja korábban amikor még lehetett légiós. De ezek közül mindegyiknek van magyar papírja..

 15. Nem értettem miért mennek Győrbe, mikor minden adott az UP bázison a felkészülésre, de úgy tűnik, hogy kreatívan összerakták a programot (is). Továbbra is optimista vagyok a szezonnal ill. a folytatással kapcsolatban.
  Azt továbbra sem értem, hogy nincs 1 kamerás a csapatban, aki kicsit jobban vissza tudná adni a hangulatot és főleg a meccseket, mint a több 100 kép.
  Persze a jó hangulat azért érzékelhető így is, de jó lenne videós tudósítás is..
  https://www.facebook.com/pg/honvedfc/photos/?tab=album&album_id=3221569671235073
  https://scontent.fiev1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/116398893_3221576631234377_5802759979338128439_o.jpg?_nc_cat=106&_nc_sid=e007fa&_nc_ohc=PoTRevAaF3QAX-sl1ay&_nc_ht=scontent.fiev1-1.fna&oh=0afbbf6c0d261af8892cbcfc1cd5f9a7&oe=5F449E49

  1. Urbányinak a Győr és Gyirmót okán a második otthona a régió. Amint látom a programokat, ez jóval több mint egy edzőtábor! A tegnapi FootGolf program pld. hatalmas buli lehetett! Érdekes, hogy Cipf győzött, Eppel lett a második :) Kambi a harmadik.
   Ha mindez odahaza van, akkor edzés után mindenki tiplizik haza, a fiatalok a kóterba, így pedig ez egy nagyon jó csapatépítő edzőtábor! Külföldnek nem láttam volna értelmét, itt azért sokkal biztoságosabb! Szerintem jó ötlet ez így!

   1. Eddig tényleg minden nagyon szép. Ha ezek után (persze ehhez kellene még Eppel meg +1 jó támadó) megyünk egy kurva nagy idényt, ahol nem esetleg, ímmel ámmal szóba kerül a bronz novemberben majd üzembiztos 5-8. hely, hanem tényleg szakítunk egy kurva nagyot (alsó határ az Újpest első Mészölyös érája, felső a 2016-17es idényünk), akkor a tulajok nálam is lépnek egy fokot felfele, és elhiszem hogy volt értelme NEResedni, mert az jár szarul aki kimarad, mivel senki se marad ki – és tényleg szintet lépünk. Meglátjuk. Jó lenne. De ha ezek után a biztató, végre koncepciózusnak tűnő igazolások után megint csak a helyünkre kormányoznak be minket fentről, és ehhez a klub csak szó nélkül asszisztál, akkor azon is érdemes lesz elgondolkodnom, hogy érdemes- e tolni még ezt az egészet. Szóval jó kis vízválasztó idénynek nézünk elébe. Eddig biztató.
    Ha belegondolok, hogy mindehhez még egy 2016-os hozzáállású olaszunk is lehetne, ha nem hülyül meg, akkor már egész meredek elvárásaim is lennének.

   2. így van!
    Nagyon jól összerázódhat a csapat taktikailag és csapategység terén is.
    Az olasz bánhatja, hogy nem “minket” választott…
    (Tudom lerágott csont…de nehezen bírom megemészteni, hogy előadta az “innen megyek nyugdíjba” szöveget, majd feladta az első komolyabb elakadásnál…miközben vezető figura lehetett volna a klubban, az akadémián vagy akár a padon… no comment.)
    Az hogy mennyire alakul a csapategység, a legjobban a szombati 1. félidő mutatta, a felkészülés szintjéből adódó hibákat leszámítva úgy mentek a csávók, mint ha min. 1 éve együtt játszanának már ebben a rendszerben, kitartóan pressingelve, kisegítve egymást.

   3. Tehat azért, mert” Urbanyinak a masodik otthona a régió “.Sírok.Frankón, ezek hogy jönnek ki nálad?!Sokkal prózaibb oka van, csak egy lehelletnyit gondolkodnál, még te is rájönnél, hogy miért nem az akadémián van a tábor.

    1. Mesterem! Vilagositsd már fel tudatlan elménket, az “Egy igazság van, amit Én hiszek szektád” nevében! Isszuk szavaidat, mi tudatlan földi halandók! Nem is tudnánk mi lenne nélkülünk, ha nem osztanád meg az egy és oszthatatlan sejtelmes igazságaidat! Mi földi halandók nem gondolkodunk, nem tudjuk a “frankót” de annyira köszönöm, hogy irányt mutattál balga soraim végett és megosztod velünk az igazságot! Köszönöm neked nagy tanítónk, tévedhetetlen igazmondónk, ki sejtetéseiddel kirángatsz minket egyszerű gondolati síkjainkból! Bevallom tévedtem, holnap 50-szer leirom, hogy “Sokkal prózaibb oka van Győrnek, mint hittem volna”. Nem is, legyen inkább 100-szor, mert ily nagy vétekért még ez is csekély büntetés! Ámen!

    2. Neked amúgy mi bajod van, de tényleg?
     Van valami magánéleti zűröd? Rosszul sikerült az életed? Vagy miért van benned ez a másokkal szembeni frusztráció?

     1. Nem kérdeznéd ha ismernéd!
      Akiről azt hiszi jó haverja, az is nevet rajta a háta mögött

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.