Mastodon

Újpestre sajnos csak egy kibeszélő jut (bakker, aranyvasárnap van, mégiscsak)

Újpest – Honvéd @ Megyeri út, 17h

Nem egy szurkolónkkal beszéltem, akinek óriási álma volt, hogy egyszer az életben, jó angolosan, karácsony környékén járhasson meccsre. Ma aranyvasárnap van, szerdán, vagyis 23-án pedig Budafok. Álomév lenne, ha nem lenne minden zártkapus.


Beszéltünk arról, hogy a Diósgyőr ellen az NB I. szintjén közel űrfocit játszottunk, azóta a Diósgyőr hozta a formáját a ZTE ellen is, azonban még mindig kimagaslóak az értékeink. Egy meccs, tudom egy meccs, és tudom, hogy a bűnszar Diósgyőr ellen, azonban, hogy lehet, hogy pont mi, és nem más focizta le őket ennyire? És miért nem valamelyik másik meccsen történt hasonló? Mondjuk egy Fradi-Pakson.

Igazából mindegy, hogy valaki szerint a Diósgyőr ellen bárki képes lehet hasonlóra (nem lehet), mert nem érv. A valódi érv az lesz, ha ma is tudunk valamit villantani a szintén rettentően szétesett Újpest ellen. És szerdán, Budafokon.

Ha sikerülne, akkor elmondhatnánk: kikerült valamiféle fék a csapatból. A kérdés utána már csak az maradna, hogy egy, vagy több fékről beszélhetünk esetünkben?

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||