Mastodon

Napigépház 2021.01.02.

Adminisztratív percek az év első posztjaként.

A 2020-ban beérkezett, azonban el nem költött támogatások egy alapba kerülnek, amely alap célja, hogy idővel eszközöket vásárolhassunk (mikrofonok, stb. podcasthez, amennyiben késztetést éreznénk rá), valamint, hogy a szolgáltatás színvonalán javítsunk (2013 ősze óta változatlan, azonban mára kissé elöregedett architektúrán fut a taccs.hu, így igencsak megérett a cseréje).

Ismételten szeretnénk megköszönni minden támogatást! 2020-ban az oldal teljesen önfenntartóvá vált az adományokból, vagyis a munkaidőnkön kívül egyéb költségünk nem keletkezett, de az meg kit érdekel, ugye? A hobbi legyen hobbi. Sőt, egy kis tartalékot is sikerült képeznünk, amit természetesen visszaforgatunk idővel az oldalba valamilyen formában.

  • kommentelés // megszűnni látszik a karácsony környéki napokra jellemző spamáradat, ezért kikapcsoltam a védekezés első vonalaként aktivált, linket tartalmazó kommentek előmoderálását.
    • trusted users // nem mondom meg kiket, de elkezdtem egyes nickeket felvenni a megbízható felhasználók listájára. Az ő kommentjeik elméletileg minden körülmények között megjelennek.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||